-
delete
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
οι εποχες που νοικιαζε καποιος ενα μαγαζι με οποιοδηποτε κοστος και μετακυλουσε το κοστος στον πελατη, φθανοντας να πουλαει σε εξωφρενικες τιμες, εχει τελειωσει.
Xμμμμ.....Εγω θα το πω αλλιώς....!!
Οι εποχές που ο καταναλωτής ηταν έτοιμος να πληρώσει όσο-όσο (λες και ηταν με δικά του λεφτά....;; Με δανεικά και κάρτες ηταν.....) για την οποιαδήποτε μαλακία, προκειμένου να κάνει το κομμάτι του, έχει τελειώσει....!!
Γιατί φίλε Σπυρο τα μαγαζιά και οι αγορές, δημιουργούνται και πορεύονται σύμφωνα με τις αναγκες των καταναλωτών....!! Αυτές έρχονται να καλύψουν....Για παράδειγμα, οταν τα τελευταία 8 χρόνια στη Λάρισα ανοίξανε άλλες 20 επιχειρήσεις με ειδη υγιεινής-μπανιο-δάπεδο-κουζίνες-πόμολα-κουφώματα ξυλινα αλουμινιου- θωρακισμένες πόρτες-πορτατιφ και κουνουπιέρες, τη στιγμή που υπήρχαν όλα τα προηγούμενα χρόνια 10 λ.χ, αυτό σημαίνει οτι δημιουργήθηκε ζήτηση και προκύψανε ξαφνικά όλοι αυτοί...!!!
Αυτό ισχυει βέβαια για μικροεπιχειρήσεις και μικροεπιχειρηματίες....Αν πιάσουμε πολυεθνικές κλπ, εκει αλλάζει το πράγμα μιας και πολλές φορές ανοίγουν καταστηματα κι επεκτείνονται απλα γιατί.... έτσι!!α δλδ η αγορα ειναι πανακριβη επειδη ο κοσμος ειχε πλαστικο χρημα? Στο εξωτερικο με πλαστικο χρημα επισης πληρωνει ο κοσμος.
η ουσια βεβαια ειναι αλλου, οπως ηδη εγραψα, και δεν σχολιαστηκε. -
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
Αλλοι είναι Γερμανόφωνοι γιατροί, αλλοι Βουλγαροφωνοι, αλλοι Ιταλόφωνοι κλπ...
Ναι, βεβαίως, αλλά υπάρχουν και κάποιοι άλλοι -πολύ λιγότεροι- τους οποίους ξεχνάς (?) να αναφέρεις και είναι οι Αμερικανόφωνοι που δεν θέλησαν να πάνε σε ένα κράτος στο οποίο αποφεύγουν να δουλέψουν ως ιατροί ακόμα και οι γηγενείς του (μιλάω για το Deutschland φυσικά).
Αλλά δεν είναι το θέμα μας αυτό.δεν είναι δικά μου λόγια αυτά. αυτά φίλε μου τα έγραψε ο σπάρταν. μη μου προσάπτεις λόγια άλλων.
δες τα ποστ λιγο παραπάνω με τη σειρά... -
delete
-
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
........... ορισμένοι έμποροι σκέφτονται σκέφτονται 'αφού έχουν να αγοράσουν το επώνυμο, μπορούν να διαθέσουν όσα ζητάω' και έτσι δεν μπαίνουν στον κόπο να ρίξουν το δικό τους ποσοστό κέρδους.... Μπορεί συντόμως να το διαπιστώσουν με οδυνηρό τρόπο.Δυστυχώς, τα πράγματα ηδη δείχνουν οτι για όσους δεν βάλουν μυαλό, αυτός ειναι ο πιθανότερος
-
Ανασύρω το παρόν για να κάνω μια ερώτηση όχι και τόσο σχετική με το λόγο που δημιουργήθηκε το θέμα, αλλά σχετική με την υπόδηση.
Θέλω να αγοράσω παπούτσια τύπου 'ημι-μποτάκια' τα οποία να μπορώ να φοράω και στη δουλειά, δηλαδή να μην είναι σπορ και να φοριούνται και με ένα πουκάμισο. Με λίγο online ψάξιμο βρήκα κάποια που φαίνεται να καλύπτουν τις προδιαγραφές αυτές:
http://www.myshoe.gr/-Caterpillar-P7133 ... Org=950050
http://www.myshoe.gr/-Caterpillar-P7129 ... Org=949761Α, πρέπει να μπορούν να φορεθούν και σε συνθήκες χιονισμένης πόλης (βλ. Σόφια). Την προηγούμενη εβδομάδα ανέβηκα εντελώς απροετοίμαστος με παπούτσια χαμηλά που αμέσως μούλιαζαν και, όπως, ήταν φυσικό αμέσως αρρώστησα
Αυτήν την εβδομάδα ανέβηκα με μπότες που έχω για καθαρή χρήση βουνού-χιονιού. Το 'κατάστημα' δε διέθετε ενδιάμεση λύση, με αποτέλεσμα να κυκλοφορώ αρκετά 'χύμα' στον πελάτη χωρίς πουκάμισο (δεν πάει με τις μπότες).
