-
DAN wrote:
johanndelta wrote:
Λοιπόν Θοδωρή εθεάθη φωτοβολταϊκος κουραμπιές (λευκό tesla) στη Βούλα με ελληνικές πινακίδες. Αν και υπήρχε η άνεση για φωτό ο μεγάλος ξερατικος που μου προκάλεσε η εμφάνιση του δεν το επέτρεψε...
ο κουραμπιες ήταν ο οδηγός ή το αμάξι?
Κι εσένα τι σε κόφτει ρε θείο ?
είμαι περίεργος! Και τι κουραμπιες? Καρβαλης ή απλός?
-
Το αμάξι ρε παίδες, άσπρο και φουσκωτό.
-
Ατσα το yaris...
Aυτό ήταν;
-
Δε νομίζω να ήταν δημοσιογραφικό. Εχω δει και άλλο, έχουν αρχίσει να πωλούνται.
-
W12 και 'απ' τη κωριό μιέσα, γυρίζουμε τη Alba(nian) Trans(porter) ταινία φιλαραqi'
-
Μαζεμένο carspotting του μήνα που μας πέρασε, αν και δυστυχώς σε κακή ποιότητα λόγω ωρών που κυκλοφορώ έξω (όποιος νύχτα περπατεί κλπ ). Είναι κυρίως γερμανικών συμφερόντων, αλλά περιλαμβάνει κι έναν Νοτιοκορεάτη σε χρώμα αντιτορπιλικού και ένα... κανονικό αντιτορπιλικό, που θα μπει στο θέμα με τα οπλικά συστήματα. :lol:
BMW 640
BMW M3 (E46)
Audi RS6
Hyundai i30N Fastback
Mercedes S
-
Ένα απ' τα χόμπυ των Αράβων είναι η αναπαλαίωση και σχεδόν κανονική κυκλοφορία, αυτοκινήτων που θεωρούν κλασικά ή απλά ρετρό, τα οποία συνήθως δεν γνωρίζω σαν μοντέλα.
Όπως αυτό το Ντατσουν που είδα σήμερα στο φανάρι και δεν το γνωρίζω:
-
Ένα απ' τα χόμπυ των Αράβων είναι η αναπαλαίωση και σχεδόν κανονική κυκλοφορία, αυτοκινήτων που θεωρούν κλασικά ή απλά ρετρό, τα οποία συνήθως δεν γνωρίζω σαν μοντέλα.
Όπως αυτό το Ντατσουν που είδα σήμερα στο φανάρι και δεν το γνωρίζω:
Καλά δεν είναι μόνο των Αράβων και μεις το κάνουμε ενίοτε... το συγκεκριμένο είναι Datsun 280ZX παραγωγής 1978-83
-
Έχουμε πήξει στους transporters στη γειτονιά:
Με μυριστηκε και το Fabiaκι του Ενιαίου και μπουκαρε στη φωτό, αυτά και αν τα έχει φάει η μαρμάγκα με τον ιό φέτος...
-
Έλα μωρη Λαμία, τόσα που τα παρατάνε στο δρομο:
-
Και εκεί που σερνεσαι δεξιά μπας και φτάσεις στον αγωνιαρη συνάδελφο να σου κάνει ένα rebuild στην ανάρτηση γιατί την έχεις διαλυσει:
Maybach 57 ελληνικό κιόλας...
-
It's a small world...
-
Εδώ είμαστε: Η ανωμαλία στο μεγαλείο της. Όταν το 4πορτο Sierra Cosworth στο απέναντι πεζοδρόμιο ωχριά. Τσεκαρετε τα φτερά.
-
δε φαίνεται το αυτοκολλητο, δεν μπορώ να το διαβάσω, εκτός και αν θες να μας δειξεις κατι άλλο
-
Έχεις δίκιο. Colin McRae - Derek Ringer με σκωτσεζικες σημαίες.
-
Έχεις δίκιο. Colin McRae - Derek Ringer με σκωτσεζικες σημαίες.
έτσι ναι το sierra ωχριά, Αλλά και χωρίς το sierra, αυτά που έκαναν οι Colin McRae - Derek Ringer δεν θα ήταν όλα εφικτά.
Το αμάξι κάνει τον οδηγό ή ο οδηγός το αμάξι??? Η σωστή απάντηση είναι ότι μιλάμε για μια σχέση που ο οδηγός καταλαβαίνει τα όρια (και τα δικά του και του αμαξιού) και βρίσκει τρόπους να ανεβάσει και τα 2στο βαθμό που αυτό είναι εφικτό από μηχανολογικής και σωματικής πλευράς
-
S6 as fuck με τις 20αρες:
Αλλά, άλλη είναι η σταρ της ημέρας:
-
Υπέροχο sportscar η Alpine!!!
-
Δεν υπάρχει Αλεξ. Πανέμορφη...
Μη βαρατε ιταλομπλοκεδες, αλλά ποια 4C. Η πιο συγκλονιστικη βέβαια μια Lisa (Elise) κομπρεσσορατη που είχα δει με την άνεση μου στο Διόνυσο πριν από 2 χρόνια. Άσπρη, με carbon μπακετ, εισαγωγή αέρα στην οροφή και ξαπλωτο intercooler πάνω από το μοτέρ...
Πάλι καλά που σε τέτοιους εχθρικούς καιρούς κάποιοι φτιάχνουν (για πόσο ακόμα) τέτοια αυτοκίνητα. Όλα τρέλα...
-
johan, αν κι ιταλόφιλος και δη 4c-άκιας , η alpine όντως πολύ όμορφη!
Carspotting [#7]