-
-
Δεν θα το έλεγα κακό.
-
......αντιθέτως, αρκούντως καλό!!!!
Το πίσω μέρος παίρνει πολύ καλό βαθμό, να δούμε και το μπροστά...... -
Και σίγουρα λιγότερο φλύαρο σε σχέση με το απερχόμενο .
Μακάρι. -
Φως φανάρι που την πάνε τη δουλειά.Ενα facelift του τωρινού με λίγο από insight.
http://automobiles.honda.com/insight-hybrid/exterior-photos.aspx
Σε λευκό είναι σχεδόν το ίδιο. -
Στο επίπεδο της διαφοράς μεταξύ Golf VI και VII πάντως.
Χωρίς όμως να θέλω να πω κάτι θεωρώ το πίσω μέρος καλό. Αν έχουν ακολουθήσει τις ίδιες γραμμές και εμπρός γίνεται πιο θελκτικό το όχημα. Στην έκδοση diesel που ενδιαφέρει και τους Ευρωπαίους αποκτά και τη σύγχρονη έκδοση του 2.2 iDTEC και σε συνδυασμό με έναν μικρότερο diesel κάπου στα μέσα του 2012 θα μπορεί να χτυπήσει και το
-
Συμπαθητικο μου φαινεται ,μπροστα θα ειναι πολυ καλο παντως και θεωρω τοι το μπροστινο μερος του ινσαιτ ειναι απο τα καλυτερα ,αφου τεθηκε η συγκριση με το ινσαιτ.Περιμενω τα μοτερ να δω...αν και θα ειναι τα ιδια 1,4 και ο ρ18 ετσι λεω.. που ειναι εκεινος 1,6 turbo που σχεδιαζαν το ειχε πει και ceo τοτε...τι να πω δε ξερω.Τουλαχιστον ο ρ18 ας ειναι 10-15 αλογα πανω εστω..
-
Ενδιαφέρον βιντεάκι για το Σίβικ
-
Μακάρι το φρεσκαρισμένο ευρωπαϊκό civic να είναι μια καλή απάντηση στους ευρωπαίους κατασκευαστές , γιατί το αμερικάνικο μάλλον δεν...
-
Ο χρήστης jimdenin έγραψε:
Ενδιαφέρον βιντεάκι για το ΣίβικΤο πιστεύω .
Το θέμα είναι όμως η υλοποίηση και πού αυτή γίνεται .Όποιος έχει κλείσει πόρτα από Accord και Civic καταλαβαίνει αμέσως την διαφορά Αγγλίας - Ιαπωνίας
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Εχω την εντυπωση *και ελπίζω) πως αλλαζουν ότι με ενοχλούσε περισσότερο στο τωρινό. Μπροστα και πίσω μέρος!
-
Με πολύ υπομονή και άφθονο editing στη φωτογραφία
του καμουφλαρισμένου civic, προέκυψε η παρακάτω:
ελπίζω να με ανταμείψουν οι τελικές φωτογραφίες του Civic όταν δοθούν στη δημοσιότητα!
-
Απ ότι φαίνεται από τις φωτογραφίες το έχουν κάνει πολύ sentan έχει χάσει την ομορφιά του hatchback (γνώμη μου)...
-
Αν το σχημα ειναι οπως στη καμουφλαρισμενη φωτο,τοτε μαλλον απογοητευτικο θα το χαρακτηριζα,συντηρητικο δειχνει και απλοικο,κυριως η μασκα/μουρη.Ας περιμενουμε ομως για κατι επισημο καλυτερα.
-
συμφωνώ!
τα φώτα αν ετσι ΚΑΙ εμπρός τότε μάλλον θα αποκτήσει άλλη αξία το τωρινό. -
Έτσι πιστεύω ότι θα είναι η μάσκα:
-
Χμμμμ... Σαν να αρχίζω να εκτιμώ το αυτοκινητάκι μου λίιιιιιγο παραπάνω!
-
Γιώργο καλα κάνεις. Εξάλλου το δικό σου σε σχέση με το τωρινό απλό εχει διαφορες που το κάνουν ωραιότερο.
-
-
Ο.Κ., με αυτή τη φωτό αναθεωρώ προς το πολύ καλύτερο εννοείται.. Μάλλον όμορφο και πιο αρμονικό από το σημερινό 5θ σχήμα, νομίζω. Θα πρέπει να είναι και ελαφρώς πιο επιμηκυσμένο από το σημερινό.. Αλλά, ας το δούμε πιο ολοκληρωμένα και στην τελική του μορφή ώστε να έχουμε μια πιο έγκυρη άποψη.
Υ.Γ. Γενικά πάντως, απορώ, με την τόση.. επιμήκυνση που πέφτει στα σημερινά μοντέλα, ΠΟΥ θα βρεθεί περιθώριο και για μια αρμονική τρίθυρη χατς εκδοχή. Εκτός αν όλα τα 3θ γίνουν κουπέ και.. 2θ! Παρατηρήστε πολλά σύγχρονα μοντέλα και θα δείτε (Άστρα, Δέλτα, Φόκους, αυτό εδώ το Σιβίκ, κλπ..)
HONDA CIVIC (2011)