-
Λειτουργούν και αθροιστικά; Δηλαδή(τυχαίο παράδειγμα ) αν κάποιος έχει παρενδυτικό φετιχισμό, ηδονοβλεψία και σαδομαζοχισμό. μπορεί να πάρει αναπηρική σύνταξη; Επίσης, πώς τεκμηριώνονται;
-
Ο χρήστης kouliscd έγραψε:
Λειτουργούν και αθροιστικά; Δηλαδή(τυχαίο παράδειγμα ) αν κάποιος έχει παρενδυτικό φετιχισμό, ηδονοβλεψία και σαδομαζοχισμό. μπορεί να πάρει αναπηρική σύνταξη; Επίσης, πώς τεκμηριώνονται;ή εγώ που χρειάζομαι ακόμη 1000 ένσημα ..τον παίζω μέσα στο λεωφορείο και αυτομάτως βγαινω στη σύνταξη???
-
Ο χρήστης vice246 έγραψε:
Λειτουργούν και αθροιστικά; Δηλαδή(τυχαίο παράδειγμα ) αν κάποιος έχει παρενδυτικό φετιχισμό, ηδονοβλεψία και σαδομαζοχισμό. μπορεί να πάρει αναπηρική σύνταξη; Επίσης, πώς τεκμηριώνονται;
ή εγώ που χρειάζομαι ακόμη 1000 ένσημα ..τον παίζω μέσα στο λεωφορείο και αυτομάτως βγαινω στη σύνταξη???
Δεν νομίζω η μαλακία να πιάνεται, όλοι οι έλληνες συνταξιούχοι θα ταν.
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Δεν νομίζω η μαλακία να πιάνεται, όλοι οι έλληνες συνταξιούχοι θα ταν.Είσαι σίγουρος;
Σε κάποιον έδωσε 18μύρια bonus, ακούγεται στην αγορά -
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
ή εγώ που χρειάζομαι ακόμη 1000 ένσημα ..τον παίζω μέσα στο λεωφορείο και αυτομάτως βγαινω στη σύνταξη???
Δεν νομίζω η μαλακία να πιάνεται, όλοι οι έλληνες συνταξιούχοι θα ταν.
Οι περισσότεροι πάντως, είναι.
Συνταξιούχοι εννοώ....Απο κει και πέρα, ο καθένας βγάζει συμπεράσματά του...
-
Ποινική δίωξη του Κ. Κουλούρη ζητά ο τραυματίας αστυνομικός
Καταπέλτης στην κατάθεσή του ο ειδικός φρουρός, τον οποίο τραυμάτισε ο Κίμων Κουλούρης. Ο πρώην υπουργός δεν συνεργάστηκε στον έλεγχο και ειρωνεύτηκε τους αστυνομικούς. Διαβάστε γιατί αφέθηκε ελεύθερος
Δημοσιεύτηκε: Ιανουάριος 08 2012 20:45 Ενημερώθηκε: Ιανουάριος 08 2012 21:18Την ποινική δίωξη του Κίμωνα Κουλούρη, ζητάει ο 25χρονος ειδικός φρουρός, τον οποίο τραυμάτισε ο πρώην βουλευτής με το αυτοκίνητο του το βράδυ του Σαββάτου, στη διασταύρωση Βουλιαγμένης και Καλλιρρόης.
Ο ειδικός φρουρός έδωσε κατάθεση το απόγευμα στην Τροχαία Καισαριανής που διενεργεί την προανάκριση και περιέγραψε το γεγονός, ενώ ζητάει την ποινική δίωξη του κ. Κουλουρη για το τροχαίο ατύχημα και ό,τι προκύψει από τον τραυματισμό του.
Παράλληλα, όπως και οι συνάδελφοι του, καταθέτει, ότι ο πρώην βουλευτής δεν συνεργάστηκε στον έλεγχο και τους μίλησε απαξιωτικά, κάτι όμως που σύμφωνα με τις διατάξεις του τελευταίου ΚΟΚ, είναι πταίσμα.
Ο κ. Κουλούρης κατηγορείται για πρόκληση τροχαίου ατυχήματος με τραυματισμό, σε βαθμό πλημμελήματος, που σύμφωνα με τον τελευταίο ΚΟΚ διώκεται αυτεπαγγέλτως αλλά δεν είναι αυτόφωρο αδίκημα, εφόσον δεν υπάρχει εγκατάλειψη και ο υπαίτιος οδηγός παρέχει τις υπηρεσίες του στην προανάκριση.
