-
Ναι άδειο ήταν το σπίτι αλλά έχω μπλοκάρει όλες τις κλήσεις κινητά και εξωτερικό και έχω αφήσει μόνο σταθερά που μου τα δίνει δωρεάν απεριόριστα στην 50άρα σύνδεση.
Εντάξει , πάντως λογικό μου φαίνεται να θέλει και ο άλλος το προσωπικό του νούμερο να παίξει μπάλα όπως θέλει.
-
Ωραίος ο harisma23 η Vodafone tv εκτός από τα αθλητικά έχει και παιδικά κανάλια? θυμάσαι ποια παιδικά? Στα 360' κινητά φαντάζομαι και τα σταθερά (αστικά - υπεραστικά)- κινητά όλων των εταιρειών ?
EDIT : Χωρίς να πάρω τηλέφωνο και να τους πω φεύγω από νόβα κτλ , στο site το έχει τελική τιμή 44,30ε ( πρόγραμμα 50vdsl +sports + kids) , δεν ξέρω αν έχεις και κινητά Vodafone και έτσι σου βγάζει τέτοια σούπερ τιμή.
-
Ωραίος ο harisma23 η Vodafone tv εκτός από τα αθλητικά έχει και παιδικά κανάλια? θυμάσαι ποια παιδικά? Στα 360' κινητά φαντάζομαι και τα σταθερά (αστικά - υπεραστικά)- κινητά όλων των εταιρειών ?
EDIT : Χωρίς να πάρω τηλέφωνο και να τους πω φεύγω από νόβα κτλ , στο site το έχει τελική τιμή 44,30ε ( πρόγραμμα 50vdsl +sports + kids) , δεν ξέρω αν έχεις και κινητά Vodafone και έτσι σου βγάζει τέτοια σούπερ τιμή.
Το πακέτο που λες 44,30 αν βάλεις το κινητό σου στη φόρμα της ιστοσελίδας θα σε καλέσουν και θα στο δώσουν 36,84€, τόσο το είχαν δώσει σε μένα και μάλιστα πριν τελειώσει η κλήση μου το έδιναν με VDSL100.
Χωρίς τα αθλητικά με 100αρα: 29,64€
Σκέτο 2play με 50αρα: 25,50€
Κι αυτό που λέει ο Harisma είναι το ακόμη χαμηλότερο, προφανώς συνδυαστικά με κινητό.
Παράκληση μόνο, να μοιραζόμαστε μεταξύ μας τις προσφορές που κάνουν, μόνο έτσι μπορούμε να τους αντιμετωπίσουμε!
Αλλά να γράφουμε τις 'επισημες' τιμές προσφοράς, κι όχι τυχόν υπολογισμό π.χ. με τον δωρεάν μήνα της Νόβα, τις εκπτώσεις σε κινητά κλπ. για να μπορούμε να έχουμε νούμερα αναφοράς των τρεχουσών προσφορών που κάνει κάθε εταιρεία.
Η vodafone αυτή τη στιγμή έχει την πιο επιθετική πολιτική στις τιμές, αν και έχει κακή φήμη ως προς την ποιότητα υπηρεσιών ίντερνετ. Και γω θα έβαζα, αλλά έχω τους παππούδες στο κτίριο που θέλουν τη δορυφορική γιατί τη χρησιμοποιούν και στο χωριό που μόνο από δορυφόρο βλέπεις.
Μεγκάν, αν δεν έχει παρέλθει ο χρόνος της δέσμευσης και κάνεις διακοπή, θα σε χρεώσει ακριβά ποινή διακοπής ο ΟΤΕ. Δες αν σε συμφέρει να κάνεις μεταφορά σε άλλη διεύθυνση στο σπίτι σου, αν μένουν αρκετοί μήνες ή είναι μικρότερη η ζημιά αν διακόψεις πρόωρα.
Εννοείται δεν αφήνεις κανένα λογαριασμό στο όνομά σου σε νοικιασμένο σπίτι, μιλάω και εκ πείρας, από όσους το έκαναν υπάρχουν αυτοί που το μετάνιωσαν (και το πλήρωσαν) και αυτοί που θα το μετανοιώσουν... ακόμη και στα χωριά που κάποτε χρέωναν φιξ 30€ το νερό, κάποιος αποφάσισε να μην το πληρώσει ποτέ κι όταν έφυγε υπήρχε χρέος ετών και διακοπή δεν του έκαναν... Δεν μιλάω για περιπτώσεις γνωστών μου, που το έδωσαν σε μετανάστες που θερμαινόταν με ηλεκτρικές σόμπες κι αερόθερμα κι έγραψαν εκατοντάδες και χιλιάρικα χρέους στη ΔΕΗ όταν έφυγαν...
