-
beams, μια φωτό με λαοσυνάξεις και λάβαρα παρακαλώ
-
Προσέξτε κάτι. Καταλαβαίνω απόλυτα πως η άτακτη μαζική μετανάστευση ολόκληρων πληθυσμών δημιουργεί προβλήματα. Επίσης, όση καλή διάθεση και αν έχουμε εδώ σε αυτό το φόρουμ, ακόμα και αν προτείνουμε σοβαρές και εφαρμόσιμες λύσεις χωρίς να ακούγονται οι ακρότητες που κατά καιρούς ακούγονται, δεν σημαίνει πως αυτές οι λύσεις θα εφαρμοστούν πολύ απλά διότι δεν παίρνουμε εμείς εδώ τις αποφάσεις.
Όχι μόνο για το μεταναστευτικό, αλλά και για κανένα από τα φλέγοντα θέματα που απασχολούν την χώρα μας.Λέει ο vice για παράδειγμα, πως τρομάζει στη θέα παιδιών με όπλα, παιδιά μάλιστα που φέρουν μαντήλια στο κεφάλι τους με στίχους από το κοράνι.
Φίλε από που είναι αυτή η φωτογραφία; Να υποθέσω ότι είναι από Παλαιστίνη; Αν ναι, δεν νομίζω να χρειάζεται περαιτέρω επιχειρηματολογία για το πως φτάσαμε ως εκεί και δεν βλέπω καμιά αντιστοιχία, μεταξύ της συμπεριφοράς των ελλήνων απέναντι στους άραβες ισλαμιστές ή άλλους από τη μια και των αγγλοαμερικανοισραηλινών ηγεσιών από την άλλη.Επίσης, να μην ξεχνάμε τις στρατιές των ξανθών και όχι σκούρων πιτσιρικάδων, που με χαρά συμμετείχαν στη ναζιστική νεολαία και έφεραν όπλα στην τότε 'πολιτισμένη' Γερμανία.
Αυτό, για την περίπτωση που κάποιος θεωρεί πως ένας και καλά πολιτισμένος λαός δεν θα παρασυρόταν ποτέ σε τέτοιες ακρότητες. Η ιστορία είναι γεμάτη με τέτοια παραδείγματα και κατα καιρούς επαναλαμβάνεται κατά τον ίδιο τρόπο παντού.Επίσης φίλε vice, αυτή η εικόνα με τους πιτσιρικάδες με θλίβει πολύ αλλά με τρομάζει πολύ πολύ λιγότερο, από αυτήν εδώ
Και εδώ που τα λέμε, όλους έπρεπε να μας τρομάζει το γεγονός πως αυτή την ώρα, αυτό το απίθανο τυπάκι και το ακόμα πιο απίθανο συνάφι που το λένε κυβέρνηση, αποφασίζει μαλακωδώς και υποθηκεύει μέχρι και τους κώλους μας σε ανθρώπους που έχουν τόση σχέση με την ανθρωπιά όση και ο φάντης με το ρετσινόλαδο.
Οι οποίοι άνθρωποι μάλιστα αν τους ρωτήσεις, δηλώνουν σε μεγάλο ποσοστό πως είναι χριστιανοί . -
@ skye
Για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας σε έναν Άγγλο - Γάλλο - Γερμανό δεν χρειάζεται να γράψω κατεβατά.... απλά βάζω αυτό..
Δεν χρειάζονται αναλύσεις βαθυστόχαστες... Αν χρειαστεί θα μιλήσω και πιο αναλυτικά.
Για να πείσω εσένα όμως που in theory γνωρίζεις περισσότερα, αλλά βγαίνεις και μου πετάς ότι μετά από 50 έτη οι Σερβό-Αλβανοί της Νότιας Γιουγκοσλαβίας απέκτησαν Μακεδονική συνείδηση, αφιερώνω λίγο παραπάνω χρόνο.... (νομίζω ότι αξίζει τον κόπο).
Από εκεί και πέρα να υποθέσω ότι δεν πρέπει να έχεις αντίρρηση σε όλα αυτά ή απλά δεν θα κάθισες να τα διαβάσεις.... Στην 1η περίπτωση χαίρομαι στη 2η περίπτωση απλά το σημειώνω ώστε να απαντώ στο μέλλον με τον ίδιο πιο χαβαλιεδιάρικο τρόπο. (there is no irony.... in this trust me.....)
