-
Για μένα το Duster είναι το αυτοκίνητο του συνειδητοποιημένου. Σαν παλιός τζιπάς, θα το έπαιρνα άνετα, ως 4x4, 1.33 βενζίνη.
-
Έτσι ακριβώς. Άλλωστε παραπέμπει στην παλιά σχολή των offroad. Και από εξοπλισμό είναι μια χαρά.
-
Ενημερωτικά, για ποιους λόγους προτιμάτε τον κινητήρα 1.33 βενζίνη από τον 1.5 dci στο 4χ4 ; Θέμα επιδόσεων κινητήρα ή καυσίμων ;
-
το ντουστερ ειναι μια παραιτηση απο φιλοδοξια καλης ζωης-ευρεση ομορφης συντροφου-πικρα γιατι σε χωρισε-ενα μπουκαλι τζονυ τη μοναξια σκοτωνει
ειναι επιλογη μονο αν χτιζεις σπιτι και σπουδαζεις παιδια και εμεινες απο λεφτα.
οποτε καλυτερα μαζουτ που παει μια χαρα και βοηθαει στο οποιο χωμα πας. που εκει φυσικα ειναι απαγορευτικο να βαλεις διπλοσυμπεχτο σασμαν γιατι θα τα φτυσει στη πρωτη ανηφορα. επισης μην τρελαινοσαστε οτι ειναι και το οφ ροαντ οχημα, δεν ειναι ετσι τα οχηματα αυτα, ειναι ομως ενα τουτου που πραγματι παταει ΚΑΙ χωμα.
-
Οι όμορφες δεν πέφτουν από τα suv, οι λατερνες ναι.
-
Ενημερωτικά, για ποιους λόγους προτιμάτε τον κινητήρα 1.33 βενζίνη από τον 1.5 dci στο 4χ4 ; Θέμα επιδόσεων κινητήρα ή καυσίμων ;
Όσο αφορά εμένα προτιμώ προτιμώ βενζίνη γιατί δεν κάνω πολλά χιλιόμετρα και σκέφτομαι κυρίως την αστική χρήση. Εννοείται ότι ρόλο παίζουν οι επιδόσεις και ο χαμηλότερος θόρυβος του κινητήρα.
Αν όμως ήμουν 'αγρότης' δηλ. ταξίδια και φύση τότε θα κοιτούσα και το πετρέλαιο.
-
το ντουστερ ειναι μια παραιτηση απο φιλοδοξια καλης ζωης-ευρεση ομορφης συντροφου-πικρα γιατι σε χωρισε-ενα μπουκαλι τζονυ τη μοναξια σκοτωνει
ειναι επιλογη μονο αν χτιζεις σπιτι και σπουδαζεις παιδια και εμεινες απο λεφτα.
οποτε καλυτερα μαζουτ που παει μια χαρα και βοηθαει στο οποιο χωμα πας. που εκει φυσικα ειναι απαγορευτικο να βαλεις διπλοσυμπεχτο σασμαν γιατι θα τα φτυσει στη πρωτη ανηφορα. επισης μην τρελαινοσαστε οτι ειναι και το οφ ροαντ οχημα, δεν ειναι ετσι τα οχηματα αυτα, ειναι ομως ενα τουτου που πραγματι παταει ΚΑΙ χωμα.
Εμένα πάντως εάν με ενδιέφερε το off road δεν θα πήγαινα ποτέ σε κάτι ακριβότερο από duster η vitara 4x4 και μόνο το χραατς που ακούγεται από τα κλαδιά που γδέρνουν το χρωμα θα μου προκαλούσε εγκεφαλικό.
-
Επιδόσεις και ποιότητα λειτουργίας φυσικά.
-
Δεν θυμάμαι να έγραψε κανείς για αυτόματο, οπότε χειροκίνητο και δεν έχεις πρόβλημα. Μην το συγκρίνεις με το δικό σου φτιαγμένο off roader, είναι εργοστασιακό SUV και μάλλον το πιο ικανό, αν εξαιρέσουμε κάτι Jeep Trailhawk. Ένα Duster, σωστά πιλοταρισμένο, μπορεί να πάει πολύ μακριά. Τώρα γιατί το βρίσκεις ως παραίτηση από την ζωή, μόνον εσύ ξέρεις... Εγώ μια χαρά όχημα το βρίσκω.
-
-
Λογικό δεν είναι ένα αυτοκίνητο που το παίρνεις κυρίως για οικονομικούς λόγους, να προτιμάτε και η ποιο οικονομική λύση στο καύσιμο; και εγώ μαζούτ γιατί τα οδηγώ τόσα χρόνια, και μου αρέσουν, ειδικά στο βουνό με χαμηλο-μεσαίες, και επειδή πας βενζινάδικο 1-2 φορές το μήνα.
