-
Πετυχα σημερα μια maybach στο Αιγιο.Ανεβαινα απο παραλια και ηταν απο πισω μου μεχρι τα φαναρια.Ωραιο αμαξι.
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
:offtopicviii:
Εγω μονο το 25 βλεπω καθαρα και το διπλα το οποιο νομιζω ειναι 66 ή 86
Εχω δυσχρωματοψία ,ομως δεν εχω κανενα προβλημα με τα χρωματα παρα μονο με τις αποχρωσεις τους π.χ το πρασινο μπορει να το βλεπω μερικους τόνους πιο ανοιχτοχρωμο απ'οτι ενας με φυσιολογικη οραση.
Γενικα βλεπω τι μου γινεται και δεν εχω αντιμετωπίσει καποιο προβλημαΤο ακριβώς δίπλα δεξιά δεν έχει ούτε 6 ούτε 8.
Σαν να μιλάει, ακριβώς όμως, ένας φίλος μου με δυσχρωματοψία!Είσαι σίγουρος ότι δεν έχεις κανένα πρόβλημα... γιατί ισχύει ότι σου λέει ο ddl449 ότι δεν υπάρχει ούτε 6 ούτε 8. Οπότε φυσιολογικός δεν είσαι και πρόβλημα έχεις όσο κι αν δεν το παραδέχεσαι. Αν είναι αρκετό για να θεωρηθεί επικίνδυνο δεν ξέρω. Από περιέργεια δεν μας λες τι βλέπεις και στα υπόλοιπα;
Για να μην τα σχολιάζει δεν τα βλέπει ο άνθρωπος.
Το εν λόγω παλικάρι που ανέφερα πριν καταλάβει ότι έχει δυσχρωματοψία είχε στο βιβλίο της βιολογίας τέτοια τεστ και επειδή δεν τα βλεπε νόμιζε ότι είναι κακό αντίτυπο.Δεν εχει 6 ή 8 ? καλά κρασια μονο το 25 βλεπω κανονικα
Το εχω ελεγξει 3 φορες σε 3 διαφορετικους οφθαλμιατρους δεν εχω κανενα προβλημα με την οδηγηση και γενικα με τα χρωματα,αυτο που δεν βλεπω σωστα ειναι συγκεκριμενες αποχρωσεις ............ αετοματης σου λεω μου ειχαν πει και οι 3 να μην ανησυχώ.
την δυσχρωματοψία μου ειχε πει ο ενας οφθαλμιατρος οτι την εχει το **80% **των ανδρων αλλα αν δεν εχεις σημαντικο προβλημα και δεν κανεις τα τεστ δεν το παιρνεις χαμπαρι ,επισης δεν επηρεάζει τις γυναίκες μιας το γονιδιο μεταδίδετε απο την μανα στον γιο , οποτε πολλοί μπορει να το εχουν και να μην το ξερουν, επισης οπως λεει και ο ddl449 ειναι σε διαφορες διαβαθμίσειςon topic
Γκρι carrera 4s και Μαυρη Bmw X6 με bodykit schnitzer .......... μιλαμε για κτηνος -
Λευκή 911 GT3 RS (μοντέλο 2011- αυτη με τα LED φωτα και τους 450 ίππους) χθες το βράδυ στη Γλυφάδα
-
Χθεσινές από Βέροια -
Unfair από τον χρήστη teox :down: , έκλεψε το post του jzap ! Να banαριστεί !!
Υγ: teox πρόσεχε τι θα πεις
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Εξαιρετικό το Orlando.Πολύ ωραίο οικογενειακό αυτοκίνητο.
Uploaded with ImageShack.us
+1 έχω δει κι εγώ μερικά.Πολύ ωραίο αυτοκίνητο
-
Πριν κανά μισάωρο στη Λεωφόρου Αμφιθέας μπλε M3CSL, ή τουλάχιστον αυτό έγραφε γιατί δεν ξέρω πως να την αναγνωρίζω από τα 'οπίσθια'
-
Το 911 δεν είναι σπάνιο όπως ούτε το Focus RS. Το Orlando το είδα και είναι πολύ ωραίο αν έχει κάτι το αμερικάνικό.
Τώρα εγώ είδα ένα Cadillac BLS να κα΄νει βόλτες στην Κόρινθο. -
Το προ-περασμένο Σάββατο, από Αίγιο μέχρι Πάτρα ακολουθούσα κόκκινη 430 κάμπριο με ελλ.πινακίδα που περιλάμβανε 4 7άρια, θαυμάζοντας τα οπίσθιά της και μάταια περιμένοντας να ακούσω κάτι. Δυστυχώς δεν άκουσα τίποτα μέχρι την Πάτρα. Δεν ξεπέρασε ποτέ τα 115 και στις περισσότερες στροφές πατούσε φρένο...
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Πριν κανά μισάωρο στη Λεωφόρου Αμφιθέας** μπλε M3CSL**, ή τουλάχιστον αυτό έγραφε γιατί δεν ξέρω πως να την αναγνωρίζω από τα 'οπίσθια'Δεν χρειζεται να την αναγνωρισεις απο τα οπισθια,μονο το χρωμα αρκει. Βγηκε μονο σε ανθρακι.
-
-
Ανθρακί και μάυρο βγήκε η Μ3 CSL
http://en.wikipedia.org/wiki/File:Black ... E46_rr.jpg -
Ο χρήστης art911 έγραψε:
Λευκή 911 GT3 RS (μοντέλο 2011- αυτη με τα LED φωτα και τους 450 ίππους) χθες το βράδυ στη ΓλυφάδαTa LED ta bazoyn polloi twra teleytaia kai se prohgoymena montela giati einai panemorfa.....
An eixe kai thn aerotomh toy GT3 Cup tote plhsiazei perissotero se 2011 montelo....P.S. Etoimazonte na bgaloyn kai 4.0 litrh me 500BHP.....
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Λευκή 911 GT3 RS (μοντέλο 2011- αυτη με τα LED φωτα και τους 450 ίππους) χθες το βράδυ στη Γλυφάδα
Ta LED ta bazoyn polloi twra teleytaia kai se prohgoymena montela giati einai panemorfa.....
An eixe kai thn aerotomh toy GT3 Cup tote plhsiazei perissotero se 2011 montelo....όχι, την είδα από κοντά και ΔΕΝ είναι look 2011, αλλά αληθινή.
-
Σλικ φοραει ?
-
Είναι γείτονάς μου και έχει και μια ασημί Boxster Spyder, ίσως τη μοναδική στην Ελλαδα
-
Πετυχα σημερα στην Αθηνων-Λαμιας και στο πηγαινε και στο ελα μετα τις Αφιδνες, μια e-class '00 η οποια ηταν streched limo..υπερωκεανιο..
-
Δεν είναι σπάνιες οι 911
-
-
Α μπραβο.. Που την πετυχες εσυ?
Carspotting [#7]