-
να τα, βγηκε τωρα ο Γιωργακης να ριξει κροκοδειλια δακρυα για τους αδικοχαμενους νεκρους..
Ο χρήστης techon1 έγραψε:
Ε αν μας πουν ότι καταστράφηκαν τα αρχεία και δεν υπάρχουν πουθενά αντίγραφά τους υλικά και ψηφιακά, τότε θα είμαι και εγώ 100% σίγουρος ότι ήταν λαμογιά από μέσα απ'την κυβέρνηση (τώρα είμαι μόνο 99% σίγουρος).ρε μαλακα λες?? με κοροιδευαν παλι χθες ο αδερφος σου και ο αλεξανδρος που ψηφισα πασοκ
-
Να περιμενουμε να μαθουμε.... καποιοι λενε οτι αυτοι που την εριξαν μετα γελαγαν απ'εξω...... Το να εκβιαζει καποιος να κλεισει μια δραστηριοτητα για να προστατευθει δεν ειναι και οτι το καλλυτερο ουτε αυτοι που συμμετειχαν ειχαν κατι τετοιο στο μυαλο τους...... νομιζω... αλλοιμονο να κλεισει ολο το κεντρο για να μην καει.....
-
Ρε σεις πείτε μου τι λέει γιατί καθώς ΙΔ είμαι στη δουλειά τώρα (ακούς ιταλάκια;)
-
@mirage
Κατ΄αρχάς αν πρόσεξες έγραψα ότι σε θεωρώ λογικό άτομο. Άλλοι είναι οι λοβοτομημένοι.
Σήμερα πέθαναν 3 αθώοι άνθρωποι. Αν είχαμε επέμβαση του στρατού και πέθαιναν 3 διαδηλωτές τώρα όλοι θα έλεγαν δολοφόνοι στρατιωτικοί κλπ. Ούτε κεραυνός ούτε αστροπελέκι ούτε τίποτα.Νόμιζα ότι μόνο σε φασιστοκομμουνιστικά καθεστώτα (πχ Κίνα) η ανθρώπινη ζωή δεν είχε αξία. Λάθος μου...
Ελπίζω κατά βάθος και πέρα από κομματικά γυαλιά και απόψεις κολητών που πρέπει να στηρίξουμε (γνωστό χούι του forum αυτό), να συνειδητοποιείς το μέγεθος των ανοησιών που γράφονται.
Αν ήταν δικός σου άνθρωπος κάποιος από τους 3 θα έλεγες τι να κάνουμε, θυσία στον αγώνα;@888888
δεν μπορώ να ξέρω αν ισχύει αυτό που λες αλλά... δεν μπορούσαν απλά να βάλουν μια φωτιά το βράδυ + μια προκύρηξη υποτιθέμενης οργάνωσης και να καθαρίσουν; Έπρεπε να σκοτώσουν και κόσμο για να δέσει το γλυκό; Δεν αντιλέγω ότι μπορεί να υπήρξε δόλος στο συγκεκριμένο που λες αλλά δεν είναι και τόσο λογικό να συνδέονται (εννοώ με την τράπεζα και τους 3 θανάτους).Στη πορεια του ΠΑΜΕ (για αλλη μια φορα) δε κουνηθηκε φυλλο.
