-
Το vitara off road animal δεν είναι αν το συγκρίνεις με τα πρώτα vitara + grand vitara. Ομως ως κάτοχος του δεν είχα πρόβλημα πουθενά ως τώρα σε λάσπες-χωματόδρομους με νεροφαγώματα και σε ορεινό δίκτυο με φυτευτή πέτρα και με τα ασφάλτινα ελαστικά.Βέβαια δεν μιλάμε για extreme καταστάσεις,εκτιμώ όμως και απο την άνεση της ανάρτησης οτι είναι οκ σε εκτός δρόμου.
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Εγώ...που η φωτό μου θυμίζει ένα μικρό φοβισμένο σκυλάκι μπροστά σε ένα μεγαλύτερο...έχω πρόβλημα γιατρέ;;;
Κάτι σε BDSM είναι η διάγνωση.... Είδες τη ζημιά κάνουν οι επαφές με χλιδάτα βαυαρικά καθίσματα?
Εγώ γιατρέ έχω πρόβλημα που το vitara μου φαίνεται πιο κομψό??
Το Jeep πολύ τετράγωνο, σαν κλούβα είναι!!Ακούγεται ενδιαφέρον το άτιτιούντ σου... Θέλει torrent search....
Το vitara off road animal δεν είναι αν το συγκρίνεις με τα πρώτα vitara + grand vitara. Ομως ως κάτοχος του δεν είχα πρόβλημα πουθενά ως τώρα σε λάσπες-χωματόδρομους με νεροφαγώματα και σε ορεινό δίκτυο με φυτευτή πέτρα και με τα ασφάλτινα ελαστικά.Βέβαια δεν μιλάμε για extreme καταστάσεις,εκτιμώ όμως και απο την άνεση της ανάρτησης οτι είναι οκ σε εκτός δρόμου.
...τα παραπάνω σχόλια αφορούσαν την ημιάσεμνη φωτό προηγούμενης σελίδος....
Για να συμφωνήσουμε νομίζω διαβαθμισμένε φίλε, περισσότερα από το 'γατάκι' μου(εσείς που διαβάζατε στα 70s ...περιοδικά - σιωπή) εδώ http://vitaraclub.gr/viewtopic.php?f=59 ... 5&start=60Υ.Γ.
Ρε συ αυτοκράτορα, φέτος ήρθα Ιωάννινα 'τουριστικά' μετά απο χρόνια.
ΔΕΝ βρήκα πια μπουγάτσα...Και ο 'γιανιώτικος μπακλαβάς' πλέον πολύ εργοστασιακός...
Μόνο τον σκαραβαίο είδα ανοιχτό. Η παλιά φιλοσοφική, ρημάδι. Αναπόλησα εποχές Drugstore και Λάικα.... -
Από πότε είχες να έρθεις;
Ούτε εγώ είμαι 'παγουρι'. Σπούδασα εδώ φιλολογία από το 1995, γνωρισα από φοιτητής τη γυναίκα μου που είναι γιαννιώτισσα κ έμεινα.
Η μπουγάτσα εδώ κ χρόνια δεν 'λέει'. Ασε που η τιμή της είναι 2 ευρώ χωρίς να έχει σχέση με το παρελθόν... Μάλλον είσαι μεγαλύτερος από μένα...όταν δεν είχε ακόμη μεταφερθεί η φιλοσοφική στην πανεπιστημιούπολη... -
Το qq και το rav4 εχουν περιπου 10 χιλιοστα διαφορα στο μεταξονιο οταν το x trail με το rav εχουν περιπου 50... Η κατηγορια καθοριζεται απο το μεταξονιο. Παντως οντως στα suv-crossover ειναι λιγο πιο ρευστο το πραγμα με το αν συγκρινονται μεταξυ τους.
-
Δεν θα συμφωνήσω με το κριτήριο του μεταξονίου.
Μήκος και πλάτος είναι πιο ενδεικτικό για την κατηγορίας ενός αυτοκινήτου.
Προφανως και xtrail & RAV4 όπως και CRV ειναι ιδια κατηγορια .(με την λογική σου το crv είναι μικρότερο από το QQ , .
-
Γενικά από ότι γνωρίζω το μεταξόνιο καθορίζει την κατηγορία που κινείται το όχημα. Τα τελευταία χρόνια παρατηρήθηκε πως τα αυτοκίνητα έχουν μια τάση να μεγαλώνουν. Ένα κόρσα του σήμερα έχει τις διαστάσεις και πιθανότατα μεταξόνιο που είχε κάποτε ένα καντέτ ή το πρώτο άστρα. Όμως αυτά θεωρούνταν μικρομεσαία... Στις μέρες μας ένα σουπερ μίνι τείνει να έχει διαστάσεις που είχε το almera... Δεν χρειάζονται πιστεύω τα ήμαρτον και λοιπές εκφράσεις που μόνο εκνευρισμό μπορούν να φέρουν στους φίλους που γράφουν εδώ μέσα. Για το πρώτο μέρος της παραγράφου μου είμαι ανοικτός σε κάθε είδους κριτική. Για το δεύτερο που συνοψίζεται στην τελευταία μου φράση είμαι κάθετος.
-
Δεκτό το σχόλιο για το ημαστον.
Για το μεταξόνιο είναι λαθος και σου αναφέρω σαν παραδειγμα το crv.
-
Στο μυαλό μου δεν το κρύβω, crv rav4 & x-trail είναι στην ίδια κατηγορία σύγκρισης. Αν το crv έχει πολύ μικρότερο μεταξόνιο από τα άλλα δύο δεν το γνώριζα.
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Στο μυαλό μου δεν το κρύβω, crv rav4 & x-trail είναι στην ίδια κατηγορία σύγκρισης. Αν το crv έχει πολύ μικρότερο μεταξόνιο από τα άλλα δύο δεν το γνώριζα.Κ στο δικό μου! Τα...μικρά πνεύματα γαρ...
