-
μην της δίνεις θάρρος
τρέμε βαρώτσε
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
wannabe ξέρεις τη παροιμία που λέει 'ένα χαλασμένο ρολόι λέει την ώρα σωστά 2 φορές την ημέρα' ? -
Εγώ είμαι και κάποιας ηλικίας, δεν τα γνωρίζω αυτά τα ρολόγια-κοΜΠιούτερ
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
τρίφτη τη προηγούμενη φορά έπεσε έξω 2 μέρες.
κράτα μια πισινή μέχρι το ΣΚ.εγώ πάντως την δικιά μου την τρολάρω ασύστολα, της μίλησα και για το ΒΑΝ
Έλα πες αλήθεια, σου κάθεται κιόλας ;
Αύριο μίλησέ της για τον Ευάγγελο Καλούση, φίνα πρέπει να περνάει μαζί σου -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
εγώ πάντως την δικιά μου την τρολάρω ασύστολα, της μίλησα και για το ΒΑΝΠου το ΄ξερες βρε θηρίο ? Κληρονομικό χάρισμα ενόρασης ? [Mod]
-
viewtopic.php?f=13&t=6451&p=2214440#p2214440
με νομικίστικα εγώ δεν την παλεύω κουτσάν, αυτά είναι για σένα
-
δεν είναι εβδομαδιαία;
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
δεν είναι εβδομαδιαία;Δυστυχώς όχι... Να ξέρεις πάντως πως το πάλεψα
-
-
Δε βαριέσαι, καθένας κάνει ο,τι θέλει, όπως θέλει.....
-
http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231107926
Συνελήφθη το πρωί της Πέμπτης στο Λονδίνο η πρώην πρωτοδίκης Αντωνία Ηλία, σε βάρος της οποίας εκκρεμούν πέντε ευρωπαϊκά εντάλματα σύλληψης για διάφορα αδικήματα.
Η Αντωνία Ηλία είχε καταδικαστεί για εμπλοκή στο παραδικαστικό κύκλωμα.
Της είχε επιβληθεί συνολική ποινή φυλάκισης 80 μηνών για πράξεις παράβασης καθήκοντος και πράξεις αποσιώπησης λόγου εξαίρεσης.
Ο εντοπισμός και η σύλληψή της πραγματοποιήθηκε μετά από συγκεκριμένες πληροφορίες, που διαβίβασε η Ελληνική Αστυνομία στις βρετανικές Αρχές, μέσω Interpol.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, θα ακολουθήσει η διαδικασία έκδοσης, μέσω των αρμοδίων Δικαστικών Αρχών.θα έκλεισε το μοναστήρι και είπε να πεταχτεί ένα μικρό ταξιδάκι ψυχικής ανάτασης και διαλογισμού.
-
Εδώ ο κόσμος καίγεται...
Περίπου 10 φίλοι του Ηρακλή συγκεντρώθηκαν το πρωί της Πέμπτης στην έδρα του Συμβουλίου της Ευρώπης, στο Στρασβούργο, και ύψωσαν πανό, το οποίο ανέφερε «ανοίξτε όλους τους φακέλους και διαλύστε τη Σούπερ Λίγκα»! Μια ακόμα αντίδραση φίλων της ομάδας για τον υποβιβασμό του Ηρακλή που δεν πήρε άδεια συμμετοχής στο επόμενο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα.
http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=274791 -
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Εδώ ο κόσμος καίγεται...Περίπου 10 φίλοι του Ηρακλή συγκεντρώθηκαν το πρωί της Πέμπτης στην έδρα του Συμβουλίου της Ευρώπης, στο Στρασβούργο, και ύψωσαν πανό, το οποίο ανέφερε «ανοίξτε όλους τους φακέλους και διαλύστε τη Σούπερ Λίγκα»! Μια ακόμα αντίδραση φίλων της ομάδας για τον υποβιβασμό του Ηρακλή που δεν πήρε άδεια συμμετοχής στο επόμενο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα.
http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=274791Παρέα με τους Κούρδους πήγανε?
-
Δεν δούλεψε το νέο μοντέλο αυτοκινήτου που εκλήθη να παρουσιάσει ο Βλ.Πούτιν.
Μόσχα, Ρωσία
Σε φιάσκο εξελίχθηκε η πρώτη παρουσίαση του νέου μοντέλου «Granta» της ρωσικής αυτοκινητοβιομηχανίας Lada στις εγκαταστάσεις της «AvtoVAZ» στο Τολιάτι της περιοχής Σαμάρα. Ο πρωθυπουργός της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν βρέθηκε την Τετάρτη το μεσημέρι στο εργοστάσιο για να πραγματοποιήσει ο ίδιος ένα τεστ οδήγησης του νέου μοντέλου, ωστόσο, η μίζα δεν δούλεψε.Ομως η ιδέα γύρισε μπούμερανγκ. Ο Βλ.Πούτιν μπήκε στο αυτοκίνητο και γύρισε τη μίζα, η οποία αρνήθηκε πεισματικά να δουλέψει.
Το γεγονός ότι το αυτοκίνητο δεν έπαιρνε μπρος προκάλεσε, όπως είναι φυσικό, τον εκνευρισμό του πρώην προέδρου.
Οι υπεύθυνοι μετά το πρώτο σοκ έκαναν έναν γρήγορο έλεγχο και η μίζα δούλεψε. Ο Βλ.Πούτιν οδήγησε το αμάξι, αλλά η επιχείρηση δημοσίων σχέσεων απέτυχε.
Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν επίσης πως ο πρωθυπουργός απέτυχε να ανοίξει μέχρι και το πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου και χρειάστηκε την βοήθεια δυο εργαζομένων για να το ξεκλειδώσει.
Το μοντέλο προορίζεται ως το Νο1 εξαγώγιμο προϊόν της χώρας.
Τον Μάρτιο του 2012 διεξάγονται προεδρικές εκλογές στη Ρωσική Ομοσπονδία και ούτε ο Πούτιν, ούτε ο διάδοχός του Ντμίτρι Μεντβέντεφ έχουν επισήμως αποκαλύψει εάν θα είναι υποψήφιοι.
http://news.in.gr/world/article/?aid=1231107953 -
Η ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΑΡΧΙΣΕ! O ΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΗΘΙΚΗΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΤΑΙ!
-
Άσχετο παύλα σχετικό...
Εμάς πέρασαν εχθές αλλά δεν μας έδωσαν κάποιο ¨χαρτάκι¨ οτι πέρασαν... σαν απόδειξη δλδ, όπως έκαναν παλιότερα. -
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Η ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΑΡΧΙΣΕ! O ΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΗΘΙΚΗΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΤΑΙ! -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Και καθώς διαβάζω το **'θεάρεστο' **κείμενο που παρέθεσε ο InFiNiTy, βλέπω στο κάτω μέρος της οθόνης :
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: dbekos, ...., paisios, ...., ΙΕΡΟΕΞΕΤΑΣΤΗΣ , ... και 20 επισκέπτες -
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Άσχετο παύλα σχετικό...
Εμάς πέρασαν εχθές αλλά δεν μας έδωσαν κάποιο ¨χαρτάκι¨ οτι πέρασαν... σαν απόδειξη δλδ, όπως έκαναν παλιότερα.Δεν γινεται να μην αφησαν και σε μενα περασαν χθες, λειπαμε αλλα αφησαν ειδοποιηση. Περασε σημερα παλι η κοπελα και ειπα να της ανοιξω
-
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Και καθώς διαβάζω το **'θεάρεστο' **κείμενο που παρέθεσε ο InFiNiTy, βλέπω στο κάτω μέρος της οθόνης :
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: dbekos, ...., paisios, ...., ΙΕΡΟΕΞΕΤΑΣΤΗΣ , ... και 20 επισκέπτεςΘεάρεστο και με λόγια αγάπης μην ξεχνάς τα λόγια αγάπης...
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#7]