-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Kαι γω έτσι έλεγα μέχρι που έζησα με ένα ΨΨ.
Γραψε μας τις εμπειριες σου,μην ντρέπεσαι
Τον τρομαξες εφυγε ο ανθρωπος!
-
Ο χρήστης Into-megane έγραψε:
πολλοί θα το ήθελαν λίγοι μπορούν να το αποκτήσουν.
Γιατι, ποσο κανει?
δεν είναι θέμα η τιμή αλλά η νοοτροπία του μίζερου 1.400αριου της Γκόλφως της Φίατ και της Ψωρόλας που δε χαλάει.Περαστικά σας.
τα φιατ και τα γκολφ χαλάνε
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
τα φιατ και τα γκολφ χαλάνε
Τα Γκολφ μονο.
Τα Φιατ, μπορει να χαλανε που και που, αλλα αυτοεπισκευαζονται. -
+1 +1
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Eιναι απλα η γνωμη μου, που τεκμηριωνει την ψηφο μου.Εαν θελω cabrio, ΔΕΝ θα παρω απλα ενα 'ανοιχτο' αμαξι. Θα προτιμησω ενα αυθεντικο cabrio με υφασματινη φυσικα οροφη...
Εαν χρειαζομαι και χωρους για την πεθερα, την γυναικα, το παιδικο καθισμα με isofix και τεραστιο πορτμπαγκαζ για το σουπερμαρκετ, θα ηθελα να εχω και ενα δευτερο αμαξι.σαξον εαν το προβλημα σου ειναι οτι πρεπει να ειναι διθεσιο κ με υφασμαστινη οροφη,τοτε μαλλον δεν ψαχνεις καμπριο,αλλα roadster-spider..γιατι τα καμπριο συνηθως χαρακτηριζονται απο τους χωρους που εχουν εναντιθεσει με τις κατηγοριες που ανεφερα ανωτερω.
να πω κ εγω οτι θα το επελεγα εναντι πολλων αλλων αυτοκινητων το μεγκαν ψψ.βεβαιως δεν αποτελει σε καμια περιπτωση την πρωτη επιλογη μου,αλλα επειδη υπαρχουν πολλα αυτοκινητα που ειναι ακομα πιο ασχημα απο αυτο,θα το προτιμουσα.τωρα το τι λεει για ολα τα υπολοιπα αυτοκινητα-κατοχους ο ιντομεγκαν,αυτο ειναι αλλη ιστορια περι της οποιας δεν φερω τα καταλληλα πτυχια ωστε να μπορεσω να παρεχω βοηθεια..
γιαυτο κ αφηνω ασχολιαστα-ανεπαφα τα αδαμαστα συμπλεγματα κατωτεροτητας κ το φθονο που παρουσιαζει απεναντι σε αλλους,σε καθε του παραθεση. -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Θα σοκαριστείτε.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Θα σοκαριστείτε.
Ειμαι νηστικος ακομα, θα αντεξω ο κυριος BILL33 δεν ξερω
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Θα σοκαριστείτε.
Ειμαι νηστικος ακομα
-
Εαν θελω cabrio, ΔΕΝ θα παρω απλα ενα 'ανοιχτο' αμαξι. Θα προτιμησω ενα αυθεντικο cabrio με υφασματινη φυσικα οροφη...
Η κουκούλα δεν κάνει τον παπά...
Ρε παιδιά μια χαρά αμάξι είναι το Megane CC. Επειδή είναι λίγο προβληματικός ένας κατοχός του δεν σημαίνει ότι είναι χάλια το αμάξι.
-
ΝΑΙ. Υπόσχομαι να το περνάω
-
Ο χρήστης Into-megane έγραψε:
πολλοί θα το ήθελαν λίγοι μπορούν να το αποκτήσουν.Μαλλον θα χουν κανα ερωτηματολογιο στις αντιπροσωπιες για να το δινουν μονο στους γνωστες ε???
κατά τα άλλα ένα από τα αυτοκίνητα που συνδυαζει πολλές χρήσεις με δικο του φανατικό κοινό με fan club πανευρωπαικό με συναντήσεις κτλ τι να λέμε ένα πανέμορφο αυτοκίνητο είτε με την οροφή χαμηλά είτε με κλειστη.
Καλα και το Opel Manta εχει fan club τι σημαινει αυτο???
-
Ναι αλλά ποθητό σαν το tiida δεν είναι.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
κατά τα άλλα ένα από τα αυτοκίνητα που συνδυαζει πολλές χρήσεις με δικο του φανατικό κοινό με fan club πανευρωπαικό με συναντήσεις κτλ τι να λέμε ένα πανέμορφο αυτοκίνητο είτε με την οροφή χαμηλά είτε με κλειστη.