-
Ευχαριστώ παίδες για τη βοήθεια θα δω για μεταφορά σε άλλο σπίτι.
-
Αυτό που καταφέρνει ο σέρβερ του φόρουμ που σέρνεται από κλικ σε κλικ, είναι μετά τη συζήτηση μας εδώ, να έχω 4 διαδοχικές διαφημίσεις περί πακέτων και προσφορών από όλους τους διαθέσιμους παροχους, στο Facebook... μπορεί να περιμένουμε 10 και 20 δευτερόλεπτα από κλικ σε κλικ, αλλά αξίζει τον κόπο ή πλήρης ενημέρωση. Θα μπορούσε τουλάχιστον κάποιος να βάλει την κώδικα της σελίδας σε τάξη, να πέσουμε στα 5-7 δευτερόλεπτα, μια και πακέτο δεν θα αγοράσω;
-
Έχω γράψει ότι μέσα στο πρόγραμμα είναι και απεριόριστα σταθερά εντός Ελλάδος (εννοείται αστικά και υπεραστικά). Όσον αφορά τα παιδικά, έχει παρέλθει για εμάς αυτή η εποχή. Disney Channel, Disney Junior, Nickelodeon και Smile νομίζω ότι έχει το στάνταρ πρόγραμμα.
-
Έχω την εντύπωση πως στη τηλεόραση της Βονταφον περιλαμβάνεται και ΗΒΟ ή είναι με επιπλέον χρέωση (ή μόνο κάποιες σειρές κλπ?)
-
η βοντα ειναι οτι πιο ξεφτυλισμενο απο ποιοτητα παροχης δικτυου. και σε σταθερα και σε κουνητα. ισως και η γουιντ παρεα. ατυχως εχω δεθει μαζι με τους βονταφωναιους τηλεπικοινωνιακα εταιρικα. αλλα πεφτει διαρκως και οι διασυνδεσεις της με εξω επισης. τι να κανω τις αποζημιωσεις, τι.... βλεπεις το μπαντγουντθ και γονατιζει οποτε γουσταρει. εδω και χρονια μας εχουν περασει στην ινδια για γουρκφορς και συντηρηση. τουλαχιστον στο σπιτι που δεν με εχουν δεσει μακρυα ακομη και τσαμπα. προτιμω συννεφα καπνου.
-
Στα υπόψιν γάτε για την ποιότητα της Vodafone.
Με πήραν απο την wind , δίνει με 26ε το 50 fiber με απεριόριστα σταθερά & κινητά.+ 4,9ε Family pack ή +17,27 full pack με nova sports .
Με πήραν από την get a line ( για την vodafone) 18,90 24 άρα με απεριόριστα σταθερά + 4 ώρες κινητά , με 39,40ε 24 άρα +TV KIDS + SPORTS (NOVA) + 5 ώρες κινητά , με 39,70 50 vdsl Kids + Sports +6ώρες κινητά ή σταθερά εξωτερικού.
Με πήραν από Νοβα το μεσημέρι ο ίδιος τύπος από την προηγούμενη , τώρα παραδέχτηκε ότι υπήρχε πακέτο στα 37ε με 30 αρα vdsl αλλά δεν είναι διαθέσιμο , του είπα ότι δεν ενδιαφέρομαι για 24άρα και να με πάρει τηλ μόνο αν έχει προσφορά με 30vdsl μου απάντησε - χλωμό το βλέπω .... ξαναέστειλα αίτημα στην forthnet .
Προς το παρών Vodafone και Nova προηγούνται στα full πακέτα και η wind λόγο fiber στα απλά .
-
Στα υπόψιν γάτε για την ποιότητα της Vodafone.
Με πήραν απο την wind , δίνει με 26ε το 50 fiber με απεριόριστα σταθερά & κινητά.+ 4,9ε Family pack ή +17,27 full pack με nova sports .