-
Πανεμορφο το renegade...για εμενα πολυ πιο ωραιο και πιο SUV απο το Vitara.
-
Ο χρήστης gatoz έγραψε:
Εγώ...που η φωτό μου θυμίζει ένα μικρό φοβισμένο σκυλάκι μπροστά σε ένα μεγαλύτερο...έχω πρόβλημα γιατρέ;;;
Κάτι σε BDSM είναι η διάγνωση.... Είδες τη ζημιά κάνουν οι επαφές με χλιδάτα βαυαρικά καθίσματα?
Εγώ γιατρέ έχω πρόβλημα που το vitara μου φαίνεται πιο κομψό??
Το Jeep πολύ τετράγωνο, σαν κλούβα είναι!!Ακούγεται ενδιαφέρον το άτιτιούντ σου... Θέλει torrent search....
...τα παραπάνω σχόλια αφορούσαν την ημιάσεμνη φωτό προηγούμενης σελίδος....
Για να συμφωνήσουμε νομίζω διαβαθμισμένε φίλε, περισσότερα από το 'γατάκι' μου(εσείς που διαβάζατε στα 70s ...περιοδικά - σιωπή) εδώ http://vitaraclub.gr/viewtopic.php?f=59 ... 5&start=60Υ.Γ.
Ρε συ αυτοκράτορα, φέτος ήρθα Ιωάννινα 'τουριστικά' μετά απο χρόνια.
ΔΕΝ βρήκα πια μπουγάτσα...Και ο 'γιανιώτικος μπακλαβάς' πλέον πολύ εργοστασιακός...
Μόνο τον σκαραβαίο είδα ανοιχτό. Η παλιά φιλοσοφική, ρημάδι. Αναπόλησα εποχές Drugstore και Λάικα....Γάτε ευχαριστώ για το link... μάλλον θα ξέρεις οτι είμαι μέλος στο club + καθημερινός επισκέπτης
οι φωτογραφίες του vitara σου -
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Από πότε είχες να έρθεις;
Ούτε εγώ είμαι 'παγουρι'. Σπούδασα εδώ φιλολογία από το 1995, γνωρισα από φοιτητής τη γυναίκα μου που είναι γιαννιώτισσα κ έμεινα.
Η μπουγάτσα εδώ κ χρόνια δεν 'λέει'. Ασε που η τιμή της είναι 2 ευρώ χωρίς να έχει σχέση με το παρελθόν... Μάλλον είσαι μεγαλύτερος από μένα...όταν δεν είχε ακόμη μεταφερθεί η φιλοσοφική στην πανεπιστημιούπολη...Ίδια περίοδο ήμουν εκεί. 1994-1998.Ξεκινησα από Δομπολη και μετά Πανεπιστημιουπολη. Και η γυναίκα μου μου εκεί ήταν αλλά δε τη γνώρισα εκεί. Έπρεπε να βρεθούμε στη Σκωτία. ..[emoji127] [emoji574]
-
Τώρα πρόσεξα το 1975 στο nick. Δύο χρόνια διαφορα έχουμε. Φιλολογία σπουδασες; θα έχει γούστο να γνωριζόμαστε...Αγγλία εκανε το master της κ η γυναίκα μου, στο Sheffield...
-
ΦΠΨ. φιλολογία ήταν η σύζυγος. Το 1997 πήραμε το πανεπιστημιακο πρωτάθλημα στο μπάσκετ. Κατέβηκαμε ως φιλοσοφική.
-
Ξέρω! Έπαιξα κ εγώ μια δυο χρονιές μετά
Εγώ πτυχίο έχω Ιστορίας κ διδακτορικό στη φιλολογία. Η γυναίκα μου κ τα 2 στην αρχαιολογία. Πιθανόν να σε ξέρω εξ όψεως... -
Δεν ηθελα να εκφερω αποψη μιας και δεν το ειχα δει απο κοντα. Ομως σημερα ειδα το Renegade διπλα στο νεο qq και τα δυο σε λευκο. Μου φανηκε σαν δυο κουτια ενα μικρο και ενα μεγαλο το ενα πισω απο το αλλο. Πολλες γωνιες και πολυ τετραγωνο. Το qq αν και λιγο πιο κοντο φαινοταν πιο ενδιαφερον με περισσοτερα σχεδιαστικα στοιχεια.
Στάλθηκε από το C6603 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
το qq γωνιες; γιατι βλεπω μονο καμπυλες;
-
Ο χρήστης fivos07 έγραψε:
το qq γωνιες; γιατι βλεπω μονο καμπυλες;
Δεν το διατυπωσα σωστα. Οι γωνιες αφορουν το Renegade .
-
+1 ......στα χναρια του προηγουμενου μοντελου
-
Το Renegade είναι ιδιαίτερο μοντέλο. Δεν μοιάζει με τα άλλα και ξεχωρίζει!
Πιστεύω ότι λίγο πολύ είναι Love or Hate επιλογή. Δηλαδή ή σου αρέσει και το δέχεσαι ή το απορρίπτεις αμέσως.
Εμένα αυτό μου αρέσει αντί για τα περισσότερα suv που έχουν ίδιο σουλούπι και τα ξεχωρίζει μόνο από τη διαφορετική μάσκα και τα φώτα...
Από εκεί και πέρα το αν σε καλύπτει το μοντέλο σχετίζεται με όλα τα χαρακτηριστικά του (εξωτερικές διαστάσεις, χώροι, σχήμα πλαισίου, κινητήρας, τιμή, αξιοπιστία, οδηγική συμπεριφορά κτλ κτλ κτλ...)
SUV/Crossovers Forum