-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Εγώ δεν το βρίσκω αστείο αλλά μάλλον δυσφημιστικό. Άκου λέει Γαλλικό που δεν σπάειΓιατί ξέρεις κάποιο που να σπάει
-
παντως το ds4 τα σπαει (λεμε τωρα)
-
Δεν θα είναι έτσι όταν βγει στη παραγωγή ευτηχώς ή δυστηχώς!!!
-
DS9
-
Ο χρήστης octavia699 έγραψε:
DS9
-
Ο χρήστης octavia699 έγραψε:
Δεν θα είναι έτσι όταν βγει στη παραγωγή ευτηχώς ή δυστηχώς!!!
Ευτυχώς μάλλον. Με τέτοια σχεδίαση μάλλον και τα μπροστά παραθυρα δεν θα άνοιγαν!
-
Photoshop...
-
Καραδοκούν οι 'οχτροί' στην γωνία! Δεν είναι εποχή για τέτοιες photoshopιές!
-
Ω τι γυαλιστερή μάσκα!
-
Και στο παραγωγής μοντέλο τσιγγουνιές και εκπτώσεις δεν έκαναν! Γυαλίζουν και εντυπωσιάζουν! -
Να ναι καλά το photoshop
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Και στο παραγωγής μοντέλο τσιγγουνιές και εκπτώσεις δεν έκαναν! Γυαλίζουν και εντυπωσιάζουν!Κι ομως...
-
Εγώ λέω να περιμένουμε να την δούμε από κοντά και μετά να βγάλουμε τα συμπεράσματά μας
Τώρα το το στην φωτογραφία(DS9) Citroen Metropolis νομίζω είναι εξαιρετικό.Αυτός και μόνος ο χαρακτηρισός αρκεί -
@Ζήσης: το και όμως πού πάει ακριβώς;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
@Ζήσης: το και όμως πού πάει ακριβώς;Στο ότι δεν υπάρχει το σχέδιο των μπροστινών καθισμάτων στα πίσω...Θα έδιχνε πολύ πιο ωραίο!
-
Ο χρήστης Zisis1992 έγραψε:
@Ζήσης: το και όμως πού πάει ακριβώς;
Στο ότι δεν υπάρχει το σχέδιο των μπροστινών καθισμάτων στα πίσω...Θα έδιχνε πολύ πιο ωραίο!
Το σκεφτηκες το ενδεχομενο να ειναι απλα μια πιο φτωχη εκδοση με απλα καθισματα μπροστα πισω;
-
Ναι....Ετσι θα ειναι σε ολες τις εκδοσεις απ' οσο ξερω...
-
Ο χρήστης Zisis1992 έγραψε:
Ναι....Ετσι θα ειναι σε ολες τις εκδοσεις απ' οσο ξερω...Θα έχει χρωματικές επιλογές, αλλά με αυτά τα καφέ μπροστινά καθίσματα της παραπάνω φώτο τα πίσω είναι σκέτα.
πχ.
Σ' αυτη την σελίδα σε κάθε έκδοση στο Gallery μπορείτε να δείτε σχέδια και χρώματα.
-
Από κοντά σου κάνει εντύπωση με το ύψος και τον όγκο που έχει,δυστυχώς δεν την είχαν ξεκλειδωτη για να δω μέσα τι δουλειά εχει γίνει!
Sent from my Desire HD using Tapatalk
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Από κοντά σου κάνει εντύπωση με το ύψος και τον όγκο που έχει,δυστυχώς δεν την είχαν ξεκλειδωτη για να δω μέσα τι δουλειά εχει γίνει!Sent from my Desire HD using Tapatalk
Που βρίσκεσαι και το είδες από κοντά?
EDIT: Ακυρο το ερώτημα. Λες Βελιγράδι στο τοπικό του Ηyundai i40.
CITROEN DS4