-
Ρε χέστε το Δημαρά. Απλά έκανα αντιπαράθεση με τον Ανδρουλάκη που αν είχε όπως έλεγε ο φίλος ανεξάρτητο λόγο, τουλάχιστον θα ακολουθούσε το Δημαρά.
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Πολύ γουστάρω αυτές τις politically correct εκφράσειςΕμένα μου αρέσει που διαβάζω για γκωλικούς και τη δημοτικότητα του Σαρκό. Έχουμε ανεβάσει επίπεδο, είμαστε κουλτουρέ φόρουμ...
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Πολύ γουστάρω αυτές τις politically correct εκφράσεις
Εμένα μου αρέσει που διαβάζω για γκωλικούς και τη δημοτικότητα του Σαρκό. Έχουμε ανεβάσει επίπεδο, είμαστε κουλτουρέ φόρουμ...
Αφού να φανταστείς, χθες έκανε εγγραφή και η Αρβελέρ αλλά θα γράφει μόνο στους Ελληνικούς αγώνες λόγω πιο ανεβασμένου επιπέδου εκεί
Για τα υπόλοιπα του φόρουμ, έχει αφήσει τον συνάδελφο της Μιράζιο -
Άκουσα μια ευρηματική ατάκα του Σαρκοζί σήμερις στο κουτί η οποία ήταν κάπως έτσι :
Οι σημερινοί μαθητές διαμαρτύρονται για την αύξηση των ορίων συνταξιοδότησης στα 66 χρόνια, αλλά δεν σκέφονται ότι οι μισοί από τους σημερινούς νέους θα ζήσουν ως τα εκατό τους χρόνια. -
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Άκουσα μια ευρηματική ατάκα του Σαρκοζί σήμερις στο κουτί η οποία ήταν κάπως έτσι :
Οι σημερινοί μαθητές διαμαρτύρονται για την αύξηση των ορίων συνταξιοδότησης στα 66 χρόνια, αλλά δεν σκέφονται ότι οι μισοί από τους σημερινούς νέους θα ζήσουν ως τα εκατό τους χρόνια.O Nικολάκης το έχει ψιλοχάσει. Επειδή με τον πωρθυπουργό κύριο Φιγιόν δεν τα πάνε καλά, του τρώει την δόξα και είναι και πιο συμπαθής, θα τον αλλάξει σύντομα. Ο Mπορλόοοο, υπουργός περιβάλλοντος και υπεύθυνος και για τα στεγνωμένα πρατήρια, όλο αυτό τον καιρό δεν μίλαγε αφού είχε βλέψεις για την Πρωθυπουργία. Ο Νικολάκης όμως τα πήρε με την απάθεια του και δήλωσε στους μαθητές: αν θέλετε να γίνετε πρωθυπουργοί θα πρέπει να πάρετε άριστα στο τεστ βρές τον απεργό και διώξτον
-
Το κόψιμο επιδομάτων που χορηγούνται παράτυπα και κάθε είδους παράνομων αποδοχών, που δεν μπορεί να ξεπερνούν τα 5.856,08 ευρώ, φέρνει από τον Νοέμβριο η Ενιαία Αρχή Πληρωμών για περίπου 770.000 δημοσίους υπαλλήλους.
τελικά ξέρουμε πόσους πληρώνουμε
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Οι σημερινοί μαθητές διαμαρτύρονται για την αύξηση των ορίων συνταξιοδότησης στα 66 χρόνια, αλλά δεν σκέφονται ότι οι μισοί από τους σημερινούς νέους θα ζήσουν ως τα εκατό τους χρόνια.O Nικολάκης το έχει ψιλοχάσει. Επειδή με τον πωρθυπουργό κύριο Φιγιόν δεν τα πάνε καλά, του τρώει την δόξα και είναι και πιο συμπαθής, θα τον αλλάξει σύντομα. Ο Mπορλόοοο, υπουργός περιβάλλοντος και υπεύθυνος και για τα στεγνωμένα πρατήρια, όλο αυτό τον καιρό δεν μίλαγε αφού είχε βλέψεις για την Πρωθυπουργία. Ο Νικολάκης όμως τα πήρε με την απάθεια του και δήλωσε στους μαθητές: αν θέλετε να γίνετε πρωθυπουργοί θα πρέπει να πάρετε άριστα στο τεστ βρές τον απεργό και διώξτον
Για τα περί Γαλλίας και Νικολάκη μπορούμε να πάμε κι εδώ viewtopic.php?f=13&t=24239 όπου είχε γίνει τότε καλή συζήτηση
-
koutsan for mod?
