-
Με τίποτα δεν θα το περίμενα μετά από 3 χρόνια που έχουν περάσει από όταν άνοιξα το νήμα αυτό πως θα έχουμε τόσο ενδιαφέρουσες εξελίξεις.
Πολύ χάρηκα ... παρόλο που οι δικές μου ανάγκες καλύπτονται - προς το παρόν - με κανονικό ποδήλατο.
-
Εγώ που έχω e-scooter σε σωστή ενότητα είμαι ή οφφ τοπικ;
-
Πετάλια έχει?
-
Δέν έει.
-
Αυτό εδώ είναι σύμφωνα με τους δημιουργούς του 'still pretty light, at 75 lbs!'
Youtube Video -
Ήτοι 34 κιλά!
Ενημερωτικά, το κιτάκι τοποθετήθηκε πρόσφατα σε κάρμπον κουρσάκι. Με 2.5 κιλά επιπλέον από το βάρος του ποδηλάτου, εύκολο είναι να καταλάβει κανείς ότι το μονοψήφιου αριθμού κιλών κουρσάκι δεν είναι κάτι το ιδιαίτερα δύσκολο.
-
http://www.kickstarter.com/projects/fly ... mart-wheel
-
Όμορφο είναι και πολύ εφετζίδικο. Τρελή μούρη η εφαρμογή στο Αϊφόνι και ωραίο το αντικλεπτικό σύστημα. Όμως, από τη μία υποβοηθάει μόνο μέχρι τα 25 χλμ/ω (άρα βοηθάει κυρίως στις ανηφόρες, γιατί αλλιώς πάω μια χαρά και μόνος μου μέχρι τα 25, ευχαριστώ), αλλά έχει τόσο μικρό γρανάζι πίσω, που δύσκολα θα πηγαίνει στις ανηφόρες. Καταλήγω λοιπόν ότι κάνει μόνο για commuting στην ευθεία και για να μην ιδρώνεις καθόλου, αφού ούτε γρήγορο είναι, ούτε ανηφοράδικο.
-
Eχμ αν πάει πάνω απο 25 km/h ή κάτι τέτοιο παύει να θεωρείται ποδήλατο ή κάνω λάθος;
-
Το θέμα είναι ποιος παύει να το θεωρεί. Ο νόμος ή οι ίδιοι οι ποδηλάτες; Ο νόμος ναι, παύει να το θεωρεί ποδήλατο. Οι ποδηλάτες όμως συνεχίζουν.
-
Ναι αλλά όταν πουλάς κάτι για ποδήλατο πας με τον νομο όχι με το τι θεωρεί ο κάθε ποδηλάτης. Στην τελική υποβοήθηση προσφέρει ο ποδηλάτης μπορεί να συνεχισει όσο θελει
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
-
Σκέφτομαι να πάρω αυτό..
-
Αν με ρωτούσε κάποιος με φυσιολογικά βαλάντια, θα του έλεγα ότι είναι τρελή απάτη. Αν με ρωτήσει όμως κάποιος με τα δικά σου βαλάντια, που του αρέσει η ντιζαϊνιά και η όλη εικόνα του ποδηλάτου (συν τις γκατζετιές), θα του πω να το πάρει. Έτσι κι αλλιώς, 3 χιλιάρικα κάνει. Ακόμα κι αν δε σου αρέσει, δεν είναι κάνα τρελό ποσό.
-
Γιατί είναι απάτη? Μια χαρά μου φαίνεται.
ΥΓ. Το ιμάντας ανθρακονημάτων μάλλον είναι ατυχής μετάφραση του Gates Carbon Drive (το οποίο μαμάει και σπέρνει btw)
Για το FlyKly Smart Wheel αν και δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα με το θέμα μου αφήνει πολύ καλή εντύπωση σαν ιδέα (αν και νομίζω έχω δεί ανάλογα σχέδια και αλλού) και σαν υλοποίηση.
Μπορεί να εντυπωσιάζομαι από τα ΕΦΕΚΞΤΣ -
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Αν με ρωτούσε κάποιος με φυσιολογικά βαλάντια, θα του έλεγα ότι είναι τρελή απάτη. Αν με ρωτήσει όμως κάποιος με τα δικά σου βαλάντια, που του αρέσει η ντιζαϊνιά και η όλη εικόνα του ποδηλάτου (συν τις γκατζετιές), θα του πω να το πάρει. Έτσι κι αλλιώς, 3 χιλιάρικα κάνει. Ακόμα κι αν δε σου αρέσει, δεν είναι κάνα τρελό ποσό. -
Ο χρήστης IKE έγραψε:
http://www.kickstarter.com/projects/flykly/flykly-smart-wheelΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ?
-
Σε παρακαλώ, μην αλλοιώνεις τα λόγια μου. Δεν το αποκάλεσα απάτη αλλά τρελή απάτη.
Για να δούμε λοιπόν μερικά χαρακτηριστικά:
τιμή 3.000 ευρώ
βάρος 26.1 κιλά
3 ολόκληρες ταχύτητες (Sram μάλιστα)
μόνο medium μέγεθος
υδραυλικά δισκόφρενα μάρκας Magura. Ε ρε magura που μας χρειάζεται...
Ακόμα και με τα μέτρα των ηλεκτρικών ποδηλάτων που υπάρχουν ήδη (κι όχι με αυτό που έχω συνηθίσει εγώ να καβαλάω), το Smart είναι μόνο μόστρα και τίποτα άλλο.
-
Σωστό e-bike με ΣΩΣΤΟ τρόπο μετάδοσης κίνησης, σαν αυτό που θα ήθελα κάποια στιγμή να φτιάξω:
Aπό εδώ: http://www.electricbike.com/currie-2014/
Οι τύποι βάζουν μοτέρ μέχρι και... 15KW!!!
Γιώργο (sv2), σου βρήκα ποδήλατο που δε θα το βαρεθείς!
-
ΣΒ2 πάρτο.
-
Αυτό μάλιστα. Όμορφο, πολύ ποιοτικό και... κάπου εκεί σταματούν τα καλά. Γιατί με 21 κιλά βάρος και τιμή κοντά στις 8 χιλιάδες δολάρια, το Specialized Camper που κατέχει κι έχει φτιάξει ο φίλος μου (29άρι full suspension με επίσης SLX και ΧΤ και αναρτήσεις Fox) των 17 κιλών και περίπου 3 χιλιάδων ευρώ (συνδυαστική τιμή αγοράς και τοποθέτησης του ηλεκτρικού κιτ), κάνει το άλλο να βάζει τα κλάματα.
Για του λόγου το αληθές, το επίμαχο ποδήλατο με καλυμμένα τα μη ανακοινώσιμα:
e-ποδήλατα