-
Ε οχι και προσθιοκινητο., χαχαχα...ειπαμε...υπερβαλεις....
Εδω στο βιντεο εβαλε pick up και το αφησε με rwd στην ανηφορα και κολλησε...νομιζω και με ειδικα ελαστικα κιολας...
ΟΛΑ τα τεστ αναφερουν πως εχεινπολυ καλη τετρακινηση......ολα εκτος απο αυτο που εβαλες...οπου στο τελος και παλι τα καταφερε με δυσκολια ομως, με το πρπβλημα να εστιαζεται οπως σωστα λες στις σ.α.λ του cvt
-
Λαπ το πρόβλημα είναι το CVT, όχι η τετρακίνηση (η οποία είναι καλή, αλλά όχι και κάτι το εξαιρετικό). Πολλά άλλα έχουν περάσει από εκεί χωρίς να κάνουν φλαμπέ το κιβώτιο τους. Μην επιμένεις σε κάτι που είναι προφανές.
-
Αλλο αυτο και αλλο το ανεβαινει προσθιοκινητο.... τσπ
Για το cvt τωρα...
..εγω ρωτω αν ξερει κανεις αν το νεο x mode dual παπαριες..,αφηνει το cvt να ανεβασει σ.α.λ
Στα τεστ αυτων ανεβηκε και το eclipse cross με cvt αλλα αφηνε το cvt τπυ το σπιναρισμα σε υψηλες σ.α.λ
-
Το X Mode έχει να κάνει με την κατανομή της ροπής στους τροχούς. Αν δεν δίνει αρκετά ροπή όμως το κιβώτιο, απλά δεν θα υπάρχει αρκετή δύναμη για να ανέβει. Γενικά τα CVT δεν είναι καλή λύση για off roaders.
-
Ναι βρε....το παμε αυτό ....ο.κ
Καλυτερος ο μετατροπεας. Τελεια.
Εγω αλλο ψαχνω διοτι το νεο λογισμικο του x mode λεει πως το cvt προσαρμοζεται σε καθε προγραμμα...τι σημαινει αυτο;;; δεν εξηγουν.....
Δεν μπορω να βρω στοιχεια για το αν περνα τις 2000 σ.α.λ οπως κολλα δηλαδη το προηγουμενο x mode (στο τεστ του βιντεο).
-
Παιδιά καλή χρονιά και από μένα !
Τώρα για το xv να πω ότι το έχω οδηγήσει και επιβεβαιώνω για τον ράθυμο κινητήρα του. Εκεί όμως σταματούν τα μειονεκτήματα του. Η οδηγική του συμπεριφορά , απλά δεν παίζεται ... Έμπαινα με αρκετά σε κλειστές στροφές της περιφερειακής υμηττου και δεν έγερνε καθόλου και το υπογραμμίζω. Μόνο απο το κοντέρ καταλαβαίνεις με πόσα πας. Αν λάβετε υπόψη και ύψος του δε βγαίνει λογική ... Νταξει μπορεί και με τα ρενώ της οικογένειας να τις έπαιρνα τις στροφές , αλλά μόνο επειδή τα ξέρω . Οι συνεπιβάτες θα τα είχαν δει όλα.
Πάντως επειδή οι μεγάλες ιπποδυνάμεις, προσωπικά , με κάνουν να ρισκάρω και να κινδυνεύω επι της ουσίας παραπάνω , θα παραέβλεπα το ράθυμο του κινητήρα ..και θα το αγόραζα!
-
Αν δεν θες μη συζητας μαζι μου ρε Χαρη, τι να σου πω;....οτι θελεις εσυ.
Θα με στεναχωρουσε το γεγονος αυτό αλλα σε λα βι
@Ειπα πως ειναι σαν αυτοκινητο (του c segment εννοω) με 100 αλογα, δες τις ρεπριζ, τι αλλο να σου πω;;;;
Το Σουμπυ, εχει 116 γραμμικα ατμοσφαιρικα αλογα σγις 6200 σ.α.λ, μικροτερη ροπη και 150 -200 κιλα (δηλαδη δυο επιπλεον ατομα) επιπλεον βαρος και εχει ιδιες ρεπριζ με το golf που ειναι c segment και στην περιοχη των 100 αλογων. (Για την ακριβεια 85 αλογα ....στις 5000 ομως στροφες, με λιγα λογια ενας 100αρης ειναι αλλα με κοφτη)
Τα cvt ετσι ειναι...πως να το κανουμε...δινει χαλαρη οδηγηση χωρις κομπιασματα κερδιζει εδαφος σε ρεπριζ, αλλα δεν κανει για 0-100..
