-
Ο νόμος είναι γνωστός, κανένας δεν τον αμφισβήτησε και το νόμιμο και δίκαιο είναι να απομακρυνθεί το αυτοκίνητο (είτε είναι χρέπι πτωχού φοιτητή είτε ρολςρόυς).
Ο τρόπος που εκφράστηκες όμως είναι αυτό που προκάλεσε λίγο. Καμιά φορά τα γραπτά βγαίνουν λίγο λάθος, προτείνω να το ξεπεράσουμε και να μην το τραβήξουμε περισσότερο. Και δεν έχει νόημα και βγαίνουμε και εκτός θέματος.[mod] -
¨Ολη αυτή η 'συζήτηση' μου θύμισε έντονα αυτό το βιβλίο: http://www.protoporia.gr/kai-na-kathari ... 32582.html
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
¨Ολη αυτή η 'συζήτηση' μου θύμισε έντονα αυτό το βιβλίο: http://www.protoporia.gr/kai-na-kathari ... 32582.htmlΣτην Ελλαδα οποιος τα λεει τα πραγματα με το ονομα τους ειναι παντα κακομουτσουνος δεν το ξερεις αυτο ?
-
Ο χρήστης Salvation81 έγραψε:
Φιλε μου αν δεν ειχα καμπριο με υφασματινη οροφη λογικο να μην με ενοιαζε που θα το παρκαρα και ας ηταν 1 στενο η ακομα και 2 πιο περα. Το θεμα τωρα ομως ειναι πως αν το αφησω 1-2 στενα πιο περα καποιος ανετα μπορει να μου κανει ζημια στην κουκουλα και οποιος εχει καμπριο με κουκουλα γνωριζει πολυ καλα ποσο κοστιζει να αντικαταστησεις ακομα και απλα το πανι (ΑΝ το βρεις). Οποτε ναι οταν σκαω κοντα 1500ε τον χρονο στο κρατος (που ο θεος να το κανει κρατος) και απεναντι μου εχει παρατησει καποιος ενα αυτοκινητο που δεν κοστιζει ουτε 1000ε και δεν πληρωνει Δεκαρα τσακιστη στο κρατος λογικο ειναι να με τρελαινει σαν ιδεα.
[/quote]
Δηλαδη αυτο το ενα αυτοκινητο σε εμποδιζει να παρκαρεις σε σημειο που να μπορεις να δεις το αμαξι σου ?
Αν φυγει εισαι σιγουρος πως δεν θα παρκαρει αλλος ?
Αν ναι εισαι πολυ τυχερος που μενεις σε τετοια γειτονια και ειμαι σιγουρος πως μπορεις να βρεις θεση λιγο πιο μπροστα η πισω. -
Ο χρήστης nikospappas έγραψε:
Φιλε μου αν δεν ειχα καμπριο με υφασματινη οροφη λογικο να μην με ενοιαζε που θα το παρκαρα και ας ηταν 1 στενο η ακομα και 2 πιο περα. Το θεμα τωρα ομως ειναι πως αν το αφησω 1-2 στενα πιο περα καποιος ανετα μπορει να μου κανει ζημια στην κουκουλα και οποιος εχει καμπριο με κουκουλα γνωριζει πολυ καλα ποσο κοστιζει να αντικαταστησεις ακομα και απλα το πανι (ΑΝ το βρεις). Οποτε ναι οταν σκαω κοντα 1500ε τον χρονο στο κρατος (που ο θεος να το κανει κρατος) και απεναντι μου εχει παρατησει καποιος ενα αυτοκινητο που δεν κοστιζει ουτε 1000ε και δεν πληρωνει Δεκαρα τσακιστη στο κρατος λογικο ειναι να με τρελαινει σαν ιδεα.
Δηλαδη αυτο το ενα αυτοκινητο σε εμποδιζει να παρκαρεις σε σημειο που να μπορεις να δεις το αμαξι σου ?
Αν φυγει εισαι σιγουρος πως δεν θα παρκαρει αλλος ?
