-
Όχι, πολύυυυυυ πιο νότια και ανατολικά.
Εdit: και δύο Παραμέρα!
-
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Από όλα αυτά όμως μόνο το GT-R είναι πιο γρήγορο από μία Ferrari Enzo
ΝΟΤ όπως λες κι εσυ.
Μα δεν το λέω εγω, το λένε οι ανεξάρτητες μετρήσεις του Car&Driver, 2.9 το GT-R, 3.3 η ENZO.
Εκτός αν πιστεύεις πως μόνο ένας **ΒΛΑΞ **θα έμενε σε μία μόνο μέτρηση από διαφορετικά τεστ του ίδιου περιοδικού για να κρίνει (με βάση την επιτάχυνση) πιο αυτοκίνητο είναι πιο γρήγορο.
ΥΓ. pardon για το ot
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
ΝΟΤ όπως λες κι εσυ.
Μα δεν το λέω εγω, το λένε οι ανεξάρτητες μετρήσεις του Car&Driver, 2.9 το GT-R, 3.3 η ENZO.
Εκτός αν πιστεύεις πως μόνο ένας **ΒΛΑΞ **θα έμενε σε μία μόνο μέτρηση από διαφορετικά τεστ του ίδιου περιοδικού για να κρίνει (με βάση την επιτάχυνση) πιο αυτοκίνητο είναι πιο γρήγορο.
ΥΓ. pardon για το ot
Μπορεί να έχεις όρεξη για να κερδίσεις στον διαγωνισμό Master Troll αλλά εγώ δεν έχω καμία όρεξη να διαλυθεί το παρών τοπικό. Για αυτό και έχεις PM...
-
Aνω Πολη Αλεξανδρε???
-
ΝΟΤ όπως λες κι εσυ.
ηθελε να πει gtr34
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Aνω Πολη Αλεξανδρε???Ναι Πάνο. Την έχεις πετύχει κι εσύ;
-
Nαι!!Ειναι στην ιδια ευθεια λιγο ποιο κατω απο το σπιτι μου(μετακομισα τον Φεβρουαριο).
-
Ήμουν στη γειτονιά σου για κρασί το Σαββατόβραδο και είπα να την ανεβάσω στο φόρουμ την γηραιά Γερμανίδα.
-
-
-
Ένα μαύρο Nissan EXA στην Πέτρου Συντίκα σήμερα.
-
Εχει ξαναδεί κανένας μαυρο gtr θεσσαλονικη με ξένες πινακίδες?? Χώρα?? (σαν σουηδικές με φανήκαν)!
Το ειδα πριν Λαμπράκη αλλαν δεν προλαβα να δω καλά τις πινακίδες!
-
Βουλγαρικες.
-
-
Ειδα νομιζω ενα ιδιο με αυτο πριν 2-3 μερες:
http://www.4troxoi.gr/default.php?pname ... on_id=5773Δεν ηξερα οτι κυκλοφορουν στην Ελλαδα, τα θυμαμαι μονο σαν εταιρια απο καποιο Gran Turismo.
-
Yπηρχε και επίσημη αντιπροσωπια η οποια εκλεισε προσφατα νομιζω.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Βουλγαρικες.βουλγαρικες δεν ηταν σίγουρα (πολυ πιο μικρές με ενα μπλε τετράγωνο στο κέντρο)
-
Ο χρήστης GeorgT έγραψε:
Εχει ξαναδεί κανένας μαυρο gtr θεσσαλονικη με ξένες πινακίδες?? Χώρα?? (σαν σουηδικές με φανήκαν)!
Το ειδα πριν Λαμπράκη αλλαν δεν προλαβα να δω καλά τις πινακίδες!'S' (Σουηδία) έχει στην πινακίδα του και 'κοιμάται' εδώ και καιρό στα Πυλαιώτικα πίσω από το Αλλατίνη.
Κάθε πρωί 'καλημέρα' του λέω περνώντας με το ... ξαδερφάκι του! -
Carspotting [#7]