-
To συγκεκριμενο CC ψωλιαζει και Veyron
Ειδικα η πισω αεροτομη προσθετει 200+ km/h τελικης
-
Ο χρήστης Evgenios έγραψε:
To συγκεκριμενο CC ψωλιαζει και VeyronΕιδικα η πισω αεροτομη προσθετει 200+ km/h τελικης
σιγά μην κλάσει από το πολύ πρίξιμο.
-
Αν δεν το δεις δεν το πιστευεις
-
Ο χρήστης Evgenios έγραψε:
Αν δεν το δεις δεν το πιστευειςέχεις κανα vide-άκι πρόχειρο?
ΥΓ:και όχι...και να το δω δε θα το πιστέψω...σιγά μη βγάζει 900-1000 άλογα ρε συ Ευγένιε για να πατήσει τη bugatti! εκτός κι αν έχει βγάλει τα πάντα από πάνω και όπου βρήκε χώρο πρόσθεσε και από λίγα επιπλέον κυβικά στη μηχανή.
ΥΓ2:σαν τον άλλο που έλεγε ότι τα λεωφορεία των κτελ κάνουν παντιλίκια. -
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
ΥΓ2:σαν τον άλλο που έλεγε ότι τα λεωφορεία των κτελ κάνουν παντιλίκια.http://www.youtube.com/watch?v=iHeK9Etm ... re=related
-
Ο χρήστης Into-megane έγραψε:
πολλοί θα το ήθελαν λίγοι μπορούν να το αποκτήσουν.
Γιατι, ποσο κανει?
δεν είναι θέμα η τιμή αλλά η νοοτροπία του μίζερου 1.400αριου της Γκόλφως της Φίατ και της Ψωρόλας που δε χαλάει.Περαστικά σας.
Ενώ το δικό σου με τα 200 ολόκληρα παραπάνω κυβικά, ΔΙΑΚΟΣΙΑ το γράφω πάλι, είναι κιμπάρικο....
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Γιατι, ποσο κανει?
δεν είναι θέμα η τιμή αλλά η νοοτροπία του μίζερου 1.400αριου της Γκόλφως της Φίατ και της Ψωρόλας που δε χαλάει.Περαστικά σας.
Ενώ το δικό σου με τα 200 ολόκληρα παραπάνω κυβικά, ΔΙΑΚΟΣΙΑ το γράφω πάλι, είναι κιμπάρικο....
Πες 200 ml να φανει ακομα πιο κιμπαρικο
-
ψηφισα οχι γιατι δεν θα αγοραζα ποτε cc γενικα.παντως για χαλαρα βολτα κλπ μια χαρα ειναι.
-
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
Γιατι, ποσο κανει?
Πες 200 ml να φανει ακομα πιο κιμπαρικο
Ούτε καν ένα κουτάκι Coca-Cola διαφορά.
-
ψηφισα οχι, γιατι
1.δεν μου αρεσουν καθολου τα cc
2.δεν θα αντεχα τοσο γκαζι -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Γαμώ τα αμαξάκια είναι για την κατηγορία του. Ειδικά τώρα που θα έχει και τουρμπάτο μοτέρ.2ον δεν μ αρέσουν τα cabrio που βασίζονται σε κλειστά
Δλδ δεν σου αρέσουν Gallardo Spyder, 430 Spider, 911 cabrio κλπ;
Θα αγόραζα τα αντίστοιχα κλειστά. Και μην μπερδεύουμε τις διάφορες ούτσες ...
-
Θα προτιμούσα βασικά μόνο ένα πανέμορφο Eos.
Εναλλακτικά όμως ... ένα Astra TwinTop και ας μην είχε ποτηροθήκες, ένα άσχημο αισθητικά Focus CC, ένα 'χοντρό' 308CC, ένα άβολο πίσω 207CC, ένα Micra C+C που με λιγότερα μου προσφέρει την ίδια αίσθηση της διάφανης οροφής, ένα κακάσχημο κλειστό και με απαίσια σκληρά πλαστικά Colt CZC, μια CLK με πάνινη οροφή, μια υπερτιμημενη σειρά 3 CC, ένα Saab 9 3 Cabrio και ας μην ήξερα το μέλλον της εταιρίας, ένα Volvo C70 και να πληρώνω πολλά τέλη και να είμαι ποσταρισμένος στα 'Σπάνια πουλιά'! ... Ξέχασα κανένα?