Αν ναι εισαι πολυ τυχερος που μενεις σε τετοια γειτονια και ειμαι σιγουρος πως μπορεις να βρεις θεση λιγο πιο μπροστα η πισω.[/quote]Φιλε με την δικια σου λογικη Δεν θα επρεπε να παραπονιομαστε για 1 αυτοκινητο χωρις πινακιδες αλλα για καμια 5αρια το λιγοτερο......Και ομως αυτο το 1 αυτοκινητο ειναι το 7% των θεσεων στην γειτονια μου και οταν υπαρχουν ατομα που εχουν πινακιδες, πληρωνουν τελη αλλα και παλι δεν κουνανε τα οχηματα τους αυτο το 7% ανεβαινει στο 20% αναμεσα σε οσους τα κινουν οποτε δεν το λες λιγο.
-
Και αν σκεφτείς πόσο είναι το 7 στο 20 τότε μιλάμε για απελευθέρωση του 35% των πιασμένων θέσεων! Καθόλου ασήμαντο....
Καλό το μαγείρεμα με τους αριθμούς και τις στατιστικές αλλά το θέμα είναι ότι αυτός πρέπει να φύγει όχι γιατί δεν σε βολεύει ή πληρώνει λιγότερα από εσένα αλλά επειδή αυτό προβλέπει ο νόμος. -
Ο χρήστης nintza έγραψε:
πες μας κιολας οτι εισαι απο αυτους που βαζουν καρεκλες και κασονια για να κρατανε θεση και εδεσε το γλυκο.
@Salvation81
ειχα κι εγω αυτη την απορια... -
Ο χρήστης bebes έγραψε:
πες μας κιολας οτι εισαι απο αυτους που βαζουν καρεκλες και κασονια για να κρατανε θεση και εδεσε το γλυκο.
@Salvation81
ειχα κι εγω αυτη την απορια...Οχι δεν το εχω κανει ποτε αν και το εχει κανει 1 νεα ενοικος στην γειτονια (και τις εβαλαν χερι) και το κανει μια που μενει 30 χρονια εδω σχετικα συχνα (αλλα επειδη δεν θελει να τσακωθει κανεις δεν τις βαζουν χερι).
-
@Salvation81
ειχα κι εγω αυτη την απορια...Οχι δεν το εχω κανει ποτε αν και το εχει κανει 1 νεα ενοικος στην γειτονια (και τις εβαλαν χερι) και το κανει μια που μενει 30 χρονια εδω σχετικα συχνα (αλλα επειδη δεν θελει να τσακωθει κανεις δεν τις βαζουν χερι).
οταν πρωτοηρθα στην γειτονια που ειμαι τωρα, παρατηρησα πως ολα τα αμαξια αλλαζαν θεσεις εκτος απο ενα!
το ειχε ενας μπαρμπας οπου το σκουπιζε και το γυαλιζε ολη μερα. απο το μεσημερι και μετα τον εβλεπα δηλαδη που γυριζα απο την δουλεια.
ωσπου μια μερα δεν πηγα στην δουλεια. κατεβαινω να παρω το αμαξι μου και βλεπω το αμαξι του μπαρμπα να λειπει και στην θεση του να υπαρχουν 2 πανεμορφες και γυαλιστερες...κορινες. τις παιρνω και τις ανεβαζω πανω στο πεζοδρομιο* και βαζω το δικο μου εκει -τελικα πηρα το σκουτερ
οταν γυρισα με περιμενε καραουλι -καποιος με καρφωσε εννοειται- και κατεβηκε να ζητησει τα ρεστα.
-γιατι ρε μεγαλε πηρες τς κορινες?
-γιατι υπαρχει προβλημα?
-ναι υπαρχει.
-και ποιο ειναι αυτο?
-οποιο θελω.
-(βγαινω εκτος οριων) καλα ρε μπαρμπα, δεν φοβασαι?
-τι να φοβηθω?
-μη σε πλακωσω εδω επιτοπου που ειμαστε.
-ασε ρε φιλε που θα μας πλακωσεις κιολας (και σηκωνεται να φυγει)
εκει βγαινει το αγγελακι διπλα απο το κεφαλι μου και με ηρεμει λεγοντας μου πως μερικοι επωφελουνται απο κατι τετοια (μηνυσεις-δικαστηρια-αποζημιωσεις) και χωρις να πω τιποτα την κανω.