@ koutsan
Από το 1994 δήλωνα ότι το θέμα της Μακεδονίας είναι χαμένο. Δεν χρειάστηκε ποτέ να μου χτυπήσει κάποιος φιλικά την πλάτη.
@ rx8_drifter
Η προσπάθεια κατηγοριοποίησης-τοποθέτησης των ανθρώπων σε ιδεολογικά κουτάκια (ώστε να επιτύχεις τη μείωση της αξίας των επιχειρημάτων του αντιπάλου) μπορεί να βοηθά σε αντιπαραθέσεις επιπέδου Ελληνικών ΑΕΙ - κοινώς αντιπαραθέσεις που περιέχουν 90% χαβαλέ και 9% φωνή και 1% επιχειρήματα - αλλά δεν μπορεί να αλλάξει τα γεγονότα. Το ΠΑΣΟΚ το 2001 μπορεί να εόρταζε την 20ετία από την είσοδο στην ΕΟΚ. Όπως όμως και να το κάνουμε αν ήταν στο χέρι του ΠΑΣΟΚ θα είμασταν ακόμα κάπου μεταξύ 3ου δρόμου και 1ου κατσικόδρομου και αυτό δεν αλλάζει και η ιστορία έχει γράψει ήδη για τους εκάστοτε ρόλους του κάθε πολιτικού άνδρα της εποχής. Τουλάχιστον εδώ το ΚΚΕ είναι συνεπές.
Στην αντιπαράθεση μεταξύ ΗΠΑ-ΕΣΣΔ που κράτησε πρακτικά ως και την ημέρα που έπαψε να υφίσταται η ΕΣΣΔ ως νομική οντότητα, δεν υπήρχαν όρια και φραγμοί. Ο ψυχρός πόλεμος μπορεί να μην αποτελείτο από στρατιωτικές επιχειρήσεις μεγάλης κλίμακας (γιατί τα όπλα μιλούσαν συχνά πυκνά) αλλά παρέμενε πόλεμος. Και σε έναν πόλεμο ολοκληρωτικού χαρακτήρα δεν υπάρχουν ηθικοί φραγμοί. Η ενίσχυση των Ταλιμπάν ή του Σαντάμ (που λίγο πιο πριν από την άνοδο των Μουλάδων στο Ιράν ήταν το αγαπημένο παιδί των Σοβιετικών) πάντα είχε ως γνώμονα την εξυπηρέτηση των συμφερόντων της Αμερικής σε μία περιοχή. Το ίδιο έπραττε και η ΕΣΣΔ με την ενίσχυση των Βιετκόνγκ (το original Vietnam όχι το γιαλαντζί) κ.λπ. Σε απλή Βαρβαρική ' ο σκοπός αγιάζει τα μέσα ....' και εν προκειμένου οι Ταλιμπάν αποτελούν σήμερα ένα πρόβλημα σημαντικό μεν αλλά οι Σοβιετικοί δεν ήταν σε καμία περίπτωση ένα μικρότερου μεγέθους πρόβλημα.
Το να κρίνεις λοιπόν σήμερα, τις πράξεις κάποιον, ως όψιμος προφήτης δεν αλλάζει τα γεγονότα και το πως έγιναν.
Προσωπικά δεν κρίνω, σημειώνω. Η ειρωνεία δεν αφορά εσένα προσωπικά (άλλωστε γνωριζόμαστε face to face και θα μπορούσα να σε πάρω και τηλέφωνο να στα ψάλλω τηλεφωνικώς ) αλλά ένα κόμμα που σε αυτό το ζήτημα την κυβίστηση την έχει ανάγει σε επιστήμη.
Εδώ το κλείνω γιατί είμαστε way
-
Αυτό που τόνισα Χρήστο είναι πολύ απλο, πέρα απ τις πολιτικές αντιπαραθέσεις ΚΚΕ-ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.
Ως χώρα, στηρίζουμε μια ιμπεριαλιστική πολιτική που έχει πλέον απτά αποτελέσματα στο πωπουδάκι μας.
Όταν κάποιοι λένε ότι παίδες, ξέρετε, καλό το ΝΑΤΟ, αλλά να ήμαστε έτοιμοι να φάμε μπόλικα σκατά λόγω θέσης ( η Ολλανδία πχ το συγκεκριμένο θέμα της λαθρομετανάστευσης το γράφει στα @ εδώ που είναι, άλλα προβλήματα έχεις), θεωρούνται ανθέλληνες.Δεν μπορούμε να έχουμε και την πίτα σωστή και το σκύλο χορτάτο, αν κόλλησες στο ΚΚΕ, βγάλτο και φώναξε μόνος σου, πραγματικά δε με απασχολεί. Όπως και η ΕΣΣΔ πλήρωσε τις εισβολές, οι Γάλλοι-Αμερικάνοι το ίδιο, έτσι κι εμείς, όντας ένα μικρό κομμάτι του μηχανισμού.
