-
Άσχετα απ το αν δε βρίσκει κάτω το αμάξι, εγώ θα λυπόμουν να βάλω 19-20άρα ζάντα και λάστιχο με προφίλ από σελοτέιπ σε χωματόδρομο. Ωραία τα δείχνουν στα βίντεο να κοπανιούνται και να αναριχώνται, αλλά στο δικό σου αμάξι θα το έκανες αυτό; (γενική η ερώτηση). Γιατί στην πραγματικότητα μόνο με φόρα μπορείς να περάσεις κάποιο χωματένιο/λασπένιο λόφο όταν φοράς δρομίσιο λάστιχο ζμπορ χάραξης.
Τώρα για τον απλό χωματόδρομο, ε δε χρειάζεσαι διαφορικά και ύψος 25 πόντους απ το έδαφοςΑλλά ξαναλέω, γούστα Δεν είναι χρηστικό το ζήτημα, παρά μόνο θέμα προτίμησης.
-
τι εκτρωμα ειναι αυτη η Χ6;
το ειδα προχθες στην εθνικη,τεραστιο σε ογκο ,ψηλο, αχαρο .
απορω τι ειδους ανθρωποι αγοραζουν τετοια αμαξια
edit προσεχε τις εκφρασεις σου[mod]μιλαμε για την απολυτη μπουρουχα της αυτοκινησης .
@ xristaras
σε περιοδο κρισης δεν αγοραζουμε ακριβα αυτοκινητα,ετσι ειναι το σωστο.
-
σε λασπενιο σιγουρα θα κολλαγε και το πιο χαρντκοραδικο τσιπ με ελαστικα δρομου, ομως σε χωμα σκετο δε νομιζω
το χαμηλοπροφιλο σπορ ελαστικο δεν παθαινει τιποτα , ειναι τρομερα γερα
βεβαια δεν ειναι και κατι που επιδιωκω να κανω ή κανω με ευχαριστηση
και τα cayenne που ελεγε ο sv2 με pilot sport τα βλεπω τα περισσοτερα
-
Τι τελη κ ασφαλειες εχει ενα x6?? Kαι ποση βενζινη θα καιει??
Γιατι ναι μεν η αγορα του μπορει να φανταζει ''προσιτη'' (με 1εκατ δοσεις) κ ετσι να μπορει να γινει το ονειρο πραγματικοτητα αλλα τη συντηρηση την εχει σκεφτει ο υποψηφιος κατοχος? Αλλο Νισσαν αλλο προπελα κ τα συναφη...
Σε τετοιες περιοδους που διανυουμε δεν ξερω κατα ποσο ειναι σοφη μια τετοια αγορα
-
Σε σύγκριση με τι έχει μεγάλη κατανάλωση, τέλη και ασφάλειες...? Αν εννοείς με το m3, τότε δεν το νομίζω ...
-
κοιτα δεν το κοιταω αυτο για σερβις κλπ γιατι τα λαδια ειναι μια φορα το χρονο με βαση το ποσο θα γραφει χλμ στην δικη μου καθημερινοτητα..το σερβις θα ειναι μια φορα στα 3 χρονια και αν εχει κατι..οποτε δεν ειναι τοσο τραγικο...ασε που μετα την εγγυηση βρισκεις ενα αστερι μαστορα και μενεις εκει....
το νισσαν σε πληροφορω μπορει τα λαδια του να ειχαν 70 ευρο αλλα τα τακακια του(brembo) οσο νισσαν και να ειναι εχουν 400 ευρο αντιπροσωπεια και τα 4....
επισης νισσαν-νισσαν αλλα το κιβωτιο του gt-r ετσι και σου μεινει στο χερι φτανει στα 20 χιλιαρικα για καινουριο...
γι αυτο και παντα προτιμουσα manual να μην μπλεκω με τα ρομποτ...ατιμα πραγματα....
και την μ3 χειροκινητη θα την επαιρνα αλλα δεν θα οδηγειται...τεσπα οπως και να χει πρεπει να παω να τα δοκιμασω...ολα τα αυτοκινητα που παιζουν σ αυτα τα χρηματα ειναι καταπληκτικα...
