-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
(αν εισαι νεος δε σε νοιαζει)Eμένα κύριε Σπύρο γιατί με νοιάζει; Λες να γέρασα πρόωρα;
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
(αν εισαι νεος δε σε νοιαζει)
Eμένα κύριε Σπύρο γιατί με νοιάζει; Λες να γέρασα πρόωρα;
να μου τα πεις αυτα αυτοπροσωπως οταν παμε βολτα με τον ραλο
-
Λιμουζίνες είναι και τα 2 R σε άνεση, για αυτό τα πήρα άλλωστε.
-
Ο χρήστης koubeast έγραψε:
Αυτό το 207 RC φαντάζει τρελή ευκαιρία! Πάντως εγώ θα πήγαινα για 207 Rallye ή και RC αν μπορούσα. Καλό, χρυσό το ibiza,μοτέρ σκυλί, αλλά το θεωρώ πολύ ξεπερασμένο, και πιστεύω σε πολύ λίγα χρόνια θα βρεθείς στην αναζήτηση νέου αυτοκινήτου. Επίσης θα έχει αρκετά χλμ οπότε το πιθανότερο είναι να χρειαστεί διάφορα συμμαζεματάκια.. Οπότε από μένα κοίτα τα Peugeot, κι ας είναι λίγο πιο ακριβά. Είμαι σίγουρος πως αν το οδηγήσεις θα ενθουσιαστείςτο 207 αρέσει κι εμένα σαν επιλογή σε αυτή την συζήτηση... είναι αισθητά γρήγορο όπως θες και στις στροφές και στις ευθείες... και έχει φοβερά καθισματάκια κι άλλα καλούδια... πολύ γαλλικό και πολύ γουστόζικο αλλά και πολύ καλοστημένο!
Επίσης πάιρνει βελτίωση της Πεζοτ Σπορτ σε εισαγωγή, ελατήρια/ αμορτισέρ και μπορείς να βάλεις κι ένα διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης της Quaife και είσαι
Βέβαια μπορείς να βρεις κι ένα 206RC σε τιμή ευκαιρίας τώρα πια...
-
Λιμουζίνες είναι και τα 2 R σε άνεση, για αυτό τα πήρα άλλωστε.εγω καλου κακου θα φερω το μαξιλαρακι μου...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Λιμουζίνες είναι και τα 2 R σε άνεση, για αυτό τα πήρα άλλωστε.
εγω καλου κακου θα φερω το μαξιλαρακι μου...
και
για τα σφραγισματα!! -
Nα το φέρεις, αλλά για να ρίξεις κανέναν υπνάκο, η εμπειρία θα είναι υπέρ το δέον χαλαρωτική.
@Βασίλη,
Μιλάμε για ΆΝΕΣΗ, άσε τον εγκάθετο να λέει.
-
Nα το φέρεις, αλλά για να ρίξεις κανέναν υπνάκο, η εμπειρία θα είναι υπέρ το δέον χαλαρωτική.@Βασίλη,
δεν εχω μπει σε ραλυ ποτε ,οποτε, μπορει να εχεις και δικιο, αν και κραταω επιφυλαξεις!
κρανος ελπιζω να μη χρειαστω -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Nα το φέρεις, αλλά για να ρίξεις κανέναν υπνάκο, η εμπειρία θα είναι υπέρ το δέον χαλαρωτική.
@Βασίλη,
δεν εχω μπει σε ραλυ ποτε ,οποτε, μπορει να εχεις και δικιο, αν και κραταω επιφυλαξεις!
κρανος ελπιζω να μη χρειαστωΠεριμένουμε και το review (ως συνοδηγός) καθώς θα είναι σαν να το οδήγησες. Μπορείς να συμβουλευτείς και κανά περιοδικό αν θες
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
@Βασίλη,
κρανος ελπιζω να μη χρειαστωΠεριμένουμε και το review (ως συνοδηγός) καθώς θα είναι σαν να το οδήγησες. Μπορείς να συμβουλευτείς και κανά περιοδικό αν θες
με τοσα που εχω διαβασει, μπορω να το κανω και τωρα το review. Αληθοφανες θα ειναι.
