-
Από άποψη αξιοπιστιας το λες Alex;
Lap μου χίλια συγνώμη φίλε αλλά τι εννοείς για αξιοπιστία δεν καταλαβαινω
-
alex mix wrote:
Υ. Γ και γω ψήνομαι άσχημα αλλά όπως έχω ξαναπεί φοβάμαι μην το μετανιώσω με το e cvt κιβώτιο. Κάνω και πολλά χλμ 24χιλ το χρόνο σε επαρχιακό δρόμο.
Πες τους: 'το θέλω, αλλά δεν ξέρω εαν τελικά μου κάνει στην καθημερινότητά μου για αυτό και πήρα το 2008. Το θέλω για 2-3 ημέρες test drive (στην Αθήνα το δίνουν πες τους) να το πάω στις διαδρομές που κάνω κανονικά. Εαν μου κάνει ακυρώνω και το αγοράζω επιτόπου!'
χμμ καθόλου άσχημη ιδέα, θα τους το πω. Ευχαριστωωω
-
Όχι Φανή, τράπεζα Πειραιώς
Parikon τιμή τελική 25300.
Υ. Γ και γω ψήνομαι άσχημα αλλά όπως έχω ξαναπεί φοβάμαι μην το μετανιώσω με το e cvt κιβώτιο. Κάνω και πολλά χλμ 24χιλ το χρόνο σε επαρχιακό δρόμο.
Για το υστερόγραφο ρωταω
-
7% η Τογιότα; Όταν είχα πάρει προσφορά αρχές χρονιάς νομίζω μου είχαν δώσει 8.5% αν θυμάμαι καλά...
Λοιπόν για να μην παρεξηγηθώ. Η Toyota αυτό το επιτόκιο που λες έχει άλλα μου είπαν πως επειδή έχουν συνεργασία με Πειραιώς και επειδή η μισθοδοσία μου είναι εκεί μπορούν να το κάνουν 7 και με πήραν τηλ και μου είπαν μετά πως όντως 7.
-
χμμ καθόλου άσχημη ιδέα, θα τους το πω. Ευχαριστωωω
Το είχα κάνει εγώ και μου το έδωσαν χωρίς ερωτήσεις για ένα ΣΚ. Και τώρα το ίδιο με την Κορόλα.
@Λαπ: δε νομίζω οτι το λέει από θέμα αξιοπιστίας ο Αλεξ, καθαρά από θέμα χρήσης και εαν θα τον βολεύει.
-
alex mix wrote:
Όχι Φανή, τράπεζα Πειραιώς
Parikon τιμή τελική 25300.
Για το υστερόγραφο ρωταω
οκ τώρα σε επιασα
. Όχι από θέμα αξιοπιστιας θεωρώ πως δεν έχει θέμα άλλωστε μην ξεχνάμε 6 χρόνια 180χιλ χλμ και 11 μπαταρία. Peugeot 5 χρόνια και 60χιλ χλμ άλλο που πήρα δώρο την επέκταση στα 100.Το θέμα μου είναι πως είμαι επαρχία και όχι μεγαλούπολη να εκμεταλλευτώ το υβριδικό σύστημα, δηλαδή οι ταχύτητες μου είναι από 60 έως 100 αντε και 120 χλμ μην το πάρω και οικονομία δεν δω πότε αυτό εννοώ.
-
Συμπληρώνω μνμ,άλλωστε όπως έχω πει έχω corolla από το 2006 και έχω 430χιλ χλμ χωρίς ζημιά μόνο δίσκο πλατό στα 400 και προχθές το γρανάζι της μίζας. Δεν λέω πως θα είναι το ίδιο αλλά μια εμπιστοσύνη την εχω
-
Alex αν αποδέχεσαι την λειτουργία του eCVT και δεν έχεις ανάγκη τους έξτρα χώρους (πίσω, αποσκευών) θεωρώ ότι μόνη της η όποια απώλεια επιδόσεων που θα έχεις δεν αρκεί για να μην πάρεις το CHR σε βάρος του 2008. Εσύ ξέρεις τις πραγματικές σου ανάγκες. Τα κλειδιά πάντως είναι αυτά κατ'εμε. eCVT + χώροι. Πολύ καλά αμάξια αμφότερα, σίγουρα κανένα δεν θα σε απογοητεύσει.
