Τα τελικά στοιχεία από τη χρήση και περίπου 300χλμ που έκανε.
Η μέγιστη φόρτιση διαρκεί 4-5ώρες και η κατανάλωση τροφοδοτικού ξεκινά από 115βατ και πέφτει σταδιακά στα 60 στις 2 ώρες και τέλος συντήρηση 10βάτ. Χοντρικά δηλαδή θέλει 350βατώρια ή 0,35KwH δηλαδή η φόρτιση, άρα 0,35*9λεπτά την KwH είναι 0,035ευρώ. Το δεύτερο που πήρε ο father φορτίζει αποκλειστικά από φωτοβολταϊκά και δεν στοιχίζει ΤΙΠΟΤΑ.
Μέγιστη απόσταση που έχω διαννύσει χωρίς να μείνω βέβαια από μπαταρία ήταν 35χλμ. Άρα τα 40 που λένε αυτοί μπορεί και να ισχύει.
Εγκατέστησα και κοντέρ με δεδομένα για να μου κρατάει στατιστικά που είναι απόλυτα ακριβές.
Δεν χάλασε τίποτα. Το μόνο που έπαθε ήταν μια καμμένη λάμπα πίσω (είναι ειδικές 54βολτες) και ένα σκασμένο λάστιχο. Δεν πλήρωσα για τίποτα. Χρειάζεται λίγο σπρέυ γράσσο στην μπροστινή ανάρτηση πού και πού γιατί μπορεί να τρίζει από υγρασία...
Στην τελική νομίζω ότι είναι άριστη αγορά για κάποιον που έχει δουλίτσες στην πόλη και δεν θέλει να μπλέκει με κίνηση ούτε να πληρώνει χαβαλέ λεφτά για βενζίνες,σέρβις πάρκιγκ και λοιπά.Ακόμη και για βόλτα ή έξοδο... Μακάρυ να πάρουν πολλοί τέτοια να σωθούν οι πόλεις με απλά μέσα και όχι με Μ.λακίες του στυλ υποθαλάσσιες και τρίχες κατσαρές.