-
Απο ανακοίνωση ΟΤΟΕ δεν υπήρχε έξοδος κινδύνου
-
εγω εγραψα πιο πριν να πιασουν τους αναρχικους και να τους στειλουν εξορια .
τα υπολοιπα ειναι κουβεντα να γινεται.
-
@ δημου
καλα αυτο θα το δουμε, συνηθως οι μεγαλες εταιρειες ειναι τυπικες με αυτα οντως -
Ο χρήστης italakias έγραψε:
εγω εγραψα πιο πριν να πιασουν τους αναρχικους και να τους στειλουν εξορια .τα υπολοιπα ειναι κουβεντα να γινεται.
ναι αλλα οι κλεφτες μας εφτασαν σε αυτη τη κατασταση αυτοι που κανουν φασαρια ειναι απλα το αποτελεσμα, αν ολοι αυτοι ειχαν στον ηλιο μοιρα δε θα βγαιναν στους δρομους
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
δεν είναι καμία πηγή χρίστο, δημοσιεύσεις στο ίντυ είναι.είναι πρακτικό αδύνατο να ξέρεις τί έχει γίνει αυτή την ώρα.
ο μόνος λόγος που το πόσταρα, είανι γιατί βλέπω παπαριές τύπου αυτού που παρέθεσα.πάντως για την έξοδο κινδύνου πραγματικά κι εγώ προβληματίζομαι, άμα δεις φωτιά, δεν τρέχεις κατ ευθείαν προς τα εκεί? ούτε κόσμο είχε μέσα το κτίριο ούτε τπτ.
εεπ, ο αττικάρχης δεν έχει αναφέρει ονόματα νεκρών ακόμα
Στο Ίντυ?? Μάλιστα... αξιόπιστο μέσο ενημέρωσης .... Ασε μας ρε Πάνο και νόμιζα ότι το άκουσες από κάποιο κανάλι εκεί που καλύπτει τα γεγονότα. Τι περιμένεις να πει το indy. Ότι φταίμε εμείς που το κάψαμε?? Αυτοί φταίνε θα πει που λαμπαδιάσανε.... Έλεος....
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ναι αλλα οι κλεφτες μας εφτασαν σε αυτη τη κατασταση αυτοι που κανουν φασαρια ειναι απλα το αποτελεσμα, αν ολοι αυτοι ειχαν στον ηλιο μοιρα δε θα βγαιναν στους δρομους
ρε μπας και εισαι κρυφοαναρχικος
-
Απο ανακοίνωση ΟΤΟΕ δεν υπήρχε έξοδος κινδύνουΠάνο θα πάω αύριο το πρωί εκεί. Αν είναι το Κτήριο που νομίζω θα σου βγάλω και τη φωτό με το κλιμακοστάσιο καθώς έχω πρόσβαση σε Κτήριο παρακείμενο (έχει γραφεία η Ακαδημία εκεί) που βλέπει στον ακάλυπτο.
Τώρα για την ΟΤΟΕ που σίγουρα δεν είδε με καθόλου καλό μάτι ότι η συμμετοχή στην απεργία στις Ιδιωτικές τράπεζες ήταν ΓΤΠ απλά ένα θα πω. Αν λένε ψέματα είναι απλά εμετικοί.
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
δεν είναι καμία πηγή χρίστο, δημοσιεύσεις στο ίντυ είναι.
είναι πρακτικό αδύνατο να ξέρεις τί έχει γίνει αυτή την ώρα.
ο μόνος λόγος που το πόσταρα, είανι γιατί βλέπω παπαριές τύπου αυτού που παρέθεσα.πάντως για την έξοδο κινδύνου πραγματικά κι εγώ προβληματίζομαι, άμα δεις φωτιά, δεν τρέχεις κατ ευθείαν προς τα εκεί? ούτε κόσμο είχε μέσα το κτίριο ούτε τπτ.
εεπ, ο αττικάρχης δεν έχει αναφέρει ονόματα νεκρών ακόμα
Στο Ίντυ?? Μάλιστα... αξιόπιστο μέσο ενημέρωσης .... Ασε μας ρε Πάνο και νόμιζα ότι το άκουσες από κάποιο κανάλι εκεί που καλύπτει τα γεγονότα. Τι περιμένεις να πει το indy. Ότι φταίμε εμείς που το κάψαμε?? Αυτοί φταίνε θα πει που λαμπαδιάσανε.... Έλεος....
