-
Ή με άλλα λόγια η έκδοση Station Wagon για τους Βορειους Ευρωπαίους που δεν έχουν κολλήματα...
-
Τουλάχιστον το διαφοροποίησαν αισθητικά από δαύτο ...
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Έκδοση TourerΉ με άλλα λόγια η έκδοση Station Wagon για τους Βορειους Ευρωπαίους που δεν έχουν κολλήματα...
Βρε μανία με τα station wagon!!
-
Πόσο πιο άσχημο αμάξι μπορεί να βγάλει η Χόντα ...
-
Εσυ θα το σχεδίαζες καλύτερα?
-
Τουμπεκί ο cosneo
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Πόσο πιο άσχημο αμάξι μπορεί να βγάλει η Χόντα ...
Για Odyssey μια χαρά θα ταν αλλά για Civic σίγουρα όχι.
-
Τι σας ενοχλει δηλαδη στο σχημα;;;
-
Σα να ξεφεύγει λίγο από την κατηγορία που ανήκε μέχρι τώρα το civic.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Εσυ θα το σχεδίαζες καλύτερα?Δεν σχεδιάζω αυτοκίνητα.
Τι σας ενοχλει δηλαδη στο σχημα;;;
Αισθητικά δεν μου άρεσε το 'εξωγήινο' Civic από την προηγούμενη γενιά του. Στο τωρινό δε νομίζω πως έδωσε και ρέστα για τα γούστα μου. Το SW απλώς προχώρησε ένα επιπλέον βήμα την ασχήμια του 5θυρου. Περί ορέξεως δηλαδή ...
-
Πάλι καλά που δε ρώτησες τη μάρκα είναι.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Αισθητικά δεν μου άρεσε το 'εξωγήινο' Civic από την προηγούμενη γενιά του. Στο τωρινό δε νομίζω πως έδωσε και ρέστα για τα γούστα μου. Το SW απλώς προχώρησε ένα επιπλέον βήμα την ασχήμια του 5θυρου. Περί ορέξεως δηλαδή ...
Δεν περίμενα να συμφωνήσουν ποτέ τα γούστα μας αλλά να που έγινε.
-
Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Προσωπικά μου αρέσει πιο πολύ από το hatchback (και δεν είναι σπάνιο αυτό ειδικά τα τελευταία χρόνια). Συνεχίζω να θεωρώ παράξενο το σχήμα εμπρός αν και από κοντά δείχνει καλύτερα.
Όπως και να έχει μάλλον Ακαδημαϊκό το ενδιαφέρον.
-
300 αλογα απο δυο λιτρα συμφωνα μ τ autoblog... εμφανιση 2014
-
-
τα φτεράκια λες;
-
Ειναι για να κρατουν το ατμοσφαιρικο 1.4 στον δρομο....μην ειστε κακοι ρε παιδια!
-
Νομίζω πτι η ίδια η Honda ανεφερε ότι αυτα ρίχνουν τις εκπομπές κατά 1 γραμμάριο (? ή κάτι τέτοιο,λίγο) 100->99
-
η παρανυχίδα ?
-
Ο χρήστης GREY έγραψε:
Νομίζω πτι η ίδια η Honda ανεφερε ότι αυτα ρίχνουν τις εκπομπές κατά 1 γραμμάριο (? ή κάτι τέτοιο,λίγο) 100->99+1.Μονο το diesel τα εχει.
HONDA CIVIC (2011)