απο τοτε ο μπαρμπας ακολουθει την κλασικη μεθοδο του rotation, οπως ολοι μας δηλαδη.*ειπα να τις πεταξω στον καδο αλλα ειπα να μην το τραβηξω περισσοτερο. το μετανιωσα...
btw αργοτερα εμαθα οτι ο τυπος το εβγαζε για καναδυο ωρες που πηγαινε καπου και οταν γυριζε τον περιμενε η ιδιωτικη θεση! -
Ο χρήστης edmond έγραψε:
........καποιος με καρφωσε εννοειται.........
...........μη σε πλακωσω εδω επιτοπου που ειμαστε.......
...........μηνυσεις-δικαστηρια-αποζημιωσεις..........Γραφεις ότι εισαι από τον κορυδαλλό , μαλιστα λες : οχι μέσα !!! Μηπως τελικά εισαι από μεσα;;; διοτι πολύ..... τσαμπουκαλής εισαι!!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
........καποιος με καρφωσε εννοειται.........
...........μη σε πλακωσω εδω επιτοπου που ειμαστε.......
...........μηνυσεις-δικαστηρια-αποζημιωσεις..........Γραφεις ότι εισαι από τον κορυδαλλό , μαλιστα λες : οχι μέσα !!! Μηπως τελικά εισαι από μεσα;;; διοτι πολύ..... τσαμπουκαλής εισαι!!!!!!!!!!!
φαντασου πως ο Ακης ειναι μερικα τετραγωνα απο το σπιτι μου!!
btw τσαμπουκαλης δεν ειμαι σε καμια περιπτωση. μερικες καταστασεις ομως σε φερνουν στα ορια σου. τα οποια συνεχως ανακαλυπτεις οτι ειναι λιγακι ακομα πιο ψηλα!
ή και πιο χαμηλα.... -
Οσο για το οτι δεν εχει να φαει 19-20 χρονων ειναι και ολη μερα το ξυνει στο σπιτι του παρα μονο οταν παει βολτα τον σκυλο του. παει βολτες μεχρι να βρει αυτο ακριβως που θελει.
- νομιζω αν τον πιασεις και του εξηγησεις το 'θεμα' σου, θα καταλαβει και θα το βαλει λιγο παρακατω. Δεν νομιζω και
αυτος να θελει να σε τσιτωνει...Και πες οτι το δεχτηκε και τα βρηκατε, τι σου εξασφαλιζει οτι δεν θα παει καποιος αλλος
ειτε με πινακιδες ειτε οχι να παρκαρει...αρα εσυ θα εξακολουθεις να εχεις το προβλημα με το καμπριο - Εναλλακτικα ,μπορεις να κανεις το γκαραζ που λες και τοτε θα εχεις καθε δικηο με το μερος σου αν σου κλεινει την
προσβαση. - εαν εσυ καταθεσεις πινακιδες, που θα το βαλεις το καμπριο?
- δωστου 1000 ευρω παρε το αμαξι του και ξαναπουλα το 1000 ευρω...να τελειωνεις το θεμα
- επειδη εχω και εγω καμπριο σε καταλαβαινω αλλα ειναι μεσα στο παιχνιδι και το σκισιμο κουκουλας, παρτο αποφαση
και απολαυσε το. Μην αφχωνεσαι, ενα πανι ειναι.
- νομιζω αν τον πιασεις και του εξηγησεις το 'θεμα' σου, θα καταλαβει και θα το βαλει λιγο παρακατω. Δεν νομιζω και
-
Ο χρήστης ELTASSOS έγραψε:
Οσο για το οτι δεν εχει να φαει 19-20 χρονων ειναι και ολη μερα το ξυνει στο σπιτι του παρα μονο οταν παει βολτα τον σκυλο του. παει βολτες μεχρι να βρει αυτο ακριβως που θελει.
αυτος να θελει να σε τσιτωνει...Και πες οτι το δεχτηκε και τα βρηκατε, τι σου εξασφαλιζει οτι δεν θα παει καποιος αλλος
ειτε με πινακιδες ειτε οχι να παρκαρει...αρα εσυ θα εξακολουθεις να εχεις το προβλημα με το καμπριο - Εναλλακτικα ,μπορεις να κανεις το γκαραζ που λες και τοτε θα εχεις καθε δικηο με το μερος σου αν σου κλεινει την
προσβαση. - εαν εσυ καταθεσεις πινακιδες, που θα το βαλεις το καμπριο?
