-
Ρε παιδια το έχειο πεί ο άνθρωπος πόσες φορές ότι μόνο για BMW ενδιαφέρεται και μάλιστα για συγκεκριμένα. Σταματήστε να του προτείνεται άλλα
Χώρια που το LC στην άσφαλτο που είναι η κύρια χρήση που το θέλει υστερεί πάρα πολύ σε σχέση με την X6
-
δεν μπορω να παρω diesel...ειμαι αθηναιος
-
Φίλε xristara,
μου αρέσουν και τα 2 που έβαλες στο δίλημμα και κατανοώ τους λόγους που προβληματίζεσαι.
Εγώ θα έπαιρνα την M3 , ακόμα καλύτερη απο το 350Z και ένα ολοκληρωμένο αυτοκίνητο.
Απαιτητική μεν και θα χρειαστείς χρόνο, αλλά το αξίζει.
Όσο καλή και να είναι η X6, δεν έχει τις συγκινήσεις της σπορ μπερλίνας.Για βουνά χιόνια κλπα μη σκας, το αμάξι είναι ικανότατο
Βέβαια, αν το έχεις ερωτευτεί το X6 , 'δεν υπάρχει γιατριά εξόν απόκτησης αυτού'
-
Ο χρήστης georgetz έγραψε:
Φίλε xristara,μου αρέσουν και τα 2 που έβαλες στο δίλημμα και κατανοώ τους λόγους που προβληματίζεσαι.
Εγώ θα έπαιρνα την M3 , ακόμα καλύτερη απο το 350Z και ένα ολοκληρωμένο αυτοκίνητο.
Όσο καλή και να είναι η X6, δεν έχει τις συγκινήσεις της σπορ μπερλίνας.Για βουνά χιόνια κλπα μη σκας, το αμάξι είναι ικανότατο
Βέβαια, αν το έχεις ερωτευτεί το X6 , 'δεν υπάρχει γιατριά εξόν απόκτησης αυτού'
Είχα πετύχει έναν τύπο με M3 που την κατέβαζε από χιονοδρομικό χωρίς αλυσίδες εκεί που άλλοι σταματούσαν με τα SUV τους. Πρέπει βέβαια να έχεις πολύ εμπειρία για να κάνεις κάτι τέτοιο.
-
Ο χρήστης georgetz έγραψε:
Φίλε xristara,μου αρέσουν και τα 2 που έβαλες στο δίλημμα και κατανοώ τους λόγους που προβληματίζεσαι.
δεν ειναι παρανομο να κοβεις τα δεντρα απο τα βουνα?
-
xristara...
X6 . και _
-
Σαν να ήταν Χ5 που πέρασε κάτι από πάνω του και το πατίκωσε μοιάζει
-
Ο χρήστης aggelosf έγραψε:
Είχα πετύχει έναν τύπο με M3 που την κατέβαζε από χιονοδρομικό χωρίς αλυσίδες εκεί που άλλοι σταματούσαν με τα SUV τους. Πρέπει βέβαια να έχεις πολύ εμπειρία για να κάνεις κάτι τέτοιο.Το πιο πιθανό είναι να είχε χειμερινά ελαστικά (που δε χρειάζονται αλυσίδες)
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Είχα πετύχει έναν τύπο με M3 που την κατέβαζε από χιονοδρομικό χωρίς αλυσίδες εκεί που άλλοι σταματούσαν με τα SUV τους. Πρέπει βέβαια να έχεις πολύ εμπειρία για να κάνεις κάτι τέτοιο.
Το πιο πιθανό είναι να είχε χειμερινά ελαστικά (που δε χρειάζονται αλυσίδες)
Ναι είχε επειδή είχε παρκάρει δίπλα μου το είχα προσέξει και έιχε αν θυμάμαι καλά michelin pilot alpin.
Αλλά και πάλι τόση δύναμη στον πίσω άξονα σε χιόνι... -
Το πιο πιθανό είναι να είχε χειμερινά ελαστικά (που δε χρειάζονται αλυσίδες)
Ναι είχε επειδή είχε παρκάρει δίπλα μου το είχα προσέξει και έιχε αν θυμάμαι καλά michelin pilot alpin.
