-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Σήμερα πέτυχα νεα S 400 hybrid στην Αθήνα!S 400 Hybrid δεν έχω συναντήσει, αντιθέτως S 350 Bluetec και S 500 κάμποσες
Έξω απο το Μουσείο του Λούβρου (σε παράταξη W221 και οι υπόλοιπες W222 )
Έξω απο την Merc στην Champs Elysees
Maybach 57 S με πινακίδες Γενεύης που δεν φαίνονται απο το φλάς του κινητού -
Θωμα στη Πραγα ειδα πανω απο 10 ...
Ελλαδα ηταν η πρώτη -
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Θωμα στη Πραγα ειδα πανω απο 10 ...
Ελλαδα ηταν η πρώτηΑΠο τον Άυγουστο άρχισαν να κυκλοφορούν δειλά δειλα στην Γενεύη και μάλιστα την πρώτη την είδα έξω απο μια εταιρεία που έχει μόνιμα παρκαρισμένα S 63 AMG, G55 AMG, BMW M5, Bentley Continental , E 63 AMG (γαμηστερά τα στελέχη της εταιρείας ) και κάτι άλλα που βαριέμαι να αναφέρω (γενικά αμάξι κάτω απο 100.000€ δεν συναντάς ) και αργότερα να κυκλοφορούν περισσότερες . Πρίν κανα 10ήμερο άνοιξα με ένα S8 , φυσικά και εξαφανίστηκε και εγώ μόνο βαβούρα έκανα με την Group N εξάτμιση (τρύπησε η εξάτμιση απο το μπουρδέλο )
-
Ο χρήστης fatal έγραψε:
Παλιά κόκκινη Mustang στην Καβάλα, κόκκινη με άσπρη λωρίδα,πινακίδες νομίζω ΕΛΠΑ, ξέρει κανείς τίποτα;Είναι μέλους των DetroitCruiser και οντως κυκλοφορεί Καβάλα. Έχουμε και ένα κίτρινο Charger προς τα εκεί.
-
ενας γνωστος Μπολονεζος...
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
-
Τετοια γιαλιστερα πλεον κυκλοφορουν πολλα (αυτοκολητα πρεπει να ειναι) αλλα σε βισσινι!!!! σε σκουρο λαχανι κ.λ.π. φρικη γενικως..
-
Lexus LS600 χθες το βράδυ στο λιμάνι του Ηρακλείου. Ποιός Έλληνας μπόρεσε να αντισταθεί στον ευρωπαικό ανταγωνισμό και να να πάρει Αμερικανιά? (οκ ίσως Ιαπωνιά)
-
Κάθε μέρα σχεδόν βλέπω ένα μπλε LS600 κοντά στη δουλειά μου. Κάποιος εργοστασιάρχης είναι αντισυμβατικός.
-
Ο πατέρας μου έχει 607 3λιτρο πολύ ωραίο αμάξι στο ταξίδι, λίγο ευπαθή στα ηλεκτρονικά του και δεν κρατάει αξία καθόλου. Αλλά πολύ καλύτερο ως ταξιδιάρικο από 5αρα και Ε-class δεν έχω γνώμη από Α6. Έχει και ηλεκτρομαγνητικές αναρτήσης μεταβαλόμενης σκληρότητας.
-
Χθες βράδυ μαύρη Aventador σε club στη Σόφια... Τρελό υπεραυτοκίνητο!!
-
Ο χρήστης 206xs έγραψε:
Ο πατέρας μου έχει 607 3λιτρο πολύ ωραίο αμάξι στο ταξίδι, λίγο ευπαθή στα ηλεκτρονικά του και δεν κρατάει αξία καθόλου. Αλλά πολύ καλύτερο ως ταξιδιάρικο από 5αρα και Ε-class δεν έχω γνώμη από Α6. Έχει και ηλεκτρομαγνητικές αναρτήσης μεταβαλόμενης σκληρότητας.photo?
-
-
Δεν φταίει η λασπουριά για αυτό. Κάπου το κοπάνισε...
-
επειδη εκει που βρισκεται ειναι αδεια περιοχη, το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι μηπως πηγαν να το τραβηξουν και εβαλαν τον ιμαντα σε μαπα σημειο... αν ειναι ακομα εκει θα πλησιασω να βγαλω και πιο κοντινη φωτο... εχει δε και ροδιες απο προσπαθεια ρυμουλκησις... τι να πω...
-
(αν και πάνω στη βιασύνη μου, οι φωτογραφίες είναι γτπκ )
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
επειδη εκει που βρισκεται ειναι αδεια περιοχη, το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι μηπως πηγαν να το τραβηξουν και εβαλαν τον ιμαντα σε μαπα σημειο... αν ειναι ακομα εκει θα πλησιασω να βγαλω και πιο κοντινη φωτο... εχει δε και ροδιες απο προσπαθεια ρυμουλκησις... τι να πω...O αριστερός τροχός (του συνοδηγού) είναι σχεδόν κάθετα στο φτερό. Τόσο πολύ να στρίβει
-
Σπασμένος είναι, αυτό συζητάμε.
-
Μερικά αυτοκίνητα αυτές τις μέρες.
-
Πριν απο 10 λεπτα στην 3ης Σεπτεμβρίου διπλα απο το απθ. Ινλοβ
Carspotting [#7]