χρίστο διάβασε τί έγραψα.
Δεν ασχολούμαι με τί είπε ο καθένας στο ίντυ, είναι εντελώς χαζό να κάθεσαι να περιμένεις να δεις τι έγινε.
ο μόνος λόγος που το ανέβασα ήταν γιατί στο ίδιο στυλ ποστάρανε οτι βάλανε φωτιά τους ανθρώπους και χαίρονταν.
έγινα αντιληπτός?αυτό που έκαναν ήταν τραγικό. απλά πράγματα
-
Το indy στην αναφορά του στο γεγονός, έκλεινε με τελευταίο σχόλιο :
Για τους νεκρους ειναι επιβεβαιωμενο, δεν χρειαζεται να ασχολουμαστε ουτε με το αν η πορτα ηταν κλειδωμενη ουτε ψαχνοντας για συνομωσιες.
Η τραπεζα καηκε υπηρχε κοσμος μεσα, καποιοι απεγκλωβιστηκαν καποιοι δεν προλαβαν.
Νομιζω οτι ειναι ωρα πια για αυτοκριτικη.
Οπότε μην είσαι τόσο απόλυτος σ' αυτά που του καταλογίζεις.
Άσε που νομίζω πως το έβαλε σαν απάντηση/αντιπαραβολή στην υπέροχη 'είδηση' που κυκλοφόρησε, ότι αυτοί που πέταξαν τις μολότωφ κάθονταν απέξω και γελούσαν με τον κόσμο που πνιγόταν μέσα.
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Απο ανακοίνωση ΟΤΟΕ δεν υπήρχε έξοδος κινδύνου
Πάνο θα πάω αύριο το πρωί εκεί. Αν είναι το Κτήριο που νομίζω θα σου βγάλω και τη φωτό με το κλιμακοστάσιο καθώς έχω πρόσβαση σε Κτήριο παρακείμενο (έχει γραφεία η Ακαδημία εκεί) που βλέπει στον ακάλυπτο.
Τώρα για την ΟΤΟΕ που σίγουρα δεν είδε με καθόλου καλό μάτι ότι η συμμετοχή στην απεργία στις Ιδιωτικές τράπεζες ήταν ΓΤΠ απλά ένα θα πω. Αν λένε ψέματα είναι απλά εμετικοί.
χρήστο, η αλήθεια είναι ότι ποσω΄ς με νοιάζει αυτό, το συμβάν ήταν τραγικό, τα υπόλοιπα είναι για τα δικαστήρια.
πολλά μπορείς να πεις, όπως πχ, ότι είχε προσωπικό ασφαλείας, άρα θα ήταν σε τίποτα ορόφους ο πρώτος όροφος άδειος, δεν είδαν κανέναν και πήγαν να βάλουν φωτιά.
για μένα ήταν τραγικό να ανοίξουν την τράπεζα με τέτοιες συνθήκες. απλά πράγματα
-
ΟΛΥ ΣΚΑΙ ΜΙΛΑΙ Ι ΠΑΠΑΡΟΙΓΑ
-
Ολοι περιμένουμε την πρώτη αυτοδικία .
Θα είναι κανένας συγγενής των νεκρών ?
Κανένας γέρος στα Εξάρχεια που θα του καίνε το σπίτι ?Θα δείξει ....
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
ρε μπας και εισαι κρυφοαναρχικος
ειμαι πολλα πραγματα οχι ομως αναρχικος
-
ΟΛΥ ΣΚΑΙ ΜΙΛΑΙ Ι ΠΑΠΑΡΟΙΓΑΗ παπαριγα ειπε οτη ενοιμεροθηκε απω τω Μαιγκα
-
ΟΛΥ ΣΚΑΙ ΜΙΛΑΙ Ι ΠΑΠΑΡΟΙΓΑΟΛΥ 4ΤΦ ΜΙΛΑΙ Ο ΠΑΠΑΡΙΔΑΣ
-
-
H κατάσταση ξεφεύγει, υπάρχει τεράστια συσσωρευμένη λαϊκή οργή που εκτονώνεται... Οι τράπεζες θεωρούνται συνυπαίτιες της κατάστασης και είναι αναμενόμενο να δεχθούν πρώτες τα πυρά...
