-
Mεγα λαθος για μενα η καινουρια Α,η προηγουμενη ειχε δημιουργησει το κοινο της,ειχε λογο υπαρξης=καλους χωρους,υπερυψωμενη θεση οδηγησης,ψιλοσυμαζεμενο μηκος και συντηρητικο και ποιοτικο εσωτερικο.Εμενα μου αρεζε αρκετα ως καθημερινο αμαξι και ισως την τσιμπισω καποια στιγμη οταν θα πεσει ως μτχ,ηταν πρακτικη για την πολη,επισης ειχε απειχηση σε μεγαλυτερης ηλικιας κοινο(λογω της ψηλης θεσης οδηγησης και την 'γκλαμουρια'),ειχε καλη αποιχηση και στο γυναικειο πληθυσμο.Τα αρνητικα=προφανως δεν ηταν drivers car=δεν αρεζε στους γκ*βλωμενους 20-35,αλλα οπως ειπα ποιο πανω ειχε συγκεκριμενο target group.Τωρα τι παει να κανει,να βγαλει ενα ποιο συμβατικο αμαξι(στυλ κορσα!)με τιποτα το ιδιαιτερο περαν της ποιοτητας-'γκλαμουριας' και να μας πεισει οτι πχ μπορει να στριψει(ΑΠΟ-ΚΑΙ-ΚΛΕΙΕΤΑΙ),παει δηλαδη να κοιταξει την αλλη μερια του νομισματος(τον ασσο),και δηλαδη να κανει τι?Να ανταγωνιστει την οδικη του συμπεριφορα,την πισω κινηση τι?Ακλαφτο θα παει...
-
Μου κανει λιγο κιτς, και δεν μου αρεσει καθολου το τοξο των πλαινων παραθυρων (καθολου δυναμικο), αλλα σιγουρα την προτιμω απο τον ασσο. Μενει να δουμε και απο κοντα ποσο 'περιεργο' φαινεται αυτο το πλαινο νευρο
Εσωτερικα, νομιζω το A3 εχει παρει απο ολους τα σωβρακα...εδιτ: Οδηγοκεντρικο λεει, αλλα που ειναι ο λεβιες ταχυτητων, οεο?
-
Ο χρήστης amazing έγραψε:
Ξέρουμε πιθανές τιμές στο ελλαδιστάν? Υπάρχει οικογενειακό ενδιαφέρον,αν τελικά δεν του φάει τη θέση κανα σουηδικόAν κρίνω από τις τιμές της νέας b-class,που η 156άρα βενζίνη έχει 26500 περίπου,θα έχει καλή τιμή για merc.25000-26000€ περίπου η 156άρα(βέβαια με κάποια ψιλοέξτρα,το πακέτο avantgarde που θα χρειάζεται θα πηγαίνει εύκολα στα 30).Νομίζω λίγο φτηνότερο από την 118.
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Μου κανει λιγο κιτς, και δεν μου αρεσει καθολου το τοξο των πλαινων παραθυρων (καθολου δυναμικο), αλλα σιγουρα την προτιμω απο τον ασσο. Μενει να δουμε και απο κοντα ποσο 'περιεργο' φαινεται αυτο το πλαινο νευρο
Εσωτερικα, νομιζω το A3 εχει παρει απο ολους τα σωβρακα...εδιτ: Οδηγοκεντρικο λεει, αλλα που ειναι ο λεβιες ταχυτητων, οεο?
To τοξο αυτο, δειχει λιγο περιεργο οντως, και στο προφιλ την κανει λιγο πιο 'κοντη' σε μηκος.
Ισως ομως ειναι 'συνυπευθυνο' για την κορυφαια επιδοση των 0.26cd.
Στα specs που εχουν δημοσιευθει παντως αναφερονται 6ταχυτα manual, και 7ταχυτα αυτοματα (αν θυμαμαι καλα, ναι 7αρια...).P.S Ο nosferatu_gr εχει ενα point με αυτα που λεει...Ειδικα στο θεμα 'οδηγοκεντρικο' εχει απεναντι μια πισωκινητη Bmw που εχει δειξει τα -ασχημα - 'δοντια' της και πλεον τωρα εχει και δυναμη απο χαμηλοτερα κ.εκ.
Απο την αλλη βεβαια, σε μια Α170 avantgarde που βρεθηκα περιστασιακος συνοδηγος, περα απο τους καλους χωρους, και γενικοτερη σχεδιαση, η ελλειψη ανεσης απο την -συγκεκριμενης εκδοσης?- αναρτηση, καποια τριξιματακια σε ταμπλω, και η αισθηση κατα την μετακινηση, μου φανηκε κατω του μετριου, για premium(?) μικρομεσαιο... -
Μοιάζει στο σουλούπι πάρα πολύ με το Volvo V40.
