-
-
Ψηλόοοοοοοοο.......
-
Τωρα που το βλεπω μου κανει καπως σαν χαμηλο 3008
-
Δεν δείχνει πάντως τόσο ογκώδες όπως είναι συνήθως τα crossover. Ισως δίπλα σε ενα C4 να δείχνει μεγαλύτερο αλλά το σχήμα του δεν κροσσοβερίζει.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ω τι γυαλιστερή μάσκα!Πως φαίνεται ο πικραμένος γαλλόφιλος...
-
Άποψη απο Γερμανία μεριά για το αυτοκίνητο.
-
M'αρέσει τόσο πολύ το εσωτερικό του
εντάξει ίσως το τιμόνι είναι υπερφορτωμένο...
-
παρα το οτι λεγεται σε καποιες αντιπροσωπειες για σεπτεμβρη, εμαθα οτι ερχεται σε λιγες βδομαδες,αλλωστε μου ειχαν πει(συγγελιδης) να το παραγγειλω ως 10 μαρτη για να το εχω με τα πρωτα που θα ερθουν τελος ιουνη, βεβαια δεν περιμενα και πηρα το c4 full extra που ειναι απαιχτο και λιγο πιο οικονομικο
-
Ο χρήστης jimdenin έγραψε:
Άποψη απο Γερμανία μεριά για το αυτοκίνητο.Ο παρουσιαστής είναι Ολλανδός και το αυτοκίνητο είναι δοκιμασμένο (μάλλον) στην Ισπανία.
-
κούκλα είναι η άτιμη.
να άνοιγαν και τα πίσω τζάμια. -
http://www.autotriti.gr/data/magazine/v ... /39180.asp
3,3 εκατοστά αυξημένη απόσταση από το έδαφος σε σχέση με το 'χαμηλωμένο' πλέον νέο C4...
Στις φωτογραφίες είναι φανερό ότι κροσοβερίζει στα ελαστικά και στους θόλους.
Το αμάξωμα παραμένει όμορφο. -
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
κούκλα είναι η άτιμη.
να άνοιγαν και τα πίσω τζάμια.Μου άρεσε και εμένα πολύ.Συνδιάζει σωστά πολλές κατηγορίες. Γιατί να μην πουλήσει και καλά όταν π.χ πουλάει το qashqai και το yeti?
-
Qashqai, Yeti; Δεν νομίζω να έχουν καμιά σχέση τα φτιαγμένα εξαρχής Crossovers με το DS4.
Το DS4 παραπέμπει σε CrossPolo και CrossGolf τα οποία όμως είχαν εμφανή στοιχεία από Crossover εμφάνιση π.χ. προστατευτικά προφυλακτήρων, τονισμένα φτερά, προστατευτικά στα πλάγια του αυτοκινήτου και απόσταση από το έδαφος ικανή να πάει το αυτοκίνητο σε ένα χωματόδρομο με αγκωνάρια χωρίς να φοβάται ο ιδιοκτήτης μην τυχόν και 'σκισθεί κανά καλσόν'.
Το DS4 είναι μία μίξη λίγο από όλα χωρίς να δηλώνει ακριβώς τι είναι και που μπορεί να υπερέχει.
Έτσι το βλέπω εγώ. Πάντως θα ήθελα όταν το πάρουν κάποιοι να ανεβάσουν φωτογραφίες μέσα από χωματόδρομους, λερωμένο και τα χρώμια και τις λουσάτες ζάντες γεμάτες λάσπες...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
... Πάντως θα ήθελα όταν το πάρουν κάποιοι να ανεβάσουν φωτογραφίες μέσα από χωματόδρομους, λερωμένο και τα χρώμια και τις λουσάτες ζάντες γεμάτες λάσπες...Νίκο εδώ δύσκολα 'μπαινουν ' τα αμιγώς 4κίνητα απο τους κατόχους τους πόσο μάλλον τα crossover ή τα υπερυψωμένα.
Περισσότερο το στυλ πουλάνε παρα την χρήση. Και το QQ και τα υπόλοιπα 2κίνητα. Βλέποντας απο μενα που μου έγινε πλέον συνήθεια η ψηλή θέση οδήγησης ... στην άσφαλτο και άντε να παρκάρω εκτός δρόμου για να αφήσω το κενό στην άσφαλτο για τους 'χαμηλούς'.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
... Πάντως θα ήθελα όταν το πάρουν κάποιοι να ανεβάσουν φωτογραφίες μέσα από χωματόδρομους, λερωμένο και τα χρώμια και τις λουσάτες ζάντες γεμάτες λάσπες...
Νίκο εδώ δύσκολα 'μπαινουν ' τα αμιγώς 4κίνητα απο τους κατόχους τους πόσο μάλλον τα crossover ή τα υπερυψωμένα.
Περισσότερο το στυλ πουλάνε παρα την χρήση. Και το QQ και τα υπόλοιπα 2κίνητα. Βλέποντας απο μενα που μου έγινε πλέον συνήθεια η ψηλή θέση οδήγησης ... στην άσφαλτο και άντε να παρκάρω εκτός δρόμου για να αφήσω το κενό στην άσφαλτο για τους 'χαμηλούς'.
Ωστόσο φίλε Cosneo έχω δει Qashqai τίγκα στη λάσπη. Και μάλιστα Qashqai+2 . Το έχει πάρει συνάδελφος και το πάει και στα χωράφια του, που έχει κάτι ελιές. Επειδή το είδα με τη λάσπη εμένα μου έδωσε την αίσθηση του offroad. Αυτή την αίσθηση δεν νομίζω να μου τη δώσει το DS4. Το οποίο ούτε αίσθηση ότι θα ανεβαίνει στα πεζοδρόμια μου δίνει.