- δωστου 1000 ευρω παρε το αμαξι του και ξαναπουλα το 1000 ευρω...να τελειωνεις το θεμα
- επειδη εχω και εγω καμπριο σε καταλαβαινω αλλα ειναι μεσα στο παιχνιδι και το σκισιμο κουκουλας, παρτο αποφαση
και απολαυσε το. Μην αφχωνεσαι, ενα πανι ειναι.
- Το ξερει πολυ καλα αλλα δεν τον νοιαζει. Εδω μεχρι και το αυτοκολητο του δημου εβγαλε μολις το ειδε και στα @@ του.
- Να γκρεμισω το σπιτι μου για να χτισω καινουργιο απλα και μονο για το γκαραζ ????? Και αυτο επειδη καποιοι καφροι βγαζουν πινακιδες και παρατανε τα αυτοκινητα τους ????
- Δεν προκειται να καταθεσω πινακιδες οποτε το παραδειγμα ειναι ατυχο.
- Και παλι ξαναρωταω, θα κανω εγω τραβηγμενα πραγματα απλα και μονο γιατι εκεινος ειναι καφρος ? Και πες οτι το αγοραζω, ποιος μου λεει πως θα το πουλησω ? Στο τελος θα τα χασω αυτα τα 1000ε και ειναι σχεδον σιγουρο.
- Οχι φιλε δεν ειναι ενα πανι. Αν ειχα κανα MX-5 10ετιας η καμια Ζ3 14ετιας ναι θα σκεφτομουν ετσι, τωρα το πανι δεν αλλαζει μονο του στην κουκουλα μου, θελει ολος ο μηχανισμος αλλαγη και μιλαμε για κοντα 4000ε. Αν για σενα αυτο το ποσο ειναι ευτελες δεκτον, για μενα ομως δεν ειναι.
-
Πρεπει να ξεπερασεις παντως ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ οτι κατω απο τη πορτα σου να το βαλεις ο μονος τροπος να εξασφαλισεις οτι δε θα στο ανοιξουν ειναι να μη ξανακοιμηθεις ποτε.. get over it ειτε κατω απο το σπιτι σου ειτε στο διπλα τετραγωνο ο κινδυνος ειναι ακριβως ο ιδιος.. μονο το ψυχολογικο κομματι οτι μπορεις να το βλεπεις καταλαβαινω που το εχω κι εγω αλλα η ουσια ειναι ακριβως η ιδια..και κατω απο το σπιτι θα στο ανοιξουν.
Κουμαντο στη τσεπη σου δε θα κανω αλλα τη λυση κλειστου χωρου με ενοικιο την εχεις σκεφτει? -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Πρεπει να ξεπερασεις παντως ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ οτι κατω απο τη πορτα σου να το βαλεις ο μονος τροπος να εξασφαλισεις οτι δε θα στο ανοιξουν ειναι να μη ξανακοιμηθεις ποτε.. get over it ειτε κατω απο το σπιτι σου ειτε στο διπλα τετραγωνο ο κινδυνος ειναι ακριβως ο ιδιος.. μονο το ψυχολογικο κομματι οτι μπορεις να το βλεπεις καταλαβαινω που το εχω κι εγω αλλα η ουσια ειναι ακριβως η ιδια..και κατω απο το σπιτι θα στο ανοιξουν.
Κουμαντο στη τσεπη σου δε θα κανω αλλα τη λυση κλειστου χωρου με ενοικιο την εχεις σκεφτει?Οπως ειπα και πριν στην γειτονια μου δεν εχει γινει ποτε ζημια σε αυτοκινητο. 1 στενο πιο πανω και 1 στενο διπλα εχουν κλεψει και εχουν κανει ζημιες οποτε για μενα δεν ειναι απλα το θεμα ψυχολογικο.
