-
Εγώ γιατί δεν κατάλαβα για τι πράγμα μιλάτε και οι δύο;
-
Για τις fulvia coupe Νίκο λένε.
Μάλλον ο Βαγγέλης δεν άνοιξε το λινκ του AUDI 100 που έβαλες, και θεώρησε ότι μιλάς για την άσπρη (πέτυχες και την ίδια περίπου τιμή ρε γαμώτο ). Την αγγελία με το 100 την είδα από την πρώτη στιγμή που μπήκε (εδώ και μέρες) και αμέσως σκέφτηκα δύο πράγματα:
- Ποιος είναι ο προμηθευτής του για τη φούντα,
- Το δικό σου το πράσινο κατω από 25000Ε μην το δώσεις.
Είναι θεοί οι άτιμοι όμως.
-
Ελληνικη μαντρα κλασικων!!!
http://www.classicexcellence.com/invent ... ategory:10
-
Ποιά είναι τα πρόσωπα πίσω από την εταιρία; Πολύ high το site - αναρωτιέμαι αν όλα αυτά τα αυτοκίνητα βρίσκονται στην Ελλάδα ή είναι διαθέσιμα μέσω συνεργασίας με το εξωτερικό.
-
Ο χρήστης kavy έγραψε:
Ποιά είναι τα πρόσωπα πίσω από την εταιρία; Πολύ high το site - αναρωτιέμαι αν όλα αυτά τα αυτοκίνητα βρίσκονται στην Ελλάδα ή είναι διαθέσιμα μέσω συνεργασίας με το εξωτερικό.Για δύο μπορώ να σου πω:
Η Dino είναι Ελληνική.
Η cabrio Rolls έχει πινακιδες ΙΟ.Τα υπόλοιπα...
Είναι λίγο τσιμπημένος ή είναι η ιδέα μου;
-
Μπααα, γιατι το λες αυτο.
Η τιμη της τετραπορτης Giulia πρεπει να ειναι παγκοσμιο ρεκορ!!
-
Ωχ! η συλλογή που μας έδειχνε παλιά ο sv2......
-
Έχει φύγει ΟΛΗ Νίκο εδώ και καιρό.
-
Ο χρήστης kavy έγραψε:
Ποιά είναι τα πρόσωπα πίσω από την εταιρία; Πολύ high το site - αναρωτιέμαι αν όλα αυτά τα αυτοκίνητα βρίσκονται στην Ελλάδα ή είναι διαθέσιμα μέσω συνεργασίας με το εξωτερικό.Καλημέρα σε όλους.
Κάτι μου θύμιζε η Dino, κάπου την είχα πετύχει σε κάποια αγγελία πριν καιρό.
Η εταιρία πρέπει να είναι η VT motors.Η dino υπάρχει και στο επίσημο site της εταιρείας.Το ίδιο ισχύει και για την E-type και την 356.
-
Ο χρήστης pro_crossaro έγραψε:
Έχει φύγει ΟΛΗ Νίκο εδώ και καιρό.Δεν εχει φυγει ολη.Πολλα ειναι αυτα που κρατησε.
-
Ο χρήστης didie έγραψε:
Καλημέρα σε όλους.
Κάτι μου θύμιζε η Dino, κάπου την είχα πετύχει σε κάποια αγγελία πριν καιρό.
Η εταιρία πρέπει να είναι η VT motors.Η dino υπάρχει και στο επίσημο site της εταιρείας.Το ίδιο ισχύει και για την E-type και την 356.
Mόνο που στην VT motors η 356 είναι φτηνότερη!!!!
-
http://www.car.gr/2167169 νομιζω ειναι ακριβο
www.car.gr/2167114 μεγαλη ευκαιρια........ -
Γιατι ομως εχω την εντυπωση οτι δεν υπηρχε τετοια εκδοση;;; οσο για την τιμη που ρωτησα, 50-60 χιλιαρικα!!!