Εξάλλου αν ήθελα 'τίμιο' αυτοκίνητο θα έπαιρνα ένα Aveo, 'premium' ένα επιχρυσωμένο Smart Brabus και για να είμαι κιμπάρης και όχι κάγκουρας μια RR με 'λαμέ' καπό κλπ! -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Θα προτιμούσα βασικά μόνο ένα πανέμορφο Eos.
Εναλλακτικά όμως ... ένα Astra TwinTop και ας μην είχε ποτηροθήκες, ένα άσχημο αισθητικά Focus CC, ένα 'χοντρό' 308CC, ένα άβολο πίσω 207CC, ένα Micra C+C που με λιγότερα μου προσφέρει την ίδια αίσθηση της διάφανης οροφής, ένα κακάσχημο κλειστό και με απαίσια σκληρά πλαστικά Colt CZC, μια CLK με πάνινη οροφή, μια υπερτιμημενη σειρά 3 CC, ένα Saab 9 3 Cabrio και ας μην ήξερα το μέλλον της εταιρίας, ένα Volvo C70 και να πληρώνω πολλά τέλη και να είμαι ποσταρισμένος στα 'Σπάνια πουλιά'! ... Ξέχασα κανένα?
Εξάλλου αν ήθελα 'τίμιο' αυτοκίνητο θα έπαιρνα ένα Aveo, 'premium' ένα επιχρυσωμένο Smart Brabus και για να είμαι κιμπάρης και όχι κάγκουρας μια RR με 'λαμέ' καπό κλπ!Και με λαμε καπο? ενδιαφερον
-
Διαβασα περι μιζεριας...
Μιζερια, κατα τη γνωμη μου, δεν ειναι τα λιγα κυβικα ή οι μικροι χωροι. Αλλωστε, υπαρχουν πολλοι αγοραστες των οποιων οι αναγκες μετακινησης καλυπτονται με 900 κυβικα και 3 μετρα...
Μιζερια, παντα κατα τη γνωμη μου, ειναι οταν μια εταιρια κατασκευαζει ενα αυτοκινητο που προσπαθει να συμβιβασει πολλα χαρακτηριστικα ωστε να πουλησει σε οσο το δυνατον περισσοτερους...
Και τα CC (οχι μονο το Megane) ειναι μιζερα και γι'αυτο το λογο.
Προσπαθουν να συνδιασουν αμαξωματα, χωρους, επιδοσεις, εμφανιση, κυρος, οικονομια ωστε να προσελκυσουν οσο το δυνατο περισσοτερους αγοραστες.
Δεν εχουν συγκεκριμενο χαρακτηρα, ειναι all around, λιγο απ'ολα που λεμε, και αυτο μου δινει την εντυπωση της προχειροτητας.Καποιος κιμπαρης ( ) δε θα αγοραζε ενα τετοιο αμαξι.
Αν ηθελε καμπριο, θα ειχε ενα καθαροαιμο ανοιχτο διθεσιο αμαξι στο γκαραζ του.
Αν ηθελε χωρους, θα αγοραζε και ενα μεγαλυτερο.
Αν ηθελε επιδοσεις, σιγουρα θα αποκτουσε και ενα γρηγορο αμαξι για να κανει τη τρελα του το ΣΚ.
Αν ηθελε ευκολη μετακινηση στην πολη, ενα smart θα ηταν οτι πρεπει
Αν του αρεσε η εκτος δρομου μετακινηση, θα ηταν κατοχος ενος 4Χ4Ο μιζερος, θα αγοραζε ενα CC, ακριβως γιατι ειναι μιζερος (οικονομικα), τα θελει ολα αλλα δε μπορει να τα αγορασει...
Για τους παραπανω λογους λοιπον, δε θα αγοραζα καποιο CC, συνεπως ουτε το Megane.
Θα προτιμουσα το αυθεντικο -
προσωπικά ψήφισα ΟΧΙ γιατί
- δεν μου αρέσει καθόλου μα καθόλου οπτικά σαν αυτ/το
- Μεταχερισμενο Renault είναι σαν να αγοράζεις ...
