-
Στην ερώτηση σου για το ποιος πήρε την απόφαση η απάντηση είναι οι ΤΕ. Δεν υπήρξε-υπάρχει εξωτερική πίεση.
-
Μια σκέψη: έστω οτι κάποιος έχει ένα Χ καρτοκινητό και στέλνει από αυτό το όνομα Γιώργος Παπαδόπουλος (πιο πολυφορεμένο δε βρήκα ). Οι τρόποι να πιστοποιήσετε οτι είναι όντως ο κος Παπαδόπουλος είναι δύο. Ή να τον πάρετε τηλέφωνο, οπότε μπορεί ο καθένας να δηλώσει ό,τι θέλει ή να ψάξετε μέσα στην τηλεφωνική εταιρεια (απο τη στιγμη που τα καρτοκινητά ειναι πλέον δηλωμένα) και να τον βρείτε απο κει. Αν μιλάμε για τον πρώτο τρόπο, τότε φανερά μπάζει. Αν μιλάμε για τον 2ο, τότε μιλάμε για κάτι παράνομο, αν όχι και αντισυνταγματικό.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Μια σκέψη: έστω οτι κάποιος έχει ένα Χ καρτοκινητό και στέλνει από αυτό το όνομα Γιώργος Παπαδόπουλος (πιο πολυφορεμένο δε βρήκα ). Οι τρόποι να πιστοποιήσετε οτι είναι όντως ο κος Παπαδόπουλος είναι δύο. Ή να τον πάρετε τηλέφωνο, οπότε μπορεί ο καθένας να δηλώσει ό,τι θέλει ή να ψάξετε μέσα στην τηλεφωνική εταιρεια (απο τη στιγμη που τα καρτοκινητά ειναι πλέον δηλωμένα) και να τον βρείτε απο κει. Αν μιλάμε για τον πρώτο τρόπο, τότε φανερά μπάζει. Αν μιλάμε για τον 2ο, τότε μιλάμε για κάτι παράνομο, αν όχι και αντισυνταγματικό.τελος οσο για αυτο που ανεφεραν μερικοι, το να γραφεται το ονομα διπλα στο ονομα χρηστη (να μη το ξερει μονο ο admin δηλαδη), ειναι για μενα επικινδυνο!!
Επειδη το ανεφερα εγω αυτο, συμφωνω απολυτα μαζι σου. Ομως στο κομματι 'ελληνικοι αγωνες' ο καθενας λεει ο,τι θελει και μπορει να λεει καλιστα ψεμματα και να σπηλωσει την υποληψη ενος αθλητη (ναι, εδω γελαμε, αλλα εμεις σπορ το θεωρουμε, ασχετα απο οσα γινονται και την εικονα που βγαζει προς τα εξω). Απο τη στιγμη λοιπον που μπαινει το ζητημα της επωνυμης τοποθετησης, ή να γινει ετσι, ή να μη γινει κ-α-θ-ο-λ-ο-υ. Παντως εντυπωση μου προκαλει η χρονικη συγκυρια που εφαρμοστηκε ολο αυτο, ή μαλλον καλυτερα, η αφορμη. viewtopic.php?f=3&t=45053
Ειμαι καχυποπτος;;; Εαν ναι, ζητω γονυπετης συγνωμη προκαταβολικα, μη με αφορησει κανενας 'πατριαρχης'.
Οπως και να εχει, η αποφαση αυτη ειναι ατυχης και δεν προσφερει τιποτα στην πραξη. Το μονο που προκαλει ειναι απογοητευση στους αναγνωστες, γιατι αντιβαινει στα οσα (ιδεολογικα) μας εχουν μαθει οι 4Τ. -
Μπορεί να δηλώσει ότι όνομα θέλει, όμως αν υπάρχει έννομο συμφέρον η εταιρεία τηλεφώνου που έχει καταχωρημένο το πραγματικό του όνομα θα το αποκαλύψει.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Μπορεί να δηλώσει ότι όνομα θέλει, όμως αν υπάρχει έννομο συμφέρον η εταιρεία τηλεφώνου που έχει καταχωρημένο το πραγματικό του όνομα θα το αποκαλύψει.το ίδιο ισχύει όμως και με τον πάροχο σταθερής τηλεφωνίας και το ip σου.
-
Είναι αρκετά πιο δύσκολο με την ΙΡ.
Υπάρχουν και ιντερνετ-καφε. -
Όλα αυτά με τις ταυτοποιήσεις είναι βλακείες imho. Και από πλευράς εκχώρησης προσωπικών δεδομένων (who cares) και από πλευράς 'ποιότητας' του φόρουμ.
Αν η διαχείρηση (..) του φόρουμ ήθελε (ή μπορούσε, ανάλογα τελικά τι αρμοδιότητες έχει) με το κατάλληλο αυστηρό αλλά δίκαιο moderation θα μπορούσε να βάλει τάξη με μόνη απώλεια την μη συμμετοχή βάνδαλων και καραγκιόζηδων.
Δεν θέλει/μπορεί και έτσι το φόρουμ έχει και αυτή την (κακή) πτυχή.