-
Οι διαδηλώτες έχουν την απόλυτη ευθύνη των πράξεών τους κατά τη διάρκεια της διαδήλωσης.
-
Αν ήμουν συγγενής των θυμάτων θα τους έψαχνα, θα τους έβρισκα και θα τους βίαζα μέχρι να ξεψυχίσουν... αυτός θα ήταν ο δικός μου κεραυνός. Και όπως κάθε κεραυνός είναι ανεξέλεγκτος και αυθόρμητος, γυρεύει να ικανοποιήσει ένα παλιρροϊκό συναίσθημα που ασφυκτιά, δεν λειτουργεί με την λογική, δεν ζυγίζει αίτια και αποτελέσματα.
-
Τα ζώα των διαδηλώσεων δεν αποτελούν επαναστατικά στοιχεία αφοσιωμένα στο αντάρτικο πόλεως αλλά χομπίστες της καταστροφής. Αν ήταν μέλη του αντάρτικου στον πόλεμο, στην πρώτη φθορά, κλοπή, βιαιοπραγία εναντίον πολιτών θα είχαν εκτελεστεί.
-
-
για μένα ήταν τραγικό να ανοίξουν την τράπεζα με τέτοιες συνθήκες. απλά πράγματα'Είναι τραγικό να φοράει μίνι όταν ξέρει ότι είχα να πάω με γυναίκα 10 χρόνια. Αυτή φταίει για το βιασμό'.
Νομίζω ότι επί της ουσίας είναι το ίδιο ακριβώς επιχείρημα.
-
Όπως και το παιδάκι που σκοτώθηκε στα Εξάρχεια είναι τραγικό που βρέθηκε εκεί φταίει αυτό που πήγε καθώς και οι κηδεμόνες του αφού είναι ανήλικο και έχουν την επιμέλειά του και θα έπρεπε να γνωρίζουν το επικίνδυνο της τοποθεσίας. Απλά τα πράγματα.
Με την ίδια λογική (την οποία επουδενί αποδέχομαι βέβαια).
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
-
H κατάσταση ξεφεύγει, υπάρχει τεράστια συσσωρευμένη λαϊκή οργή που εκτονώνεται... Οι τράπεζες θεωρούνται συνυπαίτιες της κατάστασης και είναι αναμενόμενο να δεχθούν πρώτες τα πυρά...
-
Οι διαδηλώτες έχουν την απόλυτη ευθύνη των πράξεών τους κατά τη διάρκεια της διαδήλωσης.
-
Αν ήμουν συγγενής των θυμάτων θα τους έψαχνα, θα τους έβρισκα και θα τους βίαζα μέχρι να ξεψυχίσουν... αυτός θα ήταν ο δικός μου κεραυνός. Και όπως κάθε κεραυνός είναι ανεξέλεγκτος και αυθόρμητος, γυρεύει να ικανοποιήσει ένα παλιρροϊκό συναίσθημα που ασφυκτιά, δεν λειτουργεί με την λογική, δεν ζυγίζει αίτια και αποτελέσματα.
-
Τα ζώα των διαδηλώσεων δεν αποτελούν επαναστατικά στοιχεία αφοσιωμένα στο αντάρτικο πόλεως αλλά χομπίστες της καταστροφής. Αν ήταν μέλη του αντάρτικου στον πόλεμο, στην πρώτη φθορά, κλοπή, βιαιοπραγία εναντίον πολιτών θα είχαν εκτελεστεί.
1)αν δεν είχε γίνει αυτό, η συντριπτική πλειοψηφία θα επέχαιρε του καψίματος της τράπεζας
2)προφανώς
3)και θα είχες κάθε απόλυτο δίκαιο
4)δεν θέλω να πιστεύω ότι μπορεί άνθρωπος να έβαλε φωτιά γνωρίζοντας ότι υπήρχαν άνθρωποι μέσα -
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
-
-
-
-
Το μοναδικό 100% ορθό μήνυμα που διάβασα για τα γεγονότα.
Τα ζαβά δεν τα κράζω, με την ίδια λογική που με κάνει να αλλάζω κανάλι στην ΤιΒι όταν πέφτω στην Πάνια και τον ζωολογικό κήπο της. Αίσχος και αηδία._
-
Κοινωνικές αναταραχές και επιπτώσεις οικονομικών μέτρων