-
Έχω κατεβάσει πολλά από δαύτα.
Τα περισσότερα δεν λειτουργούν σωστά με android 4.1 και κάποια είναι της 'πλάκας' εντελώς. -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Έχω κατεβάσει πολλά από δαύτα.
Τα περισσότερα δεν λειτουργούν σωστά με android 4.1 και κάποια είναι της 'πλάκας' εντελώς.Tasker?
https://play.google.com/store/apps/deta ... id.taskerm -
Δεν νομίζω αυτή η εφαρμογή να έχει κάποια σχέση με αυτό που ζητάω.
'Tasker... Total Automation, From Settings to SMS.'
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Δεν νομίζω αυτή η εφαρμογή να έχει κάποια σχέση με αυτό που ζητάω.'Tasker... Total Automation, From Settings to SMS.'
Δεν έχει άμεση σχέση με αυτό που ζητάς, αλλά λένε πως με αυτό μπορείς να ορίσεις τα κουμπιά (home, volume +,- ) να κάνουν διάφορα.
-
σε σαμσουνγκ s4 που εχω μπορεις να ορισεις το κεντρικο κουμπι και να απαντας απο εκει
-
Καλά τα android phones και με πολλές δυνατότητες, αλλά μόνο για λεπτοδάχτυλους ρε παιδί μου.
Από τότε που μπήκα σε αυτό το club των android έχω τσακωθεί και με τα SMS και με τις κλήσεις.
Ταλαιπωρία. Και δυστυχώς έχω δοκιμάσει αρκετά android phones.Μου φαίνεται θα βγάλω στην επιφάνεια τα παλιά μου κινητούλια.
Καλά που δεν τα πέταξα... -
Τι κινητό έχεις;
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Καλά τα android phones και με πολλές δυνατότητες, αλλά μόνο για λεπτοδάχτυλους ρε παιδί μου.Από τότε που μπήκα σε αυτό το club των android έχω τσακωθεί και με τα SMS και με τις κλήσεις.
Ταλαιπωρία. Και δυστυχώς έχω δοκιμάσει αρκετά android phones.Μου φαίνεται θα βγάλω στην επιφάνεια τα παλιά μου κινητούλια.
Καλά που δεν τα πέταξα...πάρε ενα με 4,5'' να βρείς το φως σου.......άκου εκεί ταλαιπωρία!
-
Έχω πάρει και 5άρι, αλλά αυτό δεν είναι κινητό. Είναι παντόφλα...
Τέσπα. Προς το παρόν με ενδιαφέρει να λύσω το πρόβλημα απάντησης κλήσεων, γιατί χάνω κλήσεις με αυτό το sliding.
-
Πήρα το LG G6. Νομίζω ότι πήρα ότι καλύτερο μπορούσα με τα 300€ που έδωσα. Το έχει κανείς να μου πει τυχόν θέματα που αντιμετώπισε ή αδυναμίες;;;
-
Μετα απο αχεδον 10 χρονια στα συμβολαια σκεφτομαι να το γυρισω σε καρτοκινητο.
Αυτη τη στιγμη ποιο προγραμμα εχει τις καλυτερες παροχες σε συναρτηση με την τιμη του;
Τωρα εχω ενα πολυ καλο προγραμμα συμβολαιου,που μου δινει 1500 λεπτα,1500 sms και 2.4gb ιντερνετ με 24 ευρω.Το θεμα ειναι οτι ληγει και μου προτειναν ανανεωση με τις ιδιες παροχες στα 29 ευρω.
Η αληθεια ειναι οτι δεν μου χρειαζονται ολα αυτα,αφου μιλαω γυρω στα 500 λεπτα μαξ,στελνω 50 sms,αλλα το ιντερνετ το θελω,για πολλους λογους...
Τι παιζει;Κατι φοιτητικα πακετα πως τα αποκτουν κατι μαντραχαλοι; -
Πας στη wind και ζητάς να σου πουν αναλυτικά τα καρτοπρογραμματα. Εγώ έχω με 12€ 1500λ προς όλους και 2.5G internet. Μετά από κάθε ανανέωση μπαίνεις στο f2go και παίρνεις δωρεάν και πακετακι με sms ή ότι άλλο θες.
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Πας στη wind και ζητάς να σου πουν αναλυτικά τα καρτοπρογραμματα. Εγώ έχω με 12€ 1500λ προς όλους και 2.5G internet. Μετά από κάθε ανανέωση μπαίνεις στο f2go και παίρνεις δωρεάν και πακετακι με sms ή ότι άλλο θες.Σουπερ ακουγεται,θα παω αμεσα...
-
Ο χρήστης ACCENTWIZARD έγραψε:
Τι παιζει;Κατι φοιτητικα πακετα πως τα αποκτουν κατι μαντραχαλοι;
Μπορεί να έχουν αδέρφια που σπουδάζουν...