Εξήγησε μου σε παρακαλώ αυτό που ρώτησα πριν. Κάθε φορά που γίνεται της καριόλας όταν τελειώνει η πορεία του ΠΑΜΕ και σταματάει ο κόσμος για γκαζόζα ορμάνε οι αναρχικοί και οι άλλοι είναι κουρασμένοι από το περπάτημα και δεν τους τουλουμιάζουν;
-
θα το ξαναπω
μερικοι ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ωστε να τα βγαλουν περα δεν εχουν την πολυτελεια του να χασουν ενα μισθο για να παν να διαδηλωσουν για λεφτα και δεν ειμαστε ολοι υπερ των διαδηλωσεων διοτι πολυ απλα μονο ενα κομμα εξυπηρετει αυτο το πραγμα και ποτε εμενα τον ανθρωπο
οσο για τους κουκουλοφορους ναι ποτε δεν κουνιεται φυλο
βλεπεις απεργειες απο συνταξυουχους/εκπαιδευτικους μαζι με μαθητες/στρατιωτικους/ναυτεργατων και ποτε δεν βλεπεις τετοια πραγματα μονο στο 'δεν κουνιεται φυλο'
να σου θυμισω τι εκαναν οι ναυτεργατες στους κουκουλοφορουw οταν προσπαθησαν να μπουν στην πορεια τους?()
δεν μπορει 100 η αλεπου και 101 τα αλεπουδακια -
Ο χρήστης techon1 έγραψε:
Ρε σεις πείτε μου τι λέει γιατί καθώς ΙΔ είμαι στη δουλειά τώρα (ακούς ιταλάκια;)προσπαθει να κλαψει για τους νεκρους, και να μας πεισει εμμεσως οτι οι διαδηλωσεις ειναι κατι κακο (βια, χανονται αθωοι, να αναλαβουν τα αλλα κομματα τις ευθυνες τους για αυτα που γινονται κτλ) και οτι τα μετρα ειναι απαραιτητα, αρα να το βουλωσουμε
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Εξήγησε μου σε παρακαλώ αυτό που ρώτησα πριν. Κάθε φορά που γίνεται της καριόλας όταν τελειώνει η πορεία του ΠΑΜΕ και σταματάει ο κόσμος για γκαζόζα ορμάνε οι αναρχικοί και οι άλλοι είναι κουρασμένοι από το περπάτημα και δεν τους τουλουμιάζουν;
μετά την πορεία του ΠΑΜΕ, ακολουθεί κι άλλη πορεία.
Δεν σε προβληματίζει ότι σε καμία εικόνα με επεισόδια, με σπρωξίματα, με πέτρες, με δακρυγόνα κλπ κλπ δεν φαίνεται ούτε ΜΙΑ σημαία του ΠΑΜΕ;
Ούτε ορμάνε οι αναρχικοί, ούτε γίνονται όπως νομίζεις τα πράγματα.
-
Εκείνο που δεν κατάλαβα εγώ είναι γιατί ο κόσμος του ΠΑΜΕ θα έρεπε να τουλουμιάσει κάποιους ντε και καλά
-
βλεποντας τη βουλη τωρα αναρωτιεσαι μηπως επρεπε να μπουν μεσα και να τους ριξουν κανα 2 σφαλιαρες...αυτο δεν ειναι βουλη, ειναι συγκλητος
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
ΟΛΟΙ ΤΗΛΕΩΡΑΣΗ!
το συνθημα του 21ου αιωνα
ειδικα ανορθογραφο, δινει περισσοτερα. good job, 9/10δεν ειμαστε ολοι υπερ των διαδηλωσεων διοτι πολυ απλα μονο ενα κομμα εξυπηρετει αυτο το πραγμα και ποτε εμενα τον ανθρωπο
εσυ + ανθρωπος στην ιδια προταση; μηπως το παρακανεις;
-
Τσιπρας......'Το θεμα αν δεν ηταν επικυνδινο θα ηταν γελοίο' .Τωρα στη βουλή.
Εντι αυτο που εγραψες ισως γινει τελικά. -
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
βλεποντας τη βουλη τωρα αναρωτιεσαι μηπως επρεπε να μπουν μεσα και να τους ριξουν κανα 2 σφαλιαρες...αυτο δεν ειναι βουλη, ειναι συγκλητοςΠλακα κανεις? Οπως ειναι και οι 300 μεσα σκοτωμα! Μια βομβα!
