-
Αυτο που λες εχει να κανει με ψησιμο σε πολυ ψηλες θερμοκρασιες.Το καλο ψησιμο ειναι αυτο που γινεται σε οχι υψηλη θερμοκρασια και για αρκετη ωρα.Εγω το κρεας της παραπανω φωτο δεν το τρωω γιατι μπορει να μου κανει ζημια,δηλητηριαση γαστρεντεριτιδα κλπ
-
Ο χρήστης xristos912 έγραψε:
Αυτο που λες εχει να κανει με ψησιμο σε πολυ ψηλες θερμοκρασιες.Το καλο ψησιμο ειναι αυτο που γινεται σε οχι υψηλη θερμοκρασια και για αρκετη ωρα.Εγω το κρεας της παραπανω φωτο δεν το τρωω γιατι μπορει να μου κανει ζημια,δηλητηριαση γαστρεντεριτιδα κλπΑστα να πάνε
-
Αυτο που λες εχει να κανει με ψησιμο σε πολυ ψηλες θερμοκρασιες.Το καλο ψησιμο ειναι αυτο που γινεται σε οχι υψηλη θερμοκρασια και για αρκετη ωρα.Εγω το κρεας της παραπανω φωτο δεν το τρωω γιατι μπορει να μου κανει ζημια,δηλητηριαση γαστρεντεριτιδα κλπΕαν ειναι να παθεις δηλητηριαση, πρεπει το κρεας να ειναι τοσο μαπα που οσο ψησιμο και να πεσει, λιγη δουλεια θα κανει... Εκτος αμα το κανεις καρβουνο.
Αλλα περα απο αυτο: σου αρεσει 'με το αιμα' του αλλα δε το τρως επειδη φοβασαι ή απλα σου αρεσει καλοψημενο σα σολα.
-
Αυτο που λες εχει να κανει με ψησιμο σε πολυ ψηλες θερμοκρασιες.Το καλο ψησιμο ειναι αυτο που γινεται σε οχι υψηλη θερμοκρασια και για αρκετη ωρα.Εγω το κρεας της παραπανω φωτο δεν το τρωω γιατι μπορει να μου κανει ζημια,δηλητηριαση γαστρεντεριτιδα κλπΜαζί σου, ως γνωστόν το καμένο μπορείς να το φας. Το ωμό, όχι.
-
Κατω οι σαρκοφαγοι !!!!!!!!!!!!!!!
-
Συχνότητα γυρίσματος: Το κρέας πρέπει να γυρίζεται συχνά όταν είναι στη σούβλα, στη σχάρα στα κάρβουνα για να αποφεύγονται οι πολύ ψηλές θερμοκρασίες,** το υπερβολικό ψήσιμο ή καβούρδισμα που προκαλούν τη σύνθεση περισσότερων καρκινογόνων ουσιών**
Διάρκεια και θερμοκρασία ψησίματος: Είναι καλύτερα το κρέας να ψήνεται αργά και σε χαμηλές θερμοκρασίες και με λίγο ή χωρίς κάψιμο ή καβούρδισμα
-
ητανε θέμα χρόνου να εμφανιστούνε οι οπαδοί του καλόψημενου βόδινου κρέατος , ακόμα και σε αυτό το topic α ρε mirage τελικά πολύ λίγοι μας καταλαβαίνουν . και αν βρεθείς πότε στα μέρη μου στην ισπανία . . . στείλε μου pm ! θα σε πάω σε μέρη που θα αλληθωρισεις !
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
εσύ κοίτα να εγκλιματιστείς asap και να μας βρεις κανα καλό εστιατόριο εκει κάτω
Έχω ήδη εγκλιματιστεί Σου'χω βρει ένα gourmet εστιατόριο στο χωριό Eze (6χλμ απο Νίκαια), μεσα σε μεσαιωνικό κάστρο, άψογη θέα κλπ. Comme entrée οι τίμες ήταν +/- 70 ευρώ το πιάτο
-
Εχω παρα πολυ καιρο να φαω ενα καλο...
-
Το κρέας όταν ψήνεται πολύ και σε χαμηλή φωτιά χάνει ΤΑ ΠΑΝΤΑ !!!
- Είμουν το καλοκαίρι σε bbq που ο άχρηστος ψήστης όχι μόνο τα έψηνε με τον παραπάνω τρόπο, αλλά χρησιμοποιούσε πιρούνι για να γυρνάει τα κρέατα !!!!!
-
αυτό το πιρούνι ήταν μαχαιριά στην καρδιά του mjacob
Ο χρήστης leftgalan έγραψε:
ητανε θέμα χρόνου να εμφανιστούνε οι οπαδοί του καλόψημενου βόδινου κρέατος , ακόμα και σε αυτό το topic α ρε mirage τελικά πολύ λίγοι μας καταλαβαίνουν . και αν βρεθείς πότε στα μέρη μου στην ισπανία . . . στείλε μου pm ! θα σε πάω σε μέρη που θα αλληθωρισεις !δεν σε ξέραμε πριν απο κανα εξάμηνο που ήμουν στα μέρη σου
@Πάθος: συνέχισε τον εγκλιματισμό
-
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
- Είμουν το καλοκαίρι σε bbq που ο άχρηστος ψήστης όχι μόνο τα έψηνε με τον παραπάνω τρόπο, αλλά χρησιμοποιούσε πιρούνι για να γυρνάει τα κρέατα !!!!!
Α το μ@λάκα
Εγω τα γυρνάω με κουτάλι -
Ο χρήστης thymios έγραψε:
Τι λέτε ρε σεις; Την παλεύετε; Τα λιοντάρια στην Αφρική τρώνε τις γαζέλες περισσότερο ψημένες!Πήγε και ο άλλος ο άχρηστος στα Παρίσια, τον αφήσαν να παρκάρει όπου ήθελε γιατί τον περάσανε για ταρίφα , έφαγε το ζωντανό κι εκείνο τον κοιτούσε και δηλώνει και γουρμές!
ητανε θέμα χρόνου να εμφανιστούνε οι οπαδοί του καλόψημενου βόδινου κρέατος , ακόμα και σε αυτό το topic α ρε mirage τελικά πολύ λίγοι μας καταλαβαίνουν . και αν βρεθείς πότε στα μέρη μου στην ισπανία . . . στείλε μου pm ! θα σε πάω σε μέρη που θα αλληθωρισεις !
Από εδώ και κάτω είχε ξαναγίνει κουβέντα μεταξύ νεάντερταλ και homo sapiens.
Προσωπικά μου αρέσει ψημένο τόσο που να μη βλέπω αίματα, αλλά να μένει και τρυφερό. Δεν θα με χαλάσει όμως και λίγο αίμα αν είναι πολύ καλό το κρέας.
-
Η άποψη μου είναι περι ορέξεως κολοκυθόπιτα. Προσωπικά δεν μου αρέσει με αίματα, το θέλω ρόζ με ελάχιστο αιματάκι. Δεν έχω πρόβλημα να το φάω και ψημένο τελείως αλλά αρνούμαι πεισματικά να καταναλώσω τις κλασσικές καρβουνιασμένες σόλες εεε συγνώμη μοσχαρίσιες της ελληνικής ταβέρνας.
-
οφείλω να καταθέσω ότι ο αιδεσιμότατος είναι επικός ψήστης, ακόμα και υπό τους ήχους της αλαλάζουσας τάσαινας που δεν τον αφήνει να ψήσει όπως ξέρει, με το κουτάλι
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
οφείλω να καταθέσω ότι ο αιδεσιμότατος είναι επικός ψήστης, ακόμα και υπό τους ήχους της αλαλάζουσας τάσαινας που δεν τον αφήνει να ψήσει όπως ξέρει, με το κουτάλιΤον προκαλώ λοιπόν σε κόντρα BBQ σε ουδέτερο έδαφος ...
Κανονισμοί :
-
Οι διαγωνιζόμενοι μπορούν να φέρουν τα δικά τους εργαλεία
-
Οι διαγωνιζόμενοι μπορούν να φέρουν δικά τους μπαχαρικά και σάλτσες
-
Το κρέας θα είναι ίδιο
-
Οι κριτές θα πρέπει να είναι μέλη του 4ΤΦ
-
Η μπυροποσία επιβάλλεται από τον κανονισμό, αν κάποιος από τους ψήστες δεν είναι μεθισμένος στο τέλος της διαδικασίας αποκλείεται δια παντός ...
-
-
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
οφείλω να καταθέσω ότι ο αιδεσιμότατος είναι επικός ψήστης, ακόμα και υπό τους ήχους της αλαλάζουσας τάσαινας που δεν τον αφήνει να ψήσει όπως ξέρει, με το κουτάλι
Τον προκαλώ λοιπόν σε κόντρα BBQ σε ουδέτερο έδαφος ...
Κανονισμοί :
-
Οι διαγωνιζόμενοι μπορούν να φέρουν τα δικά τους εργαλεία
-
Οι διαγωνιζόμενοι μπορούν να φέρουν δικά τους μπαχαρικά και σάλτσες
-
Το κρέας θα είναι ίδιο
-
Οι κριτές θα πρέπει να είναι μέλη του 4ΤΦ και να διαμένουν στην Ολλανδία
-
Η μπυροποσία επιβάλλεται από τον κανονισμό, αν κάποιος από τους ψήστες δεν είναι μεθισμένος στο τέλος της διαδικασίας αποκλείεται δια παντός ...
fix'd
-
-
Mια ερωτηση στους ψαγμενους.Υπαρχει κανα καλο μαγαζι στην αθηνα που ναχει εγγυημενο beef tartar?
Εγγυημενο ε? μην παθουμε και τιποτα
-
Εγγυημένα είναι μόνο τα ομόλογα του ελληνικού δημοσίου
-
Αν και για αθήνα δεν ξέρω ...
Ταρταρ καλύτερα μόνο σπίτι σου ...
Και να φροντίσεις ο κιμάς να είναι από μπον φιλέ και από χασάπη εμπιστοσύνης ..
Gourmet Εστιατορια στην Ελλαδα (και οχι μονο !!!)