πολύ... καημός με το συγύρισμα σε έχει πιάσει
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
koutsan for mod?πολύ... καημός με το συγύρισμα σε έχει πιάσει
Θέλει να καλύψει το κενό που μπορεί να προκύψει
-
Είμαστε ένα κράτος γεμάτο ανισότητες και αδικίες.
Ένας θείος μου, αγράμματος, που ήταν απλά πορτιέρης σε τράπεζα, παίρνει σύνταξη κοντά στα 2000 ευρώ και ίσως και παραπάνω. Το 2009, αφού είχε προηγηθεί το Βατοπέδι, και αφού η κρίση ήταν ορατή ακόμα και από έναν ερασιτέχνη σαν εμένα, η Νουδου τους έδωσε διπλό επίδομα Πάσχα και πετούσε από τη χαρά του και δεν έδινε καμία σημασία στα όσα του έλεγα ότι δε βρίσκω καλή δουλειά, ότι εγώ δε θα πάρω ποτέ σύνταξη, ότι η κρίση έρχεται και η Νουδου το χαβά της. Το 2010, όταν το παΣΟΚ του έκοψε επιδόματα από την ήδη παχουλή σύνταξη, είχε σαλτάρει από τα νεύρα του. Χούντα τους ανέβαζε, πουλημένους πράκτορες τους κατέβαζε.
Ο πατέρας μου επιστήμονας γεωπόνος που υπηρέτησε ένα ερευνητικό κέντρο στη Κρήτη που είχε πολύ καλή συνεισφορά στη υδροπονία, ιστοκαλλιέργειες, υβρίδια, κτλ... παίρνει σύνταξη μόλις 1100 ευρώ. Όταν του κόψανε τα επιδόματα δεν έβγαλε μιλιά. Έχει να φάει.
Τι να πει κανείς...... Όλοι οι βολεμένοι κοπρίτες λυσσάνε μόλις τους θίξεις λίγο τα συμφέροντα τους.
Το παΣΟΚ τώρα δίνει μια συμβολική αύξηση στους χαμηλοσυνταξιούχους. Σωστό και πρέπει να δούμε κι άλλα τέτοια. Και αμφιβάλω αν η Νουδου προχωρούσε έστω και σε συμβολικές κινήσεις. Πάλι θα ευνοούσε τη μεσαία τάξη μόνο.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
koutsan for mod?
πολύ... καημός με το συγύρισμα σε έχει πιάσει
Θέλει να καλύψει το κενό που μπορεί να προκύψει
λογικό μου φαίνεται, έχουμε πεμπτοφαλαγγίτες στο φόρουμ
-
Ο χρήστης Joun έγραψε:
Είμαστε ένα κράτος γεμάτο ανισότητες και αδικίες.Το παΣΟΚ τώρα δίνει μια συμβολική αύξηση στους χαμηλοσυνταξιούχους. Σωστό και πρέπει να δούμε κι άλλα τέτοια. Και αμφιβάλω αν η Νουδου προχωρούσε έστω και σε συμβολικές κινήσεις. Πάλι θα ευνοούσε τη μεσαία τάξη μόνο.
Mια ερωτηξις:
Το Πεταλωτη τι τον εχεις??
Καμμια συγγενεια με το Παγκαλο μηπως?? -
Ο χρήστης Joun έγραψε:
Ο πατέρας μου επιστήμονας γεωπόνος που υπηρέτησε ένα ερευνητικό κέντρο στη Κρήτη που είχε πολύ καλή συνεισφορά στη υδροπονία, ιστοκαλλιέργειες, υβρίδια, κτλ... παίρνει σύνταξη μόλις 1100 ευρώ. Όταν του κόψανε τα επιδόματα δεν έβγαλε μιλιά.Έχει να φάει.
