-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
μην το βαλεις μπροστα και μετα απο 1λεπτο το σβησεις γιατι κατι ξεχασες στο σπιτι......μετα χλωμο να ξαναπαρει αφου εν ολιγης μπουκωνει!!!θες και αλλα;
ναι αυτό είναι πολύ σημαντικό και δεν το γνωρίζει ο κόσμος.
Γιατί έχω την εντύπωση οτι αυτό το έφτιαξαν...?
Οι πρώτοι κάτοχοι πάντως είχαν αρκετή δουλειά να κάνουν μετά απο κάτι τέτοιο... (η οποία μεταφερόταν στο πίσω κάθισμα) -
Αυτο το μπουκωμα στο Rx 8 δεν παιζεται! Ενας ιδιοκτητης στο παρκινγκ που εχω το αμαξι το σβησε και μετα μου ειπε πως ηθελε 3 ωρες να το ξεμπουκωσει. Μπας και ηταν υπερβολη? και γιατι μπουκωνει τοσο?
-
ρε παιδια αυτο με το οτι καιει λαδια...και οτι καθε δυο γεμισματα χρειαζεται να τα κοιταζεις....(μπορει και καλα να στο λεει στο σκιαδιο του οδηγου) αλλα ολα αυτα εινα μυθος..δεν καιει καθολου...μονο βενζινη ρουφαει δυστηχως ...και δεν χρειαζεται να ανοιξεις κανενα καπακι μηχανης..για να τα ελεγξεις...6 χρονια το εχω..και θα το εχω...to fun to drive ...και οσο αφορα ακομη και ως προς αυτα που γραφονται οσον αφορα την ποιοτητα κατασκευης....δεν το σχολιαζω
-
το μπουκωμα αυτο φερει την τεχνικη ονομασια FLOODING και εχει να κανει με το πλουσιο μηγμα που θελει ο εν λογω κινητηρας για να δουλεψει κτλ κτλ
-
Ο χρήστης docrx8 έγραψε:
ρε παιδια αυτο με το οτι καιει λαδια...και οτι καθε δυο γεμισματα χρειαζεται να τα κοιταζεις....(μπορει και καλα να στο λεει στο σκιαδιο του οδηγου) αλλα ολα αυτα εινα μυθος..δεν καιει καθολου...μονο βενζινη ρουφαει δυστηχως ...και δεν χρειαζεται να ανοιξεις κανενα καπακι μηχανης..για να τα ελεγξεις...6 χρονια το εχω..και θα το εχω...to fun to drive ...και οσο αφορα ακομη και ως προς αυτα που γραφονται οσον αφορα την ποιοτητα κατασκευης....δεν το σχολιαζωΑντε πέστα με τους εμπαθείς...
-
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
ρε παιδια αυτο με το οτι καιει λαδια...και οτι καθε δυο γεμισματα χρειαζεται να τα κοιταζεις....(μπορει και καλα να στο λεει στο σκιαδιο του οδηγου) αλλα ολα αυτα εινα μυθος..δεν καιει καθολου...μονο βενζινη ρουφαει δυστηχως ...και δεν χρειαζεται να ανοιξεις κανενα καπακι μηχανης..για να τα ελεγξεις...6 χρονια το εχω..και θα το εχω...to fun to drive ...και οσο αφορα ακομη και ως προς αυτα που γραφονται οσον αφορα την ποιοτητα κατασκευης....δεν το σχολιαζω
Αντε πέστα με τους εμπαθείς...
ωραιος αρκετα ποια με την ποιοτητα κατασκευης και την γερμανικη τεχνολογια (σημειωτεων ο πατερας μου εχει Α6 και εγω τωρα για πρωτο και καλα αμαξι ενα sirocco...που αναθεμα την ωρα που το πηρα..δεν θελω να σχολιασω αλλο ως προς αυτα τα δυο αμαξια )..6 χρονια τωρα δεν σπαει..δεν τριζει...δεν...δεν... τωρα οσο αφορα το floating..αυτο ειναι αληθεια...με τα οσα εχουν γραψει οι προηγουμενοι φιλοι ..αλλα και για ποιο λογο καποιος θα αναψει την μηχανη και θα την κλεισει στο καπακι ....καθωςε και στο οτι **δεν ειναι **για καθημερινη χρηση...αλλα και απο την αλλη να ξερεις να το οδηγεις..γιατι δυστηχως οι περισσοτεροι
-
Και αν για καποιο (πολυ συνηθισμενο) λογο χρειαστει να το σβησεις αμεσως (πχ οταν πας στο βενζιναδικο της γειτονιας σου για βενζινη κ για να κοιταξεις τον αερα στα λαστιχα οπου αναγκαστικα θα το σβησεις) τι κανεις μετα?
