-
Μια χαρά πωλήσεις κάνει για νέο μοντέλο χωρίς παρελθόν στον χώρο , πολύ καλύτερες από κάτι Αρόνες , Στονικια και Κόνες που μας τα έχουν κάνει τσουρέκια τα περιοδικά . Και δεν έχει ακόμα ομαλοποιήσει την παραγωγή και έχει και θέματα χρόνου παράδοσης και τώρα με τους νέους κινητήρες και κιβώτια θα πάει ακόμα καλύτερα....
Βλέπω ότι είσαι σε προγεροντικό στάδιο , αφού δεν απέχουμε και πολύ ηλικιακά ....
-
Η αλήθεια είναι ότι δεν έχει ούτε τις μισές πωλήσεις σε σχέση με το αδελφό 2008, ενώ είναι λίγο παραπάνω από το Juke που είναι και πόσα χρόνια στην αγορά.
-
Είναι λίγο παραπάνω από το αδελφό Κρος λάντ και λίγο παρακάτω από το πολυδιαφημισμένο Τ-ροκ , ενώ δεν βλέπω το Κάροκ που είναι κοντά στο Τ-ροκ στο μήκος και στην τιμή . Το 2008 είναι και καθιερωμένο και του έγινε και φέις λίφτ που το ομόρφυνε αρκετά...
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Μια χαρά πωλήσεις κάνει για νέο μοντέλο χωρίς παρελθόν στον χώρο....... Και δεν έχει ακόμα ομαλοποιήσει την παραγωγή και έχει και θέματα χρόνου παράδοσης και τώρα με τους νέους κινητήρες και κιβώτια θα πάει ακόμα καλύτερα.... [emoji38]Βλέπω ότι είσαι σε προγεροντικό στάδιο , αφού δεν απέχουμε και πολύ ηλικιακά ....
Μια χαρά δε θα το έλεγα αφού το troc με τα ίδια προβλήματα παραγωγής νέο μοντέλο αν και ακριβότερο πάει καλύτερα.
Απέχουμε γέρο....θα μπορούσα να είμαι γιος σου -
Προφανώς με τέτοια αγένεια που έχεις δεν θα μπορούσες να ήσουν γιος μου ποτέ ...
-
Είναι λίγο παραπάνω από το αδελφό Κρος λάντ και λίγο παρακάτω από το πολυδιαφημισμένο Τ-ροκ , ενώ δεν βλέπω το Κάροκ που είναι κοντά στο Τ-ροκ στο μήκος και στην τιμή . Το 2008 είναι και καθιερωμένο και του έγινε και φέις λίφτ που το ομόρφυνε αρκετά...Το Karoq λογικό να μην το δεις, γιατί ανήκει στην επόμενη κατηγορία.
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Είναι λίγο παραπάνω από το αδελφό Κρος λάντ και λίγο παρακάτω από το πολυδιαφημισμένο Τ-ροκ , ενώ δεν βλέπω το Κάροκ που είναι κοντά στο Τ-ροκ στο μήκος και στην τιμή . Το 2008 είναι και καθιερωμένο και του έγινε και φέις λίφτ που το ομόρφυνε αρκετά...
Το Karoq λογικό να μην το δεις, γιατί ανήκει στην επόμενη κατηγορία.
+1
-
Προφανώς με τέτοια αγένεια που έχεις δεν θα μπορούσες να ήσουν γιος μου ποτέ ...Χαχαχ
Ατυχία... -
Λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν έχω προλάβει ούτε να οδηγήσω όλα όσα ήθελα, ούτε να γράψω.
Εν συντομία γράφω με αφορμή δυο τηλεφωνήματα που έλαβα από VW και Toyota αντίστοιχα.
Ο μεν πρώτος πωλητής θυμήθηκε ότι στο test drive του T-Roc έβγαζα πρώτο προβληματισμό την κατανάλωση και με πήρε να μου πει ότι βγήκε και έκδοση diesel 1,6.
Ξέχασε βέβαια ότι τότε μου έθαβε το diesel (για να μου δείξει προφανώς ότι με τους TSI δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για κατανάλωση).Διαβάζοντας πάντως και το παρακάτω με μπερδεύει λίγο η κίνηση της VW...
http://renaultnews.gr/η-nissan-� ... %AF%CE%B7/Ο δε δεύτερος να μου πει ότι είναι πλέον επίσημα διαθέσιμοι οι νέοι κωδικοί που μου είχε δείξει με μειωμένη τιμή στην έκδοση που μου είχε προτείνει.
Βλέποντας βέβαια τη μαύρη ζάντα έχω προβληματιστεί λιγάκι με την καλή έννοια...
-
Γνωρίζει κανείς τις εσωτερικές διαστάσεις του Nissan Qashqai J11b γιατί δεν μπορώ να τις βρω?
Sent from my Pixel XL using Tapatalk
-
-
Σύμφωνα με τον ίδιο, μύθος η καλύτερη συμπεριφορά του Kuga στον δρόμο. Για το εσωτερικό του Kuga θα συμφωνήσω απόλυτα με τα λεγόμενα του. Ελπίζω το εσωτερικό του επόμενου Kuga να είναι στο στυλ του νέου Fiesta.
Εντωμεταξύ μόλις διαπίστωσα πως το τελευταίο διάστημα και το AutoΤρίτη κάνει τεστ αποφυγής κινδύνου
-
Σαν ομορφια το κασκαι δ3 παιζεται
-
Η πιο λογική όμως επιλογή μεταξυ των τριών ειναι το kadjar όπως λέει και ο reviewer παραπάνω.
Το kuga δεν προσφέρει κάτι πραγματικά αξιοσημείωτο σε οδηγική συμπεριφορά, είναι το χειρότερο σε χώρους το qasqai υστερεί λιγάκι σε χώρους και αυτο ενώ το kadjar είναι το καλύτερο στον τομέα αυτό , οδηγικά είναι στο 98% του kuga και αν ισχύουν ακόμη οι τιμές για το dynamic στην Ελλάδα είναι και το πιο VFM .
Εμένα προσωπικά μου αρέσει και το εσωτερικό του περισσότερο απ' τα άλλα 2.
Ίσως μοναδικό μειονέκτημα η έλλειψη των πολύ σύγχρονων συστημάτων ασφαλείας καθώς είναι το παλαιότερο από τα 3.Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αφου δε προσφερει κατι οδηγικα το kuga γιατι μας τα εχουν κανει τσουρεκια μερικοι εδω μεσα απορω
-
Ο χρήστης VAGKIRK έγραψε:
Η πιο λογική όμως επιλογή μεταξυ των τριών ειναι το kadjar όπως λέει και ο reviewer παραπάνω.Το kuga δεν προσφέρει κάτι πραγματικά αξιοσημείωτο σε οδηγική συμπεριφορά, είναι το χειρότερο σε χώρους το qasqai υστερεί λιγάκι σε χώρους και αυτο ενώ το kadjar είναι το καλύτερο στον τομέα αυτό , οδηγικά είναι στο 98% του kuga και αν ισχύουν ακόμη οι τιμές για το dynamic στην Ελλάδα είναι και το πιο VFM .
Εμένα προσωπικά μου αρέσει και το εσωτερικό του περισσότερο απ' τα άλλα 2.
Ίσως μοναδικό μειονέκτημα η έλλειψη των πολύ σύγχρονων συστημάτων ασφαλείας καθώς είναι το παλαιότερο από τα 3.Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το facelift του Kadjar είναι να παρουσιαστεί σε ένα τρίμηνο από τώρα.
-
Δεν προσφέρει τίποτα το Kuga σύμφωνα με τον Matt, (πρώην ambassador της Ford στις διαφημίσεις για το Kuga btw), ο οποίος παρά σχετικά τα σχόλια που έγιναν στο video 'review' που είχε κάνει για το Kuga, ακόμα αναφέρει ως μειονέκτημα ότι το port baggage του δεν γίνεται flat...
Και που ότι ξεκινάει να πει για το Kuga το προλογίζει με 'Sadly'. Πιο γραφικός και απο ηλιοβασίλεμα στην Σαντορίνη.
Και μην ξεχνάτε ότι στο εξωτερικό έχουν άλλες τιμές και άλλες εκδόσεις από ότι στην Ελλάδα επομένως ανάλογα κρίνουν και το κάθε αυτοκίνητο.
Για παράδειγμα αν σύγκρινε τις βασικές τους εκδόσεις με την έκδοση Business του Kuga στα 22 χιλιάρικα δεν νομίζω να είχε το ίδιο αποτέλεσμα (αν και αυτός μάλλον τα ίδια θα έλεγε). -
Καλά όλους αυτούς που ζούνε από την παρουσίαση αμαξιών δεν είναι να τους παίρνεις και πολύ σοβαρά. Εγώ βλέπω τα βίντεο αυτά για να πάρω μάτι τα αμάξια το που θέλει κάθε φορά να την πάει την δουλειά ο κάθε παρουσιαστής είναι άλλος νταλκας
Οι υπερθεματισμοι και οι 'απογοητεύσεις' τους έχουν να κάνουν με το πόσα μηδενικά γράφουν οι λογαριασμοί τους στην τράπεζα...
Δυστυχώς ο ειδικός τύπος και αυτός του αυτοκινήτου είναι από τους πιο κατευθυνομενους που υπάρχουν. Μου τα σκας σε προωθώ. Είσαι τσιγκούνης ή με αγνοείς θα σε θάψω.
Υπάρχουν πάντα και οι μοναχικοι καβαλάρηδες που γράφουν ότι βλέπουν ή ότι γουστάρουν απλά γιατί ακόμα δεν τους έχουν προσεγγίσει. Μόλις γίνουν και αυτοί ' μέγεθος' και μέτρα η γνώμη τους και πλευριστουν την γυρίζουν την πλάκα. Λογικό . Κλέφτες θα γίνουν?
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Σωστός φίλε μου συμφωνώ απόλυτα, επομένως μην βρίσκουμε ευκαιρία να την 'πούμε' σε κάποιους για ένα αυτοκίνητο επειδή κάποιος είπε κάτι διαφορετικό από αυτό που έχουν δει οι άλλοι όντας κάτοχοι του αυτοκινήτου.
@Νίκο Golf για να σε προλάβω, και επειδή όπως κατάλαβες σε εσένα αναφέρομαι μιας και είσαι το πιο πρόσφατο παράδειγμα και fanboy του VW Group, να τονίσω ότι οδηγώ VW Polo . Φυσικά έχω να πω τα χειρότερα για το μοντέλο του 2004 όπως και όλοι αλλά αυτό είναι άλλη συζήτηση ! -
Ο χρήστης konmax έγραψε:
Για παράδειγμα αν σύγκρινε τις βασικές τους εκδόσεις με την έκδοση Business του Kuga στα 22 χιλιάρικα δεν νομίζω να είχε το ίδιο αποτέλεσμα (αν και αυτός μάλλον τα ίδια θα έλεγε).Το συγκριτικό αφορά τις εκδόσεις diesel, όπου το Kuga δεν κοστίζει 22 χιλιάρικα αλλά 26.
Όσο για τις εκδόσεις βενζίνης:
Nissan Qashqai 1.2 N-Connecta: 22.490€
Renault Kadjar 1.2 Dynamic: 22.320€
Ford Kuga 1.5 Business: 22.175€Με μια ματιά που έριξα στον εξοπλισμό του Kadjar, δεν πιστεύω ότι η έκδοση Business του Kuga είναι πιο πλούσια εξοπλισμένη.
Η διαφορά είναι πως τα Qashqai και Kadjar έχουν και πιο οικονομικές εκδόσεις, για αυτούς που δεν θέλουν τον επιπλέον εξοπλισμό, ή δεν μπορούν να διαθέσουν 22 χιλιάρικα για ένα βενζινοκίνητο SUV.
Έτσι το Qashqai ξεκινά από τα 17.970€ (-4.200€) και το Kadjar από 19.490€ (-2.685€), διαφορές που δεν τις λες και μικρές.Τα ίδια πάνω κάτω ισχύον και για το πετρέλαιο:
Nissan Qashqai 1.5 N-Connecta: 25.190€
Renault Kadjar 1.5 Dynamic: 25.140€
Ford Kuga 1.5 Business: 26.106€Με τα Qashqai και Kadjar να έχουν πάλι διαθέσιμες φτηνότερες εκδόσεις με σημαντική διαφορά στην τιμή (Qashqai από 21.790€ και Kadjar από 20.990€).
SUV/Crossovers Forum