Μην πας στο παρελθόν, όταν τώρα υπάρχει ...
Atos Fun Club (Λέσχη φίλων του αυτοκινήτου Atos)! -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Atos Fun Club (Λέσχη φίλων του αυτοκινήτου Atos)!Διηγουνται τις τουμπες που εχουν φαει στις συναντησεις και περνανε ομορφα
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Διαβασα περι μιζεριας...Μιζερια, κατα τη γνωμη μου, δεν ειναι τα λιγα κυβικα ή οι μικροι χωροι. Αλλωστε, υπαρχουν πολλοι αγοραστες των οποιων οι αναγκες μετακινησης καλυπτονται με 900 κυβικα και 3 μετρα...
Μιζερια, παντα κατα τη γνωμη μου, ειναι οταν μια εταιρια κατασκευαζει ενα αυτοκινητο που προσπαθει να συμβιβασει πολλα χαρακτηριστικα ωστε να πουλησει σε οσο το δυνατον περισσοτερους...
Και τα CC (οχι μονο το Megane) ειναι μιζερα και γι'αυτο το λογο.
Προσπαθουν να συνδιασουν αμαξωματα, χωρους, επιδοσεις, εμφανιση, κυρος, οικονομια ωστε να προσελκυσουν οσο το δυνατο περισσοτερους αγοραστες.
Δεν εχουν συγκεκριμενο χαρακτηρα, ειναι all around, λιγο απ'ολα που λεμε, και αυτο μου δινει την εντυπωση της προχειροτητας.Καποιος κιμπαρης δε θα αγοραζε ενα τετοιο αμαξι.
Αν ηθελε καμπριο, θα ειχε ενα καθαροαιμο ανοιχτο διθεσιο αμαξι στο γκαραζ του.
Αν ηθελε χωρους, θα αγοραζε και ενα μεγαλυτερο.
Αν ηθελε επιδοσεις, σιγουρα θα αποκτουσε και ενα γρηγορο αμαξι για να κανει τη τρελα του το ΣΚ.
Αν ηθελε ευκολη μετακινηση στην πολη, ενα smart θα ηταν οτι πρεπει
Αν του αρεσε η εκτος δρομου μετακινηση, θα ηταν κατοχος ενος 4Χ4Ο μιζερος, θα αγοραζε ενα CC, ακριβως γιατι ειναι μιζερος (οικονομικα), τα θελει ολα αλλα δε μπορει να τα αγορασει...
Για τους παραπανω λογους λοιπον, δε θα αγοραζα καποιο CC, συνεπως ουτε το Megane.
Θα προτιμουσα το αυθεντικομα ότι να ναι πραγματικά.
Μακάρι και οι ΄αλλες εταιρείες να μπορούσαν να βγάλουν αυτοκίνητα που να τα συνδυάζουν όλα..που μου πάνε να μου πουλήσουν με τα revival Scirocca
προσωπικά ψήφισα ΟΧΙ γιατί
- δεν μου αρέσει καθόλου μα καθόλου οπτικά σαν αυτ/το
- Μεταχερισμενο Renault είναι σαν να αγοράζεις ...
- Πέρασα την ηλικία που ήθελα να κάνω πουλ μουρ..
ευτυχως.Τα κάρα της Τοyota σε περιμενουν κύριε ώριμε.
http://www.youtube.com/watch?v=lcMIAcH-vL0 Για να μην ειμαι παραθετω αυτο το λιγο σχετικο μουσικο βιντεο με συμπρωταγωνιστη το αμαξι του θεματος.
Η ψηφος μου ειναι μεσα στο 70%Τι γυναίκαρος είναι η Χρύσπα....και με γούστο πάνω από όλα
και μαύρο Megane αυτά είναι πανέμορφο.
Ίσως να μην καταλαβα καλά το σκεπτικό σου αλλά μάλλον κακώς το βλέπεις έτσι ... όταν η Renault, Peugeot, Nissan, Mitsubishi, Audi κλπ παρουσιάζουν ένα κάμπριο 4θέσιο supermini, μικρομεσαίο ή μεσαίο πρέπει να έχουν και δεδομένες όλες τις υπόλοιπες προυποθέσεις στον απόλυτο βαθμό?
Γιατί πρέπει να απορρίψουμε το 207CC που δεν μπόρεσε να προσφέρει αυτό που έχει μια Ferrari Spyder?
Το κάμπριο δεν είναι μόνο καθίσματα για 2 και στροφιλίκια με τα τέσσερα, είναι και για 4 με πιο χαλαρά σχέδια στο μυαλό τους!
