-
Γεια σας, οπελ αστρα 1.4 (100 ιπποι )κοσμο η το φιατ (120 ιπποι ) dynamic?
Προτιμω οπελ λογω
ασφαλεια στα τεστ euroncap
εμφανιση
αξιοπιστια οπελ εναντι φιατ
Προτιμω φιατ λογω
κινητηρας
Καποιος που τα εχει οδηγησει εθνικη και τα 2 μπορει να μου πει αν το φιατ εχει καλυτερη συμπεριφορα απο το οπελ στο δρομο και αν ειναι ποιο ανετο?
-
Προτιμω οπελ λογω
εμφανιση
Προτιμω φιατ λογω
κινητηρας
Καποιος που τα εχει οδηγησει εθνικη και τα 2 μπορει να μου πει αν το φιατ εχει καλυτερη συμπεριφορα απο το οπελ στο δρομο και αν ειναι ποιο ανετο?
-
Προτιμω οπελ λογω
εμφανιση
Προτιμω φιατ λογω
κινητηρας
-
Ο χρήστης NeoAmaksi έγραψε:
Γεια σας, οπελ αστρα 1.4 (100 ιπποι )κοσμο η το φιατ (120 ιπποι ) dynamic?Προτιμω οπελ λογω
εμφανιση
Προτιμω φιατ λογω
κινητηρας
ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ειναι προτιμοτερο απο το Astra με τον 100αρι κινητηρα .-
ο κινητηρας ειναι βασικοτατο συστατικο ενος αμαξιου και οι basic κινητηρες που προσφερονται απο ολες τις εταιριες ειναι επιεικων ανεπαρκεις για τα βαρη που καλουνται να κινησουν! Σε αυτα το διλλημα λοιπον με κλειστα τα ματια το Bravo. Αν τωρα αλλαξεις δεδομενα ξαναβλεπουμε...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Προτιμω οπελ λογω
εμφανιση
Προτιμω φιατ λογω
κινητηρας
ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ειναι προτιμοτερο απο το Astra με τον 100αρι κινητηρα .-
ο κινητηρας ειναι βασικοτατο συστατικο ενος αμαξιου και οι basic κινητηρες που προσφερονται απο ολες τις εταιριες ειναι επιεικων ανεπαρκεις για τα βαρη που καλουνται να κινησουν! Σε αυτα το διλλημα λοιπον με κλειστα τα ματια το Bravo. Αν τωρα αλλαξεις δεδομενα ξαναβλεπουμε...
+1000!
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Σε αυτα το διλλημα λοιπον με κλειστα τα ματια το Bravo. Αν τωρα αλλαξεις δεδομενα ξαναβλεπουμε...Να σημειωθεί στα πρακτικά παρακαλώ.
-
Bravo.-
ΥΓ: πρεπει να έρχεται και το mair όπου να 'ναι...
-
Με αυτα τα μοτερ bravo.
-
Το Astra με το βάρος και την κλιμάκωση του κιβωτίου που έχει δε είναι ούτε στα 1.4T για πολλά, φαντάσου με τον 100άρη. Μπορεί να είναι καλύτερο το Astra, (δεν ξέρω, υποθέτω πως θα ψιλοισχύει, είναι και πολύ πιο καινούργιο μοντέλο), αλλά αν κάνεις το λάθος και το πάρεις ατμοσφαιρικό θα κλάψεις με μαύρο κλάμα όταν θα βλέπεις τα Bravaκια να περνάνε αέρας δίπλα σου! Αν πάρεις και το Multiair όταν με το καλό θα έρθει θα έχεις και μια χαρά καταναλώσεις.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Με αυτα τα μοτερ bravo.Και με διαφορετικά, πάλι Bravo!
-
Οσον αφορα την αξιοπιστια να ξερεις οτι δεν υπαρχει αυτοκινητο που δεν βγαζει το κατι τις του.Η φιατ εχει κανει αλματα μπροστα σε αυτο το τομεα χωρις ομως να ειναι τελεια.Το θεμα ειναι ποιοι ιδιοκτητες μιλανε η' γραφουν στη προκειμενη για κατι που τους εβγαλε το αυτοκινητο τους.Οι φιατακηδες ειναι απο αυτους που τα λενε τις περισσοτερες φορες.Δεν ξερω τι παιζει με το νεο astra αλλα κριμα σε μια εποχη που μας προσφερουν αλογα για πιο ανετες,γρηγορες ,πιο οικονομικες μετακινησεις εμεις να αγοραζουμε ατμοσφαιρικα που θα ιδρωνουν για να μετακινησουν τα θεοβαρα πλεον καινουργια αυτοκινητα μας.