-
Εγώ έχω ενα pro'ceed εδώ και δύο χρόνια κια είμαι πολύ ικανοποιημένος. Δεν είναι gti διότι τα 109 άλογα για 1200 κιλά δεν είναι αρκετά αλλα κινήσε άνετα σε στροφιλίκη και στις ευθείες διατηρεί τα 190 χώρις να φοβάσαι μην απογειωθείς. Επιπλέον είναι ποιοτικό, πλαίσιο βράχος, αξιοπιστο (7 χρόνια εγγυηση) και με 10000 ευρώ βρίσκεις άνετα ένα καλοσυντηρημένο με λίγα χιλιόμετρα.
-
Μετα απο αρκετα θα ελεγα τεστ ντραϊβ, κ αφου τελικα δν ενεδωσα σε 2λιτρα, κ σε δανεια...
πηρα τελικα το αμαξι με τα λιγοτερα χιλιομετρα (35.000) / χρόνια (11ος/2007), και γενικα αυτο που ηταν πιο κοντα στις προδιαγραφες που ειχα εξ' αρχης θεσει( κοστος, κυβικα, αξιοπιστια, ιπποδυναμη...)
Εκ νεου μελος λοιπον του coltclub... -
vw polo gti 2002 1.6 -125 άλογά πολύ κάλο τράβηγμα μέχρι τον κοφτή υπάρχουν σε τιμές γύρο στα6 χιλιάρικα υπολόγιζε κ ενα χιλιάρικο μαξ για να το κάνεις κάλο σερβις-αλαγμα αμορτισέρ-δισκο-πλατο κ με 7χιλ την έχεις καθαρή εγω αυτό θα επερνα αν τα ειχα...
-
Ο χρήστης iROC έγραψε:
vw polo gti 2002 1.6 -125 άλογά πολύ κάλο τράβηγμα μέχρι τον κοφτή υπάρχουν σε τιμές γύρο στα6 χιλιάρικα υπολόγιζε κ ενα χιλιάρικο μαξ για να το κάνεις κάλο σερβις-αλαγμα αμορτισέρ-δισκο-πλατο κ με 7χιλ την έχεις καθαρή εγω αυτό θα επερνα αν τα ειχα...Το ότι αποφάσισε και αγόρασε ήδη δεν σε πτωεί ε;
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
vw polo gti 2002 1.6 -125 άλογά πολύ κάλο τράβηγμα μέχρι τον κοφτή υπάρχουν σε τιμές γύρο στα6 χιλιάρικα υπολόγιζε κ ενα χιλιάρικο μαξ για να το κάνεις κάλο σερβις-αλαγμα αμορτισέρ-δισκο-πλατο κ με 7χιλ την έχεις καθαρή εγω αυτό θα επερνα αν τα ειχα...
Το ότι αποφάσισε και αγόρασε ήδη δεν σε πτωεί ε;
μπορουσε να κανει και ενα swap με αυτο
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/NISSAN-S ... ccessories -
Ο χρήστης AMSTERDAMINOS έγραψε:
Μετα απο αρκετα θα ελεγα τεστ ντραϊβ, κ αφου τελικα δν ενεδωσα σε 2λιτρα, κ σε δανεια...
πηρα τελικα το αμαξι με τα λιγοτερα χιλιομετρα (35.000) / χρόνια (11ος/2007), και γενικα αυτο που ηταν πιο κοντα στις προδιαγραφες που ειχα εξ' αρχης θεσει( κοστος, κυβικα, αξιοπιστια, ιπποδυναμη...)
Εκ νεου μελος λοιπον του coltclub...Καλοτάξιδος και πολλά ασφαλή χιλιόμετρα
-
Με γεια το νέο σου Colt.
Πιστεύω ότι έκανες την καλύτερη επιλογή.Μια απάντηση- αποσαφήνιση μόνο που οφείλω σε προηγούμενο ποστ.
Ο χρήστης georgetz έγραψε:
Δεν κατάλαβα το σχόλιό σου, εγώ είμαι αυτός που πρότεινε το Colt (όχι το Ibiza),
αλλά για τους σωστούς (κατ' εμέ) λόγους
και όχι γιατί είδα μια τυχαία εκδοχή του μοντέλου σε κάποιο stand, κάπως-κάπου-κάποτε,
ή επειδή μου μυρίζει η μάρκα ή γιατί κάτι έτσι απλά μου έκανε κάπως και μου δίνει την τάδε εντύπωση.
