-
Αν μιλάτε για το Aircross, πριν βγουν οι τιμές εδώ, έκανα ένα config όπως θα το ήθελα στο γαλλικό site. Μου έβγαινε κοντά (ή και πάνω ?) στα 23Κ€ ....οπότε και δεν συνέχισα καν να το κοιτάω....
-
Για τον κλιματισμό στην Feel που ουσιαστικά για όλες τις εκδόσεις , εκτός της 82 και της 100 , είναι η βασική στην γαλλική έκδοση μιλάει για χειροκίνητο κλιματισμό , ενώ στην shine για αυτόματο . Αλλά υπάρχει δυνατότητα με πακέτο να γίνει αυτόματος και της feel . Οι επιλογές εξοπλισμού ακόμα δεν έχουν βγεί .
Οι τιμές όμως στην πλούσια είναι 19400 ο 110 , 20400 ο 130 , 21300 ο αυτόματος 110 και 20450 ο 100 ντίζελ .
Το περίεργο είναι που μου δίνει τον 120άρη μόνο στην Feel με 19550 .
Οσο για τις ζάντες , πέραν που θα έχουν την 16άρα φτηνά , αφού η πλούσια φοράει 17άρα , τα τάσια έχουν ωραία εμφάνιση και κάποιοι μπορεί να αρκεστούν σε αυτές .
Πλήρη εικόνα όμως θα έχουμε όταν υπάρξουν τα πακέτα .
Μην ξεχνάμε όμως ότι έχουμε πολλά πράγματα στην βασική που σε άλλους είναι έξτρα όπως το κρούζ κοντρόλ , τα αυτόματα φώτα και άλλα .
-
Ο χρήστης AMarinos έγραψε:
Αν μιλάτε για το Aircross, πριν βγουν οι τιμές εδώ, έκανα ένα config όπως θα το ήθελα στο γαλλικό site. Μου έβγαινε κοντά (ή και πάνω ?) στα 23Κ€ ....οπότε και δεν συνέχισα καν να το κοιτάω....Μόνο που εδώ είναι αρκετά φτηνότερο . Στις πλούσιες για παράδειγμα , 1950 για τα 130 και 110 , 2400 για το μικρό ντίζελ και 1550 για την αυτόματη βενζίνη .
Αρα να το κρίνουμε με τις εδώ τιμές , που αφορούν ολοκαίνουργο μοντέλο , οπότε στο μέλλον θα κατεβάσει και αυτό βρακιά όπως τα άλλα...
Πάντως όταν κατεβάζουν βρακιά εμείς έχουμε κάθε λόγο να χαιρόμαστε . Αρκεί να μην το έχουμε αγοράσει ήδη ακριβά ... όπως έχει συμβεί με πολλά ήδη .
-
Ο χρήστης ursus έγραψε:
Για να σας δω τωρα για το clima και τα τασιαΣτάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ελα μωρε σιγα το πραγμα τωρα. Μα αφου ειναι γαλλικο δε πειραζει το κανουμε αβαβα. Οταν λεμε πως δε πειραζει το ac σε αλλα αμαξια γινεται χαμος[emoji1]
Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Με διασκεδάζετε πάντως και άκοπα . Μήπως να το κοιτάξετε πιο σοβαρά ?
Επί της ουσίας η συζήτηση έγινε για το Κάροκ , που όντως είναι μεγαλύτερο , αλλά ξεκινάει εκεί που τελειώνει το αιρκρός από πλευράς τιμής και δεν έχει και άλλα στην βασική έκδοση . Για παράδειγμα τα αυτόματα φώτα που είναι βασικό πλέον για την χώρα μας .
Από την άλλη το αιρκρός έχει το γκρίπ στάνταρ στην δεύτερη έκδοση , που όπως και να το κάνεις σε πάει μακρύτερα από τα απλά δικίνητα ...
-
Στην προκειμένη περίπτωση έχεις περιθώριο για extra λόγω τιμής και φορολογικής κλίμακας..
-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Δεν έχει ζάντες αλουμινίου και κλίμα ούτε στην μεσαία εξοπλιστική εκδοση (κάτι το οποίο δεν είναι σπάνιο στον ανταγωνισμό)Εμένα ποιο πολύ με 'χαλάει' από αυτά που βλέπω στις φωτογραφίες ότι δεν υπάρχει υποβραχιόνιο. Και μάλλον στις πολύ ακριβές εκδόσεις βάζουν το χερούλι οδηγού, τύπου καρέκλας. Το οποίο για μένα είναι άθλιο σαν εικόνα.
Κατά τα άλλα οι τιμές είναι ιδιαίτερα τσιμπημένες και δεν έχω καταλάβει τέτοια αυτοκίνητα τι ακριβώς ρόλο παίζουν.
-
Βγήκαν και τα αποτελεσματα απο euroncap. Αν δει κάποιος τα pdf, τέλεια σχεδόν τα πήγαν volvo xc60, vw t-roc, παρα πολύ καλά το crossland και c3 aircross με μονο κακό και στα δυο το αποτέλεσμα στο λαιμο του ενήλικα που θα καθισει στα πίσω καθίσματα, ενω karoq και ειδικα arona δεν τα πήγαν καλά στα παιδιά.
-
Βλεπω παντως οτι ο καθενας εγραψε οτι τον χαλαει και δεν τον χαλαει για το aircross... Ηθελα απλα να συμπληρωσω οτι εμενα με χαλαει γενικως , μεχρι ανακατοσουρα μου φερνει και μονο που το βλεπω..
-
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Βλεπω παντως οτι ο καθενας εγραψε οτι τον χαλαει και δεν τον χαλαει για το aircross... Ηθελα απλα να συμπληρωσω οτι εμενα με χαλαει γενικως , μεχρι ανακατοσουρα μου φερνει και μονο που το βλεπω..Από τις φορές που συμφωνώ μαζί σου
-
Το όχημα είναι λες και έχουν κολλήσει τρία τροπετα μαζί τίποτα μαθητευόμενοι φανοποιοι....
Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
H εταιρεία αυτή πάντοτε πρωτοπορεί . Αλλοτε με επιτυχία , άλλοτε με αποτυχία . Αλλιώς μπορείτε να κοιτάτε τα νέα μοντέλα με εξωτερική και εσωτερική εμφάνιση της δεκαετίας του 80...
Το κακό είναι που δεν έχουν κασσετόφωνο για να ακούτε και τις ανάλογες επιτυχίες...
-
Κακίες εκατέρωθεν...Το aircross είναι ένα όμορφο και συνάμα πολυχρηστικό αυτοκίνητο που καλείται να εξυπηρετήσει ακόμη και ένα νεανικό ζευγάρι με ένα ή δύο μικρά κουτσούβελα. Αν κρίνω από τις δυνατότητες και χώρους μια χαρά μπορεί να τα καταφέρει. Στην εν λόγω κατηγορία των σούπερ των μίνι κροσσόβερ όπως τα βλέπω εγώ αναμένονται μεγάλες πωλήσεις και οι υλοποιήσεις είναι πολλές και πολύ όμορφες. Προσωπικά πάντα και λόγω ιδιοσυγκρασίας όπως μου άρεσε εξαρχής το τιγκουάν το ίδιο και περισσότερο μου αρέσει από όλα το VW T-Roc αν και πολλές οι επιφυλάξεις μου για την φίρμα... Από εκεί και μετά σαν δεύτερα μικρά αυτοκίνητα και μόνο θα παιζόμουν ανάμεσα στο κόνα το aircross και το captur. Τα υπόλοιπα της ομάδας δίχως να θεωρώ πως υστερούν στους ίδους ρόλους εντούτοις δεν... Αναφέρομαι στο όπελ, τα σέατ, σκόντα κλπ. Το 500l , το vitara θεωρώ πως ως προδιαγραφές απευθύνονται και σε μεγαλύτερες απαιτήσεις για διαφορετικούς λόγους το καθένα. Εκτός και αν κάποιος θεωρεί για παράδειγμα ότι με το captur μπορεί να πάει όπου και το βιτάρα, ή κάποιος πιστεύει πως η χρηστικότητα του κόνα μπορεί να είναι η ίδια με του 500l. Τότε πάω πάσο...
-
Οχι και κακίες ....
Κακιούλες και πειράγματα....
-
Το Τ-ροκ μου αρέσει και μένα , απ΄ έξω τουλάχιστον ...
Είναι μια επανάσταση στον σχεδιασμό της δεκαετίας του 70 που έχει η εταιρεία .
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
...Είναι μια επανάσταση στον σχεδιασμό της δεκαετίας του 70 που έχει η εταιρεία .Το ξέρω ότι το κάνεις για χαβαλέ, αλλά όπως ξέρεις γενικώς καλό είναι να μην είμαστε τέρμα κολλημένοι, σαν κάποιους στο GCC που έβγαλαν το RS7 λαδιέρα νεκροφόρα
...ή μήπως ήσουν και εσύ με τους 'άλλους' ?
-
γούστα είναι αυτά!
Πάντα σέβομαι αυτούς που τολμούν έστω και αν αποτυγχάνουν! Οι γάλλοι σε αυτόν τον τομέα δοκιμάζουν, άλλοτε με υπέροχα αποτελέσματα π.χ. 3008, και άλλοτε με τραγικά π.χ. 2008, κάκτος...
Το aircross δεν είναι χειρότερο από τον κάκτο...αλλά εξακολουθεί να είναι τουλάχιστον αμφιλεγόμενο...(για μένα άσχημο)
Π.χ. αν το συγκρίνεις με το 500άρι - το οποίο είναι πολύ όμορφο, αν και έχει θέματα με τους χώρους (μικρό πορτ παγκάζ) - είναι σαν την πεντάμορφη και το τέρας... -
Αρχικά στον Αντώνη
Ξέρεις ότι εγώ δεν είμαι τόσο φανατικός ...
Τουλάχιστον όσο δεν με τσιγκλάνε , άλλοι φανατικοί....
Για το 500 υπάρχουν και εδώ διαφορετικές απόψεις . Γιατί όταν παίρνεις ένα πετυχημένο σχέδιο και το φουσκώνεις σαν πρησμένο , μάλλον δεν πετυχαίνεις συχνά ...
Σκεφτείτε ένα τσινκουετσέντο του 90 πρησμένο
Αμφιλεγόμενο σίγουρα είναι το αιρκρός , όπως και το 3άρι . Πόσο μάλλον το μεγάλο 5αιρκρός που θα έρθει του χρόνου .
Αλλά θα πουλήσει καλά γιατί είναι στο πνεύμα της εποχής ...
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Για το 500 υπάρχουν και εδώ διαφορετικές απόψεις . Γιατί όταν παίρνεις ένα πετυχημένο σχέδιο και το φουσκώνεις σαν πρησμένο , μάλλον δεν πετυχαίνεις συχνά ...Σκεφτείτε ένα τσινκουετσέντο του 90 πρησμένο
ισχύει αυτό που λες, αλλά επειδή το έχω δει από κοντά και το έχω περιεργαστεί λεπτομερώς είναι εξαιρετικά αρμονικό το σχέδιο του 500. Δεν μοιάζει πουθενά ατσούμπαλο.
Μου άρεσε πάρα πολύ!
SUV/Crossovers Forum