Με πήραν από την get a line ( για την vodafone) 18,90 24 άρα με απεριόριστα σταθερά + 4 ώρες κινητά , με 39,40ε 24 άρα +TV KIDS + SPORTS (NOVA) + 5 ώρες κινητά , με 39,70 50 vdsl Kids + Sports +6ώρες κινητά ή σταθερά εξωτερικού.
Με πήραν από Νοβα το μεσημέρι ο ίδιος τύπος από την προηγούμενη , τώρα παραδέχτηκε ότι υπήρχε πακέτο στα 37ε με 30 αρα vdsl αλλά δεν είναι διαθέσιμο , του είπα ότι δεν ενδιαφέρομαι για 24άρα και να με πάρει τηλ μόνο αν έχει προσφορά με 30vdsl μου απάντησε - χλωμό το βλέπω .... ξαναέστειλα αίτημα στην forthnet .
Προς το παρών Vodafone και Nova προηγούνται στα full πακέτα και η wind λόγο fiber στα απλά .
Το φουλ πακέτο της Γουίντ αν το προτιμάς, πάρτο από τη Νόβα καλύτερα, στα ίδια λεφτά βγαίνει και θα είναι και δορυφορικό κανονικό και θα γλυτώνεις κι ένα μήνα τον χρόνο με πάγια εντολλη/πιστωτική.
είπαμε ο Βόντα έχει την καλύτερη τιμολόγηση, αλλά όπως λέει κι Γάτος ακούγονται πολλά άσχημα στη πιάτσα ως προς την ποιότητα έχει το χειρότερο όνομα.
Στη Νόβα θα συνεχίσεις έτσι, θα κάνεις αίτημα απ' την σελίδα αλλά θα είσαι ευγενικά επιθετικός και θα επιμείνεις 'πάρτε με τηλέφωνο ξανά μόνο αν' όπως έκανες ήδη. Στο τέλος θα σου δώσουν κάτι 'αξιόλογο'.
Απ' το 37,20€ μέχρι το 42€ βέβαια η διαφορά είναι μικρή, στο μάτι, αλλά στη τσέπη είναι 5€ x 24μήνες + 25€ τέλη αναβάθμισης για το VDSL = 145€ ονομαστική διαφορά. Σχεδόν 1 έτος Νετφλιξ.
-
Ακόμη και η εναλλαγή των υπαλλήλων που με το ανάλογο ύφος λένε την αντίστοιχη π@π@ριά ως πρόταση ανανέωσης συμβολαίου, είναι προμελετημένη και αναμενόμενη πλέον στη Νόβα... Τουλάχιστον πήρες ένα πακέτο σχετικά αξιοπρεπούς τιμής για οικιακή χρήση.
Το μόνο που μένει, αν ενδιαφέρεσαι για θέαση Ποδοσφαίρου, είναι να δούμε πως θα μοιράσουν φέτος τα πρωταθλήματα οι δύο αντίζηλοι...
Ήθελα να ξερα πόσοι είναι κι αν υπάρχουν αυτοί που συμφωνούν με αύξηση των 150-200σίων ευρώ για ανανέωση συμβολαίου, ενώ δεν τους δεσμεύει τίποτε και θα μπορούσαν να παραμείνουν σε αορίστου χρόνου χαμηλότερη χρέωση, στη χειρότερη περίπτωση... αν και φαίνεται πως η Νοβα ασκεί πίεση, υποδιπλασιάζοντας πια τις ταχύτητες σε 24αρες γραμμές, σε σχέση με πριν λίγα χρόνια.
-
Nova strikes back. Γλυκύτατη νεαρά με αφροδίσια φωνή με ενημερώνει ότι η κλήση καταγράφετε και προχωράει στο ψητό :Σας καλώ για να ολοκληρώσω την προσφορά του συναδέλφου μου,
-
VDSL 30
-
NOVA 3play full pack
-
2 nova go
-
Απεριόριστα Αστικά - υπεραστικά και κινητά Ελλάδος
-
2 ώρες σταθερά εξωτερικού
-
Δωρεάν Vdsl router
-
Δωρεάν έξοδα σύνδεσης
-
Το 12ο πάγιο του κάθε έτους δωρεάν με χρήση πάγιας εντολής.
Όλα αυτά με 37,22ε αν αφαιρέσεις το 12ο πάγιο τότε το μηνιαίο πάει στα 34,11ε, χοντρικά 10ε κάτω από ότι είχα και με 30αρα σύνδεση. Κέρδος στους 24μηνες κοντά στα 240€.