Γι' αυτό.Οι υπερβολές δε μου αρέσουν, ειδικά όταν λέγονται άστοχα.
O τόνος του ποστ μου δεν ήταν επιθετικός.
Τι εννοείς όταν λες οτι δεν πείθουν στο πολλαπλάσιο?
Απλή αποσαφήνιση.elteo, η ποιότητα ενός εσωτερικού είναι τα πλαστικά,μόνο?
Φίλε μου απλά δεν καταλαβαίνω γιατί επιμένεις τόσο να ψέγεις το Ibiza χωρίς μάλιστα ουσιαστικό λόγο.
Το ότι η ποιότητα και η εικόνα του εσωτερικού στο Ibiza είναι ανώτερη από αυτή του Yaris είναι αυταπόδεικτο:
και μόνο ότι το Ibiza FR έχει μαλακό ταμπλό ενώ το Yaris όχι από μόνο του είναι μια αρχή.
Συναρμολόγηση και τριγμοί δυστυχώς έχω γνώση και θα διαφωνήσω μαζί σου:
ούτε εκεί δεν υπερέχει το Yaris.Προβλήματα επίσης δεν είναι αποκλειστικό προνόμιο του Ibiza, αλλά και του Yaris.
βλέπε επίσης στο Yaris όχι μόνο το πανηγύρι των τριγμών, αλλά και ενδείξεις που ανάβουν, προβλήματα με τα παράθυρα, κομμάτια του ταμπλό που ξεκουμπώνουν κλπ κλπ.Εγώ όμως τοποθετήθηκα ότι το ατού στο Ibiza FR δεν είναι η αξιοπιστία αλλά η σαφώς καλύτερη ποιότητα του εσωτερικού.
Δυστυχώς το Yaris δεν διακρίνεται ούτε για την ποιότητα.Δεν είναι τυχαίο που τα προβλήματα του Yaris είναι τόσα που και οι ίδιοι οι κάτοχοι ψάχνονται για το αν το δικό τους είναι από εκείνα που συναρμολογήθηκαν στη Γαλλία ή όχι.
(Και ΄χω άμεση γνώση και από φίλους και συγγενικό πρόσωπο.)Το ότι όμως αναφέρεις για το Yaris II πως έχει μαλακό υλικό στο ταμπλό, τί σχέση έχει με το θέμα;
Εδώ ο άνθρωπος ρωτούσε για το Yaris I και εσύ μιλάς για ένα άλλο μοντέλο...
Εντάξει το καταλάβαμε, το Yaris ΙΙ βελτιώθηκε σε σχέση με την προηγούμενη γενιά του,
αλλά το τόπικ είναι για το Yaris Ι...Περισσότερα για τα προβλήματα που έχει βγάλει το καθένα στα ειδικά sites :
πχ YarisClub http://www.yarisclub.gr/forum/forumdisplay.php?f=20
πχ Ibizamania http://www.ibizamania.gr/forumdisplay.php?f=54 -
Ο χρήστης provocatoras έγραψε:
Φίλε μου απλά δεν καταλαβαίνω γιατί επιμένεις τόσο να ψέγεις το Ibiza χωρίς μάλιστα ουσιαστικό λόγο.
Το ότι η ποιότητα και η εικόνα του εσωτερικού στο Ibiza είναι ανώτερη από αυτή του Yaris είναι αυταπόδεικτο:
και μόνο ότι το Ibiza FR έχει μαλακό ταμπλό ενώ το Yaris όχι από μόνο του είναι μια αρχή.
Συναρμολόγηση και τριγμοί δυστυχώς έχω γνώση και θα διαφωνήσω μαζί σου:
ούτε εκεί δεν υπερέχει το Yaris.Δεν επέμεινα καθόλου να ψέξω το Ibiza, ίσα ίσα που το έχω σε ανώτερη θέση από
το Tsport λόγω κινητήρα. Σίγουρα όχι όμως από ποιότητα κατασκευής.
Δεν μπορώ να σου χαλάσω την φαντασίωση. Θα το αφήσω εδώ, λέγοντας ότι τα μαλακά πλαστικά δεν κάνουν ένα εσωτερικό. Το γιατί το παρέθεσα νωρίτερα.Προβλήματα επίσης δεν είναι αποκλειστικό προνόμιο του Ibiza, αλλά και του Yaris.
