-
Eνταξει το γιαρις αυτο που λες εσυ με αυτο που λεω εγω δεν εχουν τεραστια διαφορα ιδιο πλασιο αναρτηση σασμαν συστημα μεταδοσης κανανε μια μικρη αλλαγη στον κινητηρα προσθεντωντας λιγα κυβικα και η ισχυς πηγε στα 100 αλογα .Bεβαια και αυτο το γιαρις παλι υποδυεστερο θα το εβγαζαν μπροστα στα αυτοκινητα tsi οπως ειπες και εσυ με το polo tsi
-
Μπορει να μοιαζει ιδιο αυτοκινητο αλλα αν δεις τις επιδοσεις του 1.33 θα παθεις πλακα.Σκαει 2 δευτερολεπτα στο 0-100 στο Yaris με τα 87 αλογα.Παει σχεδον τα ιδια με το TCE και ολα αυτα με καλυτερη καταναλωση απο οτι το παλιο.Βαλε και το 6αρι σασμαν.Το προηγουμενο Yaris κατα τη γνωμη μου δεν τα αξιζε τα λεφτα του σε καμια περιπτωση εκτος αν ηθελες ενα αμαξι που να σε βγαλει 6+ χρονια.
-
Σωστα το λες ξεχασα οτι εχει και το 6αρι σασμαν και φυσικα καλυτερη καταναλωση απο το προηγουμενο δεν διαφωνουμε οτι το yaris ειναι πολυ καλο, το θεμα μας ειναι το θαβουν κι αυτο μπροστα στα αυτοκινητα vw μου ειπεςτο polo tsi που βγηκε το εβγαλαν το καλυτερο απο ολα .Ξερεις εχω σταματησει να παιρνω περιοδικα αυτοκινητου και δεν ξερω τα τελευταια νεα γιατι δεν τα πιστευω τα περιοδικα
-
Το Polo TSi κατα τη γνωμη μου ειναι το καλυτερο supermini (στην κατηγορια του παντα) που κυκλοφορει αυτη τη στιγμη.Με 13600 παιρνει το 1.2 TSi στη βασικη εκδοση με στανταρ ESP.Αν δωσεις και κατι παραπανω το παιρνεις και καλα εξοπλισμενο.Αν τωρα βαλεις και το DSG(ομως ανεβαινει πολυ η τιμη) τοτε μαλλον ο ανταγωνισμος πρεπει να αρχισει να τρεχει
-
Εδώ http://www.autocar.gr/index.php?option= ... &Itemid=44
λέει ότι το yaris έχει 12,1 - όσο το clio ii 1.4/76 - έναντι 12,4
του προηγούμενου. -
Δεν μπορω να ξερω απο τηνστιγμη που δεν το εχω οδηγησει εαν παταει καλυτερα στις στροφες απο τα φιεστα 207 clio mazda 2 punto ουτε το πως παιρναει απο τις ανωμαλιες των ελληνικων δρομων ουτε πως ειναι ο επιλογεας ταχυτητων η καταναλωση καυσιμου σε σχεση με τον ανταγωνισμο. Μονο εαν τα δεις ολα αυτα στην πραξη μπορεις να βγαλεις συμπερασμα για ποιο ειναι καλυτερο το να λλεει ενα περιοδικο οτι το ταδε μοντελο ειναι το καλυτερο προσωπικα δεν μου λεει τιποτα
-
Στους 4Τ το TCE εκανε 11 και το Yaris 11.4.To παλιο το ειχαν μετρησει αν δεν κανω λαθος στα 12.7.Καλα λογικο ειναι να υπαρχουν διαφορετικες τιμες γιατι ποτε οι συνθηκες δεν ειναι ιδιες.
