-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Απόλυτα
Τώρα με αυτό που πρόσεξες υποκλείνομαι. Τι να πω; +1000000 από μένα.
-
Ο χρήστης octavia699 έγραψε:
Ρε είσαι σίγουρος πως είναι στην Ελλάδα;
ένταξή οι Αθηναίοι μας φωνάζουν κ βουλγαρια
-
Αν οι φωτογραφίες της maybach είναι από Θεσσαλονίκη,το επιβεβαιώνω,γιατί χθές το βράδυ ήταν παρκαριμένη μια 62s οπως έγραφε, μπροστά από τη βίλκα (με βουλγαρικές πινακίδες).
-
Α μπραβο αυτο εναι αμαξι !!! Maybach!!!
-
Παίζει να είναι το πιο κακόγουστο και χυδαίο κατασκεύασμα με 4 ρόδες...
-
Βασικα..
-
Δεν ήξερα ότι η Maserati Quattroporte έχει τόσο ωραίο ήχο Πέτυχα σήμερα μία στην Ανδριανουπόλεως, προσπαθούσε να κάνει σφήνες
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Δεν ήξερα ότι η Maserati Quattroporte έχει τόσο ωραίο ήχο Πέτυχα σήμερα μία στην Ανδριανουπόλεως, προσπαθούσε να κάνει σφήνεςΚινητήρας Ferrari, δεν θα είχε ωραίο ήχο;
-
Ρε είσαι σίγουρος πως είναι στην Ελλάδα;
Ειχα πετυχει και γω μια μαυρη Θεσ/νικη με βουλγαρικες πινακιδες.
-
Ο χρήστης KWSN_Men έγραψε:
Εκτός από τα κοινά Μ3, Μ5 και τα τοιαύτα, βλέπω εκεί και μια Ζ8. Όταν την ξαναδώ θα τη φωτογραφήσω.
Λογικά πρέπει να λες το συνεργείο που είναι απέναντι από το στριπτιτζάδικο....
Η Ζ8 ακόμα εκεί είναι; την είχα πετύχει κι εγώ το καλοκαίρι και είχα ανεβάσει φωτογραφία.Όχι απλά την πηγαίνει ο ιδιοκτήτης της.
Έχει και πινακίδα σχετική με το Ζ8...
..αλλά και με γνωστό πράκτορα
-
ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ
......
Ζάντες αλουμίνιου λοίπαν ακόμα και σε BMW 7, Audi A6, Volvo S60, Alfa Romeo 159...Λογικά φόραγαν το σετάκι τους από χειμερινά λάστιχα... το ίδιο είχα παρατηρήσει στη Σουηδία.
-
Απόλυτα
Τώρα με αυτό που πρόσεξες υποκλείνομαι. Τι να πω; +1000000 από μένα.
Το ίδιο αταίριαστη στην ασχήμια και κακομοιριά των Ελληνικών πόλεων με ένα Sunseeker Predator 130 στο Πέραμα.
-
Εχω πετυχει και γω μια Maybach μαυρη με πινακιδα ΙΖΒ..
Πανε 5 χρονια απο τοτε στην Αθηνων- Κορινθου.. -
το σαββατο στην Π.Ε.Ο Πατρων Αθηνων στο υψος του αγ βασιλειου ειδα 3 f430 (η μια spider) μια κοκκινη μια ασπρη και αλλη μια κοκκινη πηγαιναν βολτουλα
-
-
307 εννοείς; Στην αρχή της Εθνικής Αντιστάσεως ήσουν, στο φανάρι, και περίμενες να στρίψεις αριστερά προς αυτήν;
-
Πετυχαινω τωρα τελευταια στη Πατρα μια 156 crosswagon q4 στο κλασσικο λαδι μεταλλικο.. Σπανιοτατη..
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
307 εννοείς; Στην αρχή της Εθνικής Αντιστάσεως ήσουν, στο φανάρι, και περίμενες να στρίψεις αριστερά προς αυτήν;Στο απέναντι από σένα φανάρι ήμουν και πήγαινα ευθεία προς Μάκρο. Μέχρι να σε δω ... έστριψες!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Το μεσημέρι στην Εθν. Αντιστάσεως κόκκινο Mini Countryman! Σίγουρα για 'crossover' το έβγαλαν? Ενα Picanto δίπλα του μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος είχε!Μηπως δεν ήταν το countryman αλλα το αλλο το clubman ;
-
Πέρασε το πρωί έξω από το σπίτι μου ένα Lexus IS250 και αργότερα ένα Lexus CT200h ολοκαίνουριο.
Carspotting [#7]