-
Παίδες, έχουν έρθει κάμποσα και καταφτάνουν συνεχώς κι άλλα. Ένας τρόπος για να καταλάβεις αν είναι το Performance, είναι η μαύρη κάρμπον αεροτομή πίσω.
-
S350d
-
Ματημπαναγια, η φωτό είναι σημερινή...
-
Τι λες ρε!!!! Δεν εξηγείται αλλιώς, μόλις βγήκε από ανακατασκευή!!!
-
Δεν είχα δει ποτέ Τέσλα στον δρόμο και χτες είδα δύο και μάλιστα λευκά και τα δύο...
Το να ήταν το ίδιο δύσκολο , γιατί το ένα το είδα γύρω στις 12 στην Σαρωνίδα να πηγαίνει προς Σούνιο και το άλλο το είδα γύρω στις 3 στο Χαλάνδρι...
-
Πλέον είναι κάμποσα. Ο γείτονας έχει δύο. Μου λέει ότι τα κοιτάνε πάρα πολύ.
-
Αναμενόμενο να αυξάνονται τα Τέσλα. Σήμερα είναι η μόνη λογική και ρεαλιστική λυση ηλεκτρικού αυτοκινήτου σε λογική τιμή που επιπρόσθετα είναι και ενα πολύ καλό αυτοκίνητο. Ακόμα έχει καταιγιστικές επιδόσεις, αξιοπρεπή αυτονομία, δίκτυο φορτιστών (έστω και μικρό) και το όνομα. Δεν υπάρχει ανταγωνισμός επι της ουσίας, ακόμα.
-
Ε, υπερβολες. Σαλονι ναι, φτιαχτηκε, μηχανολογικα ειναι παρα πολυ καλα. Θελει βαψιμο, ενα a/c (απο Sportwagon), ενα ντουλαπακι να εφαρμοζει σωστα, προφυλακτηρες/ζαντες/αεροτομη απο imola και ειναι ετοιμη για αλλη μια ζωη...πραγματικα (ως επιβατης) τη νιωθω πολυ καλη. Κατι 'ασπαστα' αντιστοιχα γερμανοιαπωνικα τα εχει για πρωινο, η συγκεκριμενη παντα...
Κατα τα αλλα η σημερινη μερα ηταν εξοχως παραγωγικη οποτε ο Shmee150 του φορουμ ευπειθως αναφερει:
1)GR Yaris το οποιο εστριψε σωστα στη γεφυρα Βαρυμπομπης (προς Μερκουρη). Με Αγγλο θα τον ακολουθουσα να δω τι και πως, αλλα με τρακοκιαοκτω δε πας πουθενα.
2)Αμεσως μετα την αρχικη συναντηση με Yaris, M2. Αλλο πραγμα, αυτη μας αφησε για Κηφισια.
Τσiερζδζ!!! (Οπως θα ελεγε ο Tim)
-
Σουπερ τρολια πριν απο λιγο στην ΕΟ απεναντι απο την αντιπροσωπεια της Porsche. Στον παραδρομο ξεφορτωνοταν 488 (!!!), ανθρακι χρωματος με ριγες pista. Δυστυχως νο φωτο...
-
-
Τα βρίσκω πολύ κακά σε διάφιρους τομείς, ειδικά εργονομία και ποιότητα κατασκευής. Θα προτιμούσα άνετα ένα ID3 σε σχέση με το αντίστοιχο Model 3.
Εγώ ακριβώς το ανάποδο, ειδικά ID.3 με τίποτα....όλο προβλήματα έχει (ακόμα). Αλλά γενικά VW δεν θα αγόραζα. Συμφωνώ για την εργονομία (αν και συνηθίζεται και οι φωνητικές δουλεύουν σούπερ) και η ποιότητα έχει βελτιωθεί. Αλλά σαν αυτοκίνητο (όπως λές και εσύ) δεν έχει σχέση με το ID, πολύ καλύτερο σε άνεση, κράτημα, επιδόσεις, τεχνολογία, αναρτήσεις, φρένα κλπ. Και έχει τα ίδια χρήματα ουσιαστικά. Εναλλακτικά μόνο Mach-E για εμένα. Σε μερικά χρόνια φυσικά θα υπάρχουν πολλές επιλογές, ίσως καλύτερες και από Τέσλα.
-
Ολα είναι ακόμα ανώριμα αλλά η υπερπληροφόρηση και υπερπροώθηση που απολαμβάνουν σε κάνουν υποσυνείδητα να αγχώνεσαι και να ψάχνεις κάπου να ενταχθείς στη 'νέα' κατάσταση. Με μια μικρή εξαίρεση των αμιγώς πόλης πχ. 500e, θα αργήσουν ένα σημαντικό διάστημα ακόμα να γίνουν ώριμα και πλήρους απασχόλησης. Και όταν γίνει αυτό θα είναι πιθανότατα καλύτερα από τα σημερινά συμβατικά. Το μέχρι τότε φοβάμαι...