Ξερεις η προσφορα καποιου δεν κρινεται απο τον ιδιο ,ενιοτε ουτε καν απο συναδελφους.
Κατα δευτερον ειναι λογικο αφου ο πατερας σου εχει αλλα εισοδηματα (υποθετω ελιες κτλ με εργασια λαθρομεταναστων και φοροδιαφυγη ) να αντιδρα λιγο εως καθολου,αυτο ομως δεν ισχυει για ολους και δεν νομιμοποιει ηθικα τις( αναγκαιες οικονομικα) περικοπες
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
υποθετω ελιες κτλ με εργασια λαθρομεταναστων και φοροδιαφυγη
Υποθέτεις...
-
Τι να πει κανείς...... Όλοι οι βολεμένοι κοπρίτες λυσσάνε μόλις τους θίξεις λίγο τα συμφέροντα τους.
Να συμπληρώσω: οι βολεμένοι και μη έχοντες επαφή με την πραγματικότητα κοπρίτες.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
δεν νομιμοποιει ηθικα τις( αναγκαιες οικονομικα) περικοπεςΗθική.
μπλα, μπλα, μπλα
Είναι ηθικό, που στα πρώτα βασικά άρθρα του συντάγματος, ενώ λέει για ισονομία και ισότητα, είμαστε εντελώς το αντίθετο και κανείς δε νοιάζεται για αυτό και μιλάμε για ηθική μόνο όταν καταπατούνται κάποια προνόμια της μεσαίας τάξης?
Είναι ηθικό που μερικά ταμεία χαίρουν άκρας προστατευτισμού όπως το ταμείο νομικών, το ταμείο τραπεζοϋπαλλήλων, (νομίζω και ένα ταμείο που πάει ένα μέρος των ναύλων των πλοίων) ενώ μερικά άλλα είναι στο έλεος του Θεού και μόνο κοιτάνε να τα ξελασπώνουν κάθε τρεις και λίγο για να μη καταρρεύσουν?
Είναι ηθικό που το κράτος με αναγκάζει να πληρώνω ένα ταμείο που είναι προς κατάρρευση και ουσιαστικά δε μου προσφέρει τίποτα? Είναι ηθικό που δε μου δίνει τη ελευθερία να επιλέξω εγώ το ταμείο της αρεσκείας μου?
μπλα, μπλα, μπλαΚαλύτερα να μη μιλάμε για ηθική γιατί έφτασαν να λένε ότι είναι ηθικό οτιδήποτε είναι νόμιμο.
Για μένα δεν είναι ηθικό να κόβεις τα επιδόματα χαμηλοσυνταξιούχων. Και είναι ανήθικο που το παΣΟΚ δε πετσόκοψε περισσότερο όλους τους φουσκωμένους μισθούς και συντάξεις μόνο προχώρησε σε αύξηση του ΦΠΑ. Στις ΔΕΚΟ τρώνε με χρυσά κουτάλια και ουσιαστικά δε τους ακούμπησε. Και πολλές φουσκωμένες συντάξεις, όπως μερικές πρόωρες συντάξεις, θα έπρεπε να περικόψει.
-
Ρε joun έχεις pm...