Δε νομιζω να ειναι λυση να γραψεις χλμ μεχρι να ζεσταθει...Τετοια θεματα οπου με τα εμβολοφορα ειναι ανευ σημασιας πως αντιμετωπιζονται με το rx8?
-
Τα πράγματα είναι πολύ απλά... θές γερμανική ποιότητα κατασκευής και εύκολο στην γρήγορη οδήγηση αμάξι παίρνεις το ΤΤ, θές σπορ αμάξι με τιμόνι και ψαγμένο στήσιμο απο την ανάρτηση μέχρι την τοποθέτηση του κινητήρα παίρνεις το 8αρι.
Στην Ελληνική άσφαλτο το 8αρι μπορεί αν γίνει μέχρι επικίνδυνο για τον αδαή στην πίσω κίνηση ΜΕ μπλοκέ και οτι πιο διασκεδαστικό στα χέρια του έμπειρου. ΝΑΙ έχει αδυναμίες όπως η κατανάλωση, μόνο της βενζίνης αφού του λαδιού δεν με έχει κάνει και την ζωή πατίνι που πρέπει να τσεκάρω το λαδάκι του μία στις τόσες και το flooding (μπούκωμα) το οποίο φαινόμενο με το πέρασμα του καιρού και τις συνεχές αναβαθμίσεις στον εγκέφαλο έχει περιοριστεί κατα πολύ. Προσωπικά δεν μου έχει τύχει ποτέ, απλά μαθαίνεις να ζεις με αυτό και ΝΑΙ πρέπει να το έχεις στο μυαλό σου και να προσέχεις.
Για το θέμα διαφορά τιμής σε σχέση με την κατανάλωση του Cosmo βάλε κάτω να δείς πόσα περίπου ξοδεύεις τον μήνα, για βενζίνες, δες πόσα περίπου καίει το ΤΤ, υπολόγισε ένα 60-70% πάνω για το Cosmo και σε ένα βάθος χρόνου 7-8 ετών (αν κρατάς τόσο τα αμάξια σου) θα δείς αν καλύπτει την διαφορά.
Συμπέρασμα δικό μου είναι ότι δεν κάνει για καθημερινό αμάξι μέσα στην πόλη με μεταξόνιο 2.700μμ, 18αρια ελαστικά σχετικά σκληρή ανάρτηση και βαρύ τιμόνι που καίει τον άμπακο ειδικά μέσα στην πόλη. Η διαφορά στην κατανάλωση από επαρχιακό δρόμο σε σχέση με μέσα στην πόλη είναι πολύ μεγαλύτερη από των υπόλοιπων αμαξιών.
Σκέψου επίσης ότι η βενζίνη θα πάει στον θεό επιπλέον απ’οτι είναι.
Άρα αν η διασκέδαση στην σπορ οδήγηση και η αίσθηση να οδηγείς ένα πραγματικά σπορ αμάξι δεν είναι η προτεραιότητα σου, μην σου πώ η μόνη σου ανάγκη...κοίτα καλύτερα για το ΤΤ. Το 8αρι πολλοί το πήραν και πολλοί το μετάνιωσαν.
Αλλά ανακρίβειες του στυλ βρωμάει καμένο λάδι και το στήσιμο του είναι κατώτερο του ΤΤ…απλά μην τις ακούς.
-
ρε παιδια..ημαρτον με αυτο το floonding...αυτο συνεβαινε μονο αν αναβες την μηχανη και κατευθειαν στο καπακι την εσβηνες..και για ενα λεπτο μονο να δολευε ο ροτορας ... δεν θα ειχες κανενα προβλημα για μπουκωμα (το λεω επειδη την ειχα πατησει στην αρχη..και εχει μετα καποια διαδικασια)..αφηστε που και αυτο ποια εχει ληθει...με τους συνεχους επαναπρογραμματισμους του εγκεφαλου..οπως ειπε και ο προηγουμενος φιλος
-
rx8
Τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και επιδέξιους κώλους, βλπ τουλιέτα, τζούλια κ.τ.λ. -
Ο χρήστης 106S16 έγραψε:
rx8
Τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και επιδέξιους κώλους, βλπ τουλιέτα, τζούλια κ.τ.λ.Ποιά Τζούλια...?
-
Ο χρήστης morpheus έγραψε:
rx8
Τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και επιδέξιους κώλους, βλπ τουλιέτα, τζούλια κ.τ.λ.Ποιά Τζούλια...?