Και μην ξεχάσω, τα θέλω σε νούμερο 46, κάτι που τουλάχιστον online στο myshoe.gr περιόρισε πάρα πολύ τις επιλογές μου!
Έχουμε καμιά πρόταση σε εταιρεία; Αν ήταν κι ελληνική ακόμα καλύτερα. Merci beaucoup in advance!
-
Aυτα που παραθετεις, ψιλοσπορ μου φαινονται...
Εγω , γαι την ιδια χρηση, αγορασα αυτα:
Ζεστα, δε γλυστρανε και προσωπικα τα βρισκω ομορφα.
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
@lokatzisAυτα που παραθετεις, ψιλοσπορ μου φαινονται...
Εγω , γαι την ιδια χρηση, αγορασα αυτα:
Ζεστα, δε γλυστρανε και προσωπικα τα βρισκω ομορφα.
Δεν πρόκειται να τα φορέσω με 'επίσημα' ρούχα. Απλά να μπορούν να συνοδεύσουν ένα σχετικά καλό πουκάμισο. Αν δεις το http://www.mustshoes.gr/αν� ... p-614.html , το ένα ζευγάρι που παρέθεσα είναι κάτω από την κατηγορία 'Caterpillar Ημιμποτάκια Casual' κι όχι την 'Caterpillar Ημιμποτάκια Sport'.
Σε κάθε περίπτωση κι η πρότασή σου φαίνεται ενδιαφέρουσα! Thx!!!
-
Πέρσι αγόρασα Columbia μποτάκι sto 1/3 περίπου της τιμής (60€) από εδώ http://www.spartoo.gr/
Απ'ότι βλέπω έχει και τώρα καλές τιμές και δωρεάν μτφ πάνω από 60€. Το μαγαζί, αν θυμάμαι το τιμολόγιο, είναι στη Γαλλία. -
Eγω πάντως θα πηγαινα για το Cat....Ωραίο casual παπουτσι και όπως το λες, κατάλληλο για τη χρήση που το προορίζεις. Την άλλη εταιρία δεν την γνωρίζω, αλλα η ποιότητα των cat ειναι πολύ καλή. Αν δεν σε επηρρεαζει η διαφορά τιμής, πάρε αυτά.....
Υ.Γ. Ασχετο....Το να αρρώστησες (καταρροή, βήχα και τα σχετικά), εξαιτίας μουλιασμένων ποδιών, το θεωρώ απίθανο, αλλα ενας γιατρός θα ήξερε καλύτερα να μας πει....
-
columbia, timberland(τα earthkeepers είναι κλασσικό ψιλοσοβαρό ημιμποτάκι), northface μάρκες που έχουν τέτοιου είδους παπουτσάκια ψιλοτεχνικά αλλά όχι τελείως σπορ.
κοιτάς κλασσικά σε amazon.com και co.uk, eastbay, και ένα που έμαθα αλλά δεν έχω δοκιμάσει προσωπικά javari.co.uk. -
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Eγω πάντως θα πηγαινα για το Cat....Ωραίο casual παπουτσι και όπως το λες, κατάλληλο για τη χρήση που το προορίζεις. Την άλλη εταιρία δεν την γνωρίζω, αλλα η ποιότητα των cat ειναι πολύ καλή. Αν δεν σε επηρρεαζει η διαφορά τιμής, πάρε αυτά.....Υ.Γ. Ασχετο....Το να αρρώστησες (καταρροή, βήχα και τα σχετικά), εξαιτίας μουλιασμένων ποδιών, το θεωρώ απίθανο, αλλα ενας γιατρός θα ήξερε καλύτερα να μας πει....
Περπάτησα κανά δεκάλεπτο στους -6/-7oC μέσα σε μια μίξη χιονιού και λιωμένου χιονιού. Όσο να'ναι, πάγωσαν τα πόδια μου
-
Το κλασσικό αντρικό ντύσιμο της δεκαετίας του '20 και του '30 επανέρχεται στη μόδα των νέων με πρωταγωνιστή τα παλτώ σύμφωνα με τους New York Times. Η τάση διαφάνηκε ήδη από πέρυσι και συνεχίζεται και φέτος ακόμα πιο έντονα...Τα ρούχα του παππού επανέρχονται...
http://video.nytimes.com/video/2012/02/03/fashion/100000001333852/bill-cunningham--power-point.html -
Εγώ πάντα φορούσα παλτό, εδώ και μια 10ετία σίγουρα.. Έχω 2 ημί και 2 κανονικά. Πολύ ζεστά, ωραία γραμμή και τιαριάζουν είτε με απλό ντύσιμο είτε με επίσημο.