-
Πάντως οι μέχρι τώρα εξελίξεις 'μας'* δικαιώνουν. Δλδ τα tesla είναι πιο πολλά από άλλα, κατα πολύ φθηνότερα ηλεκτρικά.
Κάπως έτσι το πρωί λίγο πριν το μποτιλιάρισμα της ΕΟ στην άνοδο, μου βγαίνει model 3 από το ένα στενό και sti n10 από το μεθεπόμενο. Τον 'sound of silence' του Ηλονα διαδέχθηκε ο ηδονικοτατος ήχος του 'flatearther' Subaru. Και κάπως έτσι νο φωτό γιατί απολαμβάνουμε αυτό τον υπεροχο ήχο...
Επίσης λόγω κακού συγχρονισμού δε βγήκε μια υπέροχη φωτό ενός σκονισμένου suzuki alto, το οποίο είχε τα 9 jet των red arrows από πανω του έξω από την Τανάγρα. Πρέπει να μη τρακαρουμε όμως...
*'Eμεις'= Μη αρνητές της ηλεκτροκίνησης, πολέμιοι όμως του τρόπου επιβολής της. Παραδεχόμενοι το 'όλον' ενός Tesla και αρνούμενοι να αποδεχθούμε το να δώσουμε τα ίδια χρήματα για ένα βασικό ηλεκτρικό με ένα θερμικό hot hatch.
-
Αναμενόμενο να αυξάνονται τα Τέσλα. Σήμερα είναι η μόνη λογική και ρεαλιστική λυση ηλεκτρικού αυτοκινήτου σε λογική τιμή που επιπρόσθετα είναι και ενα πολύ καλό αυτοκίνητο. Ακόμα έχει καταιγιστικές επιδόσεις, αξιοπρεπή αυτονομία, δίκτυο φορτιστών (έστω και μικρό) και το όνομα. Δεν υπάρχει ανταγωνισμός επι της ουσίας, ακόμα.
Τα βρίσκω πολύ κακά σε διάφορους τομείς, ειδικά εργονομία και ποιότητα κατασκευής. Θα προτιμούσα άνετα ένα ID3 σε σχέση με το αντίστοιχο Model 3.
-
Τα ξαναείδα τα Τέσλα σήμερα , ένα στα Νότια και ένα στα Βόρεια . Δεν ήταν το ίδιο , είδα τις πινακίδες .
-
Νομίζω ότι δεν έχει νόημα να τα αναφέρουμε πλέον. Είναι πάρα πολλά. Την Κυριακή, από Γλυφάδα μέχρι Βουλιαγμένη, είδα δύο. Και μετά κοίταξα και στην πυλωτή τού γείτονα, τα γνωστά δύο ήταν αραγμένα εκεί. Πρέπει να μάθω να ανεβάζω φωτογραφίες, να σας τα δείξω.
Από δω και πέρα πρέπει να αναφέρουμε μόνο αν τα δούμε να κάνουν κάνα άνοιγμα με καμιά 911 Turbo.
-
This post is deleted! -
Όμως υπάρχουν ήδη και τα Mazda 6
Πάντως σαν να θυμάμαι ότι υπήρχε/υπάρχει θέμα «Αυτκίνητα της Αστυνομίας» -
Δυστυχως...Μustcrash:
Τουλαχιστον touge, οχι too gay
-
Ήξερα ότι οι Βούλγαροι έχουν μια αδυναμία για τη Χαλκιδική για τις διακοπές τους. Μου είχε κάνει εντύπωση πέρυσι που άνοιγαν τα σύνορα όταν σε ζωντανή σύνδεση σε ενα δελτίο ειδήσεων έβλεπα αμέτρητες BMW Mercedes κλπ να μπαίνουν στη χώρα. Παρόλα αυτά μου πήρε αρκετά δευτερόλεπτα να συνέλθω όταν στο κέντρο του Ηρακλείου είδα για πρώτη φορά στη ζωή μου ολοζώντανο ενα Audi A7 με βουλγαρικές πινακίδες. Προσπερναω την... καταγωγή του αυτοκινήτου και λέω ότι ήταν τόσο μα τόσο όμορφο από κοντά. Τόσα χρόνια το έβλεπα μόνο σε φωτογραφίες περιοδικών και ξαφνικά το είδα μπροστά μου. Έρωτας!!!!
Carspotting [#7]