ειναι αληθεια οτι τρελενεσαι οταν τα βελεπεις διπλα σου και λες πωπω παιρνω και m6,m5,m3,corvette,carrera....αλλα θελει σκεψη
γνωστος μου ελεγε οταν ειχε Μ6 την κρατησε για 6 μηνες γιατι του στοιχιζε κερατσινι-πειραιας πηγαινε-ελα με κινηση ενα 50ρικο ευρο πριν 2 χρονια...οποτε καλα ολα στα λογια αλλα στην πραξη ειναι αλλιως...αυτο για φιλους που λενε για Μ6,Μ5 κλπ
οσο κι αν θες κατι και πιστευεις οτι ειναι η ευκολη επιλογη σου αμα ειχες χρηματα το ξανασκεφτεσαι οταν ερχεται η επιμονη στιγμη...δεν ειναι τοσο απλα...
-
Ο χρήστης xristaras έγραψε:
γνωστος μου ελεγε οταν ειχε Μ6 την κρατησε για 6 μηνες γιατι του στοιχιζε κερατσινι-πειραιας πηγαινε-ελα με κινηση ενα 50ρικο ευρο πριν 2 χρονια...οποτε καλα ολα στα λογια αλλα στην πραξη ειναι αλλιως...!!!!!!
Το επαναλάμβανε καθημερινά το μαρτύριο ;;Έχουμε σοβαρό ζήτημα ιεράρχησης πραγματικών αναγκών σ' αυτόν τον ρημαδότοπο ...
-
Ναι να ειχα τετοιο αμαξι τα λεφτα της βενζινης θα εβλεπα...
-
Εγω στη θεση σου θα κοιτουσα και το Α4 allroad.
Πολυ καλυτεροι χωροι απο την Χ6, που θα τους χρειαστεις οταν θα προσπαθεις να στριμοξεις καροτσακι, κουβαδακια, ομπρελες κ.τ.λ.
Αυξημενη αποσταση απο το εδαφος και τετρακινηση για τυχων χωματοδρομους και καλυτερο και πιο αποτελεσματικο στην ασφαλτο απο τα υπολοιπα suv. -
ρε παιδια δεν θελω αλλη εταιρια,κολλημα εχω ποσες φορες θα το πω...απλα σας ρωτησα αν αξιζει να θυσιασω το ονειρο για πρακτικοτητα μιας και ειχα γρηγορα αυτοκινητα πιστας
-
Νομιζω πως αφου θες BMW η καλύτερη λύση (που συνδιαζει τα πλεονεκτήματα των M3 και X6 που αναφέρεις) είναι η καινούργια 535gt
-
Χρηστο παρτο το Χ6. Απο οσο διαβαζω τα σχολια σου , το εχεις πιασει το νοημα.. Εισαι ψηλα, εχεις ορατοτητα, πας χαλαρα αν θες εως πολυ γρηγορα παλι αν θες, πας τραγικα ανετα. κτλπ
Προτιμησε αυτοκινητο με προσαρμοζομενη αναρτηση οπωσδηποτε. Μην παρεις κανα βασικο μοντελο γυμνο, λογω τιμης ! Α! Προφανως και το Χ6 που σε εχωσε θα ηταν βελτιωμενο... αλλα δεν ειναι εκει η ευχαριστηση της οδηγησης ενος τετοιου οχηματος
Χ5 τριλιτρο δεν παει. ειπαμε οκ ας μην παει αερα, αλλα το Χ5 σε ατμοσφαιρα και τρια λιτρα δεν παει τπτ !
μου αρεσει που ορισμενοι βαζουν κατι ολοκαινουρια μοντελα των 100+ χιλιαδων τη στιγμη που ο ανθρωπος δεν προκειται να δωσει πολυ πανω απο 60Κ.. το λεει ξεκαθαρα οτι συζητα για μεταχειρο
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Ναι να ειχα τετοιο αμαξι τα λεφτα της βενζινης θα εβλεπα...Το αυτό.