Περα απο αυτο ομως οχι δεν υπαρχει εδω κοντα κλειστο παρκινγκ προς ενοικιαση. Το πιο κοντινο ειναι καπου 2 χιλιομετρα μακρια. -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Κουμαντο στη τσεπη σου δε θα κανω αλλα τη λυση κλειστου χωρου με ενοικιο την εχεις σκεφτει?έχω να πω πάντως πως αν έχεις συναγερμό κ χτυπήσει, εσύ θα είσαι ο μόνος που θα βγει στο παράθυρο κ θα πει ' αλήτες, φύγετε από εκεί, έρχεται η αστυνομία!'
αν βρίσκεται 1 τετράγωνο παραπέρα κ δεν το πάρεις χαμπάρι (που δε θα το πάρεις εφόσον δεν ακούγεται), τζάμπα πάει κ ο συναγερμός κ όλα... κανείς δε θα καλέσει...όχι πως αν καλέσεις αστυνομία στην Ελλάδα θα γίνει τίποτα, αλλά λέμε τώρα...
ίσως φοβηθούν εσένα οι κλέφτες... -
Κουμαντο στη τσεπη σου δε θα κανω αλλα τη λυση κλειστου χωρου με ενοικιο την εχεις σκεφτει?Οπως ειπα και πριν στην γειτονια μου δεν εχει γινει ποτε ζημια σε αυτοκινητο. 1 στενο πιο πανω και 1 στενο διπλα εχουν κλεψει και εχουν κανει ζημιες οποτε για μενα δεν ειναι απλα το θεμα ψυχολογικο.
Περα απο αυτο ομως οχι δεν υπαρχει εδω κοντα κλειστο παρκινγκ προς ενοικιαση. Το πιο κοντινο ειναι καπου 2 χιλιομετρα μακρια.Λυπάμαι που στο λέω, είναι θέμα χρόνου να έρθουν και έξω από το σπίτι σου
5 χρόνια παρκάρω τη μηχανή μου στο ίδιο πρακτικά σημείο κάτω από το σπίτι μου. Για 4 χρόνια κανένα πρόβλημα. Τον τελευταίο χρόνο μου έκλεψαν 2 φορές και τους 2 καθρέπτες (€90 το σετ)
Και κάτω από το σπίτι μου ε ? Ακόμα και αν ήμουν στο μπαλκόνι και τους έβλεπα και έβαζα τις φωνές, τι θα κατάφερνα ? Μέχρι να κατέβω κάτω (αν υποθέσουμε ότι θα το έκανα) θα την είχαν κάνει. Πόσο δε μάλλον να βγάλουν ένα μαχαίρι και να σου σκίσουν την οροφή, 10 δευτερόλεπτα θέλει. -
Ολιγον ,αλλα η ολη συζητηση μου θυμισε ενα περιστατικο που ειχε γινει στη Χιο πριν μερικα χρονια.
Παρατημενο αυτοκινητο χροοονια σε δημοσιο παρκιγκ,χωρις μηχανη και καπω..σε καποια φαση το βλεπω με σπασμενο τζαμι.Την επομενη μερα ο ιδιοκτητης ειχε κλεισει το σπασμενο τζαμι με ταινιες και ειχε αναρτησει ενα τεραστιο απειλητικο σημειωμα που εγραφε''τσογλανια μην ξανακουμπησετε το αμαξι γιατι θα σας θαψω ζωντανους'',η κατι τετοιο τελοσπαντων.Μετα απο 2 εβδομαδες που περασα,το αυτοκινητο ηταν πυρπολημενο.
-
Ο χρήστης fiat127 έγραψε:
Ολιγον ,αλλα η ολη συζητηση μου θυμισε ενα περιστατικο που ειχε γινει στη Χιο πριν μερικα χρονια.
Παρατημενο αυτοκινητο χροοονια σε δημοσιο παρκιγκ,χωρις μηχανη και καπω..σε καποια φαση το βλεπω με σπασμενο τζαμι.Την επομενη μερα ο ιδιοκτητης ειχε κλεισει το σπασμενο τζαμι με ταινιες και ειχε αναρτησει ενα τεραστιο απειλητικο σημειωμα που εγραφε''τσογλανια μην ξανακουμπησετε το αμαξι γιατι θα σας θαψω ζωντανους'',η κατι τετοιο τελοσπαντων.Μετα απο 2 εβδομαδες που περασα,το αυτοκινητο ηταν πυρπολημενο.
απο Χιο εισαι?