Πέρα από αυτό ο κ. Κουλούρης τιμωρήθηκε με διοικητικό πρόστιμο για παραβίαση ερυθρού σηματοδότη και γιατί δεν είχε θεωρήσει το δίπλωμα οδήγησης, ως όφειλε, αφού είναι πάνω από 65 ετών.
Ο πρώην βουλευτής και υπουργός αναμένεται να δώσει κατάθεση προκειμένου να ολοκληρωθεί η δικογραφία και να αποσταλεί στον εισαγγελέα.
Ο Κίμων Κουλούρης, παραδέχθηκε ότι παραβίασε τον κόκκινο σηματοδότη, αλλά αρνείται ότι τραυμάτισε τον αστυνομικό.Αιχμές για συγκάλυψη
Υπόνοιες για συγκάλυψη στην υπόθεση του τραυματισμού του 25χρονου ειδικού φρουρού κατά την διάρκεια ελέγχου του πρώην βουλευτή Κίμωνα Κουλούρη, εκφράζει με ανακοίνωση του , το Σωματείο των ειδικών φρουρών.
Στην ανακοίνωση του, το ΣΕΦΕΑΑ, αναφέρει ότι 'η διαδικασία που μας περιγράφεται αλλά και το δελτίο τύπου της Αστυνομίας, το οποίο με ιδιαίτερη σπουδή στρογγυλοποιεί και ωραιοποιεί τις ενέργειες του πρώην υπουργού, μας δημιουργεί υπόνοιες για ιδιαίτερη μεταχείριση κατά την διαδικασία που ακολούθησε μετά το περιστατικό'.
Στη συνέχεια τονίζει ότι η κοινωνία και ιδιαίτερα σε περιόδους που είναι καταβεβλημένη από την οικονομική πίεση και την απογύμνωση των θεσμών δεν πρέπει να συνθλίβεται με περαιτέρω πράξεις που αναδύουν όσμωση ιδιαίτερης μεταχείρισης, κουκουλώματος υποθέσεων και άνιση αντιμετώπιση των πολιτών απέναντι στο Νόμο .
Καταλήγοντας η ανακοίνωση επισημαίνει ότι 'το σωματείο απευθύνεται στις ανώτατες Δικαστικές Αρχές της χώρας ζητώντας την καίρια παρέμβασή τους, ώστε να διαλευκανθεί απόλυτα το γεμάτο ερωτηματικά περιστατικό'. -
πασοκος ειναι ολα τα φαναρια πρασινα ειναι για αυτον
-
Ο πατέρας του ειδικού φρουρού, απόστρατος του Π.Ν.: «Ζητώ ποινική δίωξη του Κουλούρη»
Αποφασισμένος να μη χαριστεί σε κανέναν είναι ο 25χρονος ειδικός φρουρός της ομάδας ΔΙΑΣ που υπηρετεί στην αστυνομία από το 2009. Ο πατέρας του τραυματία, απόστρατος αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού, μίλησε στο Νewsit και είναι καταπέλτης εναντίον του πρώην υπουργού.
Ο Θεόδωρος Μιχαλάκης δηλώνει ότι 'δεν υπήρχε ούτε μια περίπτωση να αφήσουμε να αδικηθεί ο γιος μου ή οι αστυνομική ομάδα της ΔΙΑΣ που χειρίστηκε το περιστατικό. Δε θα το άφηνα εγώ. Η συνείδησή μου δε θα με άφηνε, γι΄αυτό και το έκανα γνωστό το θέμα, δυστυχώς μόνο έτσι φοβούνται αυτοί οι άνθρωποι. Ζητώ την ποινική δίωξη του Κιμωνα Κουλούρη και είναι και πολύ τυχερός που δεν έπαθε τίποτα περισσότερο το παιδί μου, αλλιώς θα λειτουργούσε το πατρικό μου ένστικτο, παραπάνω από του αξιωματικού και θα είχαμε τραγικές καταλήξεις και αυτό μπορώ να σας το διαβεβαιώσω. Ευτυχώς όμως το παδί είναι καλά. Κουτσαίνει μόνο λίγο, κινείται με πατερίτσες, καθώς έχει γυψονάρθηκα στον αστράγαλο του αριστερού του ποδιού. Το παιδί είναι σοκαρισμένο από το περιστατικό. Είναι πάντοτε ευγενικός και γνωρίζει πολύ καλά τους νόμους και τους σέβεται. 'Μπαμπά μου είπε νόμιζα οτι κάνω λειτούργημα και βλέπω πως μου τα γκρεμίζουν' και εγώ του είπα πως αυτό κάνει και πως πάντα θα υπάρχει που θα προσπαθεί να επέμβει. Δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ πως ο κύριος Κουλούρης θα αντιδρούσε έτσι σε έναν έλεγχο αστυνομικό. Φοβερό πράγμα. Το παιδί μου θέλει να τελείωσει αυτή η ιστορία όσο πιο γρήγορα γίνεται καθώς έχει την αίσθηση οτι πάει να αδικηθεί κάνοντας κάτι σωστό'.