-
Ο χρήστης georgefoto έγραψε:
Δεν μπορω να ξερω απο τηνστιγμη που δεν το εχω οδηγησει εαν παταει καλυτερα στις στροφες απο τα φιεστα 207 clio mazda 2 punto ουτε το πως παιρναει απο τις ανωμαλιες των ελληνικων δρομων ουτε πως ειναι ο επιλογεας ταχυτητων η καταναλωση καυσιμου σε σχεση με τον ανταγωνισμο. Μονο εαν τα δεις ολα αυτα στην πραξη μπορεις να βγαλεις συμπερασμα για ποιο ειναι καλυτερο το να λλεει ενα περιοδικο οτι το ταδε μοντελο ειναι το καλυτερο προσωπικα δεν μου λεει τιποταΔεν διαφωνω πουθενα.Το παραδειγμα αυτο το εφερα γιατι ελεγες οτι παντα το Yaris το θαβουν.Σιγουρα η καλυτερη λυση ειναι να τα δοκιμασεις εσυ ο ιδιος.
-
Να Θεσω ένα νέο υποθεμα που από πριν
σκεφτόμουν:
πως είναι δυνατόν στο ίδιο αμάξι
να μετράνε επιτάχυνση με διάφορα πάνω από ένα δεύτερο,
δεν ξέρω αν υπάρχουν κι άλλοι παράγοντες,
λογικά άνεμος βροχή λάστιχα βενζίνη κοκ -
Παιζουν τεραστιο ρολο το σημειο αλλαγης ταχυτητων , τα λαστιχα και ο οδηγος.
Γι'αυτο εγω σπανια λαμβανω υποψην τις μετρησεις επιδοσεων , καταναλωσης κλπ. -
Ο χρήστης nikosxeng έγραψε:
Να Θεσω ένα νέο υποθεμα που από πριν
σκεφτόμουν:
πως είναι δυνατόν στο ίδιο αμάξι
να μετράνε επιτάχυνση με διάφορα πάνω από ένα δεύτερο,
δεν ξέρω αν υπάρχουν κι άλλοι παράγοντες,
λογικά άνεμος βροχή λάστιχα βενζίνη κοκχιλιομετρα που εχει κανει ο κινητηρας..
παραδειγμα απο τους 4 τροχους σε toyota aygo
ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ*
Τελ. ταχύτητα (χλμ./ώρα): 157
0-100 χλμ./ώρα (δλ.): 13,7 (12,0) !!!
Ρεπρίζ 80-110 χλμ./ώρα με 3η (δλ.): 8,8 (9,1)
Ρεπρίζ 80-110 χλμ./ώρα με 4η (δλ.): 13,6 (10,7)
Ρεπρίζ 80-110 χλμ./ώρα με 5η (δλ.): 19,4 (14,7) !!!!!!!!!!!!!!!!
Φρενάρισμα 120-0 χλμ./ώρα (μ.): 71,8ειληκρινα ειναι το πιο γρηγορο 1000αρι ...εχοντας επιδώσεις ενος καλου ατμοσφαιρικου 1,4------ κινητηρας διαμαντι
ΚAΤΑΝΑΛΩΣΗ
Μέση (λίτρα/100 χλμ.): 7,5
Ελάχιστη (λίτρα/100 χλμ.): 6,2
Μέγιστη (λίτρα/100 χλμ.): 8,7
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ
Μήκος (χλστ): 3.405
Πλάτος (χλστ): 1.615
Ύψος (χλστ): 1.465
Μεταξόνιο (χλστ): 2.340
Βάρος (κιλά): 790*ΣΕ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ, ΟΙ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ 36.000 ΧΛΜ.
-
Σιγουρα παιζει τεραστιο ρολο και τα χιλιομετρα του κινητηρα.
Επισης παιζει ρολο και η εποχη(χειμωνας καλοκαιρι).Στο δικο μου τουλαχιστον νιωθω σημαντικη διαφορα.