Πάντως αν κρίνω από τις πωλήσεις του DVD θεωρώ ότι η Alfa Romeo πρέπει να επισπεύσει την 'ΠΙΣΩΚΙΝΗΤΗ' Giulia.
Στην Ελλάδα θα πάει......γ@μιώντ@ς -
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Πάντως αν κρίνω από τις πωλήσεις του DVD θεωρώ ότι η Alfa Romeo πρέπει να επισπεύσει την 'ΠΙΣΩΚΙΝΗΤΗ' Giulia.
Στην Ελλάδα θα πάει......γ@μιώντ@ςΤα βλέπεις...? Εμείς τα λέμε καιρό τώρα, αλλά ποιός μας ακούει...
-
Ο χρήστης morpheus έγραψε:
Στην Ελλάδα θα πάει......γ@μιώντ@ςΤα βλέπεις...? Εμείς τα λέμε καιρό τώρα, αλλά ποιός μας ακούει...
Το αγαπημένο παιχνίδι της Giulias είναι η ΜΠΟΥΚΑΛΑ
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Kαι ο αγαπημενος της τραγουδιστης ο Σαμπανης
-
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
Kαι ο αγαπημενος της τραγουδιστης ο Σαμπανης
-
Ο χρήστης toxotis έγραψε:
φυσικα και αξιζει τα παραπανω λεφτα μιλαμε εξαλου και για αλλα αυτοκινητα, σεποιτηττα στησιμο τεχνολογια, εμφανιση. Φιλος μου και ο δελφος του τα εχουν, η μερα με τη νυχτα. Ασε που το mazda θα το χεις συνεργειο συνεχεια για λαδακια. Το Audi ειναι αμαξι πολυ ανωτερης ποιτητας με φανταστικο στησιμο αν και λιγο σκληρο.
Προσωπικη μου γνωμη και εαν εγω θα διαλεγα TT. Αναρωτιέμαι αν έχεις μπει ποτέ στο ρχ... τι σχέση εχει το τρομερά καλοζυγισμενο ρχ με το ττ ;; Αυτό για τα λάδια είναι άλλη μια χαζομαρα...το αυτοκίνητο δεν καίει λάδια,έχει δικό του τροπο λιπανσης....
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
από red_monster » 06/03/10 9:40
toxotis έγραψε:
φυσικα και αξιζει τα παραπανω λεφτα μιλαμε εξαλου και για αλλα αυτοκινητα, σεποιτηττα στησιμο τεχνολογια, εμφανιση. Φιλος μου και ο δελφος του τα εχουν, η μερα με τη νυχτα. Ασε που το mazda θα το χεις συνεργειο συνεχεια για λαδακια. Το Audi ειναι αμαξι πολυ ανωτερης ποιτητας με φανταστικο στησιμο αν και λιγο σκληρο.
Προσωπικη μου γνωμη και εαν εγω θα διαλεγα TT. Αναρωτιέμαι αν έχεις μπει ποτέ στο ρχ... τι σχέση εχει το τρομερά καλοζυγισμενο ρχ με το ττ ;; Αυτό για τα λάδια είναι άλλη μια χαζομαρα...το αυτοκίνητο δεν καίει λάδια,έχει δικό του τροπο λιπανσης....καλοζυγισμενο ειναι,αλλα ειναι σιγουρα και τελειως διαφορετικο αυτοκινητο απο το ττ,
εντελως διαφορετιη φιλοσοφια. -
Ο χρήστης toxotis έγραψε:
από red_monster » 06/03/10 9:40
toxotis έγραψε:
Προσωπικη μου γνωμη και εαν εγω θα διαλεγα TT. Αναρωτιέμαι αν έχεις μπει ποτέ στο ρχ... τι σχέση εχει το τρομερά καλοζυγισμενο ρχ με το ττ ;; Αυτό για τα λάδια είναι άλλη μια χαζομαρα...το αυτοκίνητο δεν καίει λάδια,έχει δικό του τροπο λιπανσης....καλοζυγισμενο ειναι,αλλα ειναι σιγουρα και τελειως διαφορετικο αυτοκινητο απο το ττ,
εντελως διαφορετιη φιλοσοφια.εδώ συμφωνούμε , δεν έχουν κανένα σημείο επαφής , το ένα είναι σπορ και ειδικό, το άλλο πιο εφετζιδικο ,λιγότερο ουσιαστικό (στο οδηγηκη κομμάτι) και πιο καθημερινό
-
το ένα καίει τον κώλο του σε βενζίνη και το αλλο σε λάδι...μπρος γκρεμός και πίσω γκόμενες...
rx-8 oμως παρόλα αυτά πιο παιχνιδιάρικο.
audi tt 1.8t vs mazda rx8 cosmo