- Πέρασα την ηλικία που ήθελα να κάνω πουλ μουρ..
-
http://www.youtube.com/watch?v=lcMIAcH-vL0 Για να μην ειμαι παραθετω αυτο το λιγο σχετικο μουσικο βιντεο με συμπρωταγωνιστη το αμαξι του θεματος.
Η ψηφος μου ειναι μεσα στο 70%
Εδιτ: και αλλο ενα κομματακι http://www.youtube.com/watch?v=cXGG3Iis8_k αν και δειχνει μια μπεμπα, ψαχνω το βιντεο απο τον Λακη τον Γλυκουλη που διχνει τον φιλο του με το Megane CC εξω απο το σχολειο. -
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
...
Καποιος κιμπαρης ( ) δε θα αγοραζε ενα τετοιο αμαξι.
Αν ηθελε καμπριο, θα ειχε ενα καθαροαιμο ανοιχτο διθεσιο αμαξι στο γκαραζ του.
Αν ηθελε χωρους, θα αγοραζε και ενα μεγαλυτερο.
Αν ηθελε επιδοσεις, σιγουρα θα αποκτουσε και ενα γρηγορο αμαξι για να κανει τη τρελα του το ΣΚ.
Αν ηθελε ευκολη μετακινηση στην πολη, ενα smart θα ηταν οτι πρεπει
Αν του αρεσε η εκτος δρομου μετακινηση, θα ηταν κατοχος ενος 4Χ4
...
Θα προτιμουσα το αυθεντικοΊσως να μην καταλαβα καλά το σκεπτικό σου αλλά μάλλον κακώς το βλέπεις έτσι ... όταν η Renault, Peugeot, Nissan, Mitsubishi, Audi κλπ παρουσιάζουν ένα κάμπριο 4θέσιο supermini, μικρομεσαίο ή μεσαίο πρέπει να έχουν και δεδομένες όλες τις υπόλοιπες προυποθέσεις στον απόλυτο βαθμό?
Γιατί πρέπει να απορρίψουμε το 207CC που δεν μπόρεσε να προσφέρει αυτό που έχει μια Ferrari Spyder?
Το κάμπριο δεν είναι μόνο καθίσματα για 2 και στροφιλίκια με τα τέσσερα, είναι και για 4 με πιο χαλαρά σχέδια στο μυαλό τους!
Ετσι απορρίπτουμε οτιδήποτε εκτός της κατηγορίας που πρέπει να ανήκει. Εκτός το Qasqhai που σαν μικρομεσαίο προσφέρει δυνατότητες SUV, εκτός το Jazz που σαν supermini διαθέτει και MPV ικανότητες, εκτός το Octavia που με πλαίσιο μικρομεσαίου δίνει αμάξωμα μεσαίας κατηγορίας, εκτός όλα τα 4θέσια mini που καταχρηστικά είναι μεγαλύτερα σε μήκος από τα Smart και IQ, εκτός το SW Allroad που σαν αμαξώματα για υδραυλικούς προσφέρουν 4κίνηση για lifestyle, εκτός το Megane Coupe που με 1400 κυβικά 130 άλογα ονομάζεται coupe που σε supercar σημαινει και 500 άλογα κλπ.
Από αυτό που διάβασα ... ίσως οριακά πρέπει να δεχόμαστε την Μ3 Cabrio ή μια AMG 4θέσια Cabrio! -
Kαι γω έτσι έλεγα μέχρι που έζησα με ένα ΨΨ.
-
Eιναι απλα η γνωμη μου, που τεκμηριωνει την ψηφο μου.
Εαν θελω cabrio, ΔΕΝ θα παρω απλα ενα 'ανοιχτο' αμαξι. Θα προτιμησω ενα αυθεντικο cabrio με υφασματινη φυσικα οροφη...
Εαν χρειαζομαι και χωρους για την πεθερα, την γυναικα, το παιδικο καθισμα με isofix και τεραστιο πορτμπαγκαζ για το σουπερμαρκετ, θα ηθελα να εχω και ενα δευτερο αμαξι. -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Kαι γω έτσι έλεγα μέχρι που έζησα με ένα ΨΨ.Γραψε μας τις εμπειριες σου,μην ντρέπεσαι
Megane CC 1.6 θα το περνατε;