Προσωπικά έχω δηλώσει ευθέως ότι αν μπορούσα να φτάσω τα 24κ για το αμάξι της συζύγου θα έπαιρνα μόνο CHR, ενώ το 2008 συνεχίζω να το θεωρώ υπέρ του δέοντος τιμολογημενο για όσα προσφέρει. Ειδικά πλέον που για να το πάρεις όπως το φαντάζεσαι θες Allure + όπως σωστά τόνισε ο Φάνης...
-
Το θέμα μου είναι πως είμαι επαρχία και όχι μεγαλούπολη να εκμεταλλευτώ το υβριδικό σύστημα, δηλαδή οι ταχύτητες μου είναι από 60 έως 100 αντε και 120 χλμ μην το πάρω και οικονομία δεν δω πότε αυτό εννοώ.
Κοίτα οι ταχύτητες που αναφέρεις είναι ιδανικές για υβριδικό (ειδικά μέχρι τα 120χ.α.ω). Αλλά το θέμα είναι και που και πως κινείσαι, δηλαδή εαν πηγαίνει με 80 χ.α.ω αλλά κάθε 2-3 χλμ έχει να κάνεις και μια δύσκολη προσπέραση ή έχεις συνεχόμενη ανάβαση, τότε το υβριδικό δεν είναι τόσο οικονομικό. Εαν είναι επαρχιακός δρόμος χωρίς πολλές κλίσεις και χωρίς ανάγκη για συνεχείς προσπεράσεις, τότε θα έχεις μεγάλη οικονομία.
-
Alex αν αποδέχεσαι την λειτουργία του eCVT και δεν έχεις ανάγκη τους έξτρα χώρους (πίσω, αποσκευών) θεωρώ ότι μόνη της η όποια απώλεια επιδόσεων που θα έχεις δεν αρκεί για να μην πάρεις το CHR σε βάρος του 2008. Εσύ ξέρεις τις πραγματικές σου ανάγκες. Τα κλειδιά πάντως είναι αυτά κατ'εμε. eCVT + χώροι. Πολύ καλά αμάξια αμφότερα, σίγουρα κανένα δεν θα σε απογοητεύσει.
Προσωπικά έχω δηλώσει ευθέως ότι αν μπορούσα να φτάσω τα 24κ για το αμάξι της συζύγου θα έπαιρνα μόνο CHR, ενώ το 2008 συνεχίζω να το θεωρώ υπέρ του δέοντος τιμολογημενο για όσα προσφέρει. Ειδικά πλέον που για να το πάρεις όπως το φαντάζεσαι θες Allure + όπως σωστά τόνισε ο Φάνης...
Επειδή ο κουμπάρος μου έχει το chr και δοκίμασα το καρεκλάκι μου (inglesina keplero) μπορώ να πω ότι έχει μικρότερο άνοιγμα από το 2008 και έπρεπε να μετακινηθεί η θέση μπροστά οπότε λόγω σχεδίασης ταμπλό δε χωρούσες να κάτσεις δυστυχώς.Να αναφέρω ότι στο δικό μου έχεις τη δυνατότητα στη θέση συνοδηγού να την προσαρμόσεις καθ ύψος
-
Sabas_Thess wrote:
Επειδή ο κουμπάρος μου έχει το chr και δοκίμασα το καρεκλάκι μου (inglesina keplero) μπορώ να πω ότι έχει μικρότερο άνοιγμα από το 2008 και έπρεπε να μετακινηθεί η θέση μπροστά οπότε λόγω σχεδίασης ταμπλό δε χωρούσες να κάτσεις δυστυχώς.Να αναφέρω ότι στο δικό μου έχεις τη δυνατότητα στη θέση συνοδηγού να την προσαρμόσεις καθ ύψος
Τώρα φίλε parikon με προσγείωσες στην πραγματικότητα λόγο που είναι στο πρόγραμμα (Θεού θέλοντος) για επέκταση οικογένειας. Ευχαριστώ.
-
Κοίτα μετά ψάχνεις πιο συμμαζεμένο καρεκλάκι.Αυτός έβαλε ένα της Joie every stage και πρέπει να χωράς μπροστά.Η γυναίκα του πάντως έχει την ελληνική συνήθεια να κάθεται πίσω για να κρατά το 'χέρι' του παιδιού.Πάντα το είχα απορία αυτές οι μάνες που κάθονταν πίσω μέχρι το παιδί να πάει σχολείο,τι κάνουν όταν γεννάνε το 2ο;
Α και του έχω πει πόσο καιρό να έρθει να συγκρίνουμε πορτ μπαγκαζ.ποιο χωράει πιο πολλά.