Θα μου πεις, και όχι να έλεγες, θα σταμάταγες κάτι? Μάλλον όχι, αλλά μην κατηγορούμε και τους αφγανούς που ξεσπιτώθηκαν. Θεωρείτε ότι είχαν καμιαν όρεξη να παρατήσουν οικογένειες και να έρθουν στο ελλάντα?Τότε με τους καταυλισμούς στην Πάτρα, επειδή είχα φίλους που βοηθάγαν τους μετανάστες, άκουγες τις πιο τραγικές ιστορίες που μπορούσες να φανταστείς. Ε, ως χώρα και ως κοινωνία έχουμε σοβαρό μερίδιο ευθύνης σε αυτό.
Προφανώς, αυτό που θα ήθελα ήταν να μπορούσαν να προωθηθούν όλοι στην ευρώπη, για να χαλάσει η μόστρα των τυπάδων εδώ, αλλά δύσκολο
δεν είμαστε και πολύ ΟΤ πάντως
-
Το ότι αυτή τη στιγμή υποφέρουμε λόγω (και) των επεμβάσεων του ΝΑΤΟ δεν το αμφισβητεί κανείς. Όμως, δε θα γίνονταν ούτως η άλλως οι επεμβάσεις, ακόμα κι αν εμείς δε συμμετείχαμε; Και πάλι δηλαδή δε θα ερχόμασταν αντιμέτωποι με το ίδιο ακριβώς πρόβλημα;
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Το ότι αυτή τη στιγμή υποφέρουμε λόγω (και) των επεμβάσεων του ΝΑΤΟ δεν το αμφισβητεί κανείς. Όμως, δε θα γίνονταν ούτως η άλλως οι επεμβάσεις, ακόμα κι αν εμείς δε συμμετείχαμε; Και πάλι δηλαδή δε θα ερχόμασταν αντιμέτωποι με το ίδιο ακριβώς πρόβλημα;Ειλικρινά δεν σε καταλαβαίνω. Και με μια πυρηνική βόμβα που έσκασε στη γειτονιά μας θα μπορούσαμε να έχουμε πρόβλημα, τι σημαίνει αυτό, πως θα έπρεπε να έχουμε λύση στο τσεπάκι, και μάλιστα εμείς οι συνφορουμίτες;
Τώρα μη ρωτήσεις πόσο μ@λάκες θα ήμασταν αν είχαμε συναινέσει να σκάσει δίπλα μας... -
βαρέθηκα τα ίδια και τα ίδια
έχω ερώτημα σοβαρό, on topic, και εξόχως επωφελές εφόσον απαντηθεί.με τόσους Κινέζους, γιατί δεν έχουμε κανένα σοβαρό κινέζικο στην Αθήνα. απαντήσεις θετικές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον περιέχουν οδό, αριθμό και τηλ.
-
Το Far East της Σταδίου (μέσα στη στοά ). Έχω να πάω μόλις 16-17 χρόνια αλλά τότε ήταν το καλύτερο και πανάκριβο για το πορτοφόλι μου. (προς drifter : να λείπουν οι 'παρατηρήσεις' ότι αναπολώ τα νιάτα μου )
Επίσης από τότε έχω φάει σε πολλές δεκάδες (ή μάλλον εκατοντάδες) κινέζικα και μπορεί σήμερα να μην είχα την ίδια γνώμη -
Μπας και ρωτάει για ρούχα;
-
γιατί τα γούστα του ντόπιου δεν ταιριάζουν με τα 'παράξενα' διατροφικά και άλλα γούστα των κινέζων....όπως αντίστοιχα οι κινέζοι επιμένουν να τρώνε τα 'βρωμερά' φαγητά τους γιατί θεωρούν το πιτόγυρο αηδία...και εάν το θέμα ήταν διατροφικό θα λυνόταν απλώς με μάσκες μιας χρήσης, αλλά δυστυχώς είναι μεγαλύτερο.
στην οικοδομή που μένω για 20 χρόνια όσα διαμερίσματα αδειάζουν λόγω κυρίως θανάτου των ιδιοκτητών νοικιάζονται σε αλλοδαπούς από τους κληρονόμους.
