-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Αν ημουνα νεος τωρα θα εφευγα εξω.... κατι που τελικα ειχα κανει, και οταν ημουνα τοτε στην ηλικια της κορης μου... και που ολοι τοτε προτειναν λυσεις, 'διορισμου' σε δημοσιες υπηρεσιες... που τοτε παρακαλαγαν. Απολυομενος σαν φανταρος απο ΜΟΜΑ θα μπορουσα να ειχα παραμεινει σαν ιδιωτης με 17000 δρχ τοτε σε εργοταξιο της στη Σκυρο... αλλα βλεπεις δεν εφταναν τα λεφτα για τη Nikon F2!!! και κατι αλλα που μεχρι τοτε μου ειχαν λειψει και τα θεωρουσα απαραιτητα... στη ζωη.. Σωστο Λαθος δεν το πολυσκευτομαι....
με κάλυψες.
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
Αν ημουνα νεος τωρα θα εφευγα εξω.... κατι που τελικα ειχα κανει, και οταν ημουνα τοτε στην ηλικια της κορης μου... και που ολοι τοτε προτειναν λυσεις, 'διορισμου' σε δημοσιες υπηρεσιες... που τοτε παρακαλαγαν. Απολυομενος σαν φανταρος απο ΜΟΜΑ θα μπορουσα να ειχα παραμεινει σαν ιδιωτης με 17000 δρχ τοτε σε εργοταξιο της στη Σκυρο... αλλα βλεπεις δεν εφταναν τα λεφτα για τη Nikon F2!!! και κατι αλλα που μεχρι τοτε μου ειχαν λειψει και τα θεωρουσα απαραιτητα... στη ζωη.. Σωστο Λαθος δεν το πολυσκευτομαι....
με κάλυψες.
καλα τα λεει ο τυπας και +1000 χρειαζομαστε περισσοτερους σαν κ αυτον πανω απ'ολα με ordnung και ρεαλισμο αλλα κυριως με ονειρα, αν και χρειαζεται και περισσοτερη αισιοδοξια
-
http://www.youtube.com/watch?v=AbMr6oPE ... r_embedded
-
Να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα προσπάθησε ο πρόεδρος της Βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος, ο οποίος σε ραδιοφωνική του συνέντευξη υποστήριξε πως οι αποζημιώσεις των βουλευτών έχουν υποστεί την... τεράστια μείωση του 22%!
Ο κ. Πετσάλνικος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Αθήνα 9.84 χαρακτήρισε ανακριβέστατα τα δημοσιεύματα που θέλουν βουλευτές και υπαλλήλους της Βουλής να μην επηρεάζονται και ιδιαίτερα από τα μέτρα λιτότητας, λέγοντας χαρακτηριστικά πως στον Προϋπολογισμό για το 2011 , τα έξοδα της Βουλής “έπεσαν” στα 198 εκατομμύρια ευρώ περίπου από τα 218 που ήταν πέρσι.
“Αυτά τα 198 εκατομμύρια είναι το 3,8 τοις χιλίοις του κρατικού προϋπολογισμού” είπε ο πρόεδρος της Βουλής, προσπαθώντας να κάνει το ποσό να φαίνεται απειροελάχιστο.
Σε ερώτηση όμως του δημοσιογράφου Μπάμπη Παπαπαναγιώτου, ο κ. Πετσάλνικος παραδέχθηκε πως η μείωση στις βουλευτικές αποζημιώσεις είναι της τάξης του 22%, με άλλα λόγια βρίσκονται κατά 1.600 ευρώ φτωχότεροι το μήνα.
“Οι περικοπές για τους βουλευτές δεν αφορούν μόνο στη μείωση με τη στενή έννοια της βουλευτικής αποζημίωσης, που είναι γύρω στα 5.300 ευρώ, αλλά και σε περικοπές των δύο επιδομάτων που έχουν οι βουλευτές και είναι το επίδομα οργάνωσης γραφείου και το επίδομα κίνησης.
Και εκεί είναι τουλάχιστον 20% οι περικοπές που έχουν γίνει σ’ αυτά τα επιδόματα. Τώρα, τι σημαίνουν όλα αυτά; Σημαίνουν ότι οι συνολικές αποδοχές των βουλευτών δεν ξεπερνούν πλέον τις 6.500 ευρώ το μήνα.
Και απ’ αυτά τα χρήματα θα πρέπει ο βουλευτής να καλύψει τα έξοδα των γραφείων του, ενοίκια, λειτουργικά και λοιπά, τα έξοδα της βενζίνης, καθώς οι περισσότεροι βουλευτές κινούνται και διανύουν πολλά χιλιόμετρα και αυτό σημαίνει ότι πάνω από 1.000 ευρώ το μήνα χρειάζεσαι για τις μεταφορές”, είπε ο πρόεδρος της Βουλής.