Να σου πω και κατι ρε χαρη το 0-100 που κανεις με το τουτου σου το κανεις με launch control η γραμμικα, με βυθισμα του γκαζιου;;;; αν το κανεις γραμμικα για μετρησε το μηπως δεις καπου στο 1,5 δευτερολεπτο πιο αργη επιδοση απο αυτη των περιοδικων;;;;
Αυτο συμβαινει και με το cvt.
Το αυτοκινητο κινηται εξαιρετικα σε χωματινες διαδρομες, χιονι, αμμο, μεγαλες λακουβες, (αποσταση απο το εδαφος 22 εκ!!!!!!), εχει μια εξαιρετικη και παγκοσμιως διασημη τετρακινηση και εχει τεραστιους χωρους με πολυ στιβαρη αισθηση ως πλατφορμα.
Δηλαδη κανενα focus δεν τα κανει ολα αυτα καλυτερα...αρα αυτο ειναι το στοιχειο διαφοροποιησης του, εναντι του mainstream ανταγωνισμου.
Οσο για την τιμη, οντως το 10% του δασμου και ο φορος το χαντακωνει αρκετα.
@Για το τι πρεσβευω εγω, αυτο ειναι δικη μου ευθυνη. Μ'αρεσει οτι μ'αρεσει... αν ειναι διαφορετικο ας ειναι....δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα να πω την αποψη μου ακομα και αν δεν αρεσει σε αλλους.ναι διαφορετικος...
Καθε 'καλο' αυτοκινητο εχει τα θετικα του και αυτα ψαχνω και εντοπιζω...γενικα ειμαι προσαρμοστικος ανθρωπος, χανω σε επιδοσεις ισως κερδισω αλλου. Αυτο εξεταζω.
Αν θα το αγοραζα αυριο, οχι, διοτι δεν μου χρειαζεται αμεσα συμφωνα με τη ζωη μου, αυτο ομως δεν αναιρει το γεγονος οτι το παρτηρω και βρισκω τα θετικα του.
@Το swift κυναγαει ευκολα focus σε στροφιλικι....ακου που σου λεω....καρτακι ειναι, εχω φιλο με focus...τρελαμενος.....θυμιζει εντονα fiesta αλλα θα μπορουσες να πεις και καπως πιο μαλακο ραλλακι.
Edit: εδω εχει επιδοσεις που ζητησες
https://www.drive.gr/test-drives/dokimi/test-drive-hyundai-i30-10-t-gdi-0
Στα 80-110 το πιο βαρυ, τετρακινητο, αδυναμο και σε ροπη και σε ιπποδυναμη ατμοσφαιρικο Σουμπυ, (yaris 1000 κ.εκ) ειναι γρηγοροτερο απο το hyundai i30 turbo 1.0 αλλα και 2,1 πιο αργο στα 110-140.
Δηλαδη θυμιζει αυτοκινητο των 100 αλογων και οχι των 120....
Φυσικα δεν θα λεγε κανεις οχι στον 1,6turbo της subaru αλλα δεν ξερω αν τον φοραει....
Για τελευταία φορά θα απαντήσω στο θέμα, γιατί από εδώ και πέρα αρχίζει ο παραλογισμός να παραγίνεται...
Πρώτα από όλα δεν καταλαβαίνω γιατί έβαλες το Focus στην κουβέντα, όσον αφορά την οδική του συμπεριφορά εντός και εκτός δρόμου!
Από εκεί και πέρα, ενδεικτικό της διαστρέβλωσης που επιχειρείς για να υπερασπιστείς το ψοφίμι XV 1.6 είναι η περίεργη θεώρηση σου του Golf 1.2 TSi με τα 85 άλογα ως χάτσμπακ 100 ίππων. Από πότε 85=100;
Επίσης όταν θα συγκρίνεις ρεπρίζ αυτοκινήτου με αυτόματο κιβώτιο με άλλο με χειροκίνητο, θα βλέπεις πάντα τις ρεπρίζ με τη μικρότερη δυνατή σχέση του δεύτερου.