Όταν δίνεις για αμάξι 150.000€, τα +1000€ βενζίνη (σε σχέση με το τι θα έκαιγε ένα 1600άρι αμάξι) το χρόνο θα σε νοιάξουν.
Αν και οκ...από μία άποψη είναι 'τσάμπα λεφτά', οπότε καλώς (μερικοί) χρησιμοποιούν μικρού κυβισμού για μέσα στην πόλη.
Βέβαια 'αναγκάζεσαι' σε αυτή την περίπτωση να έχεις service+τέλη+κόστος αγοράς ενός επιπλέον αυτοκινήτου που ίσως να μην κάνεις απόσβεση παρά μόνο μετά από (πχ) 5 χρόνια, οπότε...η αγορά ενός μικρότερου οχήματος για καθημερινή μετακίνηση ίσως δεν είναι και τόσο συμφέρουσα.Μην κρίνουμε όλοι εξ-ιδίων.
Άλλο το μέγεθος του ακριβού για μένα που βγάζω 10.000€ το χρόνο και άλλο γι'αυτόν που βγάζει 100.000€ και άλλο γι'αυτόν που βγάζει 1.000.000€. -
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/659514/
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/717056/Καλοριζικη στον φιλο, μια (ή και η ιδια. σαν την δευτερη...
Τα συνδυαζει (σχεδον) ολα! -
Ο χρήστης sakisalfa έγραψε:
Πολυ καλυτεροι χωροι απο την Χ6, που θα τους χρειαστεις οταν θα προσπαθεις να στριμοξεις καροτσακι, κουβαδακια, ομπρελες κ.τ.λ.
Αυξημενη αποσταση απο το εδαφος και τετρακινηση για τυχων χωματοδρομους και καλυτερο και πιο αποτελεσματικο στην ασφαλτο απο τα υπολοιπα suv.Απο τα πιο αδικημενα αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς...
Τα κάνει όλα και δεν μοιάζει με περίπτερο... -
ψηλωσε το καθισμα σου
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Αυξημενη αποσταση απο το εδαφος και τετρακινηση για τυχων χωματοδρομους και καλυτερο και πιο αποτελεσματικο στην ασφαλτο απο τα υπολοιπα suv.Απο τα πιο αδικημενα αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς...
Τα κάνει όλα και δεν μοιάζει με περίπτερο...Δυο alfisti, προτεινουν Audi...
-
Ο χρήστης xristaras έγραψε:
ρε παιδια δεν θελω αλλη εταιρια,κολλημα εχω ποσες φορες θα το πω...απλα σας ρωτησα αν αξιζει να θυσιασω το ονειρο για πρακτικοτητα μιας και ειχα γρηγορα αυτοκινητα πισταςδεν είδα όμως να δείχνεις ενδιαφέρον σε δύο λύσεις που προσφέρθηκαν από μένα και από έναν συμφορουμίτη, αυτήν που προτείνει την νέα BMW crossover....
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Για το μεγαλύτερο μέρος των οδηγών τα κάνει όλα άριστα.
καλώς να το αγοράσουν τότε
**προσωπικά ποιο χρήσιμο θα μου ηταν AIDS και καρκίνος παρά τέτοιου είδους αμάξι **
Και για να είμαστε πιο ακριβείς, το 95% των οδηγών δεν θα αγγίξει ούτε το 30% των δυνατοτήτων του. Και με απόλυτα κριτήρια, όμως, είναι ένα πολύ ικανό αυτοκινήτο.
το 95% των οδηγών δεν αγοράζει αυτοκίνητα βάσει των δυνατοτήτων τους (των αυτοκινήτων)
Εχουμε διαβασει εδω μεσα ενα καρο αστεια, μαλακιες, χαζομαρες κλπ κλπ.....ρε φιλε χωρις πλακα....ουτε προληπτικος ειμαι ουτε τπτ....δεν ειναι αναγκη να κανουμε τετοια ποστ.
-
delete
Αντιο στο 350Ζ τωρα τι? m3 η Χ6?