το πρόβλημα δεν το δημιουργούν αυτοί που προσαρμόζονται στις τοπικές συνθήκες αλλά αυτοί που με τσαμπουκαλίδικη συμπεριφορά αναστατώνουν συχνά την περιοχή και χάνουμε τον ύπνο μας.
εάν λειτουργήσω όπως αυτοί θα έπρεπε να πάρω μαχαίρι και να αναμετρηθώ 'έτσι λύνουν τις διαφορές τους' μαζί τους γιατί οι όποιες συστάσεις και κλήσεις του 100 δεν φέρνουν αποτέλεσμα....επειδή στην ανθρώπινη φύση υπάρχει το ρεφλέξ της ανασφάλειας σε καταστάσεις που δεν υπάρχει προετοιμασία, έτσι και εγώ νοιώθω ανασφάλεια εμπρός στην ποσοτική και ποιοτική αλλαγή των κατοίκων της περιοχής που μένω.
και πραγματικά τρομάζω για τις αμέτρητες άλλες πρακτικές και συνήθειες που είμαι υποχρεωμένος να αποδεχθώ και να αφομοιώσω για να ανεβάσω την χώρα μου στην ευρωπαική κατάταξη της ξενοφοβίας...
ότι κάποια εποχή οι φουστανελοφόροι επαναστάτες έσφαζαν γυναικόπαιδα τουρκόφωνων δεν με κάνει να νοιώθω υποχρεωμένος να ξεπληρώσω...το αν οι πολιτικές των ηγετών τους τους αναγκάζει να φεύγουν από τις πατρίδες τους δεν θα τις πληρώσει ο καθένας μας...αρκετές λάθος πολιτικές έχω φορτωθεί στην πλάτη μου από τους δικούς μου...για να είμαι και αντικειμενικός ας μείνουν οι έχοντες εργασία και μέχρι του μέσου όρου του ποσοστού που υπάρχει στην υπόλοιπη ευρώπη.
-
Εντάξει οι ξένοι λύνουν τις διαφορές τους με μαχαίρια.
Να παραθέσω κι εγώ την δική μου εμπειρία λοιπόν, δούλευα στο χειρότερο σημείο του μεταξουργείου, στην πολυκατοικία δεν υπήρχε όχι έλληνας, ούτε λευκός για δείγμα. Σχόλαγα δώδεκα το βράδυ.
Ο μόνος λευκός της περιοχής ήταν ένας ψιλικατζής
Δεν με σφάξανε, δεν με ληστέψανε, δεν με μαχαιρώσανε, δεν με ενοχλήσαν ποτέ, τουλάχιστον όχι εμένα.
Παρ όλα αυτά δεν έχω άποψη άν είναι καλοί η κακοί οι ξένοι (η οι έλληνες)
Ελπίζω να βοήθησα την συζήτηση. -
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Μπας και ρωτάει για ρούχα;σοβαρέψου
έχουμε και μια φήμη σε αυτό το φορουμ.koutsan δεν το έχω δοκιμάσει αυτό που λες, αλλά και μόνο το 16-17 χρόνια και ακριβό είναι no-no.
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
έχω ερώτημα σοβαρό, on topic, και εξόχως επωφελές εφόσον απαντηθεί.με τόσους Κινέζους, γιατί δεν έχουμε κανένα σοβαρό κινέζικο στην Αθήνα. απαντήσεις θετικές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον περιέχουν οδό, αριθμό και τηλ.
Γιατι εχεις καλο ινδικο?
Ειμαστε ψιλομιζεροι, αν και οταν ημουν Αθηνα πηγαινα συχνα σε ενα πολωνικο στην Μιχαηλ Βοδα, πολυ καλο φαγητο και φθηνο, μην σχολιασω για κατι πολωνες που σκαγανε κατα διαστηματα...
-
Μπας και ρωτάει για ρούχα;
σοβαρέψου
έχουμε και μια φήμη σε αυτό το φορουμ.koutsan δεν το έχω δοκιμάσει αυτό που λες, αλλά και μόνο το 16-17 χρόνια και ακριβό είναι no-no.
Πανάκριβο τότε και για το πορτοφόλι ενός 20χρονου
-
Ο χρήστης gto250swb έγραψε:
μην σχολιασω για κατι πολωνες που σκαγανε κατα διαστηματα...φωτό
-
Golden Phoenix - Χαλανδρι - Λ. Πεντελης - αριθμο και τηλ δεν ξερω
-
Δεν χρειάζομαι ούτε κινέζικο ούτε ινδικό, εξωτική κουζίνα απολαμβάνω σχεδον καθημερινά.
