-
Αγ. Στέφανο το πέτυχα...ερχόταν από το αντίθετο ρεύμα οπότε no photo.
-
Και επειδή το yaris θα είναι το τελευταίο θερμικό rally replica, respect σε κατασκευές όπως η παρακάτω (με toyo r1-r παρακαλώ):
(Κομμένη η φωτό αφού ο υιός έπρεπε σώνει και ντε να ποζάρει)
-
Sierra ειναι ?
-
Όου γιες.
-
Vorsprung durch Schaden
(Ή άλλοι έχουν τ'ονομα και άλλοι εχουν τη χάρη)
-
Στα Χανιά προχθές είδα καινούργιο jeep/ suv μαρκας ..... Bentley? Είδα καλά ρε παιδιά?
-
Στα Χανιά προχθές είδα καινούργιο jeep/ suv μαρκας ..... Bentley? Είδα καλά ρε παιδιά?
Ναι αμέ, γιατί όχι. Θα είδες το Bentayga, το οποίο έχει κυκλοφορήσει από το 2016. Ένα VW με άλλα σήματα...αχαχα. Κακάσχημο αλλά Bentely.
-
Megane98hp wrote:
Ναι αμέ, γιατί όχι. Θα είδες το Bentayga, το οποίο έχει κυκλοφορήσει από το 2016. Ένα VW με άλλα σήματα...αχαχα. Κακάσχημο αλλά Bentely.
Αχ τι ωραία να βρίσκονται πάντα αλάνια να απαντάνε απορίες.
Αυτό ακριβώς είδα. Η αλήθεια είναι ότι δεν το έψαξα και πολύ. Μπήκα μόνο στις τιμές των 4Τ αλλά δεν υπήρχε κανένα suv Bentley.
Πόσο κάνει? Να υποθέσω ότι δεν παράγεται πλεόν?
-
Πόσο κάνει? Να υποθέσω ότι δεν παράγεται πλεόν?
Κανονικά παράγεται, έγινε και facelift το 2020, αλλά ρε συ πολύ ακριβά τέλη (€986)...
Τιμή από €303.000 (164.000 προ φόρων), πάρτε κόσμε. Αλλά δεν θα βάλεις και κάνα εξτραδάκι, π.χ μεταλλικό χρώμα (από 6.000, αλλά εγώ θα έβαζα κανένα πιο καλό με 10-15.000), καλό ηχοσύστημα με 8.000, ή ακόμα καλύτερα το πακέτο 1st edition με €40.000? Εγώ πχ. τα €350.000 θα τα έφτανα άνετα, για να μην είναι σαν φτωχός συγγενής!
-
Υπάρχει και η υβριδική V6, από 200 χιλιάρικα και χωρίς τέλη κυκλοφορίας.
-
Έκανα να ψάξω περισσότερα για την υβριδική που λέει ο zeus αλλά τι το ψαχνεις ρε φίλε. αν είναι όπως την πρώτη που κάνει 300 χιλιάρικα, λογικά με τα 200 θα παίρνεις το αμάξι με μανιβέλες αντί ηλεκτρικά.
-
Ακόμα και οι 'βασικές' εκδόσεις αυτών των αυτοκινήτων έχουν πράγματα που ούτε φανταζόμαστε ότι υπάρχουν...
-
Ακόμα και οι 'βασικές' εκδόσεις αυτών των αυτοκινήτων έχουν πράγματα που ούτε φανταζόμαστε ότι υπάρχουν...
Ναι αλλά έχουν και πολλά και ωραία έξτρα!!
Αυτό που δεν έχω δει ποτέ σε κανένα αυτοκίνητο (δεν ξέρω εαν υπάρχει) είναι ηλεκτρική ρύθμιση του εσωτερικού καθρέπτη! Ακόμα και αυτοκίνητα των €250.000 που έχω δει, με το χέρι γίνεται. Ακόμα και σε πανάκριβη θωρακισμένη Rolls που είχα δει στο σέρβις ήταν με το χέρι. Θα μου πεις, γιατί να υπάρχει...έτσι γιατί μπορούν, για την ευκολία, αφού όλα ηλεκτρικά είναι.
-
....και καθώς περπατούσα στα στενά του εμπορικού κομματιού του πιτσουνι Σίτυ, πέφτω στο λατρεμένο μαγαζί των τελευταίων ημερών και κάπως έτσι Θοδωρή μου βγήκε αβίαστα:
GV en roooose!!!
Στα πιο καθ ημάς, το αγωνιστικό ep3 ενός εξαιρετικού ανθρώπου που πολύ θα ήθελα να τον δω στα διοικητικά (αλλά σιγά μη θέλει) φορτωνοταν σε γερανό και δυστυχώς σφίγγει η καραντίνα οπότε δε ρισκάρω νέα κάθοδο στα νότια για να δείξω φωτό samsonas σε RS 500. Υπομονή...
-
εκουνηθει η αχλαδια, πανε και τα βιτ...
πουθε αυτο ειναι?
-
Ξαναπές αν θες γκέικα τα φραντσιόζικα....
-
Eντος πλεμποπεριστεριου κεραταδικο E46!!! Μας τρολαρει ο Χρυσοδημοκρατιδης criu...
Κατά τα άλλα εθεάθη κόκκινο ep82 glanza κούκλα, πανέμορφο συγχαρητήρια στον μερακλή οδηγό.
-
Μπορεί να μαζεύω ευρω-ευρω γιατί είμαι δεδηλωμένος RCενικος αλλά και εσύ δε θα μου γλιτώσεις γιατί μ' RSεις πολύ...
-
Βρε-βρε η gilfαρα...
-
Είχα τον πρόγονο κατάλευκο, αλλά εδώ μιλάμε για άλλη φάση:
Αυτές οι AZEV με πάνε πολύ πίσω, τις φόραγε το GSi του Μαρπινη που οι μάχες του με το Civic του Κόρακα ήταν λόγος να πας στα Μέγαρα ακόμα και με το τρένο+πόδια μέχρι την πίστα...
Carspotting [#7]