Αλλά και πάλι τόση δύναμη στον πίσω άξονα σε χιόνι...Αν δεν πατάς γκάζι δε βγαίνει και δύναμη όμως
Γενικώς ένα δικίνητο με χιονολάστιχα μπορεί να ρίξει στα αυτιά σε πολλά τετρακίνητα με καλοκαιρινό λάστιχο σε χιόνια -
+1000
-
Είχα πετύχει έναν τύπο με M3 που την κατέβαζε από χιονοδρομικό χωρίς αλυσίδες εκεί που άλλοι σταματούσαν με τα SUV τους. Πρέπει βέβαια να έχεις πολύ εμπειρία για να κάνεις κάτι τέτοιο.Ανέβαινα το Καϊμάτσαλαν πριν αρκετά χρόνια και την προηγουμένη είχε χιονίσει. Πολύ χιόνι στην ανάβαση. Ήμουν με το polo τότε. Ξαφνικά με κολλάει ένα s2000 και σε μια ευθεία με προσπερνάει σβέλτα. Στο πάρκινγκ τον ρωτάω τα σχετικά και μου δείχνει τα χειμερινά ελαστικά που φορούσε. Τα χειμερινά ελαστικά αλλάζουν άρδην την συμπεριφορά του αυτοκινήτου.
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Ανέβαινα το Καϊμάτσαλαν πριν αρκετά χρόνια και την προηγουμένη είχε χιονίσει. Πολύ χιόνι στην ανάβαση. Ήμουν με το polo τότε. Ξαφνικά με κολλάει ένα s2000 και σε μια ευθεία με προσπερνάει σβέλτα. Στο πάρκινγκ τον ρωτάω τα σχετικά και μου δείχνει τα χειμερινά ελαστικά που φορούσε. Τα χειμερινά ελαστικά αλλάζουν άρδην την συμπεριφορά του αυτοκινήτου.
μολις χάλασες την ονείρωξη...
και τι θα γίνει με όλους αυτούς που νομιζουν οτι απλα κ μονο οταν οδηγάς μπέμπα γινεσαι απευθείας ;;;;
ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΜΠΑΡΑΛΙΑΖΕΙΣ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΩΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΥΠΕΡΠΙΛΟΤΩΝ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΑΠΛΑ ΣΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΚΙ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΠΕΛΑΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
άκους εκει να κανεις σύγκριση bmw και honda καλυτερα να έγραφες οτι με πατέντα φορεσε χιονοπέδιλα στο S και πηγαινε εξισου γρήγορα, παρά να τα φορτώσεις ολα στα ελαστικά
-
-
-
Καλά όντως, τραγικό σαν μοντέλο η Χ6. Δεν πα'να είναι εξαιρετικά κατασκευασμένη και γενικότερα υλοιποιημένη? Δεν έχει λόγο ύπαρξης.
Σαφέστατα και προκρίνεται, *εύκολα *, μια οποιαδήποτε Μ3 της τελευταίας δεκαετίας.
-
την Χ5 i35 την απορρίπτουμε?
Ξεκινάει από 80.000+ € βέβαια (πλέον ) και θα έχει διπλού συμπλέκτη 8άρι σασμάν (8+1 όπισθεν βασικά).
0-100km/h σε 6,9sec.
Δεν το λες και αργό.Σαν extras έχει και αερανάρτηση και άλλα πολλά καλούδια.
Βέβαια 'ξεφεύγει' λίγο(? ) από τον χαρακτήρα του 350z που είχε ως προηγούμενο αμάξι, έτσι?
-
delete
-
Νομίζω ότι το να μιλάμε για κατανάλωση σε τέτοιου είδους αυτ/τα είναι λίγο κάπως....
Η εχεις τα κότσια (τα λεφτά δηλαδή) να το αγοράσεις και να το συντηρήσεις ή παίρνεις ένα ΤΟΥΟΤΑ ΑVENSIS να βάλεις την φαμίλια μέσα και σου μένουν και ρέστα...
-
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
... Πάντα αναζητούνται fashion-victims, και όχι μόνο απ' την αυτοκινητοβιομηχανία...Στη BMW και σε άλλες premium εταιρίες θα μπορούσε να είναι απλώς μια εκκεντρική πρόταση. Τα fashion victims στοχευουν σε ... premium προσφορές των 1000 και 1200 κυβικών χωρίς ουσία όμως!
Και για να είμαι συγκεκριμένος ... απλώς εκκεντρική επιλογή είναι μια 4θυρη Panamera ή ένα coupe/suv X6 αλλά περισσότερο fv αυτός που θα δώσει 15000€ για το πλαστικό Smart ή 25000€ για το Mini!Προσωπικά προτιμώ για πολλούς λόγους την Χ5 (σαν κάτοχος για 3 χρόνια premium suv άλλης εταιρίας η Χ5 ήταν η αγάπη μου) από την Χ6 (δεν μου αρεσει αλλά αποδέχομαι την ύπαρξη της για αυτούς που τους αρέσει) ενώ προτιμώ περισσότερο απο τα δύο την ... 5GT!
Αντιο στο 350Ζ τωρα τι? m3 η Χ6?