-
έχω μείνει και μόνος να υπερασπίζομαι την τιμή των σαμουράι
λοιπόν, αν είμαι ζωντανός, ανοίξτε ξανά το τοπικό σε 10 μέρες, θα σας ταχτοποιήσω με ντοκουμέντα
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
έχω μείνει και μόνος να υπερασπίζομαι την τιμή των σαμουράιλοιπόν, αν είμαι ζωντανός, ανοίξτε ξανά το τοπικό σε 10 μέρες, θα σας ταχτοποιήσω με ντοκουμέντα
Εσύ έχεις από τα παλιά καλά. Ντάξει όχι από τα πολύ καλά παλιά αλλά και πάλι κακό δεν το λές. Αν εξαιρέσεις οτι είναι ποταμόπλοιο στον δρόμο
-
εγώ βασικά έχω ένα θέμα με τα φρένα
(καλού κακού έχω καβάτζα ένα μαρκούτσι )
σαλπάρουμε σήμερα καπετάνιε, λάσκα τον παπαφίγκο και full engine
-
εγώ βασικά έχω ένα θέμα με τα φρένα(καλού κακού έχω καβάτζα ένα μαρκούτσι )
σαλπάρουμε σήμερα καπετάνιε, λάσκα τον παπαφίγκο και full engine
Καπετάν φουρτούνα καλό ταξίδι και προσεκτικά
-
Και πρόσεχε το γκάζι, γιατί μπορεί να κολλήσει ανοιχτό και ταυτόχρονα να μείνεις χωρίς φρένα, ενώ δεν θα λειτουργούν και τα ηλεκτρικά σου! Ιδίως αν περνάει ο Κρόνος από πάνω ή ο ήλιος έκανε εμετό...
Κι ώρα καλή στην πρύμνη σου κι αέρα στα πανιά σου!
Αυτό που μ' αρέσει με τα Toyota είναι ότι 'δεν σπάει, δεν χαλάει'...
-
Άντε να πάρει η Ιταλία το αίμα της πίσω!
Μπορεί να καίγανε πολλαπλασιαστές , λάμπες , να σκούριαζαν κλπ...αλλά δεν σκότωσαν ..ποτέ τον οδηγό τους! -
Και αυξάνονται σε 8.500.002 αυτοκίνητα!!!
http://www.autoblog.com/2010/03/18/toyota-recalls-two-just-two-2010-tundras/ -
Σε μηνύσεις προχωρούν μέτοχοι της Toyota
Μέτοχοι της Toyota προσφεύγουν στη δικαιοσύνη κατά στελεχών της εταιρείας. Σύμφωνα με όσα λένε η εταιρεία έκρυψε απο τον κόσμο αλλά και απο τους ίδιους τους επενδυτές την...πραγματική διάσταση των τεχνικών προβλημάτων που παρουσίασαν διάφορα μοντέλα της εταιρίας.
-
-
Ναι αλλα δεν ειναι τα prius στην λίστα με τα προβληματικά εκτός από εναν 'εξυπνο' αμερικάνο που ήθελε καινουργιο αμάξι και αποζημείωση γιατι και καλα επαθε το ίδιο με το δικό τους. Φυσικά στο prius , όπως δείχνει καισ το βίντεο ,δουλεουν οι δικλείδες ασφαλείες , και ο χαζοαμερικάνος εμεινε με το πέουλα στο χέρι και ίσως βρεθει και κατηγορούμενος.
Ok , και οι καλύτερες εταιρείες έχουν πρόβλημα με τα φρένα.
πχ
-
τρέμετε, είμαι ακόμα ζωντανός
-
τρέμετε, είμαι ακόμα ζωντανόςΔΕΝ ΕΙΣΑΙ Ο ΔΡΙΦΤΗΣ.ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ.
-
Εσυ ντριφτερ εχεις απο τα παλια καλα toyota εκεινα που δεν εστριβαν και δε φρεναραν..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
:lol:
Εσυ ντριφτερ εχεις απο τα παλια καλα toyota εκεινα που δεν εστριβαν και δε φρεναραν..Ενώ τα καινούρια φρενάρουν;;;;; Αλλά έχουν καλή παθητική ασφάλεια... όπως φαίνεται:
τρέμετε, είμαι ακόμα ζωντανός
Επίσης, τα νοσοκομεία στην Ολλανδία παρέχουν και internet...
-
estamos en Granada, señor
λίγα τα λόγια σου για τη señorita μου
-
Να τι κάνει ο ανελέητος περιορισμός του κόστους είτε λέγεσαι Τογιότα είτε Τατα! http://carscoop.blogspot.com/2010/03/sp ... other.html
(Η ίσως έχουμε να κάνουμε με προπαγανδιστικα φαινόμενα εναντίον του πιο φτηνού αυτοκινήτου στον κόσμο ) -
Πα-Tata οφτή.
-
Ο χρήστης typeA έγραψε:
Να τι κάνει ο ανελέητος περιορισμός του κόστους είτε λέγεσαι Τογιότα είτε Τατα! http://carscoop.blogspot.com/2010/03/sp ... other.html
(Η ίσως έχουμε να κάνουμε με προπαγανδιστικα φαινόμενα εναντίον του πιο φτηνού αυτοκινήτου στον κόσμο )Απορω ποιος κακογουστος αγοραζει τετοιο αυτοκινητο ελεος..
-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Απορω ποιος κακογουστος αγοραζει τετοιο αυτοκινητο ελεος..Φτωχός πολύτεκνος Ινδός που το προηγούμενο του όχημα ήταν ... τρικυκλο με πίσω καρότσα, με εκπομπές καυσαερίων που κάνει το νέφος της Αθήνας να είναι συννεφάκι και θορυβώδες που όταν κινούνταν στους κοσμικούς χωματόδρομους του Νέου Δελχί ... τον άκουγαν στο Τόκυο!!!
Πολιτισμικό σοκ προς τα πάνω για τον Ινδό ... μην έχουμε και εμείς όμως το ίδιο πολιτισμικό σοκ προς τα κάτω (με αυτα που ακούγονται αυτό το καιρό) και βρεθεί ο κακόγουστος να είναι ο μικρομεσαίος Ελληνας! -
Έτσι είναι. Για το κάθε αυτοκίνητο, που βγαίνει στην αγορά, υπάρχει και ο *κατάλληλος *αγοραστής.
έχασε η Toyota την μπάλα?