Ευχαριστώ τον Piliourits που μοιράστηκε τις πληροφορίες, μέχρι χθες επέμεναν στο τηλέφωνο ότι δεν υπάρχει 30vdsl και ότι ο φίλος μου την πήρε επειδή είχε βλάβη στα 24mbps
-
-
Μιλάμε για -200€/2ετία διαφορά με ακριβός το ίδιο πρόγραμμα με πριν και με δυνατότερο ίντερνετ ( τουλάχιστον ονομαστικά) , για να μιλήσουμε αυτοκινητιστικά είναι σχεδόν ένα 6μηνο καύσιμα *.
**EDIT **: Πήρε η Γλυκύτατη νεαρά για να κάνει το προφορικό συμβόλαιο με την γυναίκα και της γκρίνιαξε η γυναίκα μου ότι δεν της αρέσει το πρόγραμμα γιατί θέλει να μιλάει με την αδελφή της στην Γερμανία και πήρε και 2 ώρες σταθερά εξωτερικού Ε.Ε. δώρο.Βέβαια οι 2 ώρες δεν φτάνουν ούτε για προθέρμανση αλλά οκ τσάμπα είναι .
<em>-Το μόνο που μένει, αν ενδιαφέρεσαι για θέαση Ποδοσφαίρου, είναι να δούμε πως θα μοιράσουν φέτος τα πρωταθλήματα οι δύο αντίζηλοι... *
Βλέπω μπάλα και γενικά όπου παίζει ο γαύρος το βλέπω αλλά δεν θα το χρυσοπληρώσω κιόλας . Ας έχει το πρωτάθλημα η Νόβα και για το chl πάω και σε σουβλατσίδικο να πιώ και καμία μπύρα !
Αλήθεια piliourits πόση ταχύτητα βγάζεις?
-
Θα ξανακάνω κάποιο speedtest. Μόλις έβαλα το ρουτερ και δεν είχε καμία συσκευή πάνω, μόνο το κινητό μου στα 5Ghz, έβγαζε 28,κάτι κατέβασμα και σκάρτα 3 ως 3,1 ανέβασμα...
21 και 3.2 μου βγάλε μόλις τώρα στο κινητό, αλλά τώρα έχω πάνω 4 κινητά, 3 τιβι και δύο πισιά, δε ξέρω ποιος τραβάει τί...
Θέλει με κλειστά τα υπόλοιπα, τεστ με καλώδιο στο ftp της forthnet να δεις το μέγιστο.
-
@yem αν αλλάξεις από adsl 24 που συγχρονίζεις 14 τώρα max και σε πάνε σε vdsl η λογική λέει ότι θα πάς διπλή ταχύτητα. Οι vdsl συνήθως πιάνουν όσο η ονομαστική εκτός αν υπάρχει κάποιο σοβαρό τεχνικό θέμα.
-
Πρέπει να περνάνε πολλοί σε VDSL γιατί ελευθερώνεται συνέχεια bandwidth από το απλό ADSL και ανεβαίνει η 'ταχύτητα' που κλειδώνει ο ρούτερας. Εγώ στο Χαλάνδρι το 2016 ξεκίνησα με 9Mpbs (24άρα) και σιγά-σιγά ανέβηκε στα 16Mbps. Εντάξει, επειδή εργάζομαι και σε αυτό το χώρο, έχω πειράξει τον ρούτερα, έχω κάνει μαϊμουδιές και κάνω live monitoring πολλά πράγματα.
Αλλά η 24άρα...24άρα. Ούτε VDSL, ούτε τίποτα. H ADSL υπερκαλύπτει τις δικές μου ανάγκες. Φυσικά με την τηλεργασία κάπου/κάπου σερνέτ εντελώς, κλατάρει με τον γαμοGuacamole και έχω ταυτόχρονα ανοιχτά (τοπικά, όχι remote) διάφορες άλλες μπούρδες (teams, webex κλπ...) αλλά ποιος ασχολείται; Είναι που είναι μαύρα χάλια όλες αυτές οι πλατφόρμες, είναι χάλι και τα core δίκτυα όλων των εμπλεκομένων, μπούρδες όλα.
Έχω και ένα κινέζικο κινητό των 50euro και έχω φορτώσει και εκεί τα Webex, Teams και κάτι άλλες μπούρδες και καλά mobile office. Μάθαμε και στο Ελλαδιστάν το mobile office. Για γέλια μόνο.