Στο ερώτημα τι θα κάνει εάν επιχειρήσουν να κουκουλώσουν την υπόθεση, ο κύριος Μιχαλάκης ήταν κατηγορηματικός στην απάντησή του: 'Δεν τίθεται τέτοιο θέμα. Οι συνάδελφοι του γιου μου και η υπηρεσία του τον στήριξαν και αυτό πρέπει να το πω. Τώρα για την ανακοίνωση του γραφείου τύπου της ΕΛΑΣ θα σας πως οτι δυστυχώς έχουν γίνει σαν γραφείο τυπου της ΝΔ ή του ΠΑΣΟΚ και δεν με ενδιαφέρει. Και βεβαίως θα το κυνηγήσω μέχρι που να δικαιωθούμε, δε το συζητάω καθόλου'.
-
γάτα αυτός ο ΓΑΠ ρε παιδί μου....πως κανονίζει και καίει μόνο τους καμένους..?
-
Τι δίπλωμα στα 16 και παπαριές καμαρωτές. Ο νέος τιμονιέρης της Πιονγκ Γιανγκ, Ο Κιμ Γιονγκ Ουν, σύμφωνα με δημοσιεύματα οδηγούσε αυτοκίνητο όταν ήταν 3 ετών, και έκανε παντιλίκια στο χώμα με 120 χαω ήδη από τα 8 του.
Στηρίζουμε....learned to drive at age 3. By 8, he could safely maneuver dirt roads at 75 mph...
-
Στην χώρα που δεν επιτρέπεται ως πολίτης να έχεις αυτοκίνητο. (μόνο αν είσαι υψηλός αξιωματούχος του κόμματος)
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Στην χώρα που δεν επιτρέπεται ως πολίτης να έχεις αυτοκίνητο. (μόνο αν είσαι υψηλός αξιωματούχος του κόμματος)Για την Ελλαδα λες ε;
-
Britain Announces New University
The UK’s universities minister announces a plan for a new science and tech university funded entirely by non-government dollars.ust 2 weeks after New York City Michael Bloomberg declared Cornell University, in partnership with Technion-Israel Institute of Technology in Haifa, as the winner of $100 million in funding and 11 acres on Roosevelt Island for a state-of-the-art science and technology research facility, the United Kingdom announced a similar initiative—a graduate institution that would promote cutting edge research. But there’s one key difference: according to the UK’s Minister of State for Universities and Science, David Willetts, there will be no government funding for the project.
“We will be looking to private finance and perhaps sponsorship from some of the businesses that are keen to recruit more British graduates,” Willetts said in a speech on Wednesday morning.
Willetts invited applications from institutions wanting to set up such a facility, and companies that are interested in funding it. The site of the new facility is yet to be decided. . According to BBC News, “Willetts wants a major city in England to offer a site for a technology campus.”
The goal is to increase non-government funding for universities, Willetts said, and increase Britain’s university rankings. But not everyone is on board with this plan. The effort “underlines the government’s failure so far to support science in the UK,” Chi Onwurah, the Labour Party’s Shadow Minister for Innovation and Science, said in a statement. “Britain is a leading scientific nation: we have a world-beating position in science but we are in danger of losing it.”
http://the-scientist.com/2012/01/05/bri ... niversity/
αν και πάει περισσότερο στο περί παιδείας, το οποίο δεν μπορώ να βρώ
-
Ο Τσακ Νορις ειδε τον Κιμ Γιονγκ Ουν και λακισε......
-
Μα φυσικα μονο ενας ηγετης που κουμανταρει ενα κρατος που εχει ολα τα μεσα παραγωγης δικα του και δεν υπαρχει εκμεταλευση ανθρωπου απο ανθρωπο αυτος μονο μπορει να κατατροπωσει τον Τσακ...Νορις!!!
-
απλο και ευρηματικο βεβαια πρεπει να εχεις κασσετοφωνο μαζι σου
-
-
Πωπω...
-
Παρακαλώ όπως ποστάρετε βιντεάκι με σχετικά σχόλια Τράγκα και Χίο για δηλώσεις Mr. Mac #10.
Ευχαριστώ.ΥΓ: Τιμή και δόξα στον αγανακτισμένο που θα πετάξει σκατά (όχι απαραίτητα ανθρώπινα) και όχι γιαούρτι στον συγκεκριμένο
-
ο Πρέκας;
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#7]