Αν είναι να με ταίσει κανεις ας με ταίσει τίποτα ελληνικό. -
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Εντάξει οι ξένοι λύνουν τις διαφορές τους με μαχαίρια.
Να παραθέσω κι εγώ την δική μου εμπειρία λοιπόν, δούλευα στο χειρότερο σημείο του μεταξουργείου, στην πολυκατοικία δεν υπήρχε όχι έλληνας, ούτε λευκός για δείγμα. Σχόλαγα δώδεκα το βράδυ.
Ο μόνος λευκός της περιοχής ήταν ένας ψιλικατζής
Δεν με σφάξανε, δεν με ληστέψανε, δεν με μαχαιρώσανε, δεν με ενοχλήσαν ποτέ, τουλάχιστον όχι εμένα.
Παρ όλα αυτά δεν έχω άποψη άν είναι καλοί η κακοί οι ξένοι (η οι έλληνες)
Ελπίζω να βοήθησα την συζήτηση.+00
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Οπότε μήπως κοιτάμε σε τελείως άλλη κατεύθυνση ή θέλουμε για λόγους ιδεολογικής πόλωσης να κοιτάμε προς την κατεύθυνση που ταιριάζει στην κοσμοθεωρία μας??? Ή για να μην πολώσω και εγώ αντίστοιχα το όλο θέμα μήπως το όλο ζήτημα έχει πολύ περισσότερες από μία συνιστώσες που σχετίζονται με αντιπαλότητες που αγγίζουν σε διάρκεια τα χίλια πεντακόσια και πλέον έτη (ήτοι η αιώνια διαμάχη μεταξύ του Εβραϊσμού, Ισλαμισμού και Χριστιανισμού...)???
Mισο λεπτο, για να καταλαβω, θεωρεις πιο πιθανο το σεναριο γιγαντιαιοι ημιπαρανομοι οργανισμοι πλοκαμια θρησκειων να εχουν στησει ενα τεραστιο συγχρονο δουλεμποριο (σε συνεργασια με κρατικες μυστικες υπηρεσιες που στοχευουν στην αποσταθεροποιηση των δυτικων κρατων) απο την ερμηνεια της μετακινησης πλυθησμων αναλογα (και λογω) της ανισης αναπτυξης του οικονομικου συστηματος στον πλανητη?
Απο το παραπανω τι συμπερασμα να βγαλω για την δικια σου κοσμοθεωρια?Εδω εχουμε ενα τροπο αναπτυξης που βασιζεται σε συγκεκριμενες οικονομικες θεωριες (που ξεκινανε απο τους αγγλους οικονομολογους κλπ.) καθ'ολα διαφανη (οποιος θελει καθεται και διαβαζει πως λειτουργει το συστημα, ειναι πολυαναλυμενο και οχι μονο απο μαρξιστες). Τα απονερα του οποιου ειναι γνωστα, η μεταναστευση (νομιμη ή παρανομη εχει να κανει με την αυθαιρετη κριση του εκαστωτε συστηματος αναφορας , εχμ δικαιοσυνης) ειναι η προσπαθεια
α) ανθρωπων να βρουν δουλεια και ασφαλεια.
β)Επεκταση αγορων και κοινωνιων (αποικισμος)
γ)εμποριο (κι αυτο κολλαει και στο β)Τα ερμηνευτικα σεναρια εσωτερικης και εξωτερικης μεταναστευσης που προσπαθουν να αναλυσουν τα αιτια αυτων παιζουν τα τελευταια 200 περιπου χρονια με την αναπτυξη του νεοτερισμου-μοντερνισμου (και την προσπαθεια ρασιοναλιστικης ερμηνειας πολυπλοκων φαινομενων, π.χ. Δαρβινισμος, Μαρξισμος κλπ.)