βλέπε επίσης στο Yaris όχι μόνο το πανηγύρι των τριγμών, αλλά και ενδείξεις που ανάβουν, προβλήματα με τα παράθυρα, κομμάτια του ταμπλό που ξεκουμπώνουν κλπ κλπ.Είμαι στο club εδώ και 3 χρόνια και δεν έχω παρατηρήσει κάτι σοβαρό σε άτομα που προσέχουν τα
αυτοκίνητα τους και πραγματοποιούν σωστή συντήρηση.
Και ένα παλικάρι είχε αναφέρει πρόβλημα σε Yaris με το κιβώτιο και ένδειξη, αλλά αποδείχθηκε
ότι ήταν απο το εξωτερικό αγορασμένο, γυρισμένα χλμ και άλλα χαρωπά.Δεν είναι τυχαίο που τα προβλήματα του Yaris είναι τόσα που και οι ίδιοι οι κάτοχοι ψάχνονται για το αν το δικό τους είναι από εκείνα που συναρμολογήθηκαν στη Γαλλία ή όχι.
(Και ΄χω άμεση γνώση και από φίλους και συγγενικό πρόσωπο.)Δεν θέλω να σε τρομάξω αλλά και τα 2 Yaris που ανέφερα ,όπως και 1000άρη φίλου όπως και mk1 για σχολή οδήγησης εδώ και 200κ χλμ είναι Γαλλικά.
Τώρα να πέσαμε όλοι στην περίπτωση τα δικά μας να είναι φτιαγμένα με πρώτης ποιότητας Γαλλικά υλικά και τα άλλα να είναι από ετοιματζίδικα, δεν ξέρω…Το ότι όμως αναφέρεις για το Yaris II πως έχει μαλακό υλικό στο ταμπλό, τί σχέση έχει με το θέμα;
Εδώ ο άνθρωπος ρωτούσε για το Yaris I και εσύ μιλάς για ένα άλλο μοντέλο...
Εντάξει το καταλάβαμε, το Yaris ΙΙ βελτιώθηκε σε σχέση με την προηγούμενη γενιά του,
αλλά το τόπικ είναι για το Yaris Ι...Τρικυμία εν κρανίω. Πάμε στις million dollar questions :
a)Που ανέφερα ότι το Yaris mk2 έχει μαλακό υλικό?
b)Στον άνθρωπο,έχει και nick,προτάθηκε από εμένα το Yaris mk2 1.8 ΤS στην 3η θέση των επιλογών
c) Το τόπικ περιελάμβανε 2 αυτοκίνητα αρχικά και προτάθηκε και ένα Yaris mk2 όπως και κάποια γαλλικά. Ποιο Yaris 1? Η μόνη αναφορά για Yaris mk1, γράφε το σωστά τουλάχιστον, ήταν για να δείξω τη βελτίωση που έχει γίνει αλλά και για να σχολιάσω την λαμβάνουσα και πραγματική ποιότητα σε εσωτερικό. Τουλάχιστον για τα δικά μου μέτρα και σταθμά.ΥΓ Να πω για άλλη μια φορά, οτι η σύγκριση έγινε μεταξύ Ibiza mk4 και Yaris mk2.
ΥΓ Ξαναλέω, δεν λέω οτι το Yaris είναι τέρας ποιότητας (προς θεού δηλαδή...) , αλλά να το
βγάζεις σκάρτο αμάξι για πλάκα λίγο δύσκολο.
ΥΓ Provocatoras όνομα και πράγμα είσαι -
207gt 2007 me 53000xlm
book service klp
to μονο κακο ειναι οτι ειναι πορτοκαλι και ειναι καλαβρυτα....
θα παω λογικα να το δω μες το σκ....τιμη 10000.............................................
-
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
207gt 2007 me 53000xlm
book service klp
to μονο κακο ειναι οτι ειναι πορτοκαλι και ειναι καλαβρυτα....
θα παω λογικα να το δω μες το σκ....τιμη 10000.............................................
Τριτη δημοσιευση πρωτη σελιδα του θεματος..
Μικρό μεταχειρισμένο GTI με 10.000 ευρώ ??