-
Πότε, τώρα προσφατα;
Όχι έχουν περάσει χρόνια.
Νομίζω το 09
-
Ε ναι καμία σχέση εκείνα ήταν άθλια, και νομίζω άλλη μάρκα.
Σε σασί τύπου σκάλας, και αντιγραφή.
Δες Εδώ εχει και αλλα, στην Γερμανία πωλούνται σε τιμή όσο ένα Ford puma ή ενα 2008
Κινητήρας Mitsubishi 1,5 turbo, cvt by Honda με manual 8αρι επιλογές, τετρακινητο και lpg
Το συγκεκριμένο μοντέλο 271 gr/co2
Μουχαχασα (καλά που είναι και υγραεριο)
Εμείς με μισθούς ίσους με 4 ωρη εργασία σε αυτους και ακριβα απο το μέσον και άνω των κατηγοριών αυτοκίνητα
Πώς τα καταφέραμε έτσι δεν μπορώ να καταλαβω;
Αυτοί με διπλάσια αγοραστική δύναμη έχουν ακόμα και αυτήν την επιλογή του φθηνότερου....
-
Δες εδω ....
Με 35 Χηνες στην Ιταλία, με μεγαλύτερη όμως αγοραστική δύναμη από εμάς, άρα φθηνότερα ουσιαστικά από τα δικά μας 35 χιλιάρικα
Τι αγοράζουν;....
Plugin hybrid ....cayenne
Μιλάμε αλλο επίπεδο
Εμείς εδώ 36 Χηνες κοστίζει το gt line 2008 130 eat8
Τι να λέμε τωρα;
Υ.γ Αυτή η εταιρία ειναι εκεινη που εφερε εκείνο το άχρηστο και άθλιο που έμοιαζε με ένα αθλιο opel πριν καμία 15έτια-20ετια.
Κοιτάξτε τώρα τι κατασκευαζει;
Εμείς μετά συζητουμε για duster και vitara....
-
Από τους Ιάπωνες πήγαμε στους Κινέζους τώρα; μετά ποιο θα είναι το καινούργιο σου κόλλημα; οι Βιρμανοί;!
Κορεάτες που κάνουν πραγματικά αξιοπρόσεχτα οχήματα, γιατί τους προσπέρασες έτσι;
Πάντως σου άρεσε ο Asian Petrolhead είδα που είχα ποστάρει πριν κάτι εβδομάδες, καλό ατομάκι.
Duster-άκι θα έπαιρνα πάντως, αυτές τις Κινεζιές, όχι (ακόμη), σε 5-6 χρονάκια, μπορεί να είναι και έτοιμοι για την Ευρώπη, θα δούμε.
-
Άντε τοσα ποστς αναφέρω το 2008 τώρα συγκινήθηκες με την plugin hybrid cayenne;;;
Όχι ρε συ οι Ιάπωνες κλασική αξία, πολλά χρόνια μπροστά αλλά και ακριβοί.
Οι Κορεάτες άρχισαν να γίνονται ψηλοακριβοι, ποντάρουν στην αξιοπιστία.
Έρχονται και οι Ινδοί σε καμία 7 με 10 ετη....
-
Δεν καταλαβαίνω. Αν αυτά τα DR δεν καλύπτουν Ευρωπαϊκές προδιαγραφές (ασφάλεια, καταναλώσεις κλπ...) πως τα κατασκευάζουν και τα πουλάνε στην Ιταλία;
-
Αν είναι rebadged κινεζιές πως να τα αγοράσουν; Επίσης δεν θα ήταν και λίγο πιο δημοφιλή έξω; Κίνα/Ινδία είναι πολύ εκτός αγοράς προς το παρόν.
Λαπ κολλάς σε συγκεκριμένα μοντέλα ρε συ. Άστο να πάει.
-
Επίσης σε αυτά τα χρήματα υπάρχουν γνωστά αυτοκίνητα μεταχειρισμένα με λίγα Χλμ,και με εγγύηση, οπότε γιατι κάποιος να προτιμήσει ένα φασον κινέζικο;
-
Σωστό, αλλά έχουν καλές πωλήσεις στο εξωτερικό με το επίσημο ονομα της εταιρίας οχι με το rebudged dr
Αλλά απο την άλλη αυτά τα αυτοκίνητα όπως ακριβώς και το duster χρησιμοποιούν προηγούμενες τεχνολογίες 5 ετών κτλ.
Για παράδειγμα κινητήρες, κιβώτια κτλ.
Έτσι έχουν ελλατωσει το κόστος εξέλιξης, όπως επίσης σίγουρα έχουν ελαστικά μισθολογικά κόστη.
Απο την άλλη και τα ευρωπαϊκά μια χαρά καταστρέφονται.
Δες dsg, tsi, δες σε παλαιότερα PSA πως η σχεδίαση του κυκλώματος ψυκτικό υγρού προκαλουσε εν τελη αλλαγή φλατζας κεφαλής πριν τα 70.000 χλμ.
Δες πολλαπλασιαστες σε BMW, δες ακόμα και το με ο ds7 με σοβαρό πρόβλημα στην ανάρτηση.
Δες Την BMW και τις ρυθμίσεις του esp στην αποφυγή εμποδιων.
Δες Το fiesta Και το dct κιβώτιο του.
Με λίγα λόγια εμείς εδω πληρώνουμε πολύ ακριβά κάποια πράγματα, εμείς που είμαστε αρκετά φτωχότεροι από τους κεντροευρωπαιους που έχουν και επιπλέον την επιλογή φθηνότερου αυτοκινήτου.
Αυτοι αγοραζουν και με εθνικά κριτήρια, διότι είναι και οι ίδιοι κατασκευαστές.
Στην dr σε ένα μοντελο δίνουν 10 έτη εγγύηση σε κινητήρα και 7 έτη στα υπόλοιπα (αν καταλαβα σωστα) ίσως διότι τα συναρμολογουν εκεί και έχουν αλλά κοστη, Στα υπόλοιπα 7 ετη στα πάντα. Ποιο μεταχειρισμένο 4-5 ετων τα έχει αυτά, διότι μιλάμε για c και d suv οχι για b suv.
Εγώ τα ευρωπαϊκά συμπαθω, αλλά δεν μας αφήνουν να έχουμε αγοραστική δύναμη για να τα αγοράζουμε...Αυτό θέλω να τονισω
-
Προτιμώ Κινέζικο/Ιταλικό καινούριο, παρά μεταχειρισμένο ίδιου κόστους από Ελληνική μάντρα ή από ιδιώτη.
-
.. δες σε παλαιότερα PSA πως η σχεδίαση του κυκλώματος ψυκτικό υγρού προκαλουσε εν τελη αλλαγή φλατζας κεφαλής πριν τα 70.000 χλμ.
Για ποιά PSA αναφέρεσαι; έχω ακούσει οτι C4 είχαν βγάλει ένα τέτοιο θέμα γι' αυτό ήμουν λίγο σκεπτικός να πήγαινα στο παλιό 3008 σαν μεταχειρισμένο (που θα είχε κάποια συγγένεια).
Πετρέλαιο πάντως δεν έχω ακούσει, και Saxo/206/C3 δεν μας έχουν βγάλει τίποτα.
-
O ET3 J3, είχε θέμα.
Πολυ ελαστικος κινητήρας σε σημείο εντυπωσης μικρού τούρμπο, κάποιες αρρυθμίες στο ρελαντί που είχαν να κάνουν με τους ψεκασμούς και το κυριότερο σε μια γωνία της φλατζας που περνούσε το κύκλωμα του ψυκτικό υγρού, είχε τέτοια σχεδίαση αλλά και κόλλα από το εργοστάσιο που σχεδόν σε όλα τα μοτέρ έσταζε η φλατζα πριν τα 70-80.000 χλμ.
Με λίγα λόγια σκατα και αποσκατα.
Στον 1,6 είχε μεταλλική φλατζα και λίγο διαφορετικό κύκλωμα, και γενικά βγήκε εξαιρετικος κινητηρας
Όχι diesel, δεν άκουσα κάτι τέτοιο.
Πάντως όσο κοστίζει μια a class με τον 1,3 της δένω στα 130 αλογα dct, στην Ιταλία αγοράζουν καινούργιο μοντέλο του 2020, Dseg SUV coupe αλά maserattti, με φουλ όλα, οταν λεω ολα μιλάω ακομα και για AI συστηματα επικοινωνίας με το αυτοκινητο, τετρακίνηση και plug in hybrid με δεν ξέρω και εγώ πόσα άλογα.
Κάπου έπιασε το μάτι μου για 600 άλογα, και κάτω από 5 δευτερα 0-100
Μουχαχαχα
-
Lap wrote:
.. δες σε παλαιότερα PSA πως η σχεδίαση του κυκλώματος ψυκτικό υγρού προκαλουσε εν τελη αλλαγή φλατζας κεφαλής πριν τα 70.000 χλμ.
Για ποιά PSA αναφέρεσαι; έχω ακούσει οτι C4 είχαν βγάλει ένα τέτοιο θέμα γι' αυτό ήμουν λίγο σκεπτικός να πήγαινα στο παλιό 3008 σαν μεταχειρισμένο (που θα είχε κάποια συγγένεια).
Πετρέλαιο πάντως δεν έχω ακούσει, και Saxo/206/C3 δεν μας έχουν βγάλει τίποτα.
και με ολους τους prince υπηρχε γλεντι με τη ψυξη, το οργανακι θερμοκρασιας ανεβοκατεβαινε σαν vu meter απο ντι τζέι του 83
-
και με ολους τους prince υπηρχε γλεντι με τη ψυξη, το οργανακι θερμοκρασιας ανεβοκατεβαινε σαν vu meter απο ντι τζέι του 83
Δεν ειχαν ομως θεματα με φλατζες. Άλλα θεματα εκτος θερμοκρασιων ναι, φλατζες οχι.
-
Όχι στο θερμομετρο τα PSA δεν εχουν απόκλιση, είναι πολύ λεπτομερεις η καταγραφή της θερμοκρασίας ενώ π.χ Στα vag έχει μεγάλη απόκλιση της πραγματικής και της αναγραφόμενης για αυτό και φαίνεται στον οδηγο τους έτσι πιο σταθερή η θερμοκρασία.
Στην πραγματικότητα σε όλα τα αυτοκίνητα ή θερμοκρασία παίζει συνεχώς σε ενα χ φάσμα.
-
gatoz wrote:
Δεν ειχαν ομως θεματα με φλατζες. Άλλα θεματα εκτος θερμοκρασιων ναι, φλατζες οχι.
ειχαν θεματα με θερμοστατες, με κολλαρα, με ρακορ του κωλου εργοστασιακα, με γενικα ολο το κυκλωμα... οχι με φλατζες οκ, αλλα καθε τρεις και λιγο παγωνες στις κατηφορες το χειμωνα (!) και τερματιζε το οργανο το καλοκαιρι στην ανηφορα, στο μεταξυ ειχες τερματισει και εσω σε σφυγμους οτι θα σκασει η ταπα, μεχρι να παρει μπροστα το βεντιλατερ που μετα το εριχνε κατω απο τη μεση. και το οργανο δεν εφταιγε, την αληθεια εδειχνε. τρατζικ, τα εχω ζησει στο γατοπετσο μου...
α, τοπαιξιμο ηταν απο n/a (δεν περναγε καν σημα στην obd) μεχρι 119 και παλι n/a! χειμωνα καλοκαιρι και οχι λαπη, δεν παιζουν ολα ετσι, το βιτ εχει 91-93 διαρκως, τοσα αυτοκινητα που εχω δεν εχουν περιθωρια, ουτε τα πι ες έι τα νεωτερα. παντως να πουμε την αληθεια, ποτε δεν εμεινε και το ερ κοντισιον δουλευε και αν δεν εβλεπες το οργανο καλοκαιρι δεν ειχες θεμα. το χειμωνα ηταν προβλημα που ξεπαγιαζες και καρφωνες μια-δυο ταχυτητες κατω για να ζεσταθεις
-
Στους πρώτους prince είχε και 2 έτη εγγύηση...
Εκεί να δεις γλεντια, Α και πολλαπλασιαστες έβγαζε συχνα.
Οκ να πάρουμε ευρωπαϊκά μη μας χτυπατε ομως με τις τιμές σας, αφού βγαίνει εν τελη η δουλειά αρκετά φθηνότερα.
Όχι γάτε η αλλαγή της θερμοκρασιας γίνεται από τον ψεκασμό (τα trims,) περισσότερο καύσιμο, διαφορετικό μίγμα, υψηλότερη θερμοκρασία. Αν το οργανακι είναι κοντα τότε θα δείξει αμέσως αλλαγές, δεν προλαβαίνει η αντλία να γυρίσει το νερό.
Από την αλλη θα μου πεις καλύτερα μίγματα στα σημερινά, γρηγοροτεροι επεξεργαστές, γρηγορότερες αποφασεις, καλύτερα μίγματα, καλύτερη διαχείριση της θερμοκρασίας. Ο.κ έχει λογική αυτό
Υ.γ Εγώ διαπίστωνα όταν περνούσε τους 90 βαθμούς πιο έντονο κροταλισμα στον κινητήρα.
-
Το 3008 με prince επειδή υπάρχει στην ευρύτερη οικογένεια, βγάζει 2 μεγάλα θεματα:
-
Αντλία υψηλης
-
Πρόβλημα στον χρονισμό = γραναζια/καδενες κλπ
Έκαστο στα 600€ περίπου. Αντε και κανένα θερμοστάτη, για το καλό.
Από εκεί και πέρα μπαίνει σε κανένα safe mode το καλοκαίρι χωρίς λόγο και αιτία.
-
-
Ούτε αυτοκίνητο τρίτης χώρας να ταν
Τα ίδια λέγαμε και για κάποια χιουνταϊ, ακόμα τρέχουν αυτά.....τα ευρωπαϊκά πήγαν για ανταλλακτικά
-
Tα καλά του Ντάστερ είναι η πεθαμένη τιμή, η αξιοπιστία, τα σύγχρονα μοτέρ και το πάτημά του. Είναι πολύ καλό σε εθνική και δευτερεύοντες δρόμους, μέτριο σε πόλη, λίγο κούνια μπέλα σε συνεχή στροφιλίκια, αλλά και πολύ δυνατό στο λακουβομάνι.
Τι του λείπει : ένας τεμπέλης, έστω και από τους αναδιπλούμενους στην πλάτη του καθίσματος, όπως στα λεωφορεία, λίγο πιο δυνατό ερκοντίσιο (πάνω από τους 36 αρχίζει να χωλαίνει, ενώ στον καύσωνα >38 απλά δεν δύναται) και ένα αυτόματο κιβώτιο (το δίνουν ήδη στο εξωτερικό?, αληθεύει?)
Κάνει για τεχνικές εταιρείες, τεχνικά γραφεία, αγρότες, κυνηγούς, ψαράδες, σκαφάτους, χομπίστες, κοτσαδόρο φέροντες, αυτούς που μετράνε και το τελευταίο ευρώ, νέες οικογένειες, νέα ζευγάρια ανεξαρτήτως ηλικίας, αντικομφορμιστές.
Δεν κάνει για μπρούκληδες, 'φτασμένους', ζμπορ, σώγαμπρους που βρήκαν προίκα αφάγωτη, δήθεν, αυτούς που θέλουν να αγοράσουν όνομα μαρκίζας για να εντυπωσιάσουν την γκόμενα/το σόι στο χωριό/το γείτονα/τους συναδέλφους στο γραφείο, και τα συναφή.
Όσοι πιστοί προσέλθετε, οι υπόλοιποι ας περάσουν από αλλού.
SUV/Crossovers Forum