Από εκεί και πέρα το αν το XV είναι βαρύτερο και με μεγαλύτερες απώλειες λόγω τετρακίνησης και κατασκευής, μου είναι παντελώς αδιάφορο. Το θέμα είναι ότι για το βάρος του και τον όγκο του έχει έναν ανεπαρκέστατο κινητήρα, που το κατατάσσει στην κατηγορία των επιταφίων. Και όπως λένε και οι Εγγλέζοι, to add insult to injury, η τιμή του στα 30 χιλιάρικα καθιστά απλώς γελοία την επιλογή του κινητήρα και τεράστιο θύμα (το λέω ευγενικά) οποιονδήποτε το επιλέξει. Γι' αυτό και οι πωλήσεις του είναι στον πάτο, όπως του αρμόζει!
Υ.Γ.: Τι βλέπω στο βίντεο; Τελικά και οι δυνατότητες του εκτός δρόμου δεν είναι και τόσο σπουδαίες; ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ, ψάχνουν για τελείως μ@λ@κες να το αγοράσουν... και δεν βρίσκουν!
-
Ξερω τι ρεπριζ εβαλα στη συγκριση. Εσυ βιαζεσαι να μου την πεις ρε Χαρη.
Αν δεις εβαλα με τη χαμηλοτερη σχεση στο κιβωτιο του χειροκινητου.
Τα 85 ps στις 5000 ειναι ενα μοτερ που εχει κοφτη, ηλεκτρονικο περιορισμο στις 5000. Η ροπη του γενικοτερα ειναι επιπεδου 1.0 αρι turbo με 100 αλογα.
Το οτι εβαλαν κοφτη για λογους τιμολογησης (85ps =μικροτερη ιπποδυναμη=φθηνοτερη εκδοση) δεν αναιρει το γεγονος που ανεφερα. Ειναι ενα αυτοκινητο με εποδοσεις της ταξης των 100 ιππων. Αν ειχε κοφτη στις 6000- 6100 σ.α.λ και 95-98 αλογα πιστευεις θα αλλαζε κατι στις ρεπριζ του golf ή στην ροπη του μεταξυ των 1500 και 4000 σ.α.λ;;;
Αλλωστε, μιας και ψαχνεσε με τα γερμανικ τουτου θα γνωριζεις οτι το εκαναν αυτο το κολπο, με τους κοφτες, εδω και ετη ακομα και στις τοπικες αντιπροσωπειες του vag group. Οπως για παραδειγμα η seat.
Οποτε μια χαρα το εβαλα και το καταλαβαινεις πολυ καλα....αλλα σ αρεσει η κοντρα.
Ξαναλεω λοιπον, οι ρεπριζ για ενα πιο βαρυ, τετρακινητο, και πιο αδυναμο (σε ροπη στην περιπτωση των turbo golf και του i30) αυτοκινητο ειναι μεσα στα ορια του αποδεκτου και του μεσου ορου. Αυτο λογω του cvt που οντως το βουλιαζει και το θαβει μεν στο 0-100, αλλα το βοηθα στις ρεπριζ.
Η τιμη του ειναι πολυ υψηλη, αλλα εγω εξεταζω το αυτοκινητο και τις τεχνολογιες του.
Οι τιμες λογω φορων, και δασμων παει στα υψη.
Φυσικα οπως ειπα αν μπορουσε να εχει turbo ή υβριδικο με μικρο κινητηρα, καλοδεχουμενο.
Οι δυνατοτητες τoυ εκτος ειναι πολυ πανω απο τον μεσο ορο....ΟΛΟΣ ο αυτοκινητοστικος τυπος σε ΟΛΟ τον πλανητη το αναφερει αυτο και με πολλα τεστς. Στο συγκεκριμενο υπηρχε θεμα, απο τα ελαστικα και το cvt που δεν αφηνει λογω προγραμματος το στροφαρισμα ανω των 2000.σ.α.λ.
Εχουν βγαλει νεοτερο λογισμικο x mode με ειδικη λειτουργια χωμα, (αναβαση κτλ)
Γιατι να μη βαλω το focus;;;; τι εχει ενα focus με 100 αλογα που το κανει φοβερο;;;
-
Επειδή εγώ είχα το XV στα υποψήφια προς αγορά,και τελικά το απέρριψα να πω δυο λόγια μιας και το οδήγησα - έψαξα αρκετά.Μάλιστα το είχαμε συζητήσει και εδώ μέσα αρκετά έντονα.