-
Ο χρήστης Evgenios έγραψε:
Σιγουρα παιζει τεραστιο ρολο και τα χιλιομετρα του κινητηρα.Επισης παιζει ρολο και η εποχη(χειμωνας καλοκαιρι).Στο δικο μου τουλαχιστον νιωθω σημαντικη διαφορα.
μα μιλαμε για σχεδον 2 δευτερα διαφορα μολις ανοιγει ο κινητηρας ( 1,5 κολόνα μπροστα) και σε ρεπριζ εως 5 δευτερα.....απο το ιδιο μοτερ
@
σε εσενα το χειμωνα θα τραβαει παρα πολυ...το καλοκαιρι στις ζεστες θα χανεις γυρω στα 10-15 αλογα !! -
Ναι αφου με το ανοιγμα του κινητηρα παιρνει περιπου 5% αυξηση ισχυος.Ειχε κανει το Drive ενα τεστ σε ενα Ceed.Το δυναμομετρησε στα 1000 κατι χλμ και μετα στα 30000+ και πηρε πανω απο 5 αλογα.
-
Ναι αφου με το ανοιγμα του κινητηρα παιρνει περιπου 5% αυξηση ισχυος.Ειχε κανει το Drive ενα τεστ σε ενα Ceed.Το δυναμομετρησε στα 1000 κατι χλμ και μετα στα 30000+ και πηρε πανω απο 5 αλογα.στα fiat ξερω πως μεχρι ενα αριθμο χιλιομετρων ο εγκεφαλος δεν δινει ολη την ισχύ του κινητηρα και μετα την ελευθερωνει ...
-
Σιγουρα?
Γιατι μου φαινεται λιγο δυσκολο.
Αυτο που λες ισχυει σιγουρα με τις σχεσεις του κιβωτιου.Π.χ. σε εμενα δεν αφηνει να πιασει Full overboost στην 1η και την 2ερα αλλα απο την 3η και μετα για προστασια του κιβωτιου-συμπλεκτη. -
Σιγουρα?
Γιατι μου φαινεται λιγο δυσκολο.
Αυτο που λες ισχυει σιγουρα με τις σχεσεις του κιβωτιου.Π.χ. σε εμενα δεν αφηνει να πιασει Full overboost στην 1η και την 2ερα αλλα απο την 3η και μετα για προστασια του κιβωτιου-συμπλεκτη.....απλα το εχω ακουσει....μπορει και να κανω λαθος....καποιος alba θα πει την πραγματικοτητα.
στα περι fiat ξερω λιγα...μονο για psa πλευρα κατι ξερω (λεμε τωρα...καθε μερα μαθαινω και κατι νεο)
-
Γενικα αυτο που ειπα ισχυει σε ολα τα τουρμπατα.Γι'αυτο βαζεις ενα προγραμμα και μετα θες συμπλεκτη κλπ κλπ.Εξαιρουνται τα VAG τα οποια απο τη μανα τους φορανε υψηλης αντοχης πιστονια-μπιελες-συμπλεκτη.Ξερουν οτι τα αγοραζουν καγκουρες
-
Γενικα αυτο που ειπα ισχυει σε ολα τα τουρμπατα.Γι'αυτο βαζεις ενα προγραμμα και μετα θες συμπλεκτη κλπ κλπ.Εξαιρουνται τα VAG τα οποια απο τη μανα τους φορανε υψηλης αντοχης πιστονια-μπιελες-συμπλεκτη.Ξερουν οτι τα αγοραζουν καγκουρεςναι αλλα αυτο με το overboost δεν στο αφηνει για παντα ...... οχι μονο μεχρι να ανοιξει ο κινητηρας .
Σωστα??
θα μας βαραν οι Mod και οι αλλοι -
Οχι παντα ετσι ειναι.Ο ιδιος ο προγραμματιστης μου το ειχε πει.Το αλλαζεις αν θες.
Αυτοκινητα που "σπρωχτηκαν" ή "θαφτηκαν" απο τον ειδικο τυπο