Εμένα πάντως το Qashqai μου αφήνει την αίσθηση ΚΑΙ του offroad. Όπως και τα (μάλλον ασφάλτινα) Yeti, ASX, ix35, new Sportage, Tiguan, Duster 4x2. Τα Duster 4x4, GVitara, Terios τα θεωρώ offroad.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Qashqai, Yeti; Δεν νομίζω να έχουν καμιά σχέση τα φτιαγμένα εξαρχής Crossovers με το DS4.Το DS4 παραπέμπει σε CrossPolo και CrossGolf τα οποία όμως είχαν εμφανή στοιχεία από Crossover εμφάνιση π.χ. προστατευτικά προφυλακτήρων, τονισμένα φτερά, προστατευτικά στα πλάγια του αυτοκινήτου και απόσταση από το έδαφος ικανή να πάει το αυτοκίνητο σε ένα χωματόδρομο με αγκωνάρια χωρίς να φοβάται ο ιδιοκτήτης μην τυχόν και 'σκισθεί κανά καλσόν'.
Το DS4 είναι μία μίξη λίγο από όλα χωρίς να δηλώνει ακριβώς τι είναι και που μπορεί να υπερέχει.
Έτσι το βλέπω εγώ. Πάντως θα ήθελα όταν το πάρουν κάποιοι να ανεβάσουν φωτογραφίες μέσα από χωματόδρομους, λερωμένο και τα χρώμια και τις λουσάτες ζάντες γεμάτες λάσπες...
Mα εγώ δεν εννοούσα ότι είναι ίδια κατηγορία και άμεσα συγκρίσιμα το ds4 με το qashqai.Απλά και το qashqai το 2007 δεν έμπαινε σε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία,ήταν πασπαρτού,μια νέα τάση.Το ds4 πάει αυτήν την ιδέα ακόμα παραπέρα Αν είχα τα 25000€ πιθανόν να το έπαιρνα(ψέματα θα έβαζα άλλα 5000 και θα έπαιρνα το καταπληκτικό rcz )
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
... Πάντως θα ήθελα όταν το πάρουν κάποιοι να ανεβάσουν φωτογραφίες μέσα από χωματόδρομους, λερωμένο και τα χρώμια και τις λουσάτες ζάντες γεμάτες λάσπες...
Νίκο εδώ δύσκολα 'μπαινουν ' τα αμιγώς 4κίνητα απο τους κατόχους τους πόσο μάλλον τα crossover ή τα υπερυψωμένα.
Ωστόσο φίλε Cosneo έχω δει Qashqai τίγκα στη λάσπη. Και μάλιστα Qashqai+2 . Το έχει πάρει συνάδελφος και το πάει και στα χωράφια του, που έχει κάτι ελιές. Επειδή το είδα με τη λάσπη εμένα μου έδωσε την αίσθηση του offroad. Αυτή την αίσθηση δεν νομίζω να μου τη δώσει το DS4. Το οποίο ούτε αίσθηση ότι θα ανεβαίνει στα πεζοδρόμια μου δίνει.
Εμένα πάντως το Qashqai μου αφήνει την αίσθηση ΚΑΙ του offroad. Όπως και τα (μάλλον ασφάλτινα) Yeti, ASX, ix35, new Sportage, Tiguan, Duster 4x2. Τα Duster 4x4, GVitara, Terios τα θεωρώ offroad.
Νίκο γι' αυτό μίλησα για 'κατόχους'.
Το ύψος και ένα ημιχωμάτινο λάστιχο μπορούν να το κάνουν μέχρι και ... pathfinder όπως λέμε στα ελληνικά. Και το 3008 δεν είναι ... αλλά έχει λασπωθεί στο αναλογο topic.
Σίγουρα πάντως κάποια αυτοκίνητα ίσως να μην προδιαθέτουν μια τέτοια χρήση και απλώς να ... την δείχνουν. Πχ το CrossPolo που με αυτή την φλούδα ελαστικού γύρω απο την τεράστια ζάντα που έχει, τι 'εκτός ... τελειας ασφαλτου' απαιτήσεις να έχει κάποιος. -
Ο χρήστης fiestaros έγραψε:
... Αν είχα τα 25000€ πιθανόν να το έπαιρνα ...Σε βρίσκω ιδιαίτερα χουβαρντά...
25000 για το DS4;
Πραγματικά μου προκαλεί απορία.
Θα ήθελα να μιλήσω κάποια στιγμή με κάποιον που το αγόρασε, να μου εξηγήσει τους λόγους που πήγε και έδωσε 25000euro για να το πάρει. -
To DS4 με λάσπες; Το DS4 crossover; Τι άλλο θα διαβάσω
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
To DS4 με λάσπες; Το DS4 crossover; Τι άλλο θα διαβάσωΘανάση και οι ίδιοι οι κατασκευαστές χρησιμοποίησαν (νομίζω) τον όρο 'crossover' για την DS4.
Και ο όρος αυτός παραπέμπει και σε σκόνισμα, λέρωμα κλπ έστω και σε λίγο.Εγώ πάντως αν είχα την DS4 αντί του QQ δεν νομίζω να έκανα κάτι διαφορετικό πέρα βέβαια απο τα 200 άλογα σε ταχύτητες στην Εθνική/Εγνατία Οδό.
CITROEN DS4