-
-
Το ξερει πολυ καλα αλλα δεν τον νοιαζει. Εδω μεχρι και το αυτοκολητο του δημου εβγαλε μολις το ειδε και στα @@ του.
ε ειναι και αυτος εριστικος. -
Να γκρεμισω το σπιτι μου για να χτισω καινουργιο απλα και μονο για το γκαραζ ????? Και αυτο επειδη καποιοι καφροι
βγαζουν πινακιδες και παρατανε τα αυτοκινητα τους ????..νομιζα οτι θα ανοιγες εισοδο στη μαντρα μονο,
ετσι το καταλαβα οτι υπηρχε οικοπεδο ελευθερο απο πισω -
Δεν προκειται να καταθεσω πινακιδες οποτε το παραδειγμα ειναι ατυχο...ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ..εστω οτι φευγεις
απο ελλαδα για επαγγελματικους λογους για ενα χρονο. Προσπαθησε να μπεις στη θεση του. -
Και παλι ξαναρωταω, θα κανω εγω τραβηγμενα πραγματα απλα και μονο γιατι εκεινος ειναι καφρος ? Και πες οτι το
αγοραζω, ποιος μου λεει πως θα το πουλησω ? Στο τελος θα τα χασω αυτα τα 1000ε και ειναι σχεδον σιγουρο.
.....ε με 1000 ευρω δεν αγοραζεις παρκιγκ...οποτε σε συμφερει τζαμπα θα σου ερθει...θα το αποσυρεις και
θα παρεις και ενα 300 αρι...μια χαρα -
Οχι φιλε δεν ειναι ενα πανι. Αν ειχα κανα MX-5 10ετιας η καμια Ζ3 14ετιας ναι θα σκεφτομουν ετσι, τωρα το πανι δεν αλλαζει μονο του στην κουκουλα μου, θελει ολος ο μηχανισμος αλλαγη και μιλαμε για κοντα 4000ε. Αν για σενα αυτο το ποσο ειναι ευτελες δεκτον, για μενα ομως δεν ειναι.
Μωρε ενα πανι ειναι...απλα επειδη ειναι ακριβο το εχεις θεοποιησει. Δεν Νομιζω οτι η αξια του πανιου παει με την αξια/παλαιοτητα του αυτοκινητου.
οταν ο κοσμος παιρνει καμπριο τα υπολογιζει αυτα...μην ριχνεις ευθυνες στον αλλο. Δεκα χρονια ηθελα καμπριο με πανι ομως, και δεν το επαιρνα λογω παρκιγκ. Τα πηρα οταν απεκτησα γκαραζ σπιτι και δουλεια...
Να σε πω φιλε μου...οταν πας μια βολτα εκδρομη καφε μπαρακι σινεμα...που το παρκαρεις?....εκει δεν κινδυνευει?..ειδικα στα μπαρ που βγαινουν σουρωμενοι πιτσιρικαδες. Κανε και μια ασφαλεια για κακοβουλη ενεργεια...δεν ειναι σωστο να εχεις αμαξαρα και να μην το ασφαλιζεις σωστα.
Στα λεω καλοπροαιρετα για να μην αγχωνεσαι...παρτο αποφαση, αυτη ειναι η χαρα του καμπριο, ηρεμησε και απολαυσε το. (οπως ειπε και ο ΝΟΝΟΣ).
Αν δεν το ξεπερασεις το κολλημα, παρε κατι αντιστοιχο σε κουπε (CAYMAN/ΤΤ) η ανοιγομενη σκληρη οροφη (SLK, ΜΧ5 RC)
ειναι κριμα να χαλιεσαι για ενα πανι...ισως ο γειτονας να το θελει αυτο (να στη σπαει) γιατι μαλλον το αμαξακι σου θα του εχει μπει στο ματι...και αν τον τσιτωσεις μπορει να σου κανει ζημια.
Παντως και ο συναγερμος να βαρεσει και να τους δεις ειναι ΛΑΘΟΣ να κατεβεις. Θυμασαι το περιστατικο με τα 2 αδελφια πριν καιρο που τους εφαγαν τα κλεφτρονια...?
-
Γεμισαν οι Δρομοι Ακινητοποιημενα χωρις Πινακιδες