-
Υπάρχουν σίγουρα σταθερά Mac που τρέχουν μια χαρά το λογισμικό των PC (Windows). Για το αντίθετο, δεν γνωρίζω.
-
Α, δεν το ήξερα αυτό.
Δηλαδή γίνεται να βάλω και επίσημο windows σε σταθερό mac. Όχι σπασμένο.
Τι τιμές βγαίνουν αυτοί οι σταθεροι;
Σταθερό κουτί εννοω...Πρέπει οπωσδήποτε να πάρω και την οθονη;;;
είδα κάτι τιμές στα all in one και ψηλο ζαλιστικα...
-
Παιδιά δεν ξέρω αν αναφέρεστε στα εκάστοτε θέματα ανά κατασκευαστή, αλλά μήπως μπορεί κάποιος να μου δώσει κάποιο Link ή να μου πει έστω ποιά μοντέλα (Opel, Peugeot, Honda, Nissan, Fiat με ενδιαφερουν) υποστηρίζουν το Apple CarPlay?
Για το νεο Opel Astra είμαι σίγουρος...
Δεν ξέρω π.χ. αν το υποστηρίζουν το Qashqai, to HRV, to 2008... οι σελίδες τους δεν το αναφέρουν κάπου πάντως!ολα τα Peugeot με το iCockpit το υποστηριζουν
-
Α, δεν το ήξερα αυτό.
Δηλαδή γίνεται να βάλω και επίσημο windows σε σταθερό mac. Όχι σπασμένο.
Τι τιμές βγαίνουν αυτοί οι σταθεροι;
Σταθερό κουτί εννοω...Πρέπει οπωσδήποτε να πάρω και την οθονη;;;
είδα κάτι τιμές στα all in one και ψηλο ζαλιστικα...
Τα iMac δεν έχουν κουτί με τη γνωστή έννοια. Είναι όλα μέσα στην οθόνη. Εκτός αν πάρεις το μίνι [https://www.apple.com/gr/mac-mini/].
Μπορείς να περάσεις windows (αλλά δεν έχει νόημα να πληρωσεις παραπάνω για κάτι τέτοιο) ή να είναι dual boot.
-
Υπάρχει σταθερός pc με το λειτουργικο της apple;;;
mac mini, imac/pro, mac pro
-
Θενξ,
Διάβαζα πως περιμένουν τους νέους επεξεργαστές σε αρχιτεκτονικη αρμ της apple για το mac mini που είναι ιν χάους κατασκευής αντί των ιντελ που χρησιμοποιουν έως σήμερα.
Να ρωτήσω κάτι άλλο, τα αππς του ipad και του ios παίζουν και στα mac OS;
Αν όχι, οι ίδιες εφαρμογές στα ipad είναι πολύ φθηνες στο app store, στα mac OS είναι το ίδιο φθηνά ή ακριβότερα όπως στα προγράμματα windows
-
Όμως οι intel επεξεργαστές στα Mac εξασφαλίζουν την εύκολη συμβατότητα και απρόσκοπτη λειτουργία σε λειτουργικό Windows. Με νέους in house εξελιγμένους επεξεργαστές θα είναι εξίσου απροβλημάτιστη η σχετική συμβατότητα;
-
iOS 15 release σήμερα, ωραίες αλλαγές στην εμφάνιση. Μένει να δούμε αν έφτιαξαν τα notifications στη native email εφαρμογή.
-
Το μεγαλύτερο θετικό είναι η δυνατότητα χρήσης άνω των 5GB ram. Μάλιστα γράφεται πως για τα μεγάλα μοντέλα τους θα γίνει δεκτή η χρήση έως και 12GB Ram από τα 16GB ως σύνολο.
Πλέον με τον εκπληκτικό επεξεργαστή Μ1 και χρήση 12 GB Ram (η οποία ram είναι μέσα στον επεξεργαστή Μ1) ένα iphone ή ένα ipad φτάνει και ξεπερνά κατά πολυ αρκετά laptops της αγοράς σε επεξεργαστική δύναμη.
Το εκπληκτικό είναι πως ένα iphone με ένα καλώδιο μετατρέπεται σε μια οθόνη σε μικρογραφία ενός macbook (οκ με τους περιορισμούς ενός ios αλλά όπως είπα με ios 15)
Μac, MacOS, iphone και συμπαρομαρτούντα ...