Ετσι απορρίπτουμε οτιδήποτε εκτός της κατηγορίας που πρέπει να ανήκει. Εκτός το Qasqhai που σαν μικρομεσαίο προσφέρει δυνατότητες SUV, εκτός το Jazz που σαν supermini διαθέτει και MPV ικανότητες, εκτός το Octavia που με πλαίσιο μικρομεσαίου δίνει αμάξωμα μεσαίας κατηγορίας, εκτός όλα τα 4θέσια mini που καταχρηστικά είναι μεγαλύτερα σε μήκος από τα Smart και IQ, εκτός το SW Allroad που σαν αμαξώματα για υδραυλικούς προσφέρουν 4κίνηση για lifestyle, εκτός το Megane Coupe που με 1400 κυβικά 130 άλογα ονομάζεται coupe που σε supercar σημαινει και 500 άλογα κλπ.
Από αυτό που διάβασα ... ίσως οριακά πρέπει να δεχόμαστε την Μ3 Cabrio ή μια AMG 4θέσια Cabrio!+00
Τα Γκολφ μονο.
Τα Φιατ, μπορει να χαλανε που και που, αλλα αυτοεπισκευαζονται.μπα τα Φίατ ούτε στην απόσυρση δεν τα δέχοντε.με την πρώτη βροχούλα δεξιά μη μπει νερό στα μη μου άπτου κυκλώματά του
σαξον εαν το προβλημα σου ειναι οτι πρεπει να ειναι διθεσιο κ με υφασμαστινη οροφη,τοτε μαλλον δεν ψαχνεις καμπριο,αλλα roadster-spider..γιατι τα καμπριο συνηθως χαρακτηριζονται απο τους χωρους που εχουν εναντιθεσει με τις κατηγοριες που ανεφερα ανωτερω.
να πω κ εγω οτι θα το επελεγα εναντι πολλων αλλων αυτοκινητων το μεγκαν ψψ.βεβαιως δεν αποτελει σε καμια περιπτωση την πρωτη επιλογη μου,αλλα επειδη υπαρχουν πολλα αυτοκινητα που ειναι ακομα πιο ασχημα απο αυτο,θα το προτιμουσα.τωρα το τι λεει για ολα τα υπολοιπα αυτοκινητα-κατοχους ο ιντομεγκαν,αυτο ειναι αλλη ιστορια περι της οποιας δεν φερω τα καταλληλα πτυχια ωστε να μπορεσω να παρεχω βοηθεια..
γιαυτο κ αφηνω ασχολιαστα-ανεπαφα τα αδαμαστα συμπλεγματα κατωτεροτητας κ το φθονο που παρουσιαζει απεναντι σε αλλους,σε καθε του παραθεση.κανενας φθόνος τα είπατε για τις σακαράκες σας που τις πληρώνετε 15000 απλά για να σας πηγαίνουν ακουστήκατε άσε να ακουστεί και κανείς άλλος.Απλώς άμα είναι να δωσεις 15000 για να πάρεις t-jet δωσε 1000 ευρώ και πάρε Seat Gordoba Και αυτό σε πάει
Η κουκούλα δεν κάνει τον παπά...
Ρε παιδιά μια χαρά αμάξι είναι το Megane CC. Επειδή είναι λίγο προβληματικός ένας κατοχός του δεν σημαίνει ότι είναι χάλια το αμάξι.
εγώ ή εσύ με το Alfa Romeo?
πολλοί θα το ήθελαν λίγοι μπορούν να το αποκτήσουν
Μαλλον θα χουν κανα ερωτηματολογιο στις αντιπροσωπιες για να το δινουν μονο στους γνωστες ε???
για ερωτηματολόγια δεν ξέρω..να τους το προτείνω τότε μην κάνουν κανένα λάθος και στο δώσουν..
ότι ήταν αμαξάρα.και να μετρας τα λόγια σου για αυτό το κορυφαίο αυτοκίνητο.
Atos Fun Club (Λέσχη φίλων του αυτοκινήτου Atos)!Διηγουνται τις τουμπες που εχουν φαει στις συναντησεις και περνανε ομορφα [/quote]
ευτυχώς που βγήκε το νέο Scirocco να μας διδάξει την οδήγηση μέσω βλαχοκαγκουριάς.
α ναι βγαίνει και με 160 άλογα...μια προσφορά στα συνεργεία που δνε πάνε καλά τώρα μόνο από την VW...
-
Νομίζω ότι ένα τέτοιο τόπικ χρειάζεται που κ που για να μας αλλάζει τη διάθεση. Είχαμε βαλτώσει...
-
ωραίο σεντονάκι...νομίζω ότι με ξεπέρασες...
-
Εμενα μ αρεσει που τον εκνευριζεται..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Εμενα μ αρεσει που τον εκνευριζεται..δεν εκνευρίζομαι διασκεδάζω.
-
εμεις να δεις!!!!
Megane CC 1.6 θα το περνατε;