-
Και μια που το'φερε η κουβέντα... Toyota RAV4 Adventure
*Τo Toyota RAV4 Adventure κάνει την πρώτη του εμφάνιση στην έκθεση αυτοκινήτου του Σικάγο αυτές τις μέρες και απευθύνεται σε αυτούς που αναζητούν off road δράση.Εξωτερικά το RAV4 Adventure ξεχωρίζει για την αυξημένη απόσταση από το έδαφος (σε σύγκριση τις υπόλοιπες εκδόσεις), την ελαφρώς ανασχεδιασμένη μάσκα, τα περιφερειακά προστατευτικά σπόιλερ, αλλά και τις διαφορετικού τύπου ζάντες αλουμινίου.
Το μοντέλο θα διατεθεί στην Αμερική από το καλοκαίρι σε 6 διαφορετικά χρώματα, με την Toyota να μην έχει διευκρινίσει ακόμη αν θα το λανσάρει και σε άλλες αγορές μέσα στο 2017.
Στην καμπίνα τώρα έχουν τοποθετηθεί –μεταξύ άλλων-νέες επενδύσεις, δερμάτινα καθίσματα και το λογότυπο Adventure σε διάφορα σημεία.
Η συγκεκριμένη έκδοση συνδυάζεται με προσθιοκίνητο ή τετρακίνητο αμάξωμα. Στην πρώτη περίπτωση το ιαπωνικό SUV εξοπλίζεται με αυτόματο μπλοκέ διαφορικό, ώστε να μπορεί να ανταπεξέλθει σε δύσκολες συνθήκες κίνησης.Επίσης, στον στάνταρ εξοπλισμό του περιλαμβάνεται σύστημα υποβοήθησης ρυμούλκησης, ένα τον έλεγχο κατάβασης και παράλληλα έχει τοποθετηθεί ενισχυμένο λάδι σε κιβώτιο και κινητήρα για καλύτερη λειτουργία σε ακραίες συνθήκες
* -
Πως το κανανε ετσι το ταλαιπωρο το Ραβ....
Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ενω πριν....
-
Δεν αναφέρομαι σ αυτή την συγκεκριμένη έκδοση
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Ενω το Rav ηταν απο τα αγαπημένα μου (ειδικα η 2η γενια εχει διαχρονικο design), το τωρινο μοντελο στα ματια μου ειναι αδιάφορο εως και ασχημο.
ΥΓ: για το kuga και οι 2 στην Βελμαρ στο Μαρούσι πηγατε; εαν ναι με ποιον πωλητη μιλησατε; ο 'δικος' μου ειναι ο Αθανασιουλας.
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Σύμφωνοι για τις δικές σου ανάγκες αλλά μιλώντας για το σύνολο του κόσμου αμάξι με μήκος 4.36μ που έχει 377 μόνο λτ χώρο αποσκευών δεν πρέπει να υπάρχει άλλο! Πώς τα κατάφεραν εκεί στην τογιοτα;Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Φίλε μου, τα λίτρα απλά ως μια τιμή αναφοράς , δεν λένε και πολλά. Το θέμα είναι να αξιοποιούνται πλήρως. Και πίστεψε με στο Chr αξιοποιούνται πλήρως.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Ενω το Rav ηταν απο τα αγαπημένα μου (ειδικα η 2η γενια εχει διαχρονικο design), το τωρινο μοντελο στα ματια μου ειναι αδιάφορο εως και ασχημο.ΥΓ: για το kuga και οι 2 στην Βελμαρ στο Μαρούσι πηγατε; εαν ναι με ποιον πωλητη μιλησατε; ο 'δικος' μου ειναι ο Αθανασιουλας.
Εγω Παζαρόπουλο στην Κυμης πήγα. Εντελως τυχαία. Μονο για το chr θα πηγαίναμε ...
Στα τοσα λεφτα πάντως που παει το άσχημο Kuga μετα κοιτας και X1 -
Ο χρήστης macedonianGR έγραψε:
Σύμφωνοι για τις δικές σου ανάγκες αλλά μιλώντας για το σύνολο του κόσμου αμάξι με μήκος 4.36μ που έχει 377 μόνο λτ χώρο αποσκευών δεν πρέπει να υπάρχει άλλο! Πώς τα κατάφεραν εκεί στην τογιοτα;
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Φίλε μου, τα λίτρα απλά ως μια τιμή αναφοράς , δεν λένε και πολλά. Το θέμα είναι να αξιοποιούνται πλήρως. Και πίστεψε με στο Chr αξιοποιούνται πλήρως.
Ακριβώς ειναι πολυ συμμετρικό και σωστός ο χώρος.
Το κοιτάξαμε πολλές μα πολλές φορές και μεχρι και η δύσπιστη γυναίκα μου επέμεινε και δεν της φάνηκε μικρότερο απο του qq -
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Σύμφωνοι για τις δικές σου ανάγκες αλλά μιλώντας για το σύνολο του κόσμου αμάξι με μήκος 4.36μ που έχει 377 μόνο λτ χώρο αποσκευών δεν πρέπει να υπάρχει άλλο! Πώς τα κατάφεραν εκεί στην τογιοτα;
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Ακριβώς ειναι πολυ συμμετρικό και σωστός ο χώρος.
Το κοιτάξαμε πολλές μα πολλές φορές και μεχρι και η δύσπιστη γυναίκα μου επέμεινε και δεν της φάνηκε μικρότερο απο του qqΜέχρι πριν από λίγο καιρό είχα το καινούργιο Opel astra. Ονομαστική χωρητικότητα 370 λίτρα , και δε χωρούσε μέσα ούτε μια βαλίτσα. Το chr 377 λίτρα και είναι πλήρως αξιοποιήσιμο.
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Στα τοσα λεφτα πάντως που παει το άσχημο Kuga μετα κοιτας και X1
-
Υποκειμενικο το ασχημο....εμενα πχ μου αρεσει πολυ, αλλα καταλαβαινω οσους λενε οτι δεν ειναι ωραιο, γιατι 'αμερικανιζει'.
-
Χ1 με τον εξοπλισμο που εχει το Kuga ειναι τουλαχιστον €12.000 πιο ακριβη. Ενδεικτικα οταν επαιρνα προσφορες (και στην bmw εχω αρκετα καλη εκπτωση), η Χ1 με εξοπλισμο αντιστοιχο του Kuga business εφτανε τις €35.000 με το Kuga να αγγιζει τα €22.700....αμφοτερα 1.5 βενζινη, χειροκινητα. Επισης η Χ1 δεν βγαινει αυτοματη σε 1.5 ντιζελ. Η Χ1 θα ηταν η 1η μου επιλογη, μακραν απο ΟΛΑ τα αλλα SUV της κατηγοριας. Αλλα €40.000 για την 1.5 βενζινη, αυτόματη δεν τα δίνω!!
-
-
Μονο με γνωριμία - προσφορά κοιτας χ1 αλλιώς πας πολλα. Δεν μου λέει πλέον κατι το πετρέλαιο και κακώς πολλές εμποριες επιμένουν να σου πλασάρουν πετρέλαιο.
Πέθαμενη ρυπογόνα τεχνολογια τουλάχιστον στα μικρα κυβικά που ολα μα ολα κλέβουν.... -
Φίλε μου δεν υπάρχει σωτηρία... Χθες διάβασα άρθρο ότι θα μειώσουν την έκπτωση στα υβριδικά Κατα 50%! και οι ήδη ακριβές τιμές σε υβριδικά και ηλεκτρικά θα ανέβουν κι άλλο. Ότι κινείται φορολογείται!
https://www.google.gr/amp/www.newsauto. ... niton/amp/
Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, θύμα των φορολογικών ορέξεων της Κυβέρνησης θα πέσουν τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, τα οποία θα φορολογηθούν με ένα νέο συντελεστή (σήμερα επιβαρύνονται μόνο με ΦΠΑ), ενώ παράλληλα θα καταργηθεί η έκπτωση 50% στο ΕΤΤ που έχουν τα υβριδικά αυτοκίνητα
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk -
Το έγραψα και σε αλλο νήμα. Το άρθρο νομίζω οτι ειναι λάθος γιατι τα υβριδικά και σήμερα μετα την αλλαγή του Ιουνίου δεν απολαμβάνουν καμίας έκπτωσης.
-
Ο χρήστης macedonianGR έγραψε:
Μέχρι πριν από λίγο καιρό είχα το καινούργιο Opel astra. Ονομαστική χωρητικότητα 370 λίτρα , και δε χωρούσε μέσα ούτε μια βαλίτσα. Το chr 377 λίτρα και είναι πλήρως αξιοποιήσιμο.Sent from my iPhone using Tapatalk
Ειπες πως ειναι πληρως αξιοποιησημος του τογιοτα και δεν αμφιβαλλω αλλα στη προσπαθεια σου να πεισεις εισαι λιγο υπερβολικος με το αστρα
-
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Μέχρι πριν από λίγο καιρό είχα το καινούργιο Opel astra. Ονομαστική χωρητικότητα 370 λίτρα , και δε χωρούσε μέσα ούτε μια βαλίτσα. Το chr 377 λίτρα και είναι πλήρως αξιοποιήσιμο.
Ειπες πως ειναι πληρως αξιοποιησημος του τογιοτα και δεν αμφιβαλλω αλλα στη προσπαθεια σου να πεισεις εισαι λιγο υπερβολικος με το αστρα
Φίλε μου,δεν έχω σκοπό να πείσω κανένα, αλλά samsonite μεγάλη δε χωράει (με σκληρό πλαστικό).
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Στα τοσα λεφτα πάντως που παει το άσχημο Kuga μετα κοιτας και X1
-
Υποκειμενικο το ασχημο....εμενα πχ μου αρεσει πολυ, αλλα καταλαβαινω οσους λενε οτι δεν ειναι ωραιο, γιατι 'αμερικανιζει'.
-
Χ1 με τον εξοπλισμο που εχει το Kuga ειναι τουλαχιστον €12.000 πιο ακριβη. Ενδεικτικα οταν επαιρνα προσφορες (και στην bmw εχω αρκετα καλη εκπτωση), η Χ1 με εξοπλισμο αντιστοιχο του Kuga business εφτανε τις €35.000 με το Kuga να αγγιζει τα €22.700....αμφοτερα 1.5 βενζινη, χειροκινητα. Επισης η Χ1 δεν βγαινει αυτοματη σε 1.5 ντιζελ. Η Χ1 θα ηταν η 1η μου επιλογη, μακραν απο ΟΛΑ τα αλλα SUV της κατηγοριας. Αλλα €40.000 για την 1.5 βενζινη, αυτόματη δεν τα δίνω!!
+1
Καθόλου άσχημο το Kuga
Και σε μένα αρέσει πολύ! -
-
Και εγώ ξεχωρίζω το τωρινό Kuga μετά το facelift του.
Και στο λίγο που το έχω δει, φαίνεται καλό vfm σε σχέση με τον ανταγωνισμό.Αγαπημένο μου όμως η πρώτη γενιά του. Πανέμορφο ακόμα και τώρα, υπέροχος σε όλα του ο 2,5Τ (πλην κατανάλωσης ... ), ικανή 4κινηση εκτός δρόμου, πολύ καλή ποιότητα και οδική συμπεριφορά ακριβώς στα γούστα μου.
-
Εμενα με χάλαγε απο τις φωτο αλλα απο κοντά μου άρεσε. Ιςως επειδή μου αρέσουν και τα American muscle cars κι αυτο δειχνει αμερικανιά.
Με χάλαει η σχεδίαση του εσωτερικού, αλλα αυτο ειναι υποκειμενικό, σε θεμα ποιότητας εργονομιας δεν ειχε κανενα θεμα.Αν δε κανεις πολλα χλμ όποτε να μη σε καίει η κατανάλωση, το παίρνεις με πλουσιότατο εξοπλισμό σε καλή τιμή. Θέλει ίππους ομως, κάτω απο 150 με τίποτα.
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Το kuga ωραίο δεν ειναι, αλλα η τιμη του παραείναι ωραία. Για μη premium SUV βενζινης ειναι μακράν η νο1 επιλογη.
-
Νταξει εμενα εξωτερικα μου αρεσει πιο πολυ ας πούμε απο το 3008 που αρεσει στους πιο πολλους. Εσωτερικα βεβαια καμια σχεση
Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
SUV/Crossovers Forum