-
Η δικιά μου parikon το έκοψε να καθεται πισω στα ταξίδια τώρα που ηρθε το δεύτερο.χεχε
Όταν όμως παμε για υποχρεώσεις οι τρεις μας και ο μπέμπης μένει με τους παππουδες,η μεγάλη απαιτεί την μάνα της πισω και θέλει κι αγκαλιά.συνήθως υποκύπτει συνήθως τσακωνόμαστε και η ζωή περναει ευχαριστα
-
Αν σε παρηγορει το ιδιο προβλημα εχω κι εγω. Μονο που καθως δεν εχουμε μπεμπη, οταν ταξιδευουμε οι δυο τους καθονται πισω κι απο μενα λειπει μονο το καπελο του σοφερ.
-
Παραθέτω από το δελτίο τύπου του Hyundai Bayon. 4.18m, To Kona αναφέρεται ως 4,165–4,215 ανάλογα την έκδοση (δε εν ξέρω τι αφορά) , οπότε μιλάμε για ένα πανομοιότυπο όχημα σε εξωτερικές διαστάσεις με ήδη υπάρχον, και πρόσφατα ανανεωμένο Β suv.
Hyundai Bayon delivers the comfort and storage space of an SUV with the agility and fuel efficiency of a B-segment vehicle. Its compact exterior size and its family-friendly interior mean customers can enjoy the best of both worlds: while it's compact size and excellent visibility make it easy to enter and easy to handle, it also offers that safe and robust feeling customers have come to expect from Hyundai SUVs thanks to its high seating position.
With 411 litres of boot space, Bayon stands out for its large amount of storage space, despite its compact size.
Νομίζω περιγράφει ακριβώς το το ζητά ένας μέσος αγοραστής από ένα Β suv αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη.
Ξεκάθαρα το Bayon παίζει το ρόλο του μικρού οικογενειακού B suv (π.χ Crossland/Aircross) και το Kona του lifestyle B suv (π.χ Mokka/Stonic). Μάλλον θα είναι ελαφρά φθηνότερο από το Kona, όπως είναι τα αντίστοιχα Crossland/Aircross από άλλα του ομίλου τους.
-
Εδω δείτε..
Τα λεγόμενα a suv.
Παλι για Κουλα-κατάσταση το βλεπω.... Εννοείτε σε εμάς προωθούν τα πανακριβα και μεγαλύτερα.
https://m.youtube.com/watch?v=lrqxzPJe6HE
Πως γίνεται σε 4 μέτρα να έχει τέτοιους χωρους για μια οικογένεια!!!! Πραγματικά αναρωτιέμαι.
Παντως έχει πολλά στοιχεία από το clio και από το sandero, βασίζεται στην cmf A+ πλατφόρμα, ενώ έχει τεράστιους χωρους, πραγματικά τεράστιους για 4 μέτρα μηκος, παρκαρει παντού, 405 λιτρα πορτπαγκαζ!, 1.0 turbo, 1000 κιλα βάρος και είναι κούκλακι.
Αυτο best seller θα ηταν στην ευρωπη σύμφωνα και με την τάση για suv, αν έβγαινε μάλιστα και με τον lpg κινητηρα της renault...
Η ερώτηση ειναι:Θα το φέρουν εδώ;
-
Τα έχουμε πει, A suv θα είναι η επόμενη κατηγορία αρμεγματος, μόλις τελειώσουν με τα B και C θα περάσουμε σε ανακοινώσεις Α.
A suv είναι κάτω από 4 μέτρα όμως, δηλαδή 3.60 και τέτοια φάση. 4-4.30 είναι κατηγορία Β, και 4.30-4-60 είναι C, και μετά D. Τουλάχιστον για Ευρώπη.
-
Νομίζω τα πιο μικρά, λέγονται micro suv
-
Νομίζω τα πιο μικρά, λέγονται micro suv
Αυτά είναι της Matchbox!
-
Υπαρχει ηδη το Ignis και προσφατα και το panda cross
SUV/Crossovers Forum