-
Οποιοδηποτε gore tex παπουτσι θα ειναι πολυ καλο για την περιπτωση σου. Μπορεις να βρεις τετοια ακομα και σε Clarks η Geox οποτε να ειναι και λιγο καλυτερο σε σχεδιακι απο τα μποτακια τυπου Timberland η Cat.
-
σε δυο εβδομαδες παω παλι US για επαγγελματικους λογους
επειτα απο προηγουμενες εμπειριες, εχω αγορασει (φυσικα απο US) τη μεγαλυτερη Samsonite που επιτρέπουνε στο αεροπλάνο
Οσα ρουχα χωραει, θα αγοραστουνε, και ακομα λιγο παραπανω.Οι τιμες σε μεγαλα outlets σε ρουχα & παπουτσια, απλα δεν εχουν καμια σχεση...
50$ για δερματινο μπουφαν 'καλο' (το τονιζω, οτι καμια ψευτικουρα δερματινη η κανα χψαλια σχεδιο) ?
ψαχνεις για προσφορες αλλα ειναι πανευκολο, υπαρχουνε σχεδον παντου και ολα τα παλαιοτερα μοντελα τα δινουνε κοψοχρονια -
Αγόρασα από γνωστό κατάστημα ρούχα με σχεδόν 80% έκπτωση. Επώνυμα κι έτσι, από καλό ύφασμα, όχι κινεζιές σχεδιαστών με μια ανεκτίμητη στάμπα.
Γιατί ρε παιδιά έπρεπε να φτάσουμε στο Μηδέν για να κάνετε ανθρώπινες τιμές;
Δηλαδή μεθαύριο θα πουλάτε πάλι στο 100% το ίδιο πράγμα; -
Ακόμα και τώρα που τα λουκέτα ειναι καθημερινό φαινόμενο δεν βάζουν μυαλό. Σε όλα τα πολυκαταστήματα με τις μεγάλες μάρκες, υπάρχουν οι σειρές με έκπτωση ψιλοκρυμμένες και ω του θαύματος σε περίοπτη θέση οι νέες ανοιξιάτικες σειρές φυσικά χωρίς καμία έκπτωση!
Εντυπωσιακές πάντως οι εκπτώσεις σε επώνυμα παπούτσια. Πχ κλασσικό loafer Tod's από 290€ στα 200€.
-
τα cat τ ιλενε απο ποιοτητα και αισθηση κύλισης ? Βρηκα κατι προσφορες με 50ευρο μούρλια για χαμηλο σπορ παπουτσι.
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Ανασύρω το παρόν για να κάνω μια ερώτηση όχι και τόσο σχετική με το λόγο που δημιουργήθηκε το θέμα, αλλά σχετική με την υπόδηση.Θέλω να αγοράσω παπούτσια τύπου 'ημι-μποτάκια' τα οποία να μπορώ να φοράω και στη δουλειά, δηλαδή να μην είναι σπορ και να φοριούνται και με ένα πουκάμισο. Με λίγο online ψάξιμο βρήκα κάποια που φαίνεται να καλύπτουν τις προδιαγραφές αυτές:
http://www.myshoe.gr/-Caterpillar-P7133 ... Org=950050
http://www.myshoe.gr/-Caterpillar-P7129 ... Org=949761Α, πρέπει να μπορούν να φορεθούν και σε συνθήκες χιονισμένης πόλης (βλ. Σόφια). Την προηγούμενη εβδομάδα ανέβηκα εντελώς απροετοίμαστος με παπούτσια χαμηλά που αμέσως μούλιαζαν και, όπως, ήταν φυσικό αμέσως αρρώστησα
Αυτήν την εβδομάδα ανέβηκα με μπότες που έχω για καθαρή χρήση βουνού-χιονιού. Το 'κατάστημα' δε διέθετε ενδιάμεση λύση, με αποτέλεσμα να κυκλοφορώ αρκετά 'χύμα' στον πελάτη χωρίς πουκάμισο (δεν πάει με τις μπότες).
Και μην ξεχάσω, τα θέλω σε νούμερο 46, κάτι που τουλάχιστον online στο myshoe.gr περιόρισε πάρα πολύ τις επιλογές μου!
Έχουμε καμιά πρόταση σε εταιρεία; Αν ήταν κι ελληνική ακόμα καλύτερα. Merci beaucoup in advance!
Eνδυση-υπόδηση...Μυθοι και πραγματικότητα!