Αρχικά για τις επιδόσεις να πω ,εμένα μου φάνηκε αργό.Όπως όμως αργό θα μου φαινόταν και οποιοδήποτε SUV από αυτά που κυκλοφορούν κατά δεκάδες στους ελληνικούς δρόμους.Θυμίζω οτι οι ρεπριζ του είναι παρόμοιες με Qashqai 1,5 dci, Kuga Tdci ακόμα και με Peugeot 3008 1.6HDi αν θυμάμαι καλά.
Οπότε ναι είναι αργό αλλά αργά είναι και όλα τα υπόλοιπα που ανέφερα...Εμένα και τη σύζυγο δε μας κάλυπτε με τίποτα ,όπως και τα αλλά βέβαια.Για αυτο πήγαμε σε βενζινοκίνητο με 150ps και 80-110 σε 3,9 sec.
Το CVT ,παραδόξως, δε με ενόχλησε τόσο.Τα υβριδικά της Toyota πχ έχουν πολύ χειρότερη λειτουργία.@ LAP και το CVT μετατροπέα ροπής έχει συνήθως...
Συνεχίζοντας να πω οτι για να το πάρεις με καλό εξοπλισμό η τιμη βγαίνει 29500 και με επιτόκιο στο θεό...Ενώ για να βάλουμε και ηλιοροφή πηγαίναμε στα 35Κ.
Επίσης μας έκαναν πολύ κακή πρόταση για να πάρουν το προηγούμενο της γυναίκας.
Τέλος το πορτ μπαγκαζ είναι πολύ μικρό.Προσωπικά δε μας έφτανε με τίποτα.Και τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα στο eboxer...
Όπως καταλαβαίνεται με τίποτα δεν έκανε για δεύτερο αμάξι.
Αυτά.Κατά τα άλλα μου άρεσε πολύ.Η τετρακίνηση δουλεύει μια χαρά για τη χρήση που προορίζεται.Δεν είναι και για trial.Η ανάρτηση όπως έγραψε και ένας φίλος έχει φανταστική λειτουργία.Πολύ ποιοτικό εσωτερικό.
Αν είχε τουλάχιστον ένα πιο δυνατό κινητήρα ίσως να τα έδινα τα λεφτά γιατι μας άρεσε αρκετά.Αλλά ...μαζεύτηκαν πολλά αλλά...
Δυστυχώς ως γνωστών οι κινητήρες και το κόστος χαντακώνουν τα subaru ,ειδικά στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη.
Ακόμα και τα καινούρια eboxer δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο από άποψης ισχύος αλλά και υβριδικότητας.Σαν mild Hybrid και χειρότερα.
-
Για τελευταία φορά θα απαντήσω στο θέμα, γιατί από εδώ και πέρα αρχίζει ο παραλογισμός να παραγίνεται...
Πρώτα από όλα δεν καταλαβαίνω γιατί έβαλες το Focus στην κουβέντα, όσον αφορά την οδική του συμπεριφορά εντός και εκτός δρόμου!
Από εκεί και πέρα, ενδεικτικό της διαστρέβλωσης που επιχειρείς για να υπερασπιστείς το ψοφίμι XV 1.6 είναι η περίεργη θεώρηση σου του Golf 1.2 TSi με τα 85 άλογα ως χάτσμπακ 100 ίππων. Από πότε 85=100;
Επίσης όταν θα συγκρίνεις ρεπρίζ αυτοκινήτου με αυτόματο κιβώτιο με άλλο με χειροκίνητο, θα βλέπεις πάντα τις ρεπρίζ με τη μικρότερη δυνατή σχέση του δεύτερου.
Από εκεί και πέρα το αν το XV είναι βαρύτερο και με μεγαλύτερες απώλειες λόγω τετρακίνησης και κατασκευής, μου είναι παντελώς αδιάφορο. Το θέμα είναι ότι για το βάρος του και τον όγκο του έχει έναν ανεπαρκέστατο κινητήρα, που το κατατάσσει στην κατηγορία των επιταφίων. Και όπως λένε και οι Εγγλέζοι, to add insult to injury, η τιμή του στα 30 χιλιάρικα καθιστά απλώς γελοία την επιλογή του κινητήρα και τεράστιο θύμα (το λέω ευγενικά) οποιονδήποτε το επιλέξει. Γι' αυτό και οι πωλήσεις του είναι στον πάτο, όπως του αρμόζει!
Υ.Γ.: Τι βλέπω στο βίντεο; Τελικά και οι δυνατότητες του εκτός δρόμου δεν είναι και τόσο σπουδαίες; ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ, ψάχνουν για τελείως μ@λ@κες να το αγοράσουν... και δεν βρίσκουν!
Το λυπηρό σε όλη την συζήτηση είναι ότι υπάρχει και αυτό το τεστ.
https://www.drive.gr/test-drives/dokimi/test-drive-skoda-kamiq-10-tsi-116-ps
-
Τι σχεση εχει ενα kamiq με ενα τετρακινητο subaru xv....καμια.
Το kamiq ειναι γρηγορο ωραιοτατο, εξαιρετικο....στο πρωτο χιονι κολλησε.
Εχει αλλη φιλοσοφια το ενα οχημα απο το αλλο.
Το μονο που μπορει να συγκριθει αν και δεν ακολουθει στα παντα το subaru, οπως πλατφορμα κτλ ειναι το suzuki s cross .
Αυτο ειναι το subaru .....το εναλλακτικο.
Ξαναλεω, το βαρος, η τετρακινηση, και το cvt κανουν το subaru να εχει παρομοιες επιδοσεις με ενα 100ps χατσμπακ του c segment.
Αν σε καποιον επαρκουν...οκ....κοιταμε και τα υπολοιπα που προσφερει ως προιον.... μετα απο αυτο τι σχεση εχουν τα καμικ και ολα τα αλλα με ενα subaru...
Για παραδειγμα ενα αυτοκινητο που γεμισε η ελλαδα εχει παρομοιες ρεπριζ με το subaru xv 1,6....
https://www.drive.gr/test-drives/dokimi/opel-astra-16-cdti-110-ps
Diesel που σας αεεσει...
@kostis20 ναι το cvt του subaru εχει μετατροπεα..
Ομως αυρο δεν συμβαινει με ολα τα cvt.
Αυτο που εγραψα εννουσα κλασικο αυτοματο με πλανητικο συστημα γραναζιων και μετατροπεα.
-
άντε ρε γατακια με σουμπιψωφα και αυτα τα δημοσιοϋπαλληλικα τα σκοντα...
παρτε αληθινα που γουσταρουνε βουνα και κακοκαιριαι...
και οι γενιες οι τελευταιες, το χρυσαφι το αψηλωμενο του τονυ και το τυρκουαζ του αρη, που αν και αψηλωτο τακαρε μονο σε 40-50 εκατοστα λασπη... α, αυτοματα και τα 2...
...και μετα το χιονολασπολουτρο, 200αρισματα στην εο και καταβαση για αυλωνα με τα τεσσερα...
εξμοντ, σχιστοματο-παπαριες, κατι φαου σπέιν-τζερμαν-τσεχ-φακ-φορ-μανευ, φορδακια κλπ, σαν κορεατικη τσοντα ειναι ολα μολις ερθουν τα ζορια
ΑρΕς
φαν, οσο και να ψαχνεις, ειναι σιγουρη η καταληξις, μη το αργεις, θα τελειωσει ο χειμων
-
Χαχαχαχα
Απολαυστικος..
Στα πο(υ)ρνο....αναψα....
Χαχαχα
-
Άσχετο αλλά με το ΑρΕς μήπως εννοείς ΠιΕς;
-
Τι σχεση εχει ενα kamiq με ενα τετρακινητο subaru xv....καμια.
...
Όντως καμία.
Όπως καμία σχέση δεν έχει και η σύγκριση με ένα Golf 85 hp, και ένα i30, για να πεις ότι έχουν παρόμοιες ρεπρίζ κ.τ.λ., αλλά την έκανες.
¯_(ツ)_/¯
-
Την εκανα για να δηλωσω.... πως οι ρεπριζ του δεν ειναι επιπεδου yaris 1000κ.εκ.
Ειναι παρομοιες με καθημερινα αυτοκινητα που κυκλοφορουν παντου γυρω μας....δεν ειναι κατι το τραγικο οπως αναφερε ο φιλος Χαρης.
Αν καποιος δεν τον ενδιαφερει το 0-100 και δεχεται τις μετριες ρεπριζ για τα σημερινα επιπεδου 100 αρια τουρμπατα.....τοτε μπορει να δει τα αλλα στοιχεια του subaru.
Και εγω αυτα βλεπω..και κρινω το subaru
Εσυ διαβασες την κουβεντα ή απλα ποσταρεις; βρε superat;
Ρε τι ειστε εσεις οι πολυτεχνιτες, ...μια φορα πολυτεχνιτης...παντα πολυτεχνιτης
-
Άσχετο αλλά με το ΑρΕς μήπως εννοείς ΠιΕς;
ως νεανιας αγνοεις οτι αρες ειναι το πιες του πετρολχεντ, ειδικως οταν σκεπτεται με λαθος χεντ ουτως ή αλλως
ΑρΕς
Χρονια πολλα εις ολους
-
Δεκτό. Μ'ΑρΕς
-
Γύρε, θα κάνω μια εξαίρεση και θα σου απαντήσω γιατί έριξες τα καρφιά σου (ότι μου αρέσει η κόντρα κτλ). Κατ' αρχάς παραλογίζεσαι (και το λέω ευθέως) κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση προκειμένου να στηρίξεις τις θέσεις σου.
Όσον αφορά το θέμα του 85αριού Golf, επιμένεις στην εξίσωση του με 100άρηδες κινητήρες. Είπαμε 85=100 για σένα... Και βεβαίως μπορεί στις χαμηλομεσαίες στροφές η ροπή του να είναι αντίστοιχη κινητήρων με 100 άλογα, αλλά μάλλον πολύ βολικά ξέχασες ότι συγκρίναμε ρεπρίζ με τη χαμηλότερη δυνατή σχέση. Αυτό σημαίνει μέτρηση σε μεσαίες και υψηλές στροφές, όπου εκεί ο 85άρης κινητήρας είναι ψόφιος.
Από εκεί και πέρα, πραγματικά η αναφορά στο Focus και στις (όντως ανύπαρκτες) επιδόσεις του εκτός δρόμου, μου βγάζει συμπλεγματικό χαρακτήρα. Για να μην κουράζεσαι, δεν με ενοχλεί οτιδήποτε κι αν γράψει οποιοσδήποτε για τα αυτοκίνητα που είχα, έχω και θα έχω! Πιθανώς να με ενοχλούσε αν συμμετείχα στο σχεδιασμό, την κατασκευή ή την πώληση τους, αλλά ως απλός χρήστης δεν με αγγίζουν προσωπικά τα σχετικά αρνητικά σχόλια. Κι αν κάνω οποιαδήποτε παρέμβαση θα είναι απλώς προς αποκατάσταση της αλήθειας και όχι προς υπεράσπιση των επιλογών μου.
-
Πες οτι θες ξερω πολυ καλα τι εγραψα και οσοι ξερουν απο μοτορια καταλαβαν.
Για να σου πω κιολας εψαχνα την καλυτερη επιδοση σε καθε τουρμπο οχι μονο την χαμηλοτερη σχεση. Απλα ετυχε η καλυτερη επιδοση να ειναι με χαμηλοτερη σχεση. Αν ηταν με υψηλοτερη θα εβαζα εκεινη. Και το εψαχνα για να κανω πιο σωστη συγκριση λογω kick down του cvt...
Το 85αρι της vw ειναι ενας 100αρης με κοφτη λογω marketing, Τελεια....δες μετα το τουρμπατο ι30....ή το diesel astra. Αυτοκινητα που βρισκονται σε καθε γειτονια και στενο. Διπλα μας...ολα αυτα εχουν παρομοιες ρεπριζ με το xv.
Και εκει σταματουν οι ομοιοτητες του xv με τα κηθημερινα 100αρια c segment δηλαδη με τα απλα καθημερινα αυτοκινητα....μετα ξεκινουν τα χαρισματα της subaru σε διαφορους τομεις.
Αυτο ειπα και αυτο λεω.
Το focus το εβαλα διοτι αν δεις πρωτος εσυ το ανεφερες , και ειπα τι το ξεχωριστο εχει ενα focus των 100 αλογων μπροστα σε ενα ολοκληρωμενο οχημα....οχι γιατι εσυ εχεις focus....
Τσπ.....θες το xv να το βγαλεις αχρηστο ως προϊον....οκ....αχρηστο κανενα προβλημα.
Αντε καλη σου μερα
SUV/Crossovers Forum