Συμπέρασμα. 24άρα για ειδήσεογραφικά site, φόρουμ 4Τροχών, youtube για κανά αυτοκίνητο ή καμιά συνταγή (γρήγορη και για αρχάριους), άντε και κατέβασμα καμιά ταινία και μια χαρά όλα.
-
Και εγώ storm είμαι καλυμμένος με την adsl αλλά πρώτον αφού μου δίνει vdsl 30 στα ίδια λεφτά και δεύτερον μου δίνει δωρεάν και τον εξοπλισμό θα το προτιμήσω.
Η wind για να προωθήσει το Fiber δίκτυο υποβάθμισε το adsl, μάλιστα οι πωλητές που μίλησα αυτές τις μέρες επέμεναν ότι η 24 adsl βγάζει στο σπίτι 2-4 mbps σίγουρα...
Παλιά έπαιζα WoT και αν έμπαινε η γυναίκα να δει 'παστίτσιο by Πετρετζικη' κόλλαγε το σύμπαν.
Υ. Γ:Θα τους πάρει λέει μέχρι το πρώτο 10ημερο του Ιουλίου να φέρουν την γραμμή.
-
Αν θες online gaming όπως λες, η γυναίκα να σερφαρει youtube, κανα πιτσιρίκι webex ταυτόχρονα εκεί να σε δω. Αν επίσης θες να κατεβάσεις ταινία 4k και να μη κάνει μια εβδομάδα και όσο κατεβάζει οι άλλοι να σέρνονται η να streamarei ψευτο4k το netflix πάλι θες ταχύτητα.
Πλέον η ποιότητα/ταχύτητα του ίντερνετ είναι σημαντική. Για εμένα στα ίδια επίπεδα με ρεύμα, νερό, θέρμανση..
-
Ναι mastoras έχεις δίκιο αλλά όπως έχω ξαναπεί το θεωρώ περιττό να δίνω λεφτά για 50-100mbps και να χρειάζομαι τα 20-30. Να κατεβάσω 4Κ ταινία με TV που παίζει στα 1080HD δεν νομίζω να έχει νόημα. Όσο μεγαλώνουν τα παιδιά και αυξάνονται οι ανάγκες μας τότε σίγουρα θα χρειαστώ και 50αρα και 100άρα. Gaming πριν τα παιδιά τελευταία φορά που άνοιξα το WoT ο μικρός έκλαιγε καταχεσμενος και η μεγάλη χοροπηδαγε πάνω του... Μεγάλες στιγμές.
Τελικά πήρα το MI Box με παίδεψε απίστευτα στην δικτύωση, είχα βάλει το ρουτερ να εκπέμπει στο κανάλι '9' και δεν έβλεπε το δίκτυο καθόλου, έβλεπε όλα της γειτονιάς εκτός από το δικό μου, πήρα στην NOVA και αλλάξαμε κανάλι και μια χαρά όλα.
Επίσης να σημειωθεί ότι η NOVA έχει επενδύσει στην εξυπηρέτηση πελατών και στις βλάβες σηκώνουν κατευθείαν την γραμμή
-
Εγω σκέφτομαι για 100 αρα αλλά περιμένω να δω αν περάσει από τη γειτονιά κτλ.
Και αυτο γιατί θέλω με τα φιλαράκια μου να λιώσουμε στο gaming ο καθένας από το σπίτι του, να σας παρατήσω και εσάς να ηρεμήσετε και να ευχαριστηθώ και εγω. Αυτοί παίζουν μεταξύ τους και όλο μου λένε να ξεκίνησω το σπορ μαζί τους.
Ξερω και με 24 αρα παίζεις κουτσά στραβά αλλά.... Μαντέψτε....... Δεν εχει υπολογιστή καρντια μου. Μόνο ένα λαπτοπ της δουλειάς έχω και αυτό πλέον δεν το παίρνω σπίτι.
Οποτε οταν πάρω κάμια παιχνίδομξχανη, το x box δηλαδη θα βάλω 100αρα.
Να χαρούμε και εμείς και η παρέα την ζωη του gaming πριν αρχίσουν οι πολλές ευθύνες και χαθεί το τρένο.
Εχω να παίξω πάνω από 10 ετη.....εχω πάθει τραλαλα.
Σταθερή Τηλεφωνία