-
Ο χρήστης octavia699 έγραψε:
Γιατί ας πούμε θα μπορούσα να δημοσιεύσω τη φώτογραφία στο φόρουμ χώρις να σβήσω τον αριθμό κυκλοφορίας. Θα μου πεις ότι δεν υπάρχει κίνδυνος άλλα καλο έιναι να προσέχει κανείς. Δεν είναι υποχρωτικό να ξέρουν όλοι σε ποιον ανήκει το κάθε όχημα μέσα τις φωτογραφίες. Προσωπική άποψη.Πάντως οι πινακίδες δεδομένου ότι είναι δημόσια ιδιοκτησία πρέπει να φαίνονται άρα στην ελλάδα είμαστε παράνομοι που τις κρύβουμε εδώ στο φόρουμ!!
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Αυτό σε μπλε, ήταν το πρώτο αυτοκίνητο της οικογένειας μου. Ξεκίνησε 1100 (αγορασμένο το 74, και το 81 έγινε 1300). Πισωκίνητο βέβαια και εκεί έμαθα να οδηγώ από τα 14.... . Μέχρι το 2002 ήταν σε σχεδόν άριστη κατάσταση και είχα στο μυαλό μου να το γυρίσω σε ιστορικό όταν μπορέσω, να κάνω και κανένα αγώνα. Αλλά......μία μπουλντόζα του δήμου είχε άλλη γνώμη. Το εσκορτάκι δεν έφτιαχνε (αφού πατήθηκε όλη η αριστερή πλευρά του + τον κινητήρα) και η ασφαλιστική μας αποζημίωσε προς 500€ . Σίγουρα δεν είχε την κατάληξη που θα ήθελα.
Αν αυτό σε παρηγορεί, δεν θα μπορούσες να το κάνεις ιστορικό και να τρέξεις σε αγώνες διότι μόνο τα 2πορτα ήταν αναγνωρισμένα (homologated).
Κρίμα πάντως για την κατάληξη
-
Ο χρήστης octavia699 έγραψε:
Εντάξει ρε στην Ελλάδα. Άλλα εκεί είναι αλλιώς. Άλλα να σταθώ μες την μέση του δρόμου και απλά να φωτογραφίσω το αποφεύγω και εδώ. Προτιμώ να μη με δουν άσχετα από το τι λέει ο νόμος. Άν σου φωτογράφιζα το αμάξι σου δεν θα σου κακοφενόταν καθόλου;Kαλα δεν ειναι και βρακι το αυτοκινητο για να μου κακοφανει αν το φωτογραφισει καποιος.4 λογους μπορει να χει καποιος για να το κανει αυτο.Ενας να το βαλει στο carspotting αν ειναι κατι μη συνηθισμενο,ενας στο Australian Uber Alles αν ειναι καγκουρεμενο,ενας στο Ζωα,ζωα,ζωα αν εισαι ζωο και εκανες καμια καφριλα και ενας στο Οτι ποιο περιεργο αν εχει κατι παραξενο επανω του.
Α...μπορει να υπαρχει αλλος ενας λογος,να το βαλει στα σπανια πουλια αλλα αυτο ειναι καπως δυσκολο λογω των αυστηρων κανονων προσβασης by ΙΚΕ..... -
@ nass
Υπαρχουν τα regularity για ολα τα υπολοιπα..Πιθανον να το γνωριζεις..Γιωργη τραβα μερικες καλες φωτο την πρασινη αψογη gs του αλλου γερακου και ποσταρε στο classic safary..
Γενικα κυριοι για παλια αυτοκινητα εχουμε το 'classic safary'.. -
-
-
Πρέπει να είναι το αλφα ρομέο το σπορ
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Τι Alfa Romeo είναι αυτό; Έτσι βγαίνει από το εργοστάσιο, ή το έχει καγκουρέψει;
Ειναι καγκουρεμένο και το είχα πετύχει στο καγκουροσυνεργείο στην Θηβών, εκεί που είναι και το ματ Audi A8.
*είναι η μία από τις 2 spider που αναφέρω σε post του περασμένου Δεκεμβρίου:
Δυστυχώς η brera δεν γλύτωσε...ενώ έχω δει και δύο(!) καινούργιες spider εκεί.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Πρέπει να είναι το αλφα ρομέο το σπορΚριμα το αμαξι..
-
Σιγά το κομψοτέχνημα
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Πρέπει να είναι το αλφα ρομέο το σπορΧαχαχα!!
-
Ο χρήστης gre έγραψε:
Τι Alfa Romeo είναι αυτό; Έτσι βγαίνει από το εργοστάσιο, ή το έχει καγκουρέψει;
Ειναι καγκουρεμένο και το είχα πετύχει στο καγκουροσυνεργείο στην Θηβών, εκεί που είναι και το ματ Audi A8.
*είναι η μία από τις 2 spider που αναφέρω σε post του περασμένου Δεκεμβρίου:
Δυστυχώς η brera δεν γλύτωσε...ενώ έχω δει και δύο(!) καινούργιες spider εκεί.
Μένω στα μέρη εκείνα και το είχα δει το Alfa αυτό. Τώρα το ΜΑΤ Audi A8 είναι εκεί ερκετό καιρο διότι περνάω συχνά. Μερικές φορές του λείπει ο προφυλακτήρας ή το πίσω άλλα φαντάζομαι ότι κάποιος θα περιμένει να βαφτεί πλήρως και να το πάρει.
-
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Αν αυτό σε παρηγορεί, δεν θα μπορούσες να το κάνεις ιστορικό και να τρέξεις σε αγώνες διότι μόνο τα 2πορτα ήταν αναγνωρισμένα (homologated).
Η απάντηση είναι από κάτω
@ nass
Υπαρχουν τα regularity για ολα τα υπολοιπα..Πιθανον να το γνωριζεις.. -
Είναι όλα σχεδόν τα δημιουργήματα τους στο Youtube. WOW
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
cosco που το πετυχες αυτο?Κύπρο, Παραλίμνι
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Η απάντηση είναι από κάτω
@ nass
Υπαρχουν τα regularity για ολα τα υπολοιπα..Πιθανον να το γνωριζεις..Εχεις δίκιο
-
Δε χωρουσε καν στο πλανο
-
Ο χρήστης GeorgT έγραψε:
Δε χωρουσε καν στο πλανοΡε είσαι σίγουρος πως είναι στην Ελλάδα;
-
Απόλυτα
Carspotting [#7]