Mar 22, 2010, 10:55 AM

@www2000
Το πως κρατήθηκα δεν λέγεται (βασικά δεν το πίστευα εκείνη την ώρα τι έγινε) , η κοπέλα μου που ήταν μαζί μου κόντεψε να την ξεμαλλιάσει , άσε που γενικά ο κόσμος έχει τρελαθεί και δεν θα θεωρούσα απίθανο να μου κόλλαγε κανένα Καλάσνικοφ στην μούρη
Αυτή θα πληρώσει διότι έσφαξε Στοπάρα!
Μέσα στην ατυχία μου ήμουν τυχερός γιατί στην ουσία αυτό που έγινε ήταν απλώς ένα βαρβάτο ξύσιμο σε όλη την μούρη του αυτοκινήτου με πήρε ξόφαλτσα εξου και η καταστροφή της μπροστινής πινακίδας , το τουτού είναι πλήρως κινητικό δεν έχουν πειραχτεί ψυγεία-intercooler ευτυχώς , πάλι καλά που πρόλαβα και την ψιλοείδα με την άκρη του ματιού μου και έπεσα στα φρένα!

Για τα καθέκαστα περιμένω αύριο τον ασφαλιστή μου να προχωρήσουμε τις διαδικασίες , και για την ώρα το Scirocco αναπαύεται στο πάρκινγκ!
Σού εύχομαι καλή τύχη με τον προφυλακτήρα και στον τον μ@λακα που στον έξυσε να πρωταγωνιστήσει στην θέση της Τζούλιας σε νέο DVD

Λογικά κάτι σε XAI 60** περιμένω αλλά αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι είδα αρκετούς φακέλους με ΧΑΙ 47** που υποτίθεται είναι νούμερα Ιστιαίας , εκτός και αν οι αποθήκες με τις πινακίδες βρίσκονται μόνο εδώ οπότε είναι λογικό!
Το σίγουρο είναι πως θα γυροφέρνω αρκετά αυτές τις μέρες στην δ/νση Μεταφορών οπότε ξέρετε