-
αν εχς δυνατοτητα για εταιρικο υπαρχουν εξαιρετικες προσφορες...
εγω επαιξα λιγο με τους 3 στην ανανεωση της εταιρειας και εχω βοντα με 10gb, δωρεαν ενδοεταιρικα σταθερα και κινητα (ολα βοντα ομως) και 1500 σε οποιοδηποτε αλλο κινητο ή σταθερο. με τριακοντα και τρια με φαπα. -
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Τι παιζει;Κατι φοιτητικα πακετα πως τα αποκτουν κατι μαντραχαλοι;
Μπορεί να έχουν αδέρφια που σπουδάζουν...
Ή μπορεί να σπουδάζουν στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο όπως εγώ και η γυναίκα μου.
-
Ετσι ακριβώς!!! Και εγώ λόγω φοιτητής στο εαπ (απόφοιτος βασικά εδώ και κάτι μήνες) έχω φοιτητικο πακέτο. Είναι σούπερ με 7€ 1000προς όλους & 600mb. Πιο παλιά είχε 4€.
Ξέρεις κάνεις ποτέ το κόβουν? Καταβολευτικα με το πακέτο αυτό .Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εγω παντως που τα γυρισα ολα σημερα,στην μεν cosmote μου ειπαν οτι δεν εχουν καρτες ,στην vodafone ουτε λιγο ουτε πολυ μου ειπαν να μιλησω με εκπροσωπο τηλεφωνικα,για να παρω εκπτωσεις,και ο μονος που ασχοληθηκε σοβαρα μαζι μου,ηταν στην wind,οπου σε καμμια περιπτωση δεν μου ειπε αυτα που λετε εσεις.
Με 12 ευρω μου δινει 350 λεπτα προς ολους και αλλα τοσα προς wind,35 sms και 750MB internet....
Στον μηνα πανω μπορει να μου το γυρισει σε καρτοσυνδεση με μεγαλυτερες παροχες,αλλα σε πακετα των 17 η 21 ευρω... -
ο μονος που ασχοληθηκε σοβαρα μαζι μου,ηταν στην wind,οπου σε καμμια περιπτωση δεν μου ειπε αυτα που λετε εσεις.
Με 12 ευρω μου δινει 350 λεπτα προς ολους και αλλα τοσα προς wind,35 sms και 750MB internet....
Στον μηνα πανω μπορει να μου το γυρισει σε καρτοσυνδεση με μεγαλυτερες παροχες,αλλα σε πακετα των 17 η 21 ευρω...Το πακέτο της καρτοσύνδεσης των 17 Ευρώ (για την ακρίβεια 16,90) το τσίμπησα για τη σύζυγο από κατάστημα της Wind τον περασμένο Νοέμβριο, κάποια εποχή που έδινε επιπλέον έκπτωση και internet. Συγκεκριμένα με 14,50 Ευρώ το μήνα (συμπεριλαμβανομένων ΦΠΑ και φόρων) έχει 600 λεπτά προς όλους, 1000 λεπτά προς Wind και Q, 100 SMS προς όλους, 3,5 GB internet (τα 2,5 ήταν δωρεάν έξτρα προσφορά, κανονικά είχε μόνο 1 GB) και 8 Ευρώ επιπλέον μέσα για τσόντα αν λήξει κάτι από τα παραπάνω μέσα στο μήνα. Νομίζω ότι είναι ένα καλό πακέτο σε λογική τιμή.
Κατά τ' άλλα όντως ο τρόπος για να αποφύγεις τα 30 Ευρώ της φορητότητας είναι να μεταφέρεις πρώτα τον αριθμό σου σε καρτοκινητό (F2G) και μετά από ένα μήνα να το κάνεις καρτοσύνδεση, η οποία πέρα από την εμπορική ονομασία είναι στην ουσία ένα κανονικό πρόγραμμα κινητής.
-
Εγω παντως που τα γυρισα ολα σημερα,στην μεν cosmote μου ειπαν οτι δεν εχουν καρτες ,στην vodafone ουτε λιγο ουτε πολυ μου ειπαν να μιλησω με εκπροσωπο τηλεφωνικα,για να παρω εκπτωσεις,και ο μονος που ασχοληθηκε σοβαρα μαζι μου,ηταν στην wind,οπου σε καμμια περιπτωση δεν μου ειπε αυτα που λετε εσεις.
Στον μηνα πανω μπορει να μου το γυρισει σε καρτοσυνδεση με μεγαλυτερες παροχες,αλλα σε πακετα των 17 η 21 ευρω...Τις ίδιες παροχές τις έχει η wind στο free 2 go με 8.5€!
Περι συσκευών Android...