-
δήλωση κκε:
όσοι πήγαν να μπουν στη βουλή ήταν προβοκάτορες
ρε γρεο, την παλεύουν
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
@888888
δεν μπορώ να ξέρω αν ισχύει αυτό που λες αλλά... δεν μπορούσαν απλά να βάλουν μια φωτιά το βράδυ + μια προκύρηξη υποτιθέμενης οργάνωσης και να καθαρίσουν; Έπρεπε να σκοτώσουν και κόσμο για να δέσει το γλυκό;Aν σημερα δε γινοταν αυτο το τραγικο περιστατικο θα μιλαγαμε ολοι για τη διαδηλωση ΝΑΙ ή ΟΧΙ??
Με το να ασχολουμαστε ολοι με τους τρεις νεκρους εχει οφελος η Κυβερνηση ΝΑΙ ή ΟΧΙ??
Απλα πραγματα ρωταω.
Δεν αντιλέγω ότι μπορεί να υπήρξε δόλος στο συγκεκριμένο που λες αλλά δεν είναι και τόσο λογικό να συνδέονται (εννοώ με την τράπεζα και τους 3 θανάτους).
Ειναι η πρωτη φορα αραγε που υποκαταστηματα τραπεζων εχουν καταστραφει στη Σταδιου??
Ποιος ο λογος λοιπον να ανοιξει σημερα το οποιοδηποτε υποκαταστημα τη στιγμη που το εργο το εχουμε ξαναδει??
Να το θεσω και καπως αλλιως:
Εσυ σημερα θα πηγαινες σε τραπεζα της Σταδιου να κανεις καταθεση, να εισπραξεις επιταγη, να στειλεις εμβασμα, να υπογραψεις δανειο??Εξήγησε μου σε παρακαλώ αυτό που ρώτησα πριν. Κάθε φορά που γίνεται της καριόλας όταν τελειώνει η πορεία του ΠΑΜΕ και σταματάει ο κόσμος για γκαζόζα ορμάνε οι αναρχικοί και οι άλλοι είναι κουρασμένοι από το περπάτημα και δεν τους τουλουμιάζουν;
Δεν ειναι δουλεια του ΠΑΜΕ να εξασφαλιζει τη ταξη γενικοτερα.
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Να περιμενουμε να μαθουμε.... **καποιοι λενε οτι αυτοι που την εριξαν μετα γελαγαν απ'εξω...... **Το να εκβιαζει καποιος να κλεισει μια δραστηριοτητα για να προστατευθει δεν ειναι και οτι το καλλυτερο ουτε αυτοι που συμμετειχαν ειχαν κατι τετοιο στο μυαλο τους...... νομιζω... αλλοιμονο να κλεισει ολο το κεντρο για να μην καει.....να σου πω κι εγώ κα΄τι άλλα που λέγονται
'Ρεπόρτερ από το ραδιοφωνικό σταθμό Θέμα που ήταν αυτόπτης μάρτυρας (δεν συγκράτησα το όνομά του), είπε στον αέρα ότι η πόρτα της Μαρφίν ήταν κλειδωμένη και δεν άνοιγε, παρότι προσπαθούσαν οι έγκλειστοι να την σπάσουν και παρότι επίσης προσπαθούσαν και οι διαδηλωτές απ έξω να την σπάσουν για να τους απεγκλωβίσουν.