Η ταυτοποίηση μέσω κινητού μου δίνει την αίσθηση πως προέκυψε σαν λύση μετά από δαιδαλώδη συζήτηση ατόμων που για διάφορους λόγους δεν μπορούν να συννενοηθούν μεταξύ τους.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Όλα αυτά με τις ταυτοποιήσεις είναι βλακείες imho. Και από πλευράς εκχώρησης προσωπικών δεδομένων (who cares) και από πλευράς 'ποιότητας' του φόρουμ.Αν η διαχείρηση (..) του φόρουμ ήθελε (ή μπορούσε, ανάλογα τελικά τι αρμοδιότητες έχει) με το κατάλληλο αυστηρό αλλά δίκαιο moderation θα μπορούσε να βάλει τάξη με μόνη απώλεια την μη συμμετοχή βάνδαλων και καραγκιόζηδων.
Δεν θέλει/μπορεί και έτσι το φόρουμ έχει και αυτή την (κακή) πτυχή.Η ταυτοποίηση μέσω κινητού μου δίνει την αίσθηση πως προέκυψε σαν λύση μετά από δαιδαλώδη συζήτηση ατόμων που για διάφορους λόγους δεν μπορούν να συννενοηθούν μεταξύ τους.
πανσωστος!!!!
-
Παντως μεχρι στιγμης ουτε στο κινητο ουτε στο μαιλ μου ηρθε τιποτα.
τρικυμια στο κουταλι, που ελεγε καποιος...
-
Η διαδικασία πιστοποίησης κράτησε λίγα λεπτά της ώρας. Τώρα το γεγονός ότι έχουν και το κινητό μου δεν λέει και πολλά.
-
Όταν θα σου έρθει το πρώτο διαφημιστικό μηνυματάκι να δούμε αν θα λέει πολλά ή όχι.
-
και τι έγινε? πατάς ένα delete και είσαι οκ
-
Απλά προς ενημέρωση, όσα τέτοια διαφημιστικά μηνύματα αποστέλλονται χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του ατόμου που τα λαμβάνει (και χωρίς να έχει δώσει κάπου τα στοιχεία του για αυτόν το σκοπό), σε ενδεχόμενη καταγγελία, η ταρίφα από την αρχή προστασίας δεδομένων (βάσει αποφάσεων της) είναι στα 20-30κ.
-
ισχύει αυτό?
γιατί λαμβάνω κάτι παπαριές newsletter κάθε τόσο στο γμαιλ -
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Απλά προς ενημέρωση, όσα τέτοια διαφημιστικά μηνύματα αποστέλλονται χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του ατόμου που τα λαμβάνει (και χωρίς να έχει δώσει κάπου τα στοιχεία του για αυτόν το σκοπό), σε ενδεχόμενη καταγγελία, η ταρίφα από την αρχή προστασίας δεδομένων (βάσει αποφάσεων της) είναι στα 20-30κ.Μπορώ ακόμα να στείλω το κινητό μου κι εγώ ή έληξε η προθεσμία;
-
-
Ο χρήστης ausfahrt έγραψε:
Απλά προς ενημέρωση, όσα τέτοια διαφημιστικά μηνύματα αποστέλλονται χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του ατόμου που τα λαμβάνει (και χωρίς να έχει δώσει κάπου τα στοιχεία του για αυτόν το σκοπό), σε ενδεχόμενη καταγγελία, η ταρίφα από την αρχή προστασίας δεδομένων (βάσει αποφάσεων της) είναι στα 20-30κ.
Μπορώ ακόμα να στείλω το κινητό μου κι εγώ ή έληξε η προθεσμία;
Μπορείς
-
Και τα χιλιαρικάκια πόσο σίγουρο θα τα τσιμπήσω όμως;
-
Ο χρήστης ausfahrt έγραψε:
Και τα χιλιαρικάκια πόσο σίγουρο θα τα τσιμπήσω όμως;Δεν είναι δόξα δεν είναι τα λεφτά είναι του δρόμου η χαρά
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Μια σκέψη: έστω οτι κάποιος έχει ένα Χ καρτοκινητό και στέλνει από αυτό το όνομα Γιώργος Παπαδόπουλος (πιο πολυφορεμένο δε βρήκα ). Οι τρόποι να πιστοποιήσετε οτι είναι όντως ο κος Παπαδόπουλος είναι δύο. Ή να τον πάρετε τηλέφωνο, οπότε μπορεί ο καθένας να δηλώσει ό,τι θέλει ή να ψάξετε μέσα στην τηλεφωνική εταιρεια (απο τη στιγμη που τα καρτοκινητά ειναι πλέον δηλωμένα) και να τον βρείτε απο κει. Αν μιλάμε για τον πρώτο τρόπο, τότε φανερά μπάζει. Αν μιλάμε για τον 2ο, τότε μιλάμε για κάτι παράνομο, αν όχι και αντισυνταγματικό.Απάντηση καμία...
Αλλαγή πολιτικής πρόσβασης ?