(όχι και γουρουνάκι, έχω πέσει στα 91) -
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Γεωργούλης, αυτός ήταν ο παλιός διευθυντής Χαρά που πήρα που κέρδισα μια μάχη με το Αλτζχάιμερ!!!Τι αξία έχει μια νίκη όταν αύριο θα την έχεις ξεχάσει;
Ένας θείος μου, αγράμματος, που ήταν απλά πορτιέρης σε τράπεζα, παίρνει σύνταξη κοντά στα 2000 ευρώ και ίσως και παραπάνω. Το 2009, αφού είχε προηγηθεί το Βατοπέδι, και αφού η κρίση ήταν ορατή ακόμα και από έναν ερασιτέχνη σαν εμένα, η Νουδου τους έδωσε διπλό επίδομα Πάσχα και πετούσε από τη χαρά του και δεν έδινε καμία σημασία στα όσα του έλεγα ότι δε βρίσκω καλή δουλειά, ότι εγώ δε θα πάρω ποτέ σύνταξη, ότι η κρίση έρχεται και η Νουδου το χαβά της. Το 2010, όταν το παΣΟΚ του έκοψε επιδόματα από την ήδη παχουλή σύνταξη, είχε σαλτάρει από τα νεύρα του. Χούντα τους ανέβαζε, πουλημένους πράκτορες τους κατέβαζε.
Στατιστικά όμως, το πιθανότερο είναι ότι ο θείος σου επί ΠαΣοκ διορίστηκε ή κάνω λάθος;
Να συμπληρώσω: οι βολεμένοι και μη έχοντες επαφή με την πραγματικότητα κοπρίτες.
Διαφωνώ. Δεν είναι ηλίθιοι (οι περισσότεροι από αυτούς) για να πιστεύουν ότι 'λεφτά υπάρχουν'. Ανήθικοι είναι.
-
Α και το χαμαιτυπείο της ΕΡΤ πρέπει να κλείσουν επιτέλους. Και πολλές άλλες άχρηστες υπηρεσίες αλλά κυρίως οι υπερβολικοί μισθοί της ΕΡΤ βγάζουν μάτια.... Κλείσιμο και ταμείο ανεργίας τα παιδιά.
Άντε γιατί το 2011 όπως το πάει το παΣΟΚ δε θα υπάρχει φράγκο για το ταμείο ανεργίας και αναγκαστούν οι άνεργοι να ξεφτιλίζονται στις ουρές των συσσιτίων....
Άσε που πρέπει να αρχίσουν να δίνουν κάποιο ποσό σε όλους τους άνεργους. Αλλά ξεχνάω, πρέπει να καταπολεμήσουν τη μαύρη εργασία πρώτα.
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Στατιστικά όμως, το πιθανότερο είναι ότι ο θείος σου επί ΠαΣοκ διορίστηκε ή κάνω λάθος;
Επί χούντας διορίστηκε όπως και ο πατέρας μου.
Α ρε Νουδου, πότε θα σταματήσετε τη καραμέλα. Δες τα στατιστικά των δημοσίων υπαλλήλων. Το '80 είχαμε 400.000 διορισμένους ρουσφετολογικά δημόσιους υπαλλήλους που αποτελούσαν το ΔΕΞΙΟ ΚΡΑΤΟΣ.Εγκληματικός ο Ανδρέας που ίδρυσε το παΣΟΚισταν. Αλλά σου προτείνω να ψάξεις να βρεις πόσους διόρισε ο Μιτσοτάκης μέσα σε μια τριετία.
Δεν είναι ηλίθιοι (οι περισσότεροι από αυτούς) για να πιστεύουν ότι 'λεφτά υπάρχουν'. Ανήθικοι είναι.
Στην ειρωνεία σου συμφωνώ. Όντως ήταν ηλίθιοι όσοι πίστεψαν ότι τα λεφτά υπάρχουν. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πρόκειται για ανθρώπους iq ραδικιού. Όπως iq ραδικιού είναι όσοι χάβουν τη λαϊκίστικη μικροπολιτική από όσους χρησιμοποιούν το προεκλογικό φαφλατισμό του ΓΑΠ. Βασικά ο ΓΑΠ έκανε λάθος που δεν είπε την αλήθεια. Ο μπουχέσας το εγκατέλειψε το καράβι. Τις είχε τις εκλογές έτσι και αλλιώς. Λάθος του. Και ο Μίμης Ανδρουλάκης του το έλεγε προεκλογικά ότι είναι λάθος αλλά δε τον άκουσε.
ΔΝΤ, eurogroup, κούρεμα, μνημόμιο ΙΙ, σωθήκαμε!!!