-
Σε πρώτη ανάγνωση φαίνεται ωραίο...
Δεν μου αρέσει που έχει τον επιλογέα του αυτόματου κιβωτίου στην κολόνα...
-
καμια σχεση με το προηγουμενο μοντελο αλλα και παλι η mercedes δεν τολμησε το κατι παραπανω ελπιζω οτι η τριθυρη εκδοση θα ειναι διαφορετικη και πιο σπορτιφ απο τη πενταθυρη
-
Ο χρήστης inimic έγραψε:
Δεν μου αρέσει που έχει τον επιλογέα του αυτόματου κιβωτίου στην κολόνα...Το καλύτερο σημείο του αυτοκινήτου.
-
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
To τοξο αυτο, δειχει λιγο περιεργο οντως, και στο προφιλ την κανει λιγο πιο 'κοντη' σε μηκος.
Ισως ομως ειναι 'συνυπευθυνο' για την κορυφαια επιδοση των 0.26cd.
Στα specs που εχουν δημοσιευθει παντως αναφερονται 6ταχυτα manual, και 7ταχυτα αυτοματα (αν θυμαμαι καλα, ναι 7αρια...).P.S Ο nosferatu_gr εχει ενα point με αυτα που λεει...Ειδικα στο θεμα 'οδηγοκεντρικο' εχει απεναντι μια πισωκινητη Bmw που εχει δειξει τα -ασχημα - 'δοντια' της και πλεον τωρα εχει και δυναμη απο χαμηλοτερα κ.εκ.
Απο την αλλη βεβαια, σε μια Α170 avantgarde που βρεθηκα περιστασιακος συνοδηγος, περα απο τους καλους χωρους, και γενικοτερη σχεδιαση, η ελλειψη ανεσης απο την -συγκεκριμενης εκδοσης?- αναρτηση, καποια τριξιματακια σε ταμπλω, και η αισθηση κατα την μετακινηση, μου φανηκε κατω του μετριου, για premium(?) μικρομεσαιο...Διπλοσυμπλεκτο κατι σαν το dsg θα ειναι το αυτοματο. (Δνε θυμαμαι πως το λεει η Μερκ)
-
Και μία που μου στειλε ο sv2.
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
έτσι ακριβώς. Τον λογαριασμό παρακαλώ!
Λυπάμαι που θα το πω αλλά σε εμφάνιση ο Ασσος ... πολύ πίσω! -
Πρέπει να απαγορευτούν οι φωτογραφίες από το πλάι
-
το πιο ομορφο μικρομεσαιο....
-
ωραίο.
αλλα εμενα ο άσσος μου αρέσει πιο πολύ!
είναι κ πισωκίνητος, ενώ αυτό μπροστοκίνητο (σωστά? ) -
Ωραίο είναι εμφανισιακά.Βέβαια ακόμη δεν ξέρουμε τιμή και τεχνικά χαρακτηριστικά κτλ για να το συγκρίνουμε με τον άσσο σαν πακέτο
-
Από πολυμορφικό που στόχευε σε συγκεκριμένο κοινό, το γύρισε σε 5θυρο 'κουπέ' που μάλλον θα κάνει ευτυχισμένους μόνο όσους οδηγούν σε πολιτισμένες χώρες, με οδικό δίκτυο τύπου Γερμανίας.
Και οι τιμές του σίγουρα θα είναι και φιλικές...
υ.γ. ωχ!ωχ! φαντάζομαι το συγκεκριμένο στους διαλυμένους πλακόστρωτους δρόμους στο Μαρούσι και πονάει η μέση μου...
-
ωραιο σχεδιαστικα.το κακο οτι δεν εχει μικροτερου κυβισμου πετρελαιοκινητηρες.στην γερμανια δεν υπαρχει προβλημα,στο τροικισταν ομςσ υπαρχει..
-
Mια χαρα ειναι με τον 1.8 ντιζελ, στα 109 και 136 αλογακια.
-
με τα 109 θα μπορουσε να ειναι κ 1.6(βλεπε υπολοιπες εταιριες).να γλυτωνεις τεκμηρια κ τελη κ ασφαλιστρα.ο 136,τωρα πηρα γραμμη οτι ειναι 1.8.
Mercedes A-class 2012