Συνοψιζοντας οτι θελεις εσυ θα αγορασεις αλλα προσεξε μην αγορασεις ''αξιοπιστια'' που δεν σου την εγγυαται κανενας και τη πληρωσεις χρυσαφι σε λειτουργικα και μη εξοδα.Δεν θελω να διαφημισω καποιον κατασκευαστη η' να δυσφημισω καποιον αλλο απλα ολοι μας πανω κατω εχουμε τα ιδια διληματα στην αγορα αυτοκινητου και απλα εκφραζω τις σκεψεις που εκανα προτου αποφασισω να αγορασω το ''τιγρη'' . -
Με το αστρα δλδ μετα τα 100 χλμ θα εχω προβλημα στην εθνικη η σε ταξιδια?
Ειχα ψηθει πολυ με το νεο αστρα και καπου τωρα φοβαμαι γτ ο λογαριασμος με τα 140 αλογα παει μακρια.
-
Με το αστρα δλδ μετα τα 100 χλμ θα εχω προβλημα στην εθνικη η σε ταξιδια?Ειχα ψηθει πολυ με το νεο αστρα και καπου τωρα φοβαμαι γτ ο λογαριασμος με τα 140 αλογα παει μακρια.
το θέμα δεν είναι πως παει μετά τα 100,αλλά πόσες μέρες θέλει για να φτάσει τα 100...φαντάζουν να είστε 3ατομα με αποσκευές και γεμάτο ρεζερβουάρ...
-
Γεια σας, οπελ αστρα 1.4 (100 ιπποι )κοσμο η το φιατ (120 ιπποι ) dynamic?games
ασφαλεια στα τεστ euroncapεμφανιση
Προτιμω φιατ λογω
κινητηρας
. Τα φιατ είναι σαφώς πιο αξιόπιστα Απο τα οπελ. ...
-
Εδώ το προηγούμενο Astra και ήταν απελπιστικό με τα 90 άλογα και δεν θα είναι το καινούργιο που είναι πολύ βαρύτερο με τα 100;;
Στην εθνική όχι δεν θα έχεις τόσο πρόβλημα(στην ευθεία δηλαδή)όμως ΣΕ ΟΛΑ τα υπόλοιπα θα βαράς το κεφάλι σου στον τοίχο!!Στις προσπεράσεις ειδικά και με 5 άτομα αν έχεις τότε δεν θα σου αρέσει καθόλου!!!
Δαπανείς ένα σημαντικό ποσό για αυτό φρόντισε να πάρεις το καλύτερο δυνατό από άποψη επιδόσεων και από άποψη πακέτου. -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Τα φιατ είναι σαφώς πιο αξιόπιστα Απο τα οπελ. ...Από που προκύπτει αυτό?
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Τα φιατ είναι σαφώς πιο αξιόπιστα Απο τα οπελ. ...
Από που προκύπτει αυτό?
Ρώτα πόθεν προέκυψε και το ανάποδο. Το αναφέρει στο 1ο ποστ ο NewCar
-
Ολώς τυχαία διασταυρώθηκα σήμερα με ένα Astra χρώματος λευκού. Οκ...δεν μου έκανε κλικ το σχέδιό του.
Kαλύτερη ροπή το Fiat , μεγαλύτερος χώρος αποσκευών και +20 άλογα. Στα πίσω καθίσματα αν είναι ψηλός ο φίλος μπορεί να στρθμωχτούν τα γόνατα των συνεπιβατών του.
Αξιοπιστία?..μια η άλλη.
Ίσως σημαντικό πλεονέκτημα για το Astra ( όχι της συγκεκριμένης έκδοσης) να είναι το έτος παρουσίασης (κυρίως ψυχολογικό πλεονέκτημα).
Αυτα!!!
(από κάτοχο Bravo). -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Τα φιατ είναι σαφώς πιο αξιόπιστα Απο τα οπελ. ...Επειδη βαριέμαι, κάνεις το κόπο να το βάλεις από μόνος σου στα funniest quotes?
-
Να σου πω εγω ιστοριες τρομου με opel κατι vectra mk2 με ηλεκτρολογικα χριστουγεννιατικο δεντρο...
Ακου και funniest quotes..Εχετε μεινει στο '70 μερικοι πανω στο θεμα..
Σε λιγο θα ακουσουμε οτι σκουριαζουν κιολας..
Opel astra vs Fiat bravo