Απο την μαζικη μεταναστευση στην Ανατολικη ακτη της Αμερικης (εξωτερικη μεταναστευση,απο την εποχη του εμφυλιου) και το χτισιμο μητροπολεων με τα χερια ιρλανδων,γερμανων,εβραιων,ιταλων,κινεζων,ελληνων,ινδων (Νεα Υορκη) μεχρι την εσωτερικη μεταναστευση των ιδιων των αμερικανων το '29 (τα σταφυλια της οργης ,εξαιρετικο βιβλιο) στις ακτες του Ειρηνικου και την συγχρονη μεταναστευση των μεξικανων στις νοτιοδυτικες πολιτειες των ΗΠΑ, (Τεξας ,Αριζονα, Καλιφορνια) εχουμε μια ακρως ικανοποιητικη εξηγηση για το τι συνεβει και ανθρωποι πηραν τα παιδακια τους και πηγαν στου διαολου τη μανα.
Τι σε κανει να αξιολογησεις ως πιο σημαντικη μια ερμηνεια συνωμοσιας και θρησκευτικης μισαλλοδοξιας απο την οικονομικη πραγματικοτητα του πλανητη. Μηπως γιατι η ελλαδα ως φτωχη σχετικα χωρα μπηκε τελευταια στο χορο? Μηπως γιατι μεχρι το ΄80 ακουγαμε τις ιστοριες απο τους ελληνες οικονομικους μεταναστες στο Βελγιο,Γερμανια,Αυστραλια,Αμερικη?Σημειωση, εγω δεν υποστηριζω την πολυτισμικοτητα της παγκοσμιοποιησης (μην πω ομογενοποιησης) αλλα γνωριζω απο την ιστορια οτι η συγκατοικηση και αρμονικη συνυπαρξη ανθρωπων ειναι δυνατη,κι οχι μονο, αλλα ειναι γονιμη και φαινεται απο α)την ακμη μεγαλων πολεων που το ξεριζωμα των μειονοτητων(?) οδηγησε στην παρακμη αυτων(Θεσσαλονικη,Σμυρνη,Αλεξανδρεια,Βιεννη,Καλινινγκραντ,Τεργεστη,Οδησσος,Ιερουσαλημ,Γραναδα)και
β) απο την ιστορια πολεων που κρατανε τμημα του δυναμισμου και της συνεχεια τους λογω αυτων των μειονοτητων(?), (Νεα Υορκη,Λονδινο,Βομβαη,Ισταμπουλ,ΛΑντζελες,Χονγκ Κονγκ,Σιγκαπουρη,Ροττερνταμ)Σημειωση 2, επισης αυτο δε σημαινει οτι ο Αγ.Παντελεημονας ειναι μια ευτυχισμενη 'πολυχρωμη' ομορφη γειτονια, ουτε οτι το Μεταξουργειο ειναι η χαρα του μεσο-αστου, αλλα σημαινει οτι ειναι στα χερια ολων μας (και της εκαστωτε κυβερνησης προφανως) να δημιουργηθουν οι συνθηκες για μια ομαλη μεταβαση σε ενα μελλον που θελουμε δε θελουμε(αυτο δεν ειναι στο χερι μας) θα ειναι διαφορετικο και πολυπλοκο.
Σημειωση 3, ακομα και ιστορικα να το παρεις δεν βλεπω καμια αιωνια διαμαχη Χριστιανισμου, Ιουδαϊσμου,Ισλαμ, οι θρησκειες ηταν παντα τμηματα της κοινωνικης κατασκευης και τους αναλογουν τομεις 'ιδρυματοποιησης' των υπηκοων-πολιτων αυτων.Οι γενικευση των θρησκευτικων πολεμων δεν εξηγει ουτε ερμηνευει επαρκως την Ιστορικη διαδρομη του δυτικου πολιτισμου ποσο μαλλον να καταλαμβανει την πρωτοκαθεδρια στα ιστορικα Αιτια.Συγνωμη αλλα αυτη η επιχειρηματολογια μου θυμιζει στην καλυτερη Γουλφοβιτς στην χειροτερη Φινι. (χωρις να προσπαθω να πολωσω την κατασταση απλα ηταν μια διαπιστωση που ηθελα να κανω)
-
Χρήστο, απορώ τι ακριβώς υποστηρίζεις.
Θεωρείς ότι άνθρωποι κουβαλιούνται απο κανα 10.000 χλμ μακριά για να αποσταθεροποιήσουν χώρες, στα πλαίσια μασονικών σχεδίων ή δεν ξέρω γω τί άλλο?
Μιλάμε για πληθυσμούς εξαθλιωμένους με τον ένα ή τον άλλο τρόπο (πολέμους, οικονομική εκμετάλλευση κλπ) που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα και ψάχνουν να βρουν φώς, ακριβώς όπως έκαναν λίγα χρόνια νωρίτερα οι πρόγονοί σου.
ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ Η ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ;