-
Α δεν ειδα τα υπολοιπα κι εμπιστευτηκα τον sprsk.. Μονο την 59 ειδα..
-
CLIX...
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
εμενα οι προτιμήσεις μου ειναι
σενταν---C5
SW-----lagunaκαι η 159 ειτε σενταν ειτε SW σε μια άλλη κατηγορια, αλλά παρολα αυτα δεν μπορω να διαλεξω...
τι να ψηφίσω
159 + c5 γιατι η laguna σ αρεσει μονο station και ανελυσα το σκεπτικο μου..
Ξερω θελεις renault εσυ..Δε πειραζει πες δημοσια οτι σ αρεσει ο κωλος της laguna μπερλινα..οχι δε μου αρεσει ουτε στα ομορφα μικρομεσαια ψηφισα renault γιατι δεν υπηρχε σαν επιλογη, ουτε και εδω...ειμαι προδοτης
-
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
ΥΓ. πιστεύω έπρεπε να χωρέσεις και το accord.
Υπαρχει
-
Περιμενω το ντριφτερ να δωσει τη πρωτη ψηφο στο avensis..
Λεω να φωναξω σιγα σιγα και τα παιδια απο το citroen και το classic citroen topic.. -
Βάλτε το Superb γιατί αλλιώς θα ψηφίσω ... το Passat!
-
159 καταπληκτική αλλά την έχω ψιλοσυνηθίσει, Laguna μ αρέσει πάρα πολύ το coupe, Mazda 6 καλή προσπάθεια αλλά δεν είναι το πιο όμορφο απ όλα, Accord το καλύτερο αποτέλεσμα της Honda μέχρι σήμερα αλλά δεν πείθει, τέλος η C-Class είναι αντικειμενικά όμορφο όχημα αλλά δεν ξεχωρίζει.
Τελικά ψηφίζω C5 γιατί είδα μια παρκαρισμένη μαύρη στο δρόμο με 18άρες και έμεινα να τη χαζεύω για κανα 3λεπτο γύρω γύρω -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Περιεργο δε ψηφισε το mondeo ο γιωργακης..Ε ενταξει μου αρεσει το mondeo αλλα οχι και τοσο οσο το lexus.Παλια παντα μου αρεσε το is300.Ηταν το αγαπημενο μου μεγαλο.!!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Βάλτε το Superb γιατί αλλιώς θα ψηφίσω ... το Passat!Μη μας απειλεις.. Εχεις ενα δικιο για το superb και να σου πω την αληθεια το ειχα στο μυαλο μου για 5αρα bmw και γι αυτο δε το εβαλα..Αλλωστε ο κοσμος παιρνει το octavia γιατι νομιζει οτι ειναι μεσαιο..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Α δεν ειδα τα υπολοιπα κι εμπιστευτηκα τον sprsk.. Μονο την 59 ειδα..Δές το edit
-
-
A4 από εμένα μετά το Β3 όμως με s-line είναι special μην κρίνεται από τα πολλά απλά που κυκλοφορούν , μετά θα έβαζα την face lift 3άρα λυτό και σπορτίφ σχήμα, αλλά και το lexus έχει ενδιαφέρον design ούτε αμερικανιά όπως τα 4Χ4 της εταιρίας ούτε κακόγουστο σαν πολλά toyota ,και η C5 είναι ωραίο saloon ίσως θυμίζει και λίγο Α4 πίσω αλλά σε καμία περίπτωση αφημένη στην τύχη όπως η παλιά c5 , την 59 δν θα την έβαζα στην λίστα μου μόνο και μόνο επιδή ο προκατοχός της η 156 είναι ακόμα από τα πιο sexy sedan αυτή είναι στο μέσο όρο οι γοτθικές γραμμές δν πάνε σε μια Alfa.
-
-
Καπου στο μυαλο του audipassion.τρισδιαστατα γυαλια εχεις;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Καπου στο μυαλο του audipassion.τρισδιαστατα γυαλια εχεις;Όχι μήπως ξέχασες τα δικά σου ;
Πέρα από την πλάκα τώρα δν λέω ότι είναι άσχημη απλά δν είναι ερωτεύσιμη όσο η 156. -
Πλακιτσα κανουμε απλα δεν καταλαβα τι εννοεις με το γοτθικες γραμμες..
Εκκλησιες κλεβει ρε γμτ αυτη η Ιταλια..
-
Ευκολάκι..
Πρώτη ψήφος στην 159 και έπεται το 6άρι.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
:lol: Πλακιτσα κανουμε απλα δεν καταλαβα τι εννοεις με το γοτθικες γραμμες..Εκκλησιες κλεβει ρε γμτ αυτη η Ιταλια..
Ότι έχει πολλές ευθείες γραμμές και λιγότερες καμπύλες στοιχείο των γερμανικών αυτοκινήτων.
-
Γελοία εύκολη ψηφοφορία! 159 και 6. Τα δύο γλυπτά της κατηγορίας. Σπορ και επιθετικά αλλά και καλλιεπή ταυτόχρονα.
Το πιο ομορφο ΜΕΣΑΙΟ..