να τους δωσουμε τιποτα μην πεσουν εξω οι καιμενοι
-
Παραμονή της 28ης Οκτωβρίου το blog fimotro δημοσίευσε μια είδηση σύμφωνα με την οποία κάποιος γέροντας τριγυρνούσε στην πλατεία Κουμουνδούρου σαν χαμένος, χτυπημένος προφανώς από γεροντική άνοια ή κάτι ανάλογο.
Το fimotro έλεγε ό,τι ο γέροντας ήταν γνωστότατος, τόσο που οι αστυνομικοί που τον μάζεψαν από τον δρόμο έμειναν με ανοικτό το στόμα. Το blog έκλεινε την είδηση με την επισήμανση ό,τι γνωρίζει το όνομα του γέροντα, αλλά δεν θα δημοσιεύσει ποτέ το όνομα του καθώς θα δημιουργούσε πρόβλημα.
Έκτοτε δεν επανήλθεΣήμερα χαζεύοντας δεξιά και αριστερά έπεσα επάνω σε αυτό:
http://ksipnistere.blogspot.com/2010/11 ... _1138.htmlκαι σαν συνέχεια αυτό που ταιριάζει και περισσότερο στην κουβέντα:
http://ksipnistere.blogspot.com/2010/11 ... _9864.htmlΧωρίς σχόλια...
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Παραμονή της 28ης Οκτωβρίου το blog fimotro δημοσίευσε μια είδηση σύμφωνα με την οποία κάποιος γέροντας τριγυρνούσε σαν χαμένος στην πλατεία Κουμουνδούρου σαν χαμένος χτυπημένος προφανώς από γεροντική άνοια ή κάτι ανάλογο.
Το fimotro έλεγε ό,τι ο γέροντας ήταν γνωστότατος τόσο που οι αστυνομικοί που τον μάζεψαν από τον δρόμο έμειναν με ανοικτό το στόμα. Το blog έκλεινε την είδηση με την επισήμανση ό,τι γνωρίζει το όνομα του γέροντα, αλλά δεν θα δημοσιεύση ποτέ το όνομα του καθώς θα δημιουργούσε πρόβλημα.
http://ksipnistere.blogspot.com/2010/11 ... _1138.htmlκαι σαν συνέχεια αυτό που ταιριάζει και περισσότερο στην κουβέντα:
Δεν εχει προσωπικη φρουρα ο Προεδρος της Δημοκρατιας;
Για μουφεξ μου κανει η 'ειδηση' . -
London
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Παραμονή της 28ης Οκτωβρίου το blog fimotro δημοσίευσε μια είδηση σύμφωνα με την οποία κάποιος γέροντας τριγυρνούσε σαν χαμένος στην πλατεία Κουμουνδούρου σαν χαμένος χτυπημένος προφανώς από γεροντική άνοια ή κάτι ανάλογο.
Το fimotro έλεγε ό,τι ο γέροντας ήταν γνωστότατος τόσο που οι αστυνομικοί που τον μάζεψαν από τον δρόμο έμειναν με ανοικτό το στόμα. Το blog έκλεινε την είδηση με την επισήμανση ό,τι γνωρίζει το όνομα του γέροντα, αλλά δεν θα δημοσιεύση ποτέ το όνομα του καθώς θα δημιουργούσε πρόβλημα.
Αυτό λέω και εγώ, εκεί δεν μου κάθεται το πράγμα. Η αλήθεια είναι όμως ό,τι το πρόσωπο του αναφέρετε για επόμενος πρόεδρος της Δημοκρατίας (Βασίλειος Μαρκεζίνης) προβάλεται τις τελευταίες μέρες συνεχώς ειδικά από το MEGA και τα έντυπα του οργανισμού Λαμπράκη, τόσο που ακόμα και σε κάποιον που δεν πονηρεύεται να μπουν σκέψεις.
Η προβολή του Μαρκεζίνη από όλο τον Ελληνικό τύπο και ειδικά από το όμιλο Λαμπράκη έχει ξεκινήσει συστηματικά εδώ και τουλάχιστον δύο χρόνια.
Προσωπικά το μυαλό μου πήγαινε ό,τι θα μπορούσε να είναι ο Πρωθυπουργός σε μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας.
Τώρα το πράγμα πάει αλλού.
Θα δούμε... -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Για μουφεξ μου κανει η 'ειδηση' .Λες να βγήκε από κρυφή σήραγγα έξω για παγωτό, όπως ο Kevin Kline στο Dave; Ράδιο-αρβύλα...
-
Φυσικά ο ίδιος ο άνθρωπος ξαφνικά ξύπνησε από το λήθαργο της άνοιας και τη Κυριακή εμφανίστηκε στο Καλλιμάρμαρο να δίνει τα μετάλλια στους Νικητές.... Όσοι έχουν την ατυχία να έχουν άνθρωπο τους με αντίστοιχα νοσήματα καταλαβαίνουν το πόσο κακόγουστο είναι το συγκεκριμένο αστείο (στο όριο του χοντροκομμένου ως και γκροτέσκου).
Πάντως από τον Παπούλια περίμενα κάτι περισσότερο από το να κρύψει τα καναπεδάκια στη 'εορτή της Δημοκρατίας' (μάλλον εορτή για την επανάκτηση της κουτάλας θα την έλεγα). Άρρωστος για την 28η αλλά περδίκι για τη Κυριακή 31??
-
Παραμονή της 28ης Οκτωβρίου το blog fimotro δημοσίευσε μια είδηση σύμφωνα με την οποία κάποιος γέροντας τριγυρνούσε στην πλατεία Κουμουνδούρου σαν χαμένος, χτυπημένος προφανώς από γεροντική άνοια ή κάτι ανάλογο.
Το fimotro έλεγε ό,τι ο γέροντας ήταν γνωστότατος, τόσο που οι αστυνομικοί που τον μάζεψαν από τον δρόμο έμειναν με ανοικτό το στόμα. Το blog έκλεινε την είδηση με την επισήμανση ό,τι γνωρίζει το όνομα του γέροντα, αλλά δεν θα δημοσιεύσει ποτέ το όνομα του καθώς θα δημιουργούσε πρόβλημα.
Για να το λεει το ksipnistere θα ειναι αληθεια
Καναμε καλη πλακα στο γραφειο με αυτο παντως,να σαι καλα. -
Καλά εκτός από το γέλιο, ας μην ξεχνάμε το όνομα του Μαρκεζίνη, γιατί κάτι μου λέει ό,τι θα το βλέπουμε συχνά-πυκνά το επόμενο καιρό και μάλιστα σε θέση με περισσότερη εκτελεστική εξουσία από αυτή που μπορεί να έχει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.
-
οσοι ακουσαν τη συνεντευξη Μαρκενιζη μπορουν να μας πουν τι δε τους αρεσε ή σε τι διαφωνουν;
ο ιδιος παντως ειπε οτι δεν επιθυμει τη παραμικρη αναμειξη με τα πολιτικα.
-
delete
-
τελικά θα μας φάει η οικογενειοκρατία...παπαντρέοι, καραμανλήδες, μητσοτακέικο τώρα θα μας προκύψει και ο απόγονος του μαρκεζίνη.
είμαστε άπαιχτοι...με γειά μας... -
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
εγώ αποφάσισα να κόψω το ψηφίζειν μέχρι να αποτοξινωθώ εντελώς.....ή μέχρι να δημιουργηθεί υποκατάστατο χωρίς παρενέργειες.
φτασαμε να θεωρουμε την πολιτικη του τοπου μας παιχνιδι τους. οτι κανουμε την χαρη τους.
να σας βρασω εσας τους απεχοντες - εχοντες πολιτικη αποψη.
τα παιδια βγαινουν ζωα απο 12 χρονια σχολεια χωρις ιχνος πολιτικης παιδειας και αμελουν ισως το σημαντικοτερο μελημα τους, βλεποντας το ως futbol match.
απο την αλλη, οι μεγαλυτεροι ειτε προσκυνουν το αλληλοεξυπηρετουμενο συστημα ειτε το αψηφουν.
σκατα ειναι ολα, ναι, αλλα οχι τα μυριζουν ολα σκατα μηπως χεστηκαμε εμεις ;ψηφιστε ντε.
Γιάνν, διαφωνώ καθέτως, αν δεν ψηφίσεις δεν σημαίνει πως αρνείσαι το δικαίωμα της συμμετοχής, σημαίνει πως δεν σε εκφράζει καμμιά υποψηφιότητα. Δεν βρίσκω κανένα λόγο να ψηφίσω αν δεν εκφράζομαι στο μέτρο που επιθυμώ.
(Να μην αρχίσουμε πάλι τα κλασικά, που θα πάει η ψήφος μου, στα @@ μου, αν δεν πάει αναλογικά με το αποτέλεσμα να διεκδικήσετε επιτέλους κάποτε ένα πιο δίκαιο εκλογικό σύστημα )
Να μην επεκταθώ στο γεγονός πως η δημοκρατία είναι αδιανόητο για μένα να περιορίζεται στην διαδικασία της ψηφοφορίας κάθε 4 χρόνια. Αυτό είναι η δημοκρατία που επιθυμούν τα άχυρα που μας κυβερνάνε. -
Δεν είδα την συνέντευξη του Μαρκεζίνη, αλλά έχω διαβάσει τα τελευταία χρόνια πολλά άρθρα του, ειδικά στα έντυπα του ΔΟΛ καθώς δεν είναι νέο πρόσωπο στην 'πιάτσα'. Δύο με τρία χρόνια έχει αρχίσει η προβολή του και από την αρχή με είχε βάλει σε σκέψεις.
Στην ουσία
Θεωρητικώς, αυτά που λέει είνα σωστά και μπορώ να πω ό,τι είναι και βασισμένα στην κοινή λογική (πράγμα σπάνιο στον τόπο μας).Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ό,τι θεωρείται αντιαμερικάνος γιατί κατά καιρούς έχει επικρίνει την Αμερική για τυχοδιοκτισμό της εξωτερικής της πολιτικής, ειδικά επί προέδριας Μπους-Τσένι. Του χρεώνουν μέχρι ό,τι είναι φιλοΡώσος.
Ο ίδιος βέβαια δηλώνει Ευρωπαίος πολίτης και ψέγει την Ευρώπη για την προσάρτηση της στο άρμα των ΗΠΑ.
Πως λοιπόν ένας τουλάχιστον φιλοΕυρωπαίος (για να μην πούμε αντιΑμερικάνος) θα αναλάβει την εξουσία στην Ελλάδα;Πάντως για την ιστορία σε παλιότερη συνέντευξή του είχε πει ό,τι θα ήθελε να υπηρετήσει την Ελλάδα και μάλλον το μόνο πρόβλημα του είναι ό,τι η οικογένεια του ζει στην Αγγλία.
Βαράτε με και ας κλαίω δηλαδή. -
όλοι οι σωτήρες απ'έξω μας έρχονται..ή μας τους στέλνουν...
-
Δεν είδα την συνέντευξη του Μαρκεζίνη, αλλά έχω διαβάσει τα τελευταία χρόνια πολλά άρθρα του, ειδικά στα έντυπα του ΔΟΛ καθώς δεν είναι νέο πρόσωπο στην 'πιάτσα'. Δύο με τρία χρόνια έχει αρχίσει η προβολή του και από την αρχή με είχε βάλει σε σκέψεις.
Στην ουσία
Θεωρητικώς, αυτά που λέει είνα σωστά και μπορώ να πω ό,τι είναι και βασισμένα στην κοινή λογική (πράγμα σπάνιο στον τόπο μας).Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ό,τι θεωρείται αντιαμερικάνος γιατί κατά καιρούς έχει επικρίνει την Αμερική για τυχοδιοκτισμό της εξωτερικής της πολιτικής, ειδικά επί προέδριας Μπους-Τσένι. Του χρεώνουν μέχρι ό,τι είναι φιλοΡώσος.
Ο ίδιος βέβαια δηλώνει Ευρωπαίος πολίτης και ψέγει την Ευρώπη για την προσάρτηση της στο άρμα των ΗΠΑ.
Πως λοιπόν ένας τουλάχιστον φιλοΕυρωπαίος (για να μην πούμε αντιΑμερικάνος) θα αναλάβει την εξουσία στην Ελλάδα;Πάντως για την ιστορία σε παλιότερη συνέντευξή του είχε πει ό,τι θα ήθελε να υπηρετήσει την Ελλάδα και μάλλον το μόνο πρόβλημα του είναι ό,τι η οικογένεια του ζει στην Αγγλία.
Βαράτε με και ας κλαίω δηλαδή.To συγγενολόι του Μαρκεζίνη αν ψάξεις τα αρχεία του νέου ελληνικού κράτους, θα το συναντήσεις από την επανάσταση ακόμα
Μιλάμε για κληρονομικό δίκαιο στα καλύτερά του.
Όσο για αυτό που λες περί αντιαμερικανικών θέσεων και πως θα γίνει να κυβερνήσει, μην ξεχνάς τους λόγους του Αντρέα πριν την έναρξη της πρωτοσοσιαλιστικής περιόδου το 1981 -
και μια κακεντρέχεια....ο πατήρ του ήταν το συνώνυμο της ασχήμιας στην εποχή του...ο αρσενικός Βασιλειάδου....
κυκλοφορούσε και η ανάλογη ατάκα...'πως είσαι μωρέ αδερφέ μου έτσι, σαν τον Μαρκεζίνη'
ΔΝΤ, eurogroup, κούρεμα, μνημόμιο ΙΙ, σωθήκαμε!!!