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2157647/
Τιμή: Ρωτήστε τιμή
Κατηγορία: Αυτοκίνητο - Αγωνιστικό
Χιλιόμετρα: 45.000 χμ
Κυβικά: 2.000 cc
Ίπποι: 140 bhp
Χρονολογία 5 / 1972
Χρώμα: Κόκκινο (Μεταλλικό)
Σασμάν: Χειροκίνητο
Κίνηση: Πισωκίνητο (RWD)
Καύσιμο: Βενζίνη
Πόρτες: 2Περιγραφή
Ίσως το αυθεντικότερο στην Ελλάδα ! Απλά, απίστευτη κατάσταση ! Μόνιμα σε θερμαινόμενο γκαράζ ! Ανακατασκευή Ιταλίας ! -
Ο χρήστης Night Rider έγραψε:
Γιατι ομως εχω την εντυπωση οτι δεν υπηρχε τετοια εκδοση;;;Γιατί?Τι δεν σου πάει καλά??
οσο για την τιμη που ρωτησα, 50-60 χιλιαρικα!!!
-
για λυπηση ειναι αυτος που σου ειπε τετοια τιμη, για λυπηση μονο.
-
H Dino με το που πήγε στον καινούργιο έμπορα τσίμπησε ένα εικοσαρικάκι σε σχέση με το car.gr
-
οσον αφορα την αλφα των 50 χιλιαδων!!! προφανως την εβαλε για κραχτη, δε την πουλαει...
καποιες λεπτομεριες του αυτοκινητου δεν ταιριαζουν με το μοντελο, αποτι μου ειπε ενα παιδι που ασχολειται.θελετε να μου πειτε τη γνωμη σας για αυτο? πανακριβο ε?
http://www.carsmart.gr/car/m154772304
Fiat 127 Spezial 64.000kmH-Zulassung*
5.900 €
Χάτσμπακ - Μεταχειρισμένοαλλα ειναι σε εξαιρετικη κατασταση.
-
Φαινομενικά είναι σε καλή κατάσταση και είναι το cl (ταμπλό, μάσκα, προφυλακτήρες με λάστιχο, σαλόνι). Βέβαια οι φωτογραφίες δεν είναι σε υψηλή ανάλυση και μου φαίνεται ότι στην τελευταία, ο αρμός φτερού μετώπης είναι γεμισμένος...με πονηρεύει κιόλας γιατί το αυτοκίνητο μάλλον είναι φρεσκοβαμμένο.
Πολύ ακριβό και θα έπρεπε να είχε και κάποιες φωτογραφίες απο τον χώρο του κινητήρα...
Δεν ξέρω αν στην Γερμανία είχαν πάει ελαφρώς υποκυβισμένα ...896 αντί για 903 και 44 άλογα αντί για 45... -
Ο χρήστης vasilis164 έγραψε:
Έχει φύγει ΟΛΗ Νίκο εδώ και καιρό.
Δεν εχει φυγει ολη.Πολλα ειναι αυτα που κρατησε.
Μετά και από δεύτερη επιβεβαίωση των λεγομένων μου από ανθρώπους που έχουν σχέση με το συλλέκτη, ελάχιστα κράτησε.
Τα υπόλοιπα φύγαν όλα, και από όσο γνωρίζω έξω. -
Ο χρήστης volvo164 έγραψε:
Ποιά είναι τα πρόσωπα πίσω από την εταιρία; Πολύ high το site - αναρωτιέμαι αν όλα αυτά τα αυτοκίνητα βρίσκονται στην Ελλάδα ή είναι διαθέσιμα μέσω συνεργασίας με το εξωτερικό.
Για δύο μπορώ να σου πω:
Η Dino είναι Ελληνική.
Η cabrio Rolls έχει πινακιδες ΙΟ.Τα υπόλοιπα...
Είναι λίγο τσιμπημένος ή είναι η ιδέα μου;
Καλημερα.
Η Cortina-Lotus παντως ειναι ελληνικη και εχει γινει μηχανικη ανακατασκευη στην Ford-Kαρανικολας,στην Αμφιθεας πριν αρκετα χρονακια(2002-2003) αν θυμαμαι καλα...
Πραγματι,καποια αυτοκινητα ειναι Ελλαδα και καποια κατοπιν συνεργασιας με εξωτερικο.
Το NSU-TT το θυμαμαι απο καπου αλλου πριν χρονια αλλα λογω Αλτζχαιμερ δεν θυμαμαι που...
Οσο για τις φωτο σε ολα τα αυτοκινητα,εχει πεσει παρα πολυ Photoshop.
Κλασσικα αυτοκίνητα αγγελιών