'Οι υπάλληλοι στη Marfin παρακαλούσαν απο τις 12 να φύγουν λόγω των επεισοδίων που θα γινόντουσαν. Διευθυντικό στέλεχος που βρισκόταν σε άλλο κατάστημα τους το απαγόρευσε. Οταν πέταξαν τις 3 μολότοφ οι υπάλληλοι άρχισαν να ανεβαίνουν προς τα πάνω. Υπήρχε μια σιδεριά και ήταν κλειδωμένα και δεν υπήρχε έξοδος κινδύνου. Οι υπάλληλοι ένας ένας πηδούσαν απο τον φωταγωγό σε διπλανά κτήρια, στην Costa Boda και στο Βασιλόπουλο για να σωθούν αλλά οι 3 δεν πρόλαβαν, πέθαναν απο τις αναθυμιάσεις.' -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
'Οι υπάλληλοι στη Marfin παρακαλούσαν απο τις 12 να φύγουν λόγω των επεισοδίων που θα γινόντουσαν. Διευθυντικό στέλεχος που βρισκόταν σε άλλο κατάστημα τους το απαγόρευσε. Οταν πέταξαν τις 3 μολότοφ οι υπάλληλοι άρχισαν να ανεβαίνουν προς τα πάνω. Υπήρχε μια σιδεριά και ήταν κλειδωμένα και δεν υπήρχε έξοδος κινδύνου. Οι υπάλληλοι ένας ένας πηδούσαν απο τον φωταγωγό σε διπλανά κτήρια, στην Costa Boda και στο Βασιλόπουλο για να σωθούν αλλά οι 3 δεν πρόλαβαν, πέθαναν απο τις αναθυμιάσεις.'
αυτο το διευθυντικο στελεχος θα βρεθει αραγε ενωπιον των ευθυνων του η μπαα?
δεν υπηρχε και εξοδος κινδυνου...
κατα τα αλλα φταινε οι κουκουλοφοροι -
Έλεος πάντως με τις αηδίες του Γιωργάκη ο οποίος προσπαθεί να πετάξει τη μπάλα στη σέντρα. Αν ήταν ο πάκης βέβαια θα ζητούσε την παραίτηση όλων ενώ τώρα ποιεί τη νίσσα για το enfant του Χρυσοχοϊδη.
Κρίμα για τους 3 ανθρώπους.
ΥΓ. Δεν κατάλαβα σε αυτούς που λένε για τη MIG γιατί είχε ανοιχτό το υποκατάστημα της και ότι πήγαινε γυρεύοντας. Η απεργία απεργία καλώς ή κακώς. Η απεργία όμως δεν είναι υποχρεωτική αλλά εθελοντική. Και εγώ σήμερα στη δουλειά άκουσα τα γεγονότα κάτω. Φταίει η Κυβέρνηση που κάποιοι ηλίθιοι πέταξαν μία μολότωφ? Όχι. Περιμένω πάντως να ακούσω το πως στη συνέχεια ενώ η κατάσταση ήταν μάλλον ελεγχόμενη κάποιοι άνθρωποι πέθαναν. Από την άλλη τη συμπεριφορά είναι αυτή του στυλ 'ας πρόσεχαν'? Είμαστε σοβαροί ή απλά δεν επικοινωνούμε. Το δικαίωμα της Εργασίας όπως και της απεργίας είναι ιερό και προστατεύεται από το Σύνταγμα και σήμερα το πρωί όχι μόνον η MIG αλλά όλες οι Ιδιωτικές Τράπεζες, (ALFA, Πειραιώς κ.λπ.) λειτουργούσαν με μειωμένο προσωπικό αλλά κανονικά.
ΥΓ 2. Για τον ΓΑΠ έχει καταφέρει να μιλά και να προκαλεί όπως και ο πατέρας του αηδία.
ΥΓ 3. Φυσικά και δεν είναι θέμα οφέλους του ΠΑΣΟΚ το όλο γεγονός. Μάλλον το αντίθετο προκαλεί. Απλά τα κανάλια απολύτως ελεγχόμενα και πράσινων συμφερόντων θα αναφερθούν στο πόσο κακοί είναι οι κουκουλοφόροι. Αν το ίδιο γεγονός είχε συμβεί επί ΝΔ θα ζητούσαν να παραιτηθεί και ο Παπούλιας ακόμα ώστε να προκληθούν εκλογές. Εμετικοί ως συνήθως.
Τα κεφάλια πάλι μέσα.
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Να περιμενουμε να μαθουμε.... **καποιοι λενε οτι αυτοι που την εριξαν μετα γελαγαν απ'εξω...... **Το να εκβιαζει καποιος να κλεισει μια δραστηριοτητα για να προστατευθει δεν ειναι και οτι το καλλυτερο ουτε αυτοι που συμμετειχαν ειχαν κατι τετοιο στο μυαλο τους...... νομιζω... αλλοιμονο να κλεισει ολο το κεντρο για να μην καει.....
να σου πω κι εγώ κα΄τι άλλα που λέγονται
'Ρεπόρτερ από το ραδιοφωνικό σταθμό Θέμα που ήταν αυτόπτης μάρτυρας (δεν συγκράτησα το όνομά του), είπε στον αέρα ότι η πόρτα της Μαρφίν ήταν κλειδωμένη και δεν άνοιγε, παρότι προσπαθούσαν οι έγκλειστοι να την σπάσουν και παρότι επίσης προσπαθούσαν και οι διαδηλωτές απ έξω να την σπάσουν για να τους απεγκλωβίσουν.
'Οι υπάλληλοι στη Marfin παρακαλούσαν απο τις 12 να φύγουν λόγω των επεισοδίων που θα γινόντουσαν. Διευθυντικό στέλεχος που βρισκόταν σε άλλο κατάστημα τους το απαγόρευσε. Οταν πέταξαν τις 3 μολότοφ οι υπάλληλοι άρχισαν να ανεβαίνουν προς τα πάνω. Υπήρχε μια σιδεριά και ήταν κλειδωμένα και δεν υπήρχε έξοδος κινδύνου. Οι υπάλληλοι ένας ένας πηδούσαν απο τον φωταγωγό σε διπλανά κτήρια, στην Costa Boda και στο Βασιλόπουλο για να σωθούν αλλά οι 3 δεν πρόλαβαν, πέθαναν απο τις αναθυμιάσεις.'Τι σκ@τ@ εχουν στο κεφαλι τους μερικοι ρε γμτ...
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
ΥΓ. Δεν κατάλαβα σε αυτούς που λένε για τη MIG γιατί είχε ανοιχτό το υποκατάστημα της και ότι πήγαινε γυρεύοντας. Η απεργία απεργία καλώς ή κακώς. Η απεργία όμως δεν είναι υποχρεωτική αλλά εθελοντική.
δεν μιλησα για απεργια, ειπα οτι επρεπε να εκλειναν το υποκαταστημα
το οτι αφησε η marfin τους υπαλληλους της να καουν σα τα ποντικια ειναι κατι για το οποιο φερει ευθυνη και κατι το οποιο θα πρεπει να τη στιγματισει ασχετα με το αν μερικοι θελουν να το πανε αλλου το θεμα
το δικαιωμα της απεργιας οπως και αλλα δικαιωματα μερικοι τα γραφουν στα παπαρια τους, ειτε θες να το καταλαβεις ειτε οχι
μια ματια στα ασφαλιστικα ταμεια θα σε πεισει
-
Οκ, έστω ότι ήταν μαλακία των υπευθύνων να το ανοίξουν(δεν ξέρω βέβαια αν όντως υπήρχε σοβαρή δουλειά να γίνει). Ακόμα και έτσι, αυτοί είναι υπεύθυνοι γιατί έκαναν ΛΑΘΟΣ ενώ οι φονιάδες είναι υπεύθυνοι γιατί ενέργησαν ΑΜΕΣΑ και με προφανή σκοπό την καταστροφή.
Κατά την ίδια έννοια ο Γρηγορόπουλος έκανε ΛΑΘΟΣ που τσαμπουκαλεύτηκε με τον μπάτσο, αλλά 100% υπευθυνος είναι ο Κορκονέας.
Δεν είναι το ίδιο το λάθος με το φόνο....
Κοινωνικές αναταραχές και επιπτώσεις οικονομικών μέτρων