-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Φιατ κουπέ replika 20v today in Agrinio. Mine!! Όλο τα ξένα θα διαβάζουμε !Ε Βαλε και μια Αγρινιωτικη φωτο...
-
Ρεπλικα? τι 1.8 ατμοσφαιρα ειναι? wannabe 20βαλβιδο? αυτο που τοσα χρονια μας λες οτι ξεμπαζωνει...?
-
Πολυσυλλεκτική πάντα η λαμία καινούργια λευκή ds5 χωρις διακριτικά κινητήρα σουλατσάρει τις τελευταίες ημέρες
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ρεπλικα? τι 1.8 ατμοσφαιρα ειναι? wannabe 20βαλβιδο? αυτο που τοσα χρονια μας λες οτι ξεμπαζωνει...?Τώρα το είδα αυτό.
Tόσα χρόνια σου λέω εγώ ότι ξεμπαζώνει? Μια φορά είπα ότι έπιασα 250χλμ μετά την τελευταία σήραγγα στην ΑΟ προς Κόρινθο και σημαίνει ότι ξεμπαζώνει? Δηλ αν έχω (που μπαίνει άνετα) τον ατμοσφαιρικό 20βαλβιδο απείραχτο δε θα δω τα 230χλμ? Πολλά για σένα και πάλι δηλ. Αν πάλι έχω τον 1,8 με τουρμπο η με βελτίωση ατμ απο τα 160 εως τα 400 αλογα δε θα δω τα 230χλμ? Και λίγα είναι.
Εντάξει ας χαλαρώσεις λίγο! Ότι θέλω έχω κατω απο το καπό. -
νταξ με ξενερρωσες τωρα... ενα ειναι το καλο το coupe. Σε λιγο θα μας πεις οτι δεν εχεις αφησει τ αποτυπωματα σου σε ολα τα γυναικια κωλ@ρ@κι@ της δυτικης ελλαδος.
-
-
Στη σειρα στην Ηρωων Πολυτεχνειου ασημι skyline r33 ,τελευταια μπορντω merc CL500 και μαυρη merc SL500 περιπου '05
Μαλλον ξεφορτωσε πλοιο αν κρινω απο τις πινακιδες.. -
-
Σήμερα, παραλία Ασπροπύργου, λευκό Nissan GT-R και γκρι Lamborghini Diablo.
-
Όλο θέλω να τη βγάλω φωτογραφία τη Diablo και όλο την πετυχαίνω σε ακατάλληλες στιγμές.
-
ο κεχαγιας την εχει ακομη?
-
Ναι.
Και το GTR γνωστό της περιοχής είναι. Θα το βγάλω και αυτό αν το πετύχω. -
Σήμερα στην Ορεστιάδα....
Sorry για την ποιότητα των φωτογραφιών....
-
Το εταιρο GTR του Ασπρόπυργου.
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Ρεπλικα? τι 1.8 ατμοσφαιρα ειναι? wannabe 20βαλβιδο? αυτο που τοσα χρονια μας λες οτι ξεμπαζωνει...?
Τώρα το είδα αυτό.
Tόσα χρόνια σου λέω εγώ ότι ξεμπαζώνει? Μια φορά είπα ότι έπιασα 250χλμ μετά την τελευταία σήραγγα στην ΑΟ προς Κόρινθο και σημαίνει ότι ξεμπαζώνει? Δηλ αν έχω (που μπαίνει άνετα) τον ατμοσφαιρικό 20βαλβιδο απείραχτο δε θα δω τα 230χλμ? Πολλά για σένα και πάλι δηλ. Αν πάλι έχω τον 1,8 με τουρμπο η με βελτίωση ατμ απο τα 160 εως τα 400 αλογα δε θα δω τα 230χλμ? Και λίγα είναι.
Εντάξει ας χαλαρώσεις λίγο! Ότι θέλω έχω κατω απο το καπό.κουπέα, το ατμοσφαιρικό 1800άρη έχεις?
-
Σημερα ασημι γερμανικο DS5 και στην λαχαναγορα το νεο 308 το γεμιζαν καυσιμα.
-
147 GTA χθες στη Λ. Αθηνων να επιταχυνει και ο busso να συνθετει!!!
-
Χτες στην Βουλιαγμένη. Monoposto και έκανε τρελό σαματά:
-
Taxi C63 AMG πρωτη φορα βλεπω.
-
Ο χρήστης araxnis έγραψε:
Σήμερα στην Ορεστιάδα....
Sorry για την ποιότητα των φωτογραφιών....
Το έχω πετύχει και στην Καβάλα αυτό!
Carspotting [#7]