-
Βέβαια υπάρχει και η κατηγορία εκείνων των αγοραστών που στο παρελθόν είχαν αγοράσει κάποιο ακριβό μοντέλο, πχ audi που στην πορεία διαπίστωσαν οτι εκτός απο το ωραίο εσωτερικό, ολα τα αλλα ηταν φρου φρου και αρώματα. Δε μπορειτε λοιπον να φανταστειτε ποσο ταλαιπωρήθηκα απο audi a3 tfsi και bmw 118 και πόσο απαραδεκτη ηταν η συμπεριφορα της κάθε αντιπροσωπείας. Αυτοι λοιπον που απομυθοποιησαν την εννοια του ακριβού και premium στρέφονται προς λύσεις τυπου duster.
-
Βέβαια υπάρχει και η κατηγορία εκείνων των αγοραστών που στο παρελθόν είχαν αγοράσει κάποιο ακριβό μοντέλο, πχ audi που στην πορεία διαπίστωσαν οτι εκτός απο το ωραίο εσωτερικό, ολα τα αλλα ηταν φρου φρου και αρώματα. Δε μπορειτε λοιπον να φανταστειτε ποσο ταλαιπωρήθηκα απο audi a3 tfsi και bmw 118 και πόσο απαραδεκτη ηταν η συμπεριφορα της κάθε αντιπροσωπείας. Αυτοι λοιπον που απομυθοποιησαν την εννοια του ακριβού και premium στρέφονται προς λύσεις τυπου duster.
Μετά από α3 και άσσο σε duster ,μου κάνει περισσότερο σε αυτομαστιγωμα. :))
-
σε καποιους αρεζει να κυλιουνται σε σπασμενα γυαλια, η βεργα απο τη 'δασκαλα', η τιμωρια που ηταν 'ατακτοι'... τους λες και αγοραστικο κοινο του....
ΑρΕς
ο αδερφος σπι_ντουστερ παντως ειναι απολυτα σωστος, ξερει τι εχει, μετα τη κουκλαρα την αλφα, και γιατι το πηρε. τωρα που τελειωνει η σπιταρονα περμενω την κανονικη επιλογη του με αγωνια, τη κοβω να ειναι απο χωρα που ρυθμισαμε την αοζ προσφατα
-
Καλά ειναι;
Έχει παρά πολυ καιρό να γράψει και σκεφτόμουν το γιατι.
Χαιρετίσματα από το forum
Κάτσε να υπάρχει alfa ρομεο ως τότε, και βλεπουμε
Υ.γ Εγώ πάλι είμαι μίζερος άνθρωπος αν με ικανοποιεί το duster σε αίσθηση δεν μπορώ εύκολα να δώσω έξτρα χρήματα για να ε τυπωσιασω κάποιον τριτο
Δεν το οδήγησα ακκμα
Χτυπάει μέσα μου το καμπανακι της χασούρας και της κακής επένδυσης.
Μπορώ τα έξτρα χρήματα να τα πάρω για παράδειγμα σε μια όμορφη caferacer να κάνω χαλαρές βολτούλες , ή δεύτερο μεταχειρισμένο για την πόλη κτλ
-
Στα 16300 που παίζει βενζίνη και 17400 που ξεκινάει το πετρέλαιο, μιλά. Ε για σχεδόν τα μισά από τα πριμιουμ. Παίρνεις όμως το μισό αυτοκίνητο; Όχι! Παίρνεις κάτι πολύ παραπάνω, γι αυτό είναι success story πιστεύω.
Υπόψιν το κατζαρ που είδα κοντά του δεν με εντυπωσίασε καθόλου.
-
Εγω θα θελα την 360 κάμερα, διότι εντάξει είναι κάπως μεγάλο για την πόλη, θες τη κάμερα σου, και ας κόστιζε 18500.
Αλλά μετά ποιος θα αγόραζε την prestige στα 20.000 ευρω;
-
Οι πωλήσεις πολλές φορές αντικατοπτρίζουν την πραγματικη αξια μιας αγοράς. Και δε μπορεί τοσοι Ευρωπαίοι, με μεγαλύτερα εισοδήματα απο μας, να παιρνουν dacia απο τύχη. Καλος ο εντυπωσιασμός, αλλά πολλοί θελουν απλώς να κάνουν τη δουλειά τους.
-
Μοιράζει πόνο το duster!!!
-
Εμένα ποιο πολύ μου έκανε εντύπωση η βιομηχανία DR. Δεν την ήξερα.
2006 ιδρύθηκε και πλέον έχει εργοστάσιο που παράγει 100